Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

15 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 15 Ιουνίου 2012: Γιατί είμαστε εδώΑυτές οι λέξεις είναι συμβολικές που μοιραζόμαστε μαζί σας από καιρό σε καιρό. Οι σκέψεις και οι εκφράσεις που μοιραζόμαστε μαζί σας δεν είναι πάντα για να λαμβάνονται κατά γράμμα, βλέπουμε πολλούς από εσάς ότι λαμβάνετε τα λόγια μας συχνά με ακρίβεια. Το πώς θα αποκρυπτογραφήσετε τα λόγια μας αν παρουσιάζονται ως μεταφορές και παρομοιώσεις είναι ένα θέμα για να το αποφασίσετε μόνοι σας. Όταν σας μιλάμε θα θέλαμε να εκφράσουμε ορισμένες σκέψεις, κάποιες ιδέες, ορισμένες έννοιες, και ορισμένες πληροφορίες για εσάς. Ανάλογα με το τι θέλουμε να σας μεταφέρουμε σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να παρουσιάζουμε τις λέξεις σε εσάς.


Κατά την παρουσίαση ιδιαίτερων και συγκεκριμένων πληροφοριών σχετικά με ένα επερχόμενο συμβάν ή προτάσεις που μπορούμε να κάνουμε σχετικά με το πώς να βελτιωθούν καλύτερα οι επικοινωνίες σας και τα καθήκοντα σας αυτή τη στιγμή, θα υπάρξουν περιπτώσεις όπου δεν θα σας παρουσιάσουμε εκφράσεις μέσω της χρήσης του μεταφορικού λόγου, καθώς αυτές οι περιπτώσεις δεν θα ήταν ο κατάλληλες για μια τέτοια χρήση έκφρασης. Αν, για παράδειγμα, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα συναισθήματά μας για ένα συγκεκριμένο θέμα, τότε για αυτό θα ήταν πιο κατάλληλος τρόπος η χρήση της καλλιτεχνικής και ποιητικής αλληγορίας. Βλέπετε τη διαφορά τους φίλοι μας; Βλέπετε, όταν υπάρχει ένα κατάλληλο μέρος για μεταφορικές και άλλες καλλιτεχνικές χρήσεις της γλώσσας και όταν μια πιο άμεση προσέγγιση με τη απαιτείται η χρήση της γλώσσας;

Ελπίζουμε ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε τις διαφορές και να εφαρμόσετε αυτή τη γνώση, ενώ διαβάζετε τακτικά τις ανακοινώσεις μας . Έχουμε παρατηρήσει πως μερικές φορές κάποιοι από εσάς διαβάσατε επικοινωνίες μας που παρουσιάστηκαν κυριολεκτικά πολύ μεταφορικά. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αρκετή σύγχυση και η σύγχυση είναι ότι θέλουμε να αποφύγουμε να προχωρήσουμε σε ορισμένα γεγονότα στο μέλλον σας. Δεν θέλουμε κανείς από εσάς να παρασυρθεί από τη μεταφορική έκφραση όταν σας τα παρουσιάζουμε μόνο για να σας επιτρέψουμε να κατανοήσετε περισσότερο ορισμένες σκέψεις και ιδέες που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Παρακαλούμε μην μπερδεύετε με την αλληγορία ως υποσχέσεις ή διαβεβαιώσεις για το τι θα αντιμετωπίσετε ή όχι, δεδομένου ότι αυτή δεν είναι η πρόθεση αυτής της έκφρασης.

Αισθανόμαστε ότι κάνουμε καλά την εργασία μας στο να σας παρουσιάσουμε μια πιο άμεση προσέγγιση, όταν πρόκειται για γεγονότα που μιλούν πάνω και κάτω από το επίπεδο της συνειδητοποίησής στον κόσμο σας. Θα κάνουμε το καλύτερο για να καταστήσουμε σαφές σε σας, όταν μιλάμε μεταφορικά ή όταν ένα συγκεκριμένο μήνυμα που θα θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας να γίνεται με μια πιο απλή και επαγγελματική προσέγγιση της γλώσσας και του ύφους της επικοινωνίας μας. Θα θέλαμε επίσης, από εκείνους από εσάς που διαβάζετε τις ανακοινώσεις μας να αφιερώνετε επιπλέον χρόνο, εάν χρειάζεται και να επιβραδύνετε λίγο, διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που λέμε και τι είναι αυτό που προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε. Έχουμε σημειώσει περιπτώσεις που κάποιοι από εσάς έχουν ορμήσει μέσα από αυτά τα μηνύματα πολύ γρήγορα για να αντιληφθούν επαρκώς τι είναι αυτό που προσπαθούμε να μοιραστούμε μαζί σας σε μια συγκεκριμένη ημέρα. Πιστεύουμε, ότι υπάρχουν επίσης και εκείνοι από εσάς που παρακάμπτουν αποσπάσματα εξ ολοκλήρου στη διάρκεια ενός δεδομένου μηνύματος, ακόμα και κάποιοι που διαβάζουν μόνο τα σχόλια που αφήνουν οι άλλοι σχετικά με ένα μήνυμα για να αποκτήσουν μια ιδέα για το τι είναι το περιεχόμενο του μηνύματος. Αυτός δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να μάθετε τι έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας σε μια δεδομένη ημέρα, και θα θέλαμε όλοι εσείς που σχολιάζετε κάτω από τα μηνύματα μας, τουλάχιστον να αφιερώσετε κάποιο χρόνο και να διαβάσετε το μήνυμα πριν να αποτυπώσετε τις σκέψεις σας.

Αυτό είναι το μόνο που ζητάμε, και να σας υπενθυμίσουμε ότι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και τιμούνται από εμάς ανά πάσα στιγμή και σας λέμε, ότι άσχετα εάν συμφωνείτε με τις ανακοινώσεις μας ή όχι, να αισθάνεστε ελεύθεροι να συμμετάσχετε στις συζητήσεις που ακολουθούν αυτές τις δημοσιεύσεις. Οποιεσδήποτε γνώμες και απόψεις είναι σημαντικές για εμάς, διότι κανενός δεν είναι πιο ισχυρότερες από οποιουδήποτε άλλου ατόμου και όλες οι εντολές, αρνητικές ή θετικές, μας βοηθούν στην αποστολή μας να κατανοήσουμε περισσότερο τα επίπεδα της γήινης ανθρώπινης συνείδησης και την επέκταση αυτή τη στιγμή.

Θα θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο να σας μιλήσουμε για το ποια είναι η αποστολή μας εδώ σε αυτόν τον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί από εσάς που έχετε δείξει σύγχυση ως προς το γιατί είμαστε εδώ, και θα θέλαμε να διευκρινίσουμε αυτή τη στιγμή ποιός είναι ο σκοπός μας εδώ, που θα διαλύσει μερικές αβάσιμες φήμες που πιστεύουμε ότι οδηγούν σε σύγχυση, καχυποψία, δυσπιστία και φόβο σε όλο το κόσμο σας. Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή στην υπηρεσία του Δημιουργού μας, ο οποίος είναι επίσης ο Δημιουργός σας και Δημιουργός αυτού του ολόκληρου Σύμπαντος και των πάντων μέσα σε αυτό. Ο Δημιουργός μας, έχει διακηρύξει πως εμείς από τις υψηλότερες σφαίρες είμαστε για να βοηθήσουμε, τους ανθρώπους του πλανήτη που αποκαλείτε Γη, αυτή την συγκεκριμένη στιγμή τώρα, της μεγάλης αλλαγής εδώ, στον κόσμο σας.

Αυτό που σας δίνεται, είναι μια ευκαιρία να δεχθείτε τη βοήθειά μας ή να την απορρίψετε. Κανείς δεν σας αναγκάζει να επιλέξετε τον ένα είτε τον άλλο τρόπο. Αυτό είναι δικαίωμά σας, και εμείς θα τιμήσουμε και θα σεβαστούμε όποια επιλογή κάνετε. Όταν λέμε εσείς, εννοούμε, οι άνθρωποι του πλανήτη σας ως ένα συλλογικό σύνολο, ως μια οντότητα, γιατί στην πραγματικότητα, με ένα πολύ ουσιαστικό και σημαντικό τρόπο είστε οντότητες και σε αυτό το σημείο πρέπει να σας γίνει σαφές, δεδομένου ότι είναι σημαντικό κάθε ένας από εσάς να το καταλάβετε αυτό. Είστε Ένα, και ως εκ τούτου οτιδήποτε συμβαίνει εδώ στον πλανήτη σας οφείλεται σε μια συλλογική επιλογή που έχετε κάνει. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν δισεκατομμύρια άτομα σε αυτόν τον πλανήτη, ο καθένας από εσάς μπαίνει στις σκέψεις και τις ενέργειές του συλλογικού νου της πλανητικής δομής σας. Είναι η συλλογική δόνηση της ενέργειας που τέθηκε σε αυτή τη πλανητική δομή που αποφασίζει για τα γεγονότα που θα ζήσετε καθώς εσείς προχωρείτε στο ταξίδι σας.

Ως εκ τούτου, είναι η συνολική συχνότητα της δόνησης των ενεργειών κάθε ενός σας, που μπαίνει στη συλλογική συνείδηση του κόσμου, μας ορίζει το τι μπορούμε και δεν μπορούμε να κάνουμε για εσάς αυτή τη στιγμή. Τι θα θέλαμε να κάνουμε για εσάς είναι ένα θέμα, και αυτό που θα μας επιτρέψετε να σας προσφέρουμε είναι ένα άλλο εξ ολοκλήρου θέμα. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική έννοια για τον καθένα σας να καταλάβετε, και γι 'αυτό σας λέμε, ότι το να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με την παρουσία μας εδώ, για τις έντιμες προθέσεις μας να σας βοηθήσουμε, και ποιες είναι οι επιλογές σας αυτή τη στιγμή, είναι πολύ ζωτικής σημασίας για το μέλλον σας και για τα γεγονότα που θα ζήσετε. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό; Μήπως αυτό βγάζετε κάποιο εσείς; Αυτός είναι ο λόγος που προτείνουμε, σε αυτούς που έχουν αφυπνιστεί και κάνουν επιλογές και κατανοούν τις επιλογές τους αυτή τη στιγμή, και που καταλαβαίνουν ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ, να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες σε όλο το μήκος και πλάτος που μπορούν.

Και πάλι, η δουλειά σας δεν είναι να προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν για τίποτα. Η δουλειά σας είναι απλά να κάνετε αυτές τις πληροφορίες διαθέσιμες σε όσους είναι πρόθυμοι να τις αποδεχθούν ως αλήθεια και να ενεργούν βασιζόμενοι στις εν λόγω πληροφορίες με οποιονδήποτε τρόπο θεωρούν ότι είναι κατάλληλες. Αυτό είναι το καθήκον σας, και αυτό είναι το μόνο που απαιτείται από εσάς σε αυτόν τον τομέα. Παρακαλούμε μην αισθάνεστε ότι χρειάζεστε για να κερδίσετε κάποιον υπέρ μας, καθώς αυτό δεν είναι η εργασία με την οποία έχετε χρεωθεί. Εναπόκειται σε κάθε άτομο να αποφασίσει ο ίδιος εάν θα αποδεχθεί την πραγματικότητα ότι είμαστε εδώ και να επιλέξει να πιστεύει ότι είμαστε εδώ στην Αγάπη και στην υπηρεσία προς τον Δημιουργό μας και προς εσάς, τους αδελφούς και τις αδελφές μας. Είναι κατά τη στιγμή όπου επαρκείς δονήσεις επιτυγχάνονται όταν η επιλογή γίνεται και τα κατάλληλα γεγονότα ταιριάζουν με αυτή τη συχνότητα δόνησης που θα προγραμματίζουν τα μελλοντικά σας χρονοδιαγράμματα. Κάθε στιγμή, και κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για εσάς ως συλλογικές οντότητες να επιλέξετε τα γεγονότα που θέλετε να ζήσετε μαζί.

Ελπίζουμε ότι σας έχουμε κάνει αυτό το σημείο πολύ σαφές σήμερα, και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα απευθείας σύνδεσης κοινωνικά σας δίκτυα για τη συλλογή δεδομένων ώστε να καθορίσουμε πόσοι έχετε κατανοήσει πλήρως αυτή τη σημαντική ιδέα αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας σήμερα και να σας λέμε, ότι το σημερινό μήνυμα δεν παρουσιάζεται ως αλληγορία, αλλά έχει παρουσιαστεί κατά τρόπο απλό, γιατί αυτά που συζητήσαμε μαζί σας σήμερα, δεν είχαν καμία πρόσκληση για ποιητική έκφραση. Όταν σας λέμε ότι η κάθε σκέψη και δράση που κάνετε όλη την ημέρα σας εγγράφεται στη συλλογική σας συνείδηση, η οποία επιλέγει τα μελλοντικά γεγονότα που θα ζήσετε μαζί, αυτό είναι ακριβώς που εννοούμε. Ευχόμαστε για όλους εσάς να επιλέξετε προσεκτικά όλη την ημέρα σας με τη σύνεση των σκέψεων σας, καθώς αυτές φέρουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από ό,τι πολλοί από εσάς μπορείτε να καταλάβετε αυτή τη στιγμή, και θέλουμε περισσότεροι από σας να κατανοήσουν πλήρως την έννοια αυτή. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας σήμερα, και ανυπομονούμε να σας μιλήσουμε και πάλι πολύ σύντομα.

Είμαστε οι φίλοι σας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford