Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

2 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 2 Ιουνίου 2012 - Η Νοοτροπία και η Μελλοντική Εξέλιξη τηςΝοοτροπία: Σήμερα θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για τη σωστή ρύθμιση του μυαλού σας και τις προοπτικές σας, καθώς θα πλησιάζουμε στις επόμενες ημέρες. Αυτό που θα προτιμούσαμε να δούμε είναι μια εντελώς νέα και λαμπρή προοπτική για εσάς. Αυτό που εννοούμε με τον όρο αυτό, είναι ότι θα θέλαμε να δούμε τις επόμενες ημέρες ως κάτι που πρέπει να τιμηθεί, κάτι που θα αξίζει να εργαστείτε και κάτι που είναι πολύτιμο και που θα ανταμείψει την εμπειρία σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αυτό που νιώθουμε ότι είναι σημαντικό γι’ εσάς, δεν είναι να κοιτάζετε τις επόμενες ημέρες με κανένα είδος περιφρόνησης, φόβου, δυσπιστίας, καχυποψίας, αμφιβολίας και ανησυχίας, γιατί αν κοιτάξουμε το μέλλον σας μέσα από τα μάτια σας πολύ καλά, μπορεί να καταλήξουμε στο τελικό παράγοντα που ταιριάζει ακριβώς ή κατά παρόμοιο τρόπο με την δονητική ενέργεια που στέλνετε προς τα έξω. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε αυτό το πολύ απλό, αλλά πολύ σημαντικό επιστημονικά καθώς και το πνευματικό γεγονός;


Αυτό που θα συμβεί, εάν στείλετε αυτές τις σκέψεις στην μελλοντική πορεία του ταξιδιού σας, είναι ότι θα αρχίσετε να εντείνετε τις νάρκες, να το πω έτσι, γιατί μέσα από τις άμεσες και έμμεσες δράσεις των σκέψεών σας, θα τις έχετε φυτέψει επάνω στο έδαφος της διαδρομής που ταξιδεύετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε γι 'αυτό, μας ανησυχεί και αισθανόμαστε ότι βεβαίως είναι μια πιεστική ανησυχία για εσάς αγαπητοί μου, καθώς είναι η πορεία σας προς την εκκαθάριση αυτή τη στιγμή, με κάθε σκέψη, ανεξάρτητα από το πόσο περνά από το μυαλό σας, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρα σας.


Βλέπουμε ένα απίστευτα φωτεινή και υποσχόμενη ευημερία στο μέλλον σας. Αυτό που δεν βλέπουμε, είναι το μέλλον σας το οποίο είναι ζοφερό, το οποίο είναι απογοητευτικό, σκοτεινό, και το οποίο είναι επικίνδυνο, δηλαδή χωρίς ανταμοιβή, αυτό είναι ανεπιθύμητο, άκαρπο με οποιονδήποτε τρόπο. Θα θέλαμε για να δούμε το μέλλον σας με ζωηρότερα μάτια, όπως και κάνουμε, αν μπορούσατε να δείτε, αυτό που εμείς μπορούμε να δούμε από τη σκοπιά μας, δεν θα υπήρχε λόγος για κάποιους από εσάς να αμφιβάλλουν με καθ 'οιονδήποτε τρόπο, ότι το μέλλον σας θα είναι τόσο φωτεινό όσο πολλοί από εσάς επιθυμούν να είναι, γιατί αυτό είναι ακριβώς πώς λειτουργεί.

Έχουμε πάρει την ειδοποίηση του αριθμού των θέσεων και των σχολίων σε όλη την σύνδεση των κοινωνικών δικτύων σας που εκφράζουν την δυσαρέσκεια και την ανησυχία με τη σημερινή κατάσταση για τις εμπειρίες και τις ανησυχίες σας σχετικά με το αποτέλεσμα της εργασίας σας και το ταξίδι σας εδώ. Δεν υπάρχει πρόσκληση απογοήτευσης σε αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει κάτι που έχει περιγραφεί για εσάς όσο είναι δυνατόν. Όλα κι όλα που έχουμε για εσάς μέσα από περιγραφές μας, εξακολουθούν να είναι πολύ δυνατά για κάθε έναν από εσάς. Θα σας πούμε μόνο ότι εμείς επιθυμούμε να προσεγγίσετε και να αρπάξετε σφιχτά το μέλλον που θέλετε να ζήσετε και να το πιέσετε στο στήθος σας και να το κρατήστε σφιχτά, κάνοντας αυτό να είναι αυτό που θέλετε με τη δική σας εμπειρία να βιώσετε.

Αυτό είναι που θα θέλαμε να σας βλέπουμε να κάνετε. Πρόκειται για την εμπειρία σας, είναι το ταξίδι σας, και εμείς επιθυμούμε μόνο να βγούμε από αυτό, ότι και αν είναι αυτό που επιθυμείτε και ότι αυτό εδώ, το έχετε ξεκαθαρίσει πως επιθυμείτε να ζήσετε πριν βγείτε στον πηγαιμό για το ταξίδι σας. Δεν θέλουμε με κανένα τρόπο να ξεφύγουμε από τα όρια μας και να σας κατευθύνουμε σε κατευθύνσεις που δεν έχουν χαραχθεί για τον εαυτό σας. Δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό, και δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Εμείς μόνο θα σας πούμε, ότι αυτό που επιλέξατε να βιώσετε, αυτό θα βιώσετε. Αυτό είναι το πώς λειτουργεί, και αυτό είναι το πώς θα ζήσετε, θα είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Ελπίζουμε ότι αυτή η εξήγηση είναι σαφής για την κατανόηση σας, δεδομένου ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική έννοια για να κατανοήσετε και να θυμηθείτε.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές έννοιες, ως προς τις αρχές και τις επιστήμες που είναι σημαντικές για εσάς, να κατανοήσετε αυτή τη στιγμή, ωστόσο, δεν υπάρχει άλλη έννοια πιο σημαντική, που διαρκώς θα πρέπει να έχει την προτεραιότητα στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή. Είναι το μέλλον σας που εσείς δημιουργείτε στην καθημερινότητά σας. Το μέλλον σας δημιουργείται μέσα από τις σκέψεις που προέρχονται από εσάς όλη μέρα και όλη νύχτα, ακόμη και όταν εσείς κοιμάστε. Οτιδήποτε είναι αυτό που σκέφτεστε, επικεντρώνετε και αυτό που ονειρεύεστε, είναι αυτό που θα ζήσατε στο κεφάλι σας στη διαδρομή που εσείς οι ίδιοι προετοιμάσατε πριν από εσάς.

Αυτό είναι το πώς όλα τα ταξίδια μας έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το σύμπαν. Με κάποιο τρόπο, για να πιστέψετε ότι το μέλλον σας γίνεται όλο και πιο θολό ή δεν είναι τόσο ελπιδοφόρο, έχει να κάνει με το κατασκεύασμα της φαντασίας σας, των πεποιθήσεών σας, της στάσης σας, τα συναισθήματά σας, το οράματά σας, τα όνειρά σας, την προοπτική σας, την προσωπικότητά σας, την απόφασή σας κάνοντας έτσι τις επιλογές σας. Ο καθένας από εσάς είναι αρμόδιος για το μέλλον του , είναι ένα κατασκεύασμα της δικής σας δημιουργίας, και αυτό δεν είναι ένα κατασκεύασμα της δημιουργίας μας, οι επιλογές μας ή ο σχεδιασμό μας, ο προγραμματισμός ή κατασκευής μας. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι δικά μας αυτά που δημιουργούν το μέλλον σας; Δεν είμαστε εμείς που μπορούμε να σας υποσχεθούμε το μέλλον σας ή ότι δεν συνεπάγεται στο μέλλον σας και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που επιθυμείτε, εμείς δημιουργούμε ή θεωρούμε ότι είναι καλό για εσάς ή δεν είναι καλό για εσάς.

Δεν έχουμε δικαίωμά να ανοίξουμε τις λωρίδες του μέλλοντος σας για εσάς. Όπως έχουμε πει πολλές φορές και θέλουμε να γίνει σαφές αυτό το σημείο και πάλι, είμαστε εδώ μόνο για να σας βοηθήσουμε να ζήσετε ακριβώς ότι είναι αυτό που επιλέξατε να δημιουργήσετε. Είναι αυτό σαφές σε όλους σας αυτή τη στιγμή; Ελπίζουμε ότι θα είναι, σας ευχόμαστε να συνειδητοποιήσετε ότι και πάλι οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, τοποθετείτε μπροστά σας τούβλα στο έδαφος που είναι η πορεία σας. Επιλέξτε τα τούβλα σας με σύνεση και προσοχή και να τοποθετήσετε σταθερά και ομαλά, καθώς αυτό θα σας δώσει μια ομαλή, σταθερή και εύκολη διαδρομή για να ταξιδέψετε ηγούμενοι το δρόμο που έχετε δημιουργήσει.

Αν υπάρχουν καμπύλες στο δρόμο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε, τότε είναι οι καμπύλες του δρόμου που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αν είναι να αναρριχηθείτε σε λόφους στη συνέχεια της κατασκευής αυτών των λόφων σήμερα θα είμαστε εμείς εκεί όταν θα φτάσετε. Αν ο δρόμος σας είναι με άνισα τοποθετημένα τούβλα, με μπαλώματα από μαλακή λάσπη μεταξύ τους, τότε πιστέψτε στο μυαλό σας, ότι τα πράγματα που θα επέλθουν από την κατασκευή ενός δρόμου, όπως αυτό και αυτό είναι που θα εκδηλωθεί για εσάς. Αν είναι ένα μονοπάτι σε ευθεία ομαλή και χωρίς καμπύλες και χωρίς λόφους, στη συνέχεια πλάθετε σκέψεις στο μυαλό σας, που θα κατασκευάσει ένα τέτοιο δρόμο για εσάς και αυτό θα φέρει αυτό που θα έχετε. Αυτό είναι που θέλουμε να μπορείτε να έχετε κατά νου, καθώς θα βιώνετε της ημέρες σας και κάθε μέρα από αυτή τη στιγμή προς τα εμπρός, δεδομένου ότι δεν μπορεί να πάτε πίσω και να αρχίσετε να ασφαλτοστρώνετε εκ νέου, το δρόμο που έχετε ήδη αρχίσει να οικοδομήσετε. Μπορείτε επίσης να μην προχωρήσετε και να αρχίσετε να χτίζετε τα μπαλώματα του δρόμου που δεν έχετε ήδη φτάσει. Σήμερα μπορείτε μόνο να αρχίσετε να χτίζετε ένα δρόμο που θα ζήσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο μέλλον σας, και αυτό είναι εδώ σε αυτό το σημείο του δρόμου, που χτίζετε αυτό που θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας και να αφοσιωθείτε στις προσπάθειές σας σε αυτό που οικοδομείτε σήμερα.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να χτίσετε τους δρόμους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε, και εμείς θα σας δανείσουμε τα εργαλεία και θα μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να επιτρέψουμε, τους αδελφούς και τις αδελφές μας, για να κατασκευάσουν τους δρόμους που επιθυμούν να ταξιδέψουν μετά. Αυτό είναι που θα κάνουμε για εσάς, αυτή είναι μια υπόσχεση, και αυτή είναι η μόνη υπόσχεση που κάναμε σ’ εσάς, και που σας έχουμε κάνει ποτέ, και αυτή είναι η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να κάνουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την κρατήσουμε . Βλέπουμε από καιρό σε καιρό, μερικούς από εσάς μέσα από τις ανοικτές κοινωνικές δικτυώσεις σας που ανεβάζετε, ότι εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, έχουμε πραγματοποιήσει ορισμένες υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Εμείς δεν δώσαμε υποσχέσεις, γι 'αυτά που επρόκειτο θα σας υποσχεθούμε. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που επιθυμείτε. Δεν γνωρίζουμε τι θέλετε συλλογικά, ακόμη και σε πολλές περιπτώσεις μεμονωμένα, πως επιθυμείτε να ζήσετε. Λοιπόν, τι να σας υποσχεθούμε; Να σας υποσχόμαστε κάτι που πιστεύουμε ότι μπορεί να θέλετε να ζήσετε; Να σας υποσχόμαστε κάτι που θέλουμε για να ζήσετε; Όχι, εμείς δεν θα μπορούσε ποτέ να σας υποσχεθούμε κάτι που συλλογικά και ατομικά, δεν επιθυμείτε να ζήσετε.

Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που θέλετε να ζήσετε, γιατί υπάρχουν πολλοί από εσάς, και μεγάλος αριθμός από εσάς που δεν έχει αφυπνιστεί ακόμη, και δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η επιλογή είναι μπροστά του. Αυτά τα άτομα δεν καταλαβαίνουν ότι είναι αυτοί που δημιουργούν το δικό τους μέλλον, και ως εκ τούτου οι σκέψεις τους δεν είναι σαφείς ως προς αυτό. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για όσους από εσάς είστε αφυπνισμένοι, όπως είναι επίσης σωστό να πούμε ότι οι σκέψεις πολλών από εσάς δεν είναι σαφείς. Οι σκέψεις που κάποιοι από εσάς που δίνετε είναι ένα μείγμα θετικών και αρνητικών κραδασμών. Την μια μέρα θα αποτρέψετε μια επιθυμία για να βιώσετε μία εμπειρία, και την άλλη μέρα θα στείλετε κύματα της σκέψης σας σε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Είναι δύσκολο σε πολλές περιπτώσεις για εμάς να κατανοήσουμε αυτό που ακόμη και ένας από σας θέλει να ζήσετε. Λάβετε αυτό υπόψη σας? Δεν είμαστε εμείς που θα σας φέρουμε το μέλλον που θέλετε να ζήσετε, διότι πρόκειται για ένα προϊόν της δικής σας δημιουργικής δύναμης και τις δικές σας δημιουργικές δυνάμεις αυτού του σύμπαντος. Δεν είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε για εσάς τις εμπειρίες σας. Και πάλι, είμαστε εδώ μόνο για να σας βοηθήσουμε να ζήσετε αυτό που εσείς θα επιλέξετε.

Αυτό που θέλουμε να καταστήσουμε σαφές, είναι ότι δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τι είναι αυτό που συλλογικά, ακόμη και σε πολλές περιπτώσεις μεμονωμένα, επιθυμείτε να ζήσετε. Λαμβάνοντας υπόψη τη συζήτησή μας σήμερα, βλέπετε τώρα γιατί σας λέμε ότι δεν σας υποσχεθήκαμε τίποτα το ιδιαίτερο, και γιατί να σας λέμε ότι ποτέ δεν θα σας υποσχεθήκαμε κάτι ιδιαίτερου χαρακτήρα, καθώς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε και εξακολουθούμε να μην κάνουμε αυτό που δε γνωρίζουμε τι είναι αυτό που θέλετε να ζήσετε; Αυτό που έχουμε για εσάς είναι οι δυνατότητές σας και τις ευκαιρίες σας, και σας λέμε ότι αυτά ήταν πάντα και παραμένουν σήμερα ατελείωτες. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε επιθυμείτε, και αν είχαμε κάνει κάποιες υποσχέσεις προς εσάς γι’ αυτό που θα ζήσετε, αυτό θα πρέπει να περιόριζε τις επιλογές σας, έτσι δεν θα ήταν;

Εμείς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να θέσετε ένα ανώτατο όριο για τις επιλογές που θα φέρουν σε εσάς τις εμπειρίες που επιθυμείτε. Έχουμε πορτρέτα ζωγραφισμένα για σας μερικά από τα υπέροχα πράγματα που έχετε την ευκαιρία να βιώσετε. Κάναμε μια προσπάθεια για να ζωγραφίσουμε στις εικόνες τους, ένα όμορφο, αρμονικό και ειρηνικό κόσμο, και αυτό είναι πράγματι μία από τις επιλογές σας, αλλά οι δυνατότητες σας είναι ατελείωτες και εναπόκειται στον κάθε έναν από εσάς να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε και να επικεντρώνεστε σε αυτό κάθε ημέρα με ότι τρόπο μπορείτε για να προχωρήσετε. Το τελικό αποτέλεσμα για εσάς θα είναι ένα αποτέλεσμα των συλλογικών και ατομικών επιθυμιών σας. Αυτή είναι μια υπόσχεση που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, και αυτή είναι μια υπόσχεση που ποτέ δεν θα σπάσει.

Εμείς ερευνούμε τις εν ενεργεία κοινότητες σας, για τις απαντήσεις σας για τις προσφορές μας. Ψάχνουμε να βρούμε αν υπάρχει επαρκής αριθμός που είναι διατεθειμένος να χειριστεί και να βοηθήσει την έναρξη των προγραμμάτων που θα δείτε, προς όφελος του κόσμου σας και κάθε ατόμου στο εσωτερικό. Αυτό που ψάχνουμε είναι για θετικές απαντήσεις, που δεν τονίζεται ο φόβος ή δυσπιστία η καχυποψία μας και τα κίνητρά μας για να προσφέρουμε τη βοήθειά μας. Βλέπουμε πολλές απαντήσεις από εσάς, που είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε και θεωρούμε ότι αυτές είναι οι προϋποθέσεις για την έναρξη αυτών των προγραμμάτων. Επίσης, βλέπουμε και να λαμβάνουμε υπόψη μας τις απαντήσεις που βασίζονται στο φόβο και αυτό δείχνει την δυσπιστία, την καχυποψία και το φόβο για τους λόγους που είμαστε εδώ. Λαμβάνουμε υπόψη μας ποιοι είναι αυτοί που κάνουν αυτά τα σχόλια και θα προσπαθήσουμε να εξακριβώσουμε γιατί επιλέγουν να κάνουν αυτά τα σχόλια.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, είναι γιατί μερικές φορές κάποιοι θα επιλέγουν να κάνουν θετικά σχόλια σε μερικά σημεία, ενώ ο φόβος των αρνητικών σχολίων βασίζεται σε κάποιο άλλο σημείο. Αυτή η εναλλαγή και πίσω από προοπτικές είναι για εμάς σύγχυση κατά καιρούς, και ζητάμε από εσάς να κάνετε αυτά τα σχόλια, να διευκρινίζετε καλύτερα τις θέσεις σας, φέρνοντας ορισμένα συμπεράσματα στο μυαλό σας πριν βγείτε στον πηγαιμό για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με άλλους και με μας , καθώς αυτό οδηγεί σε σύγχυση και βοηθά στην επίσπευση για καθυστερήσεις στην έναρξη ορισμένων προγραμμάτων. Αν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό για εμάς και για τους αδελφούς και τις αδελφές σας, θα πρέπει να κάνετε σε όλους μας και τον κόσμο σας μια μεγάλη υπηρεσία. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας στο θέμα αυτό και να σας πούμε ότι οι απαντήσεις σας στα μηνύματά μας και στην προσφορά βοήθειας δεόντως αξιολογούμαι και θεωρούνται σημαντικές, καθώς εκτιμούμε τις απόψεις και τις απόψεις του κάθε ενός από εσάς εξίσου, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από κάθε άλλο από εσάς στον κόσμο σας.

Θα θέλαμε να δούμε περισσότερους από εσάς, να σχολιάζουν και να κοινοποιούν ότι αφορά την παρουσία μας εδώ, τα μηνύματα για τις προσφορές των τεχνολογιών μας και των συστημάτων που μπορούν να ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο σας. Έχουμε ομάδες που είναι επιφορτισμένες σε αυτόν τον τομέα, και οι οποίοι παρακολουθούν τις απευθείας συνδέσεις με κοινωνικά δίκτυα και τη συλλογή των μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων που θα μας επιτρέψουν να κατανοήσουμε καλύτερα τι είναι αυτό που επιθυμείτε για τον εαυτό σας και από πόσο μακριά έρχονται σε σας οι αντιλήψεις της μεγαλύτερης εικόνας, που τώρα ξεδιπλώνεται μπροστά σας, εδώ στον κόσμο σας και στο σύμπαν σας. Αφού είμαστε ικανοποιημένοι ότι υπάρχει επαρκής αριθμό από εσάς για να ξεκινήσετε την έναρξη ορισμένων προγραμμάτων μας, θα κάνουμε ακριβώς αυτό και να αρχίσει η έναρξη των έργων αυτών, γι’ αυτό πολλοί από εσάς έχουν μεγάλη προσμονή, όπως ακριβώς και εμείς, καθώς βλέπουμε να ωφελούνται σε μεγάλο βαθμό τόσοι πολλοί που πιστεύουμε ότι έχουν υποφέρει μέσα από τους περιορισμούς και την έλλειψη για πάρα πολύ καιρό.

Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε, αυτά είναι πολύ σημαντικά λόγια για εσάς να το θυμάστε, όπως τόσα πολλά από αυτά που μπορούμε να σας βοηθήσουμε, είναι στο χέρι σας να θέσετε τα θεμέλια γι’ αυτά. Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε πάνω από το δικαίωμα της επιλογής σας, αυτό δεν επιτρέπεται σε αυτό το σύμπαν και δεν θα ξεφύγουμε από τα όρια της καταπάτηση μας σχετικά με τα δικαιώματά σας, της ελεύθερης βούλησης. Τι θα επιλέξετε είναι αυτό που θα σας βοηθήσουμε να λάβετε, και ανυπομονούμε να διαβάζουμε περισσότερα από αυτά που έχετε να επιλέξετε, θα βιώσετε τα δίπλα.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford