Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

19 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 19 Ιουνίου 2012: Μήνυμα σε ένα μπουκάλιΤα μηνύματα που μοιραζόμαστε μαζί σας προορίζονται να λειτουργήσουν ως πυρσοί και να οδηγήσουν όσους από εσάς είστε μέσα στο σκοτάδι της έλλειψης πληροφοριών, ενώ μέσα στο φως θα βρείτε περισσότερες απαντήσεις και περισσότερες λύσεις για τα εμπόδια που σας παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σας. Τα μηνύματά μας δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν και για τίποτα, ή να κάνουμε κάποιον να πιστέψει σε κάτι όταν δεν είναι διατεθειμένος ή δεν θέλει να δει ή να καταλάβει αυτή τη στιγμή. Τα μηνύματά μας δεν έχουν ως στόχο να αφυπνίσουν εκείνους που δεν έχουν ακόμη επιλέξει να ξυπνήσουν. Τα μηνύματά μας δεν έχουν σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό, και ως εκ τούτου δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν με επιτυχία το έργο αυτό, δεδομένου ότι κατέχουν ιδιότητες που δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν ή να ξυπνήσουν από το λήθαργο τον καθένα τους. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι τα μηνύματά μας δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο, δεδομένου ότι δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο και δεν έχουν τις ικανότητες να παράγουν αποτελέσματα με αυτόν τον τρόπο;

Γιατί αυτά τα μηνύματα είναι σχεδιασμένα; είναι για να επιτρέψουν σε όσους έχουν επιλέξει να ξυπνήσουν και να ψάξουν για μια ανώτερη και τη καλύτερη κατανόηση ώστε να είναι σε θέση να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια πηγή πληροφοριών για αυτούς που διψούν για τη γνώση και την κατανόηση, ως προς το τι είναι αυτό που διαδραματίζετε μέσα τους καθώς και στον κόσμο γύρω τους αυτή την ίδια στιγμή. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε από εσάς να κάνετε περισσότερα και να χρησιμοποιείτε τα μηνύματά μας για το σκοπό που προορίζονται, ως πηγή πληροφοριών μόνο για όσους την αναζητούν. Αυτό θα βελτιώσει σημαντικά τα αποτελέσματα που προορίζονται, και οι προσπάθειές σας σε αυτό το φως θα μας βοηθήσει παρά πολύ στην κοινή μας αποστολή.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που κάνετε τέτοιου είδους προσπάθειες, να επεκτείνετε όσο μπορείτε τα μηνύματά μας και ευχόμαστε να μην σταματήσετε ή να μην χαλαρώσετε σε αυτές τις προσπάθειες, αλλά σας λέμε να επιλέγετε πιο προσεκτικά ποιοί είναι αυτοί που μοιράζεστε αυτά τα μηνύματα. Υπάρχουν εκείνοι που απλά δεν είναι έτοιμοι για αυτό το είδος των πληροφοριών, και σε αυτό το σημείο, γι’ αυτούς το ταξίδι τους είναι αρκετά εντυπωσιακό και πέρα από τα όρια του ρεαλισμού τους. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλοί από εσάς που βρίσκουν αυτές τις πληροφορίες αρκετά αντίξοες και πολύ αληθοφανείς και κατανοητές, και ότι οι πληροφορίες που σας παρέχουμε κάνουν πραγματικά μεγαλύτερη αίσθηση από οποιοδήποτε άλλο σενάριο, καθώς πολλοί από εσάς τις έχετε βρει ως αβάσιμες για τους λόγους που είστε εδώ και πως οι υπεύθυνοι λόγοι είναι η φύση αυτού του κόσμου. Θα σας πούμε ότι υπάρχει πολύ καλός λόγος για τον οποίο η πληροφορία έχει απήχηση τόσο καλά με μερικούς από εσάς και ότι οι λόγοι αυτοί υπερβαίνουν την εμπειρία πολλών από τους συγχρόνους σας, και θα σας πούμε ότι για το σύνολο θα είναι κάτι σπάνιο, δεν είστε ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση.

Αυτό που θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας σήμερα, είναι αυτό που βλέπουμε ως αναπόφευκτο το παρόν στάδιο του ταξιδιού σας. Βλέπουμε να σας εμφανίζονται προκλήσεις καθώς επίσης, βλέπουμε τις θριαμβευτικές ευκαιρίες που θα δημιουργήσετε για τον εαυτό σας πέρα από οτιδήποτε, πολλοί από εσάς δεν τις έχετε βιώσει ποτέ πριν. Αυτό που δεν βλέπουμε, είναι οι δικαιολογίες που σας παρέχονται, για να επιλέξετε να αποτύχετε, να επιλέξετε να σταματήσετε, να επιλέξετε να υποταχθείτε στην ήττα. Δεν σας παρείχαμε αυτές τις προϋποθέσεις και αυτές τις ευκαιρίες και τα γεγονότα για να τα χρησιμοποιήσετε να νικήσει τον εαυτό σας. Αυτό το έχουμε ως κληροδότημα του Δημιουργού μας, σχεδιασμένο για εσάς με τα γεγονότα και τις ευκαιρίες που θα επιτρέψουν σε όσους από εσάς επιλέξετε, ώστε να κατακτηθεί ο φόβος που μπορεί να έχουν αποθηκεύσει στο εσωτερικό τους ώστε να κατακτήσουν τα εμπόδια και τις προκλήσεις της ήττας που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά και ειδικά για να εμφανίστουν τα καλύτερα στον καθένα από εσάς ξεχωριστά και ταυτόχρονα συλλογικά.

Αυτή σίγουρα δεν ήταν και μια εύκολη υπόθεση για το Δημιουργός μας, ο οποίος μας έχει ζητήσει να ολοκληρώσουμε, αλλά εμείς, όπως και εσείς, να απολαύσουμε αυτή την ευκαιρία που έχουμε επιλέξει, χρησιμοποιώντας αυτή την ευκαιρία στο μεγαλύτερο δυναμικό της, για να μπορέσουμε να καταλήξουμε στο μεγαλύτερο δυναμικό μας. Επίσης, ελπίζουμε να δούμε πολλούς από εσάς να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία με σύνεση, αναζητώντας το μεγαλύτερο δυναμικό σας, και είμαστε πεπεισμένοι ότι πολλοί από εσάς θα εκπλαγείτε, μάλιστα αρκετά, όταν ανακαλύψετε πόσο μεγάλες ατομικές και συλλογικές δυνατότητές έχετε πραγματικά. Έχουν υπάρξει πολλά μαθήματα και εμπειρίες που δημιουργήθηκαν εδώ στον κόσμο σας, αλλά καμία δεν είναι σαν τις εμπειρίες που σας περιμένουν ακριβώς μπροστά σας, για όσους από εσάς επιλέξετε να επιμείνετε, να προχωρήσετε, να ανεβάσετε και να ανοίξετε τις νέες πόρτες που θα παραμείνουν κλειστές για μερικούς από εσάς, που επιλέξατε να μην τις σπρώξετε, να τις δοκιμάσετε οι ίδιοι, ώστε να τους προκαλέσετε να γίνετε πολύ περισσότεροι από ό, τι είστε σήμερα.

Θα έρθει μια μέρα που κάθε ψυχή στον πλανήτη σας, θα επιλέξει να αφήσει το παλιό πρότυπο, για τις νέες περιπέτειες και τις εμπειρίες που θα προστεθούν στα γενεαλογικά τους, αλλά σήμερα είναι καλύτερο για πολλές από αυτές τις ψυχές να παραμείνουν εδώ και να εστιάσουν την προσοχή τους σε μερικά μαθήματα που θα πρέπει να μάθουν ακόμα και ακόμα στα εμπόδια που θα βρουν με κάποιο τρόπο να ξεχύνονται . Ελπίζουμε ότι εσείς που είστε έτοιμοι για κάτι νέο, θα κατανοήσετε αυτό και τώρα αυτές οι ψυχές που θα επιτρέψουν να συνεχίσουν τη ζωή που έχουν συνηθίσει, θα εξακολουθούν να τους παρουσιάζονται προκλήσεις για να ξεπεραστούν πολλά μαθήματα, ώστε να μάθουν από αυτά. Θα φτάσουν σε ένα σημείο στον κολοφώνα στον οποίο στεκόσαστε πριν από σήμερα και θα είστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα της πίστης, της εμπιστοσύνης, της αυτοπεποίθησης, του θάρρους και της ανδρείας, της περιπέτειας, του θαύματος και του μυστηρίου που πρόκειται να λάβετε.

Λέμε για όσους από εσάς, είναι τώρα έτοιμοι να αναλάβετε αυτό το άλμα το οποίο έχετε διανύσει για τόσο πολύ χρόνο, έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις, που έχουν σχεδιαστεί να υποστείτε και να δοκιμάσετε πολλές εμπειρίες που θα σας ενισχύσουν καθώς θα επιφέρετε τον εαυτόν σας υψηλότερα εκεί που πάντα μέσα σας ζούσατε. Αυτή είναι η μέρα σας, και αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν είναι απαραίτητο να το μοιραστείτε με όλους τους άλλους, καθώς αυτή την στιγμή δεν είναι έτοιμοι για τέτοια δώρα. Ελπίζουμε ότι καταλαβαίνετε αυτό, και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε την εμπειρία σας και τα γεγονότα που έρχονται να γνωρίσετε, τα οποία δεν θα τα αντιμετωπίσετε με όλους που πιθανόν να επιθυμούσατε. Αυτός είναι ο τρόπος που ισχύει τουλάχιστον προς το παρόν, και θα υπάρχει πάντα μια μέρα στο μέλλον που θα έρθει, όταν όλοι θα κάνουν το ίδιο ταξίδι που έχετε κάνει και θα μπορείτε να είστε εκεί να τους περιμένετε στην άλλη πλευρά της πόρτας που θα είστε έτοιμοι να περάσετε μόλις λίγο πριν αυτούς.

Για όσους από εσάς σήμερα, διαβάζετε τα λόγια μας ενώ δεν είστε ακόμη σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτό το άλμα από το παλιό στο νέο, θα σας πούμε, ότι κάθε επιλογή είναι η σωστή επιλογή, και ότι, αν νομίζετε ότι τώρα δεν είναι ο σωστός χρόνος για να προχωρήσετε, τότε σας λέμε ότι αγκαλιάζουμε αυτό που γνωρίζετε και καταλαβαίνετε και εσείς αισθάνεστε μέσα σας και να αισθάνεστε υπερήφανοι για την απόφασή σας, στο να παραμείνετε εδώ με πολλούς από τους αδελφούς και τις αδελφές σας που έχουν κάνει την ίδια επιλογή με εσάς. Αυτή είναι η σοφότερη επιλογή για πολλούς από εσάς αυτή τη στιγμή, και σας λέμε να παρηγορήστε με τη γνώση, ότι έχετε αναπτύξει τις δεξιότητες, τη διαίσθηση και τη σοφία για να εντοπίσετε τον εαυτό σας στην πορεία που θέλετε να ταξιδέψετε και το μονοπάτι που θα σας επιφέρει τις προκλήσεις και τις μεγαλύτερες εμπειρίες για το καλό σας. Να είστε υπερήφανοι γνωρίζοντας ότι είχατε το θάρρος να κάνετε αυτή την επιλογή, γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε και ήταν η μοναδική που αισθανθήκατε στο εσωτερικό σας ότι δεν ήταν καλύτερη επιλογή από αυτή που κάνετε στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή.

Δείχνετε μεγάλη σοφία και μεγάλη αυτοσυγκράτηση για να επιλέξετε να παραμείνετε εδώ και να εργαστείτε σε ορισμένα τμήματα του εαυτού σας, που μπορεί να χρειάζονται περισσότερη εμπειρία και περισσότερα μαθήματα. Θα σας πούμε, ότι θα λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να επιτρέψετε να δημιουργήσετε τα φτερά σας σε μία ημέρα που θα τραπείτε σε φυγή από εδώ, όταν νομίζετε πως είναι τώρα η ώρα και είστε έτοιμοι. Μέχρι τότε, ποτέ μην αισθάνεστε ότι θα υπάρξει κάτι ή κάποιος που θα σπεύσει να πάρει την απόφαση αυτή, πριν να αισθανθείτε, ότι είναι σωστό για τον εαυτό σας, γιατί δεν θα υπάρξει ρολόι που θα χτυπήσει για σένα και θα έχεις όλο το χρόνο να αναπτύξεις και να βιώσεις μόνος αυτό που η σφαίρα της φυσικής έχει να σου προσφέρει.

Για όσους από εσάς επιλέξετε να προχωρήσετε, μπορούμε να σας πούμε, για την ώρα αυτό είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση και δεν έχει απομείνει πολύς χρόνος για να κάνετε τις τελικές προετοιμασίες, ίσως να τονώσετε την ανταγωνιστικότητα και να οξύνετε τα σημεία της ως προς τον εαυτό σας, αυτή τη στιγμή μπορείτε να αμβλύνετε κάπως στην ανάγκη της προσοχής σας. Όλοι έχουμε τις δικές μας μοναδικές ιδιότητες για τον εαυτό μας και έχουμε όλους τους τομείς της ζωής μας και τους εαυτούς μας που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια προσοχή, και να πούμε σε όσους από εσάς τώρα προετοιμάζουν τις συσκευασίας σας, θα σας το πούμε έτσι, που θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά η κάθε μία για κάθε μέρα για να συγκεντρώσετε τον εαυτό σας για το τι είναι αυτό που αισθάνεστε, και που θα μπορούσατε να ωφεληθείτε ως προς την βελτίωση κάποιας προσοχής σας. Αν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό, ξέρουμε ότι θα το ζήσετε, θα το απολαύσετε, και θα ευημερήσετε από τα οφέλη αυτών των προσπαθειών σας. Δεν θα υπάρχει τίποτα που να προσπαθήσετε και να μην οδηγηθείτε, κατά κάποιο τρόπο, σε κάποιο όφελος που μπορεί να σας δώσει αυτή η προσπάθεια καθώς και στους άλλους γύρω σας. Αυτό θα θέλαμε να θυμόμαστε σήμερα, να παρέχετε πάντα κάποιο έργο, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλης ή πόσο μικρής προσοχής είναι με την ειλικρινή σας προσπάθεια, θα θερίζετε πάντα μια ανταμοιβή για μια τέτοια ευγενή προσπάθεια και το επίτευγμα της.

Είμαστε οι φίλοι σας και είμαστε η οικογένειά σας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Ειρήνη υμίν, αδελφοί και αδελφές μας.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford