Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

12 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 12 Ιουνίου 2012Η τηλεόραση που παρακολουθείτε, ακόμα κι αν νομίζετε ότι αυτή η τεχνολογία είναι νέα και πως είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, είναι πραγματικά πολύ παλιά και ξεπερασμένη. Ακόμη και οι καναπέδες που κάθεστε, αν και η ιδέα έχει παραμείνει η ίδια, πολλά πράγματα θα αλλάξουν πάρα πολύ. Αυτά είναι μόνο ένα δείγμα από τα καθημερινά πράγματα που τα θεωρείτε δεδομένα τα οποία θα αλλάξουν ριζικά τις επόμενες ημέρες. Δεν υπάρχουν πάρα πολλά για το μέλλον, που πολλοί από εσάς θα εισέλθετε και τα οποία θα παραμείνουν τα ίδια για εσάς. Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, δεν επιθυμούμε να σπεύσετε κάποιοι από εσάς γι’ αυτές τις αλλαγές οι οποίες σε πολλές περιοχές θα είναι μεγάλες. Εμείς αντί να θελήσουμε να σας συνοδεύσουμε απαλά έξω από την επικρατούσα κατάσταση που αντιμετωπίζετε, σε μια νέα πραγματικότητα, την οποία θεωρούμε ότι θα συμφωνήσετε και πως θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα, διασκεδαστική και επιμορφωτική από τις τρέχουσες της ζωής που ζείτε.


Υπάρχουν πολλοί από εσάς που είναι έτοιμοι και κάποιοι από εσάς που ακόμα ανυπομονούν για τις αλλαγές αυτές της εμπειρία σας, αν και υπάρχουν πολλοί από εσάς, υπάρχουν ακόμα περισσότεροι, που δεν είναι αυτή τη στιγμή έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τέτοιες αναταραχές στην πραγματικότητα τους και κατά συνέπεια δεν περιμένουμε αυτές τις αλλαγές να συμβούν σε κάποιους από εσάς . Παρακαλούμε προσπαθήστε να κρατήσετε αυτό κατά νου, καθώς θα συνεχίζετε τις προσπάθειές σας να μοιράζεστε την αλήθεια σας και να μοιραστείτε αυτά που γνωρίζετε για τον ερχομό των εκδηλώσεων, καθώς τα γεγονότα δεν μπορούν να είναι στο μέλλον για όλους εκείνους που μιλάμε. Αυτός είναι ο τρόπος και έτσι θα γίνει, ως επιλογή θα πρέπει να γίνει εδώ για να την βιώσετε, είτε ως μια νέα αρχή ή να συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε αυτό που ορισμένοι έχουν συνηθίσει και μερικοί πιστεύουν, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ότι είναι η πραγματικότητα τους.

Παρακαλούμε να σέβεστε και να τιμάτε την επιλογή τους, και να τους επιτρέπετε όσο μπορείτε την άνεση και την φαινομενική ασφάλεια της σημερινής φωλιάς τους μέσα στο σπίτι της πραγματικότητας τους να παραμένουν ανενόχλητοι. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτούς. Κουνώντας τους από τη φωλιά τους, πριν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν μακριά από μόνοι τους, δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Οι ψυχές δεν είναι ακόμα έτοιμες για ένα τέτοιο ταξίδι και απαιτούν περισσότερη εκπαίδευση και εμπειρία εδώ, όπου και αν βρίσκονται. Μην αισθάνεστε άσχημα γι 'αυτούς, καθώς δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Να είστε ευτυχείς γι 'αυτούς που καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που χρειάζονται για την πρόοδο της δικής τους ψυχής, και με ευγένεια να δεχτείτε την επιλογή τους ως την καλύτερη επιλογή για αυτούς, φυσικά, αν μπορούσαν να καταλάβουν την επιλογή σας, δεν μπορούν να δουν ως την καλύτερη επιλογή, τουλάχιστον γι 'αυτούς.

Οι επιλογές μας είναι προσωπικές, και κάθε επιλογή που κάνουμε είναι ιερή και πρέπει να τιμηθεί. Παρακαλούμε να τιμήσετε και να σεβαστείτε την επιλογή τους, γι 'αυτό είναι η επιλογή που αισθάνονται ότι είναι καλύτερη γι' αυτούς αυτή τη στιγμή. Για όσους από εσάς έχετε επιλέξει μια νέα περιπέτεια με τις νέες προκλήσεις, τις χαρές και τις επιτυχίες, μπορούμε να σας πούμε, ότι αυτό είναι επίσης μια επιλογή που έχουμε από τις υψηλότερες σφαίρες έχετε κάνει γι’ αυτό που γνωρίζουμε ως το παρελθόν μας. Υπήρξε μια εποχή που όλοι μας είχαμε κάνει ήδη την επιλογή αυτή, καθώς και όλοι εσείς που κάνετε σήμερα αυτή την επιλογή, αντ’ αυτού επιλέξατε να παραμείνετε εντός των ορίων των εξοικειωμένων χαμηλότερων διαστάσεων σπίτια μας και τους εαυτούς μας. Θα έρθει μια μέρα για κάθε ψυχή να κάνει την επιλογή, να εγκαταλείψει την παλιά και να ζήσει τη νέα εμπειρία, μην αισθάνεστε ότι είναι καθήκον σας να κουνήσετε όλους να αφυπνιστούν και να τους βγάλετε από την τρέχουσα πραγματικότητα τους επειδή αισθάνεστε ότι είναι καλύτερο για αυτούς ή ότι θα τους λείπει κάτι τόσο μεγάλο και θα ανταμειφτούν.

«Όλα τα πράγματα εγκαίρως για όλες τις οντότητες, όταν έρθει η ώρα τους» είναι τα λόγια θα θέλαμε να σκεφτείτε σήμερα. Έχουμε παρατηρήσει ότι κάποιοι από εσάς αισθάνεστε ότι είναι καθήκον σας να «διαταράξετε τη φωλιά» όσων εξακολουθούν να κοιμούνται εδώ στο τρισδιάστατο σπίτι τους. Αυτό δεν είναι καθήκον ή αποστολή κανενός αυτή τη στιγμή ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Το τι συνεπάγεται στο καθήκον σας, είναι να είστε ένας φάρος φωτός για όσους ξυπνούν και επιλέγουν να ακολουθούν το φως πάνω στο δρόμο που θα τους οδηγήσετε από εδώ και θα ανοίξετε ένα νέο κόσμο της ομορφιάς και της εμπειρίας. Δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο για κάποιους από εσάς να αναγνωρίσετε τα αποκαλυπτικά σημάδια όταν κάποιος δείχνει ενδιαφέρον να αφήσει αυτή την τρέχουσα πραγματικότητα για τους νεότερους ορίζοντες.

Θα υπάρξουν οικογένειες που χωρίζονται από εκείνους που επιθυμούν για ένα νέο ξεκίνημα και για εκείνους που επιθυμούν να παραμείνουν πίσω. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί μια οδυνηρή εμπειρία για κάποιους από εσάς που κατανοούν ότι θα υπάρξει αναχώρηση για ένα χρονικό διάστημα, όταν θα πρέπει να πείτε αντίο, τουλάχιστον για τώρα. Αυτό είναι φυσικό, και δεν θα σας πούμε να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας, αλλά σας προτείνουμε να καταλάβετε ότι ποτέ δεν υπάρχει ένα μόνιμο αντίο καθώς θα υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για να επανενωθείτε και πάλι με εκείνους που είναι σήμερα η οικογένειά σας και οι φίλους σας. Πολλοί από εμάς εδώ στις υψηλότερες σφαίρες βρίσκονται σήμερα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που στο παρελθόν έφυγαν και χώρισαν οι δρόμοι μας, καθώς, μόνο στην επανένωση της χαράς και μερικές φορές με μεγάλη έκπληξη όταν ήρθε η ώρα για όσους παρέμειναν πίσω στις χαμηλότερες διαστάσεις να κάνουν την επιλογή να παρέμβουν και να αρχίσουν τη νέα τους ζωή , που καλούμαι σπίτι μας.

Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες για όλους που θα επιλέξουν να παραμείνουν εδώ στις σημερινές διαστάσεις σας για να ανέβουν στις υψηλότερες σφαίρες των δυνατοτήτων τους. Παρακαλώ μην αισθάνεστε ότι πρέπει να βιαστούν αυτές οι ψυχές, καθώς είναι σημαντικό να τους επιτραπεί να συνεχίσουν τις εμπειρίες τους από εκεί που είναι, και μόνο αυτοί ξέρουν καλύτερα τι πρέπει ή τι επιθυμούν να ζήσουν. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση αυτή και σας ευχαριστούμε για την δυνατότητα αυτών των ψυχών να συνεχίσουν το ταξίδι τους, καθώς αυτά κατά το δοκούν, και σας παρακαλούμε μην προσπαθήστε άσκοπα να «ταρακουνήσετε την κοιτίδα» της σημερινής πραγματικότητας, τους καθώς αυτό δεν θα τους κάνει κανένα καλό και μπορεί ακόμη και να τους οδηγήσει σε προβλήματα που θα καθυστερήσουν περαιτέρω την ημέρα που επιθυμούν να εγκαταλείψουν την εδώ παραμονή τους και την ημέρα που θα ευλογηθείτε με μια χαρούμενη συγκέντρωση με αυτούς.

Προσπαθήστε να δείτε όλα τα πράγματα που κάνετε γι αυτούς για την σημερινή προετοιμασία τους ως προς την ανάληψή τους, που θα έρθει μία μέρα, ακόμη και αν πρόκειται να τους αφήσετε να είναι πίσω, να τους επιτρέψετε να συνεχίσουν το σημερινό τους όνειρο, χωρίς να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες του ονείρου σας. Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα για μερικές από αυτές τις ψυχές που δεν είναι ακόμα έτοιμες για μια τέτοια ζωή-μεταβαλλόμενη στις αποκαλύψεις. Η ανθρώπινη ψυχή είναι ένα ευαίσθητο λουλούδι και πρέπει να παραμένει προστατευμένο από τις καταιγίδες και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και να τους επιτραπεί να ανθίσουν στο ζεστό και παγιοποιημένο ήλιο με λίγη βροχή από καιρό σε καιρό, καθώς και τα δύο είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή τους. Να θυμάστε πάντα αυτό και εσείς να κάνετε το καλύτερο για να μην καταπατηθούν τα σπορόφυτα, και να τους αφήσετε να λάβουν λίγο ήλιο και λίγη βροχή, ενώ συνεχίζουν να αυξάνονται και να ανθίζουν ως μία ισχυρή αθάνατη φωτεινή ύπαρξη που είναι τώρα σε άνθηση.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας σήμερα και σας ευχαριστούμε για την εξέταση των συναισθημάτων και των επιλογών όλων των άλλων ψυχών, ακόμη και αν είναι τόσο πολύ κοντά σας και αισθάνεστε ότι πρόκειται να χάσετε κάτι και ότι πρόκειται να τους χάσετε. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είστε για τώρα, καθώς όλοι θα πρέπει να μείνουμε μόνοι για να τραφούμε και να αναπτυχτούμε στον κήπο της επιλογής μας, δεν έχει σημασία αν ο κήπος μπορεί να αναπτυχθεί.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford