Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

27 Ιουνίου 2012 Ashtar


Μήνυμα από την Διοίκηση Ασταρ 27 Ιουνίου 2012 - Ξεκινήστε την Ορχήστρα



Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε αυτή την πυραμιδική δομή εξουσίας της κατάχρησης και ελέγχου που έχει σχεδιαστεί εδώ, στον κόσμο σας και έχει χρησιμοποιηθεί ως ένα οργανωμένο μέσο που προσπαθεί να ελέγξει κάθε σκέψη, κάθε κίνηση, κάθε όνειρο, κάθε επιθυμία σας, κάθε μέρα σας και με κάθε τρόπο την ύπαρξής σας. Βλέπουμε την απομάκρυνση κάθε ενός από αυτά τα τούβλα που απαρτίζουν αυτήν την τεράστια πυραμίδα ως τα πιο σημαντικά βήματα για σας ως μια φυλή που πρέπει να κάνετε. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει έως ότου αυτοί οι σκοτεινοί άρχοντες της εξουσίας απομακρυνθούν από την κοινωνία σας. Έχουν κάνει πλεκτάνες και σκευωρίες ενώ δωροδόκησαν, έκλεψαν, καταχράστηκαν, απείλησαν και δολοφόνησαν στο δρόμο τους βαθιά μέσα στα χαρακώματα του κάθε συστήματος και στη κάθε μορφή κυβέρνησης σε ολόκληρο το κόσμο σας.


Έχουν αφήσει μόλις μετά βίας μια πέτρα που δεν αναποδογύρισαν στην προσπάθειά τους για το πλήρη έλεγχο και την κυριαρχία των χωρών σας και κάθε πολίτη στο εσωτερικό αυτών. Δεν σχεδίαζαν να διακόψουν την επίθεση τους έως ότου κάθε ζωντανός άνθρωπος να γίνει αιχμάλωτός τους. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτονται. Αυτές είναι οι διαδικασίες της σκέψης εκείνων που ελέγχουν σήμερα τον κόσμο σας σε καθημερινή βάση. Δεν ξέρουν την ευπρέπεια, γιατί δεν καταλαβαίνουν από ευπρέπεια. Δεν καταλαβαίνουν την αγάπη, τη χάρη, το έλεος, την ευγένεια, τη συγχώρεση ή την εμπάθεια. Δεν γνωρίζουν το νόημα αυτών των λέξεων. Αυτές οι λέξεις είναι ξένες προς αυτούς, και έτσι είναι οι συναισθηματικές εκφράσεις που τους συνοδεύουν, για τις οποίες δεν διαθέτουν τις ίδιες εσωτερικές χορδές, όπως εσείς και ως εκ τούτου αυτές οι νότες δεν μπορούν να εμφυτευτούν ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθεί κάποιος να τους διδάξει τη μουσική, γιατί δεν μπορούν να ακούσουν τη μουσική και ποτέ δεν θα χορέψουν πρόθυμα με αυτή.

Είστε μόνο εσείς, τα μέλη της ανθρώπινης φυλής σας, οι οποίοι έχετε αυτιά για να ακούσετε αυτή τη μουσική και τις καρδιές για να τη νιώσετε. Είστε διαφορετικοί από αυτούς. Δεν θα θέλαμε να επιστήσουμε ποτέ γραμμές μεταξύ των ανθρώπων ή φυλών, κόσμων ή γαλαξιών, αλλά εδώ, στον κόσμο σας, είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση, γιατί εδώ, στον κόσμο σας υπάρχουν, ας πούμε για λόγους απλοϊκής αντίληψης, δύο διαφορετικοί τύποι όντων που πατάνε τα πόδια τους στη Γη. Ας περιγράψουμε τον έναν από αυτούς τους τύπους των όντων ως ένα ον που μπορεί να αγαπήσει ένα άλλο ον, να καταλάβει τι είναι η αγάπη και γιατί αγαπάει αυτό το άλλο ον, και ας περιγράψουμε αυτό το άλλο είδος που περπατάει στο κόσμος σας ως ένα ον που δεν αγαπάει ο ένας τον άλλο, που δεν μπορεί να αγαπάει άλλους, καθώς δεν καταλαβαίνει τι είναι η αγάπη, καθώς η αγάπη είναι ένα ξένο συναίσθημα που δεν υπάρχει μέσα στους ανθρώπους του ή μέσα του. Είναι σαν μια ξένη λέξη που προφέρεται σ 'αυτούς και αυτή η λέξη στα αυτιά τους ανακλάται σαν πέτρα σε τσίγκο και πέφτει κατευθείαν στα πόδια τους.

Αυτό είναι που συμβαίνει στον κόσμο σας σήμερα. Αυτοί είναι οι δύο τύποι των όντων που, για να το θέσουμε σε απλά λόγια, περπατούν την επιφάνεια της Γης σας. Όντα που μπορούν να αγαπήσουν και αγαπούν και τα όντα που δεν θα μπορούν να αγαπήσουν και δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι σε θέση να αγαπήσουν ακόμα και αν συνέχιζαν να ζουν πάνω στον πλανήτη σας για άλλο ένα δισεκατομμύριο χρόνια. Ένα από τα είδη αυτά πρέπει να φύγει, δεν μπορεί να υπάρξει κανένας άλλος τρόπος για την επιβίωση αυτών των δύο τύπων των όντων, καθώς δεν μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα δύο διαφορετικά όντα σε μια κοινωνία, γιατί απλά δεν θα λειτουργήσει σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Αυτό που έχουμε έρθει εδώ για να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε τη φυλή που μπορεί να αγαπήσει και πράττει την αγάπη καταργώντας αυτό το άλλο είδος από ανάμεσά τους. Είμαστε, επίσης, όντα που μπορούν να αγαπήσουν και να πράττουν την αγάπη και εσείς τα όντα που έχετε στην κατοχή σας αγάπη μέσα στις καρδιές σας, είστε αδελφοί και αδελφές μας, και αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους συνδεόμαστε, η ισχυρότερη σύνδεση μας είναι μέσα από την αγάπη που μπορούμε να νιώθουμε και να αισθανόμαστε ο ένας για τον άλλον. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να απαλλάξετε τον κόσμο σας από εκείνους που δεν μπορούν να αγαπήσουν, γιατί αν επιτραπεί να συνεχίσουν να ζουν ανάμεσά σας, θα έρθει μια μέρα -και θα έρθει σύντομα- όπου θα φθάσουν στο τελικό στάδιο της ατζέντας τους, που είναι να υποδουλώσουν όσους είναι διαφορετικοί από αυτούς, εκείνους που μπορούν να αγαπήσουν.

Αισθανόμαστε ότι εμείς από τις υψηλότερες σφαίρες έχουμε επέμβει και παρέμβει στη σωστή στιγμή, και την τελευταία στιγμή αισθανόμαστε ότι θα ήταν δυνατό όπου η σκοτεινή ατζέντα θα έριχνε την αυλαία για την ανθρώπινη φυλή. Αισθανόμαστε ότι τα ζητήματα είναι σήμερα κατά πολύ σε έλεγχο υπέρ μας, και δεν θα επιτρέψουμε η ασφάλεια και η ευημερία του λαού σας να υποχωρήσουν πίσω σε μια επικίνδυνη ή επισφαλή περιοχή. Έχετε το λόγο μας, το λόγο από τους αδελφούς και τις αδελφές σας, ότι η ημερήσια διάταξη των σκοτεινών για να υποδουλώσουν το λαό σας ποτέ δεν θα επιτραπεί να συνεχιστεί, και αυτή τη στιγμή τα πολλά τμήματα που έχουν κατασκευαστεί από τη πυραμιδική δομή της εξουσίας και του ελέγχου, της κατάχρησης και του κέρδους, της επιτήρησης και των εκβιασμών, ότι καταργούνται και θα σπάνε σε κομμάτια ένα-ένα και μέρα με τη μέρα. Εμείς, μαζί με σας, θα προσβλέψουμε σε αυτό και θα επιδιώξουμε πως όσοι από το σκοτάδι απομακρύνονται από τη Γη σας ποτέ δεν θα τους επιτρέπεται να επιστρέψουν ξανά εδώ.

Αυτή είναι μία από τις προτεραιότητες της αποστολής μας, και το σχέδιό μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Στις επόμενες ημέρες, κάθε πτυχή αυτής της πράξης θα πρέπει να εξηγηθεί πλήρως σε εσάς καθώς θα συμμετέχετε πλήρως σε αυτό και θα εργάζεστε στο πλευρό μας, καθώς εμείς θα απαλλάξουμε τον κόσμο σας από αυτά τα παράσιτα που προκάλεσαν τόσο χάος και εξάπλωσαν τόση ασθένεια , φτώχεια, χάος και την καταστροφή σε όλο τον κόσμο σας σαν ποτάμια που έσπασαν τα φράγματά τους και ξεχύθηκαν πάνω από τις στάθμες τους καταβροχθίζοντας πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά σε κάθε γωνιά του πλανήτη σας. Εμείς, μαζί με σας, θα στεγνώσουμε τα νερά της πλημμύρας και θα σφραγίσουμε τα αναχώματα επιτρέποντας στις πόλεις, στις χώρες και στους ανθρώπους σας να ευημερήσουν και πάλι στα γόνιμα εδάφη του νέου κόσμου σας.

Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε να απαλλάξετε τον πλανήτη σας από αυτά τα όντα που δεν ανήκουν εδώ, που ποτέ δεν άνηκαν εδώ, οι οποίοι δεν έχουν κερδίσει το δικαίωμα να είναι εδώ, κι οι οποίοι είναι εδώ μόνο μέσα από ένα τέρας της φύσης, μέσα από ένα ατύχημα τεραστίων διαστάσεων, ένα ατύχημα που έχει αφήσει μια βλάβη και έχουμε την πρόθεση, με τη βοήθειά σας, να διορθώσουμε ή να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε απόδειξη για την ύπαρξή του από κάθε γωνιά του κόσμου σας και σε όλη την ιστορία σας. Αυτό είναι μια μεγάλη προσπάθεια, και το τι έχει συντελεστεί στα στάδια του σχεδιασμού αυτής της αποστολής είναι πέρα από το επίπεδο της κατανόησης πολλών από εσάς αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν τώρα εδώ εκπρόσωποι από χιλιάδες κόσμους, εκατοντάδες γαλαξίες, πολλές διαφορετικές φυλές και όντα από πολλές διαφορετικές διαστάσεις. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που έχουν έρθει στην υπηρεσία για αυτή την αποστολή, προς τον Δημιουργό μας και για σας, από διαφορετικά χρονοδιαγράμματα, και θα τα κατανοήσετε καλύτερα αυτά σαν ταξίδια στο χρόνο. Αυτό δείχνει πόσο σημαντική είναι αυτή η αποστολή που απαρτίζεται από οντότητες από κάθε γωνιά αυτού του πάρα πολύ αχανούς Σύμπαντος.

Εσείς, τα όντα που είστε γνωστά ως Άνθρωποι, είστε τα κεντρικά τμήματα του συνόλου αυτής της αποστολής. Είστε εσείς που χρειάζεστε για αυτή την αποστολή ώστε να επιτύχει, και εσείς είστε που θα πρέπει να κάνετε τις πρώτες κινήσεις σε κάθε βήμα αυτής της επιχείρησης, όπως ένας μαέστρος, έτσι εσείς διεξάγετε όλη την Συμπαντική ορχήστρα μας. Πρέπει να περιμένουμε για το σύνθημα σας πριν να ξεκινήσουμε να παίζουμε με τα όργανά μας. Βρισκόμαστε σε μια διαρκή κατάσταση αναμονής για να κάνετε την κίνηση σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη δική μας για την υποστήριξη σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχουν πολλές κινήσεις που περιμέναμε από εσάς να κάνετε, και υπάρχουν πολλές κινήσεις που έχουν όντως πραγματοποιηθεί, ευχόμαστε να το καταλάβετε αυτό, και θέλουμε να ξέρετε ότι έχει σημειωθεί πρόοδος σταθερά κατά την επιχείρηση της μεγάλης αυτής προσπάθειας. Είναι αυτή η στιγμή που και πάλι περιμένουμε για εσάς, τους ανθρώπους της Γης, να κάνετε την κίνησή σας.

Αυτό που περιμένουμε είναι, από εκείνους που ονομάζονται Γήινοι σύμμαχοί μας να δώσουν το έναυσμα με υψηλή ταχύτητα στην αποστολή τους και να λάβουν υπό περιορισμό όλους τους άνδρες και γυναίκες που αναφέρονται ως μέλη και συνεργάτες της εγκληματικής κλίκας σας, υφισταμένους τους, και όλους όσους συνωμοτούν και έχουν συνωμοτήσει με αυτούς. Αυτά τα όντα πρέπει να απομακρυνθούν από την κοινωνία σας για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την υλοποίηση πολλών έργων που έχουμε ως ιδιαιτέρως αναγκαία για την συνέχιση της ασφαλούς διέλευσης των τόσων πολλών του λαού σας. Υπάρχουν προκλήσεις που διαφαίνονται στον ορίζοντα για τον κόσμο σας και θέλουμε να είμαστε σε θέση να είμαστε εκεί ακριβώς δίπλα σας, όταν αυτές οι προκλήσεις θα έρχονται σε θέα. Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε και εμείς θα κάνουμε ακριβώς αυτό. Κάντε την κίνησή σας, σας περιμένουμε, οι ενορχηστρωτές, για το σύνθημα σας και η ορχήστρα μας θα αρχίσει να παίζει. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας προς εσάς.


Είμαστε η αναληφθήσα οικογένειά σας από τη Διοίκηση Άσταρ.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford