Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

28 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 28 Ιουνίου 2012 - Ξεκλείδωμα της Γήινης Καραντίνας



Μην εξετάζετε τις εκφάνσεις της ζωής πέρα από την 3η διάσταση ως εκδηλώσεις ζωής που μπορεί να μοιάζουν με το ανθρώπινο πρότυπο σας και τα πνευματικά σας αποστάγματα , καθώς αυτό δεν συμβαίνει πάντα, και θα λέγαμε ότι αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Υπάρχουν πολλά ευαισθητοποιημένα και μη, όντα, σε όλη την απεραντοσύνη του διαστήματος καθώς και μέσα στις πολλαπλές διαστάσεις της ύπαρξης. Υπάρχουν αυτά τα όντα και οι οντότητες που δεν μοιάζουν με το ανθρώπινο είδος καθ’ οιονδήποτε τρόπο, και αυτό αφορά στο εξωτερικό κέλυφός τους καθώς και στο τι περιλαμβάνει το εσώτερο είναι τους, συμπεριλαμβανομένου και του συνδυασμού του πνευματικού, συναισθηματικού και ψυχικού κομματιού της ύπαρξης ή της οντότητας.


Εδώ στον κόσμο σας υπάρχει ένα μίγμα από όντα που άλλοτε έχουν και άλλοτε όχι, κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Τα όντα που είναι διαφορετικά από τους ανθρώπινους αδελφούς και αδελφές μας, είναι όντα που δεν ανήκουν εδώ, καθώς δεν είναι από εδώ και δεν έχουν λάβει το κατάλληλο πλαίσιο πνευματικής, ψυχικής και συναισθηματικής ανάπτυξης για να βρίσκονται εδώ. Αυτά τα όντα έφτασαν στη Γη με «συνοπτικές» διαδικασίες θα λέγαμε, και είναι αυτό που εννοούμε ότι θέλουμε να επιδιορθώσουμε μέσω της αποστολής μας. Πρόθεσή μας είναι στην πραγματικότητα, να στείλετε αυτά τα όντα πίσω εκεί απ’ όπου ήρθαν, μέρη στα οποία ανήκουν και ανήκαν για πολλούς, πολλούς αιώνες. Τους έχει επιτραπεί να βρίσκονται εδώ στον πλανήτη σας και στην πραγματικότητα σας, λόγω κάποιας ιδιομορφίας των μηχανισμών που διέπουν το φυσικό σας επίπεδο , και έχουν επιτρέψει την καταπάτηση του εδάφους σας.

Αυτά τα όντα δεν έχουν διαπαιδαγωγηθεί με τρόπο ώστε να συμπεριφέρονται στους άλλους με σεβασμό και ευγένεια, αγάπη, φροντίδα και ευαισθησία. Δεν έχουν μάθει τις αρετές του ελέους, της συγχώρεσης και της φιλανθρωπίας. Δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να είναι κανείς μέλος μιας κοινότητας και ποιές είναι οι ευθύνες που πηγάζουν από αυτό το δώρο. Θεωρούν εαυτούς τόσο δεδομένους και η συμπεριφορά τους αυτή είναι αναμενόμενη τη στιγμή που δεν έχουν εκπαιδευτεί με τρόπο που απαιτούν αυτά τα δώρα. Όλα τα δώρα πρέπει να κερδίζονται μέσω δοκιμασιών, κακουχίας και αγώνα και τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να διδάξουν και να επιτύχουν το ανώτερο καλό για κάθε ύπαρξη. Όταν τα πράγματα γίνονται βιαστικά, η οντότητα δεν προετοιμάζεται καταλλήλως για ύπαρξη μέσα σε ανώτερες διαστάσεις και είναι εδώ που έχει προκύψει το πρόβλημα και επετράπη σε όντα που δεν είχαν την απαραίτητη εκπαίδευση να εισέλθουν σε αυτόν τον τομέα και να αναπτυχθούν , στραγγαλίζοντας ουσιαστικά τον πλανήτη.

Εμείς η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, εντοπίσαμε ένα πρόβλημα εδώ πολλούς αιώνες και πήραμε γρήγορα και κατάλληλα μέτρα απομονώνοντας αυτόν τον πλανήτη, ώστε να μην επιτρέψουμε σε αυτά τα όντα να εξαπλωθούν και σε άλλους κόσμους, που υπάρχουν μέσα στην ίδια διάσταση με τη Γη σας. Η καραντίνα αυτή, έχει τεθεί σε ισχύ για πολλούς αιώνες πριν, πολύ περισσότερο από ό,τι πολλοί από εσάς μπορούν να συνειδητοποιήσουν. Μπορούμε να σας πούμε ότι έχουν υπάρξει πολιτισμοί πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πίσω και όχι μόνο μερικές χιλιάδες χρόνια όπου τοποθετούνται οι Σουμέριοι και οι Αιγύπτιοι και που λανθασμένα θεωρούνται από πολλούς η έναρξη των πολιτισμών επί Γης. Αυτό είναι αναληθές , καθώς πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν στις περιοχές της Μεσοποταμίας ήταν σημαντικά αργοπορημένοι στο στάδιο του πλανήτη αυτού.

Υπήρξαν πολιτισμοί σε αυτόν τον πλανήτη για τόσο πολύ καιρό που πολλοί που ονόμαζαν κάποτε αυτόν τον πλανήτη «σπίτι» τους , έχουν «αποφοιτήσει», αν θέλετε, στις υψηλότερες διαστάσεις και είναι τώρα Πλειάδειοι πολίτες, Σείριοι πολίτες, Αρκτούριοι πολίτες, και πολίτες πολλών διαφορετικών αστρικών συστημάτων και ακόμα και γαλαξιών. Αυτά τα όντα που κάποτε στο παρελθόν αποκαλούσαν τη Γη σπίτι τους, και που σίγουρα μπορείτε να θεωρήσετε ως αδελφούς και αδελφές σας, τώρα είναι και πάλι εδώ μαζί σας. Είναι αυτή τη στιγμή μαζί μας ως μέλη της οργάνωσής μας Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Αυτό είναι πραγματικά μια επιστροφή στην πατρίδα για αυτά τα όντα καθώς η Γη δεν είναι ένας νέος πλανήτης γι’ αυτούς, αλλά το προγονικό σπίτι τους. Ζούσαν εδώ για πολλές ενσαρκώσεις, μαθαίνοντας τα μαθήματα ζωής και ζώντας μέσα από τις εμπειρίες από τις οποίες απέσπασαν ανώτερη μόρφωση και την πνευματική σοφία που σήμερα τους επιτρέπει να αποκαλούν πλέον τις ανώτερες διαστάσεις «σπίτι» τους.

Έτσι λειτουργούν τα πράγματα και δεν χωράνε εδώ συνοπτικές διαδικασίες. Όλα τα όντα που είναι μέλη της Ομοσπονδίας μας, έχουν κερδίσει το δικαίωμα να ζουν στις ανώτερες διαστάσεις και επίσης έχουν κερδίσει το δικαίωμα να είναι μέλη της Ομοσπονδίας αυτής. Τίποτα δεν έγινε βιαστικά και εάν συναντηθείτε με αυτά τα όντα, θα διαπιστώσετε ότι είναι ανώτερα και πλήρως ανεπτυγμένα σε διάφορους τομείς. Ποτέ δεν θα χρειαστεί ν’ ανησυχήσετε σχετικά με την ασφάλεια ή την ευημερία σας μιλώντας ή συνεργαζόμενοι με όντα ανώτερων διαστάσεων και όντα της Ομοσπονδίας μας. Θα θέλαμε να μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό και θα θέλαμε να παραμείνετε εγκάρδιοι και ευγενείς ανά πάσα στιγμή και να δείξετε σεβασμό προς όλα τα όντα που θα συναντήσετε όπως ακριβώς θα πράξουν και αυτά.

Δεν θα θέλαμε αδερφοί μας να απωθήσετε τη χάρη που θα έρθει προς εσάς με το να φοβηθείτε κανένα από τα πλάσματα που είναι μέλη της Ομοσπονδίας μας και που μπορεί να συναντήσετε μόνο και μόνο επειδή δεν θα μοιάζουν με σας. Δεν μπορούν όλα τα όντα να επιλέξουν τη μορφή τους , ούτε αν θέλετε μεγάλωσαν όλα τα όντα μέσα σε ανθρώπινο σώμα. Παρακαλούμε μην το ξεχνάτε αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα επιδείξετε την καλύτερη συμπεριφορά ανά πάσα στιγμή και θα αποδείξετε στα όντα απ’ όλο το σύμπαν πόσο το ανθρώπινο είδος έχει προοδεύσει από την τελευταία φορά που ταξιδέψαμε εδώ αιώνες πριν.

Έχετε προοδεύσει και σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή είναι μια πολύ εντυπωσιακή εξέλιξη και πολλοί κόσμοι έχουν στείλει αντιπροσώπους τους να σας μελετήσουν και να καταλάβουν πώς καταφέρατε να αναπτυχθείτε τόσο πολύ σε τόσο μικρό διάστημα. Πολλοί κόσμοι του σύμπαντος θαυμάζουν το επίτευγμά σας και λέμε σε όλους σε σας του ανθρωπίνου είδους ότι έχετε δουλέψει καλά και μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την πορεία σας και τα επιτεύγματά σας. Θα είμαστε κοντά σας σύντομα και θα σας μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι σας και τι σας έκανε να φτάσετε στο οροπέδιο που βρίσκεστε σήμερα. Πιστεύουμε ότι πολλοί από εσάς θα εκπλαγούν με όσα έχετε ζήσει και με όλες τις απίστευτες εμπειρίες που ζήσατε και που σας μετέτρεψαν σε αυτά τα δυνατά, σοφά και γεμάτα θάρρος όντα που είστε σήμερα.

Μέχρι τότε, να θυμάστε ότι έχετε προχωρήσει πολύ και το έχετε καταφέρει όλοι μαζί και είναι αυτή η συντροφικότητα που σας βοήθησε να φτάσετε εδώ που έχετε φτάσει. Όπως έχουμε ήδη πει, δεν υπάρχουν συντομεύσεις και συνοπτικές διαδικασίες και κανένας από σας, αδέρφια μας της ανθρώπινης οικογένειας , δεν έκανε τίποτα βιαστικά και όλοι δικαιούστε την αναγνώριση του επιτεύγματός σας και τον σεβασμό για όλα όσα καταφέρατε προκειμένου να φτάσετε σε αυτό το σημείο καθώς και στο κατώφλι μιας νέας και ένδοξης περιπέτειας.

Είμαστε οι γαλαξιακοί και συμπαντικοί αδερφοί σας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford