Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

5 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 5 Ιουνίου 2012 - Αυτογνωσία & ΠρόοδοςΗ αυτογνωσία και η εξέλιξη: Σήμερα θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προάγετε την ανάπτυξη και την πρόοδο σας, ενώ είστε εδώ σε αυτό το φυσικό επίπεδο. Σε τι μπορείτε να εργαστείτε ώστε να επικεντρώνεστε σε τρόπους από όπου μπορεί να προκύψει καλύτερη γνώση, σοφία και εμπειρία όλη την ημέρα σας. Το πώς αυτό μπορεί να γίνει, είναι μέσω μιας συντονισμένης προσπάθειας να μοιράζεστε μεταξύ σας τις ιδέες, τις έννοιες και τις εμπειρίες σας. Για να γίνει αυτό, απαιτείται αλληλεπίδραση, και η αλληλεπίδραση αυτή μπορεί να διευκολυνθεί με τη βοήθεια των εργαλείων που είναι ήδη στη διάθεσή σας. Το διαδίκτυο είναι η πηγή σας με πλούσια πληροφόρηση, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους που μπορεί θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξή σας και την διερεύνηση της συνείδησή σας, καθώς θα κάνετε τη δουλειά που έχετε έρθει εδώ για να επιτύχετε.


Βλέπουμε πολλούς από εσάς που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, καθώς επίσης βλέπουμε εκείνους από εσάς που προσπαθούν να πάρουν τα μέγιστα από αυτή την εμπειρία, αν και βλέπουμε μια σειρά πάλι, από εσάς που δεν αφιερώνετε το χρόνο σας στο διαδίκτυο όσο θα σας ήταν δυνατό. Θα θέλαμε να δούμε βελτιώσεις στον τομέα αυτό, από το να βλέπουμε τους περισσότερους από εσάς με επίκεντρο το θέμα που θα σας φέρει τη γνώση και σοφία που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν τόσα πολλά ενδιαφέροντα θέματα και αξίζει τον κόπο να διαβάσετε και να συζητήσετε μεταξύ σας, όμως, ο χρόνος για να επιδοθείτε σε πολλά από αυτά τα θέματα και τις συζητήσεις έχει ήδη περάσει. Τώρα είναι η ώρα να επικεντρωθείτε μόνο στα θέματα που θα σας προσφέρουν το περισσότερο που μπορείτε να πάρετε από αυτή την εμπειρία.

Θα θέλαμε να σας δούμε να επικεντρώνονται σε θέματα που θα διευρύνουν τη συνείδησή σας στους τομείς της πνευματικής εξέλιξης. Θα θέλαμε να δούμε περισσότερους από εσάς να επικεντρώνονται λιγότερο σε θέματα και συμφέροντα που δεν έχουν τις δυνατότητες να διευκολύνουν αυτό το είδος της ανάπτυξης στην πνευματική σας γνώσης . Υπάρχει ένα τέτοιο ευρύ φάσμα των διαφόρων θεμάτων που θα εργαστείτε ώστε θα είναι κατάλληλο για την καλύτερη πρόοδο σας μέσα από τις πολλαπλές διαστάσεις αυτού του σύμπαντος. Προς το παρόν, έχετε να λαμβάνετε την ειδοποίηση το τι θα ονομάζουμε «ελλείψεις» σε βασικές πνευματικές αντιλήψεις και ευαισθητοποίησης. Θα θέλαμε να δούμε εσάς να επικεντρώνεστε περισσότερο σε αυτό και να γυρίζετε πίσω μερικές σελίδες για τα βασικά στοιχεία της πνευματικής κατανόησης και της ευαισθητοποίησης, αρχής γενομένης με τα δικαιώματα των άλλων και πόσο σημαντικά είναι αυτά τα δικαιώματα για να τιμηθούν και να σεβαστούν, δηλαδή με τους τρόπους της ελεύθερης επιλογής και την ελευθερία της έκφρασης.

Βλέπουμε πολλούς από εσάς αυτή τη στιγμή που επιδεικνύουν ότι δεν έχουν φτάσει ακόμα σε αυτό το βασικό επίπεδο κατανόησης, και σας λέμε ότι χτίζετε ένα πνευματικό σπίτι πάνω από ένα ελαττωματικό ίδρυμα, εάν ακόμη, δεν φθάσετε τη βασική κατανόηση. Σας προτείνουμε να ενισχύσετε με καλύτερα θεμέλια τη δομή σας, με την καλύτερη κατανόηση των ιερών δικαιωμάτων της ελεύθερης βούλησης και της επιλογής, καθώς με τις εργασίες ως προς τον σεβασμό των συνόρων και τα δικαιώματα των άλλων. Βλέπουμε πολύ συχνά όσους από εσάς παραβιάζουν το ιερό δικαίωμα του άλλου με την παρρησία καταδικάζοντας τις απόψεις και τις γνώμες τους. Αυτό δεν θα το κάνετε, αν είστε στην πνευματική ανάβαση μέσα από το πολυδιάστατο σύμπαν που είναι ο στόχος σας. Αυτή η συμπεριφορά πρέπει να διορθωθεί, και να διορθωθεί πριν ξεκινήσετε να συσσωρεύετε περισσότερες προηγμένες πνευματικές γνώσεις και σοφία.

Δεν μπορεί κανείς να βάζει το κάρο μπροστά από το άλογο, όπως λέτε, και την προηγμένη τοποθέτηση και την περίπλοκη πνευματική σοφία πριν από σας, πριν να μάθετε μία από τις πιο βασικές θεμελιώδεις αρχές της, που είναι τα δικαιώματα των άλλων, αυτό είναι ένα ελάττωμα που θα οδηγήσει σε προβλήματα όπως πριν και νανισμό της πνευματικής ανάπτυξης σας. Σας προτείνουμε σήμερα, να παραιτηθείτε από όλες τις προηγμένες έννοιες, διαλογισμούς και τις ασκήσεις αναπνοής, γιόγκα, Zen, και όλες τις άλλες προηγμένες έννοιες και να εστιαστείτε σε ένα πράγμα και μόνο σε ένα πράγμα, και αυτό είναι κάτι άλλο, όταν κάποιος μιλά ή θέτει εργασίες σε όλη τη σύνδεση των κοινωνικών δικτύων σας, θα σταματήσετε για μια στιγμή και θα πάρετε μια πολύ βαθιά ανάσα, και ενώ εκπνέετε σκεφτείτε τον εαυτό σας «Θα τιμήσω το ιερό δικαίωμα της ψυχικής, ελεύθερης βούλησης και επιλογής, ή θα επιλέξω να καταπατήσω τον αδελφό ή την αδελφή μου και να καταδικάσω αυτόν ή αυτήν για τις επιλογές τους και το δικαίωμα να ασκήσουν το δικαίωμά της έκφρασης τους. Αν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό κάθε φορά που είστε έτοιμοι να προσφέρετε απάντηση σε κάτι άλλο που έχετε μόλις εκφράσατε, θα κάνετε στον εαυτό σας και στην άλλη ψυχή μια μεγάλη υπηρεσία.

Είμαστε όλοι εδώ, εν μέρει, για την πνευματική ανάπτυξη και την πρόοδο κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού μας, και όχι για να κρίνετε και να καταδικάσετε τις σκέψεις τους και την ελευθερία της έκφρασης, αυτό δεν τους βοηθά στο ταξίδι τους με κανένα τρόπο καθώς επίσης, δεν βοηθά ούτε και το δικό σας ταξίδι. Αντ αυτού, αυτό μπορεί να παρομοιαστεί με τον υπεύθυνο στα ερείπια ενός τραίνου, όταν δύο μηχανές ανταποκρίνονται στην ίδια πίστα. Αυτό σίγουρα δεν είναι ευνοϊκό για κάθε μηχανή, και αυτό σίγουρα δεν είναι αυτό που θα οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα τις δύο ψυχές, οι οποίες επίσης πορεύονται σε αυτό το ταξίδι τους. Σας ευχαριστώ για τις προσπάθειές σας στον τομέα αυτό, και εμείς θα πρέπει να ψάχνουμε για βελτιώσεις στον τομέα αυτό, αμέσως αρχίζοντας από σήμερα. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε περισσότερο, είναι πόσοι από εσάς, ανά πάσα στιγμή, εκφράζετε ότι τιμάται και σέβεστε τις απόψεις των άλλων και καλωσορίζουμε πάντα τις εμφανίσεις και τις απόψεις τους για οποιοδήποτε θέμα, που θα ήθελαν να συζητήσουν. Αυτός είναι ο τρόπος από τις υψηλότερες διαστάσεις αυτού του σύμπαντος, όπου όλα τα όντα σέβονται τα ιερά δικαιώματα του άλλου και την επιλογή της έκφρασης, δεν έχει σημασία ποια μπορεί να είναι η έκφραση και αν συμφωνείτε με αυτή την άποψη ή όχι.

Κανείς ποτέ δεν σας ζήτησε να αναλάβετε την προοπτική του άλλου. Μπορεί μόνο να σας ζητηθεί να τιμήσετε ενός άλλου το δικαίωμα, επιλέγοντας τη δική του σκοπιά και να εκφράσετε την επιλογή αυτή με οποιονδήποτε τρόπο θεωρείτε ότι είναι κατάλληλος, εφ 'όσον δεν εισχωρείτε στα δικαιώματα του άλλου. Αυτό το πολύ βασικό και θεμελιώδες δικαίωμα, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ίδρυσης αυτού του πολυδιάστατου ολόκληρου σύμπαντος, και είναι αυτό εδώ το πρώτο μπλοκ που θέλουμε να εστιάσετε την προσοχή σας σήμερα και καθώς προχωράτε, θα θέλαμε να μην ξεχνάτε την σημερινή μας συζήτηση και αυτό το μάθημα με αυτή την τόσο εξαιρετικά σημαντική πνευματική αρετή. Σας ευχαριστούμε και σας ευλογούμε όλους.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

2 σχόλια:

  1. ola auta pou lete einai polli wraia, omws kathws to sizitaw me tous goneis mou me theoroun xazw kai oti den tha eprepe na koitaw tetia pragmata kathos to na prodeusei o anthropos einai kati akatorthoto.
    Panta tha ithela na gia ton anthopo na min plironei kathos ta lefta einai auta pou mas kratan apo to na proodeusoume.Oloi i polemoi kai olos o elenxos apo tous megalous kratoun ton anthopo apo tin alithini tou fisi.Elpizw na erthei i epoxi oi opoia tha boithisei ton anthopo na 3efigei apo tis skotines dinameis.
    episis tha ithela na pw gia tous goneis mou oi opoioi den skeftontai kathe pithanotita kathos den einai anixtomialoi kai panta me theoroun trelo.Pote den mporesa na sinenoithw mazi tous kai pote de tha ta kataferw...an mporeite na mou pite kapion tropo na tous ani3w ta matia tha itan polli euxaristo ek merous sas..Euxaristo poli pou me akousate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Min anisixeis file John kane auto pou niwtheis esy kala apo tin kardia sou kai pithanon na gineis paradeigma stous allous me ton kairo!Den eisai o monos me antimetopizei tetoio problima:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford