Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

28 Ιουνίου 2012 Drake


O DRAKE ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ: Οι μαζικές συλλήψεις ξεκινάνε...Το πεντάγωνο και ο στρατιωτικός Drake που βρίσκεται μέσα στα πράγματα ανακοίνωσε σήμερα 28-06-2012 στις 02:00 το πρωί ότι το πολυπόθητο πράσινο φως δόθηκε και ότι ο στρατός μαζί με τη συμμαχία επιβολής του νόμου γνωστή και ως "Σύμμαχοι της Γης" θα αναλάβουν δράση μέσα σε διάστημα 72 ωρών για να ξεκινήσει η "σκούπα" σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και οι συλλήψεις χιλιάδων μελών και συνεργατών της εγκληματικής οργάνωσης γνωστής και ως "cabal" ή "Illuminati". Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό το συμβάν, αυτές οι συλλήψεις θα ελευθερώσουν μια για πάντα, όλη την ανθρωπότητα από το σκοτεινό ζυγό που προκάλεσε χρεοκοπία, εξασθένηση και φυλάκισε οικονομικά κάθε άνθρωπο πάνω στη Γη.


Συμβουλεύουμε όλους τους πολίτες να προμηθευτούν τρόφιμα, νερό και ότι άλλο πιστεύουν ότι τους είναι απαραίτητο (καύσιμα, φάρμακα, είδη υγιεινής κτλ.) για διάστημα τουλάχιστον μιας βδομάδας καθώς κάποια καταστήματα ή επιχειρήσεις είναι πολύ πιθανόν να κλείσουν. Όλοι οι πολίτες του κόσμου επίσης καλό θα είναι να σηκώσουν από τις τράπεζες που διατηρούν λογαριασμούς αρκετά χρήματα για διάστημα μιας εβδομάδας, ιδανικά μέχρι και για τρεις καθώς ορισμένες τράπεζες είναι αναμενόμενο να κλείσουν τις πόρτες τους, καθιστώντας έτσι τις χρεωστικές και τις πιστωτικές κάρτες του κόσμου άχρηστες για κάποιο χρονικό διάστημα. Όλοι οι πολίτες καλό θα είναι να παραμείνουν ψύχραιμοι και συναισθηματικά ήρεμοι. Θερμή παράκληση να μη διαδηλώσει κανείς ούτε να προβεί σε βιαιοπραγίες καθώς κάτι τέτοιο είναι ανούσιο.

Οι Στρατιωτικές μονάδες και το προσωπικό επιβολής του νόμου θα παρατηρηθούν να πραγματοποιούν αυτές τις συλλήψεις παντού στην Αμερική καθώς και σε κάποια άλλα μέρη του πλανήτη και καλό θα είναι να καταλάβετε όλοι ότι αυτές οι γυναίκες και οι άντρες δουλεύουν για το καλό των αδερφών τους, για την ελευθερία, για το σύνταγμα και για την αγάπη. Αυτές οι στρατιωτικές μονάδες και το προσωπικό επιβολής του νόμου δεν θα επιδιώξουν να συλλάβουν αθώους πολίτες όπως κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να προβάλουν εσκεμμένα για να προκαλέσουν τον πανικό στον κόσμο στα αρχικά στάδια αυτής της επιχείρησης. Αυτές οι μονάδες θα αναλάβουν τη σύλληψη εγκληματικών μελών της cabal και τους συνεργούς τους, αυτό είναι όλο.

Παρακαλούμε για άλλη μια φορά να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα υλικά αγαθά για το σπίτι σας και ταυτόχρονα να ενημερώσετε ΟΛΟΥΣ τους γνωστούς και τους φίλους σας τι να περιμένουν καθώς και τι σημασία αυτών των συλλήψεων για όλο τον κόσμο, που τόσο έχει υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια, βρισκόμενοι υπό την άτυπη κατοχή αυτών των εγκληματικών φυσιογνωμιών που ο μόνος τους στόχος ήταν η δύναμη και ο έλεγχος των ανθρώπων. Αυτή την ημέρα την περιμέναμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία και για αυτό θα σας συμβουλεύαμε να αρχίσετε να γιορτάζετε από τώρα αυτές τις συλλήψεις καθώς αυτό θα είναι ένα μήνυμα προς όλα μας τα αδέρφια ότι δεν πρόκειται για άλλο ένα τραγικό γεγονός όπως έχουν προγραμματιστεί να πιστεύουν εδώ και πολλά χρόνια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έφτασε η ώρα να γιορτάσουμε και η γιορτή αυτή θα κρατήσει μέχρι και την 4η Ιουλίου η οποία θα είναι ένας πραγματικός εορτασμός της ανεξαρτησίας των πολιτών της Αμερικής καθώς και όλων των υπόλοιπων ανθρώπων του κόσμου.

Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford