Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

18 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός - 18 Ιουνίου 2012: Η Κιβωτός του Νώε και 2012



Η κιβωτός του Νώε φτιαγμένη από ξύλο σημύδας για να μεταφέρει όλα τα ζώα με ασφάλεια. Αυτή η ιστορία του Νώε και της κιβωτού του για τα ζώα και τη μεγάλη πλημμύρα που διαδίδεται πολύ στη Γη σας είναι ως επί το πλείστον μια πραγματική αναφορά από το παρελθόν του πλανήτη σας. Αυτό που θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές σε εσάς σήμερα, είναι ότι θα υπάρξει μια περίοδος στο εγγύς μέλλον σας, όπου και πάλι στον πλανήτης σας θα συμβεί η άνοδος της στάθμης του νερού, που και πάλι θα έχει ως αποτέλεσμα να πλημυρίσουν μερικές από τις πυκνοκατοικημένες περιοχές του κόσμου σας.


Δεν θέλουμε να σας πανικοβάλουμε και σίγουρα δεν θέλουμε να σας φοβίσουμε. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να σας ενημερώσουμε. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που είμαστε εδώ. Ένα μεγάλο μέρος των ανησυχιών της αποστολής μας, για την ανταλλαγή πληροφοριών μαζί σας, γιατί πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουμε σε μεγάλο βαθμό στην προσωπική σας καθώς και στη συλλογική σας πορεία, ως μια ομάδα της οικογένειας, με τους φίλους και τους γείτονες, και όλους τους άλλους γείτονες, που δεν έχει σημασία πόσο μακριά σας θα είναι το σπίτι σας από τα αδέλφια σας. Θα θέλαμε να αρχίσουμε να αναπτύξουμε τμήματα του σχεδίου μας που θα επιτρέψουν σε εκατομμύρια ανθρώπους σας, που επιλέγουν να μας εμπιστευτούν και οι οποίοι θα επιλέξουν να συνεργαστούν μαζί μας και οι οποίοι θα επιλέξουν να μετακινηθούν προσωρινά από αυτές τις περιοχές που θεωρούμε ότι αυτά τα επίπεδα θα επηρεαστούν από την άνοδο των υδάτων.

Θα υπάρξει αρκετός χρόνος και άφθονος χώρος για τον καθένα να επιβιβαστούν στην κιβωτό μας που θα σας προσφέρουμε, όπως ακριβώς παραχώρησε ο Νώε και στους άλλους που ακολούθησαν το παράδειγμά του και τον εμπιστεύτηκαν στην προσωρινή μετεγκατάσταση από τις κατοικίες τους, ήταν ο πιο συνετός τρόπος για να προχωρήσουμε σε αυτό το ταξίδι τους. Δεν ζητάμε τίποτα από εσάς που δεν ζητήθηκε από τον Νώε και την οικογένειά του, τους φίλους του και τους οπαδούς του. Αυτό που ζητήθηκε από αυτούς χιλιάδες χρόνια πριν από το χρόνο σας, είναι αυτό που ζητούμε από εσάς αυτή τη στιγμή από εσάς σήμερα. Σας ζητούμε να παραμείνετε ήρεμοι, να παραμένετε πάντα έτοιμη, να παραμείνετε επικεντρωμένοι και ισορροπημένοι, να παραμείνετε εντός της δόνησης της αγάπης, της ειρήνης, της ελπίδας, της αγάπης, του ελέους, της καλοσύνης, της κατανομής, της συγχώρεσης, και παρέχουμε σε εσάς τους αδελφούς και αδελφές μας αυτές τις θαυμάσιες, όμορφες και ζεστές πτυχές δόνησης της αγάπης.

Δεν υπάρχει καμία δόνηση προερχόμενη από το φόβο που να μπορεί να σας προσφέρει περισσότερα μαθήματα το πώς η δόνηση του φόβου θα σας φέρει την θλίψη, τον πόνο, την δυστυχία, την ανέχεια, την πρόκληση, τον αγώνα, τις κακουχίες και την απελπισία. Υπάρχουν τόσοι πολλοί από εσάς που δεν έχουν πλέον ανάγκη ή την επιθυμία να μάθουν τα μαθήματα που η δόνηση του φόβου θα τους φέρει, και ακούμε την κλήση σας να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σας, που πολύ αγαπούσαμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας, να είναι τώρα έτοιμοι να βιώσουν αυτό που είναι η δόνηση της αγάπης θα φέρει σε εσάς και στις ζωές σας και τις ζωές των φίλων, στις οικογένειές σας και τους γείτονές σας. Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε αυτό που αισθάνεστε τώρα ότι θα σας φέρει τα διδάγματα και τις εμπειρίες και θα σας οδηγήσει στο ανώτερο καλό σας, τον ανώτερο σκοπό σας, ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο και σε ένα υψηλότερο μέσο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των εμποδίων που μπορούν να παρουσιαστούν στο δρόμο σας.

Αυτή είναι η δόνηση της αγάπης που θα σας φέρει σε σύγκριση με τη δόνηση του φόβου, που δεν θα σας φέρει σε αποτελεσματικές μεθόδους για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και το ξεπέρασμα των εμποδίων. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο δονήσεων. Το καταλαβαίνετε αυτό σαφώς αγαπημένοι μας, αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που έχετε να μάθετε, και αυτή τη στιγμή που είναι επί μακράν να μάθετε το πιο σημαντικό μάθημα σας, να κατανοήσετε πλήρως, και όχι μόνο να θυμάστε, αλλά να διατηρείτε αυτό στο επίκεντρο της συνείδησής σας, κάθε στιγμή της κάθε ημέρας, καθώς προχωράτε. Αν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό, αν θα μπορούσατε να θυμάστε να υπενθυμίζετε σε όλους σας, όλη την ημέρα, ότι κάθε επιλογή που κάνετε, κάθε σκέψη που δημιουργείτε και κάθε δράση που παίρνετε είναι μια επιλογή μεταξύ της δόνησης της αγάπης και της δόνησης του φόβου, τότε θα αρχίζατε να δημιουργείτε συνειδητά τις μελλοντικές εμπειρίες σας, επιλέγοντας συνειδητά το μονοπάτι που θα ταξιδέψετε.

Τα ταξίδια σας μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ό, τι είναι αυτή τη στιγμή. Κάθε φορά που επιλέγετε να φοβάστε κάτι ή να αντιδράτε με φόβο ή σε μια νέα πρόκληση ή μια σύγκρουση θα επιλέγετε τα μαθήματα και τις εμπειρίες που σας περιμένουν κάτω στο σκοτεινό αυτό δρόμο, αντί να επιλέγατε να αντιδράτε στις ειδήσεις και στις νέες προκλήσεις και στα εμπόδια και να τα αντιπαρέθετε με αγάπη, τότε, επίσης, θα ζούσατε αυτά τα μαθήματα που θα σας περιμένουν προβλέποντας στο φωτισμένο δρόμο, και σας λέμε ότι αυτά τα μαθήματα θα είναι θαυμάσια και θα σας οδηγήσουν σε βυθισμένες αναμνήσεις και πολύτιμες εμπειρίες, σε αυτούς τους θησαυρούς που είναι η γραμμή για το φωτισμένο μονοπάτι.

Σήμερα σας προσφέρετε η νέα μορφή μιας πρόκλησης που σας περιμένει μπροστά. Σας την κοινοποιούμε, η στάθμη της θάλασσας θα αυξηθεί καθώς πλησιάζετε τους τελευταίους μήνες του ημερολογιακού έτους σας το 2012. Μπορείτε τώρα να ενημερώνεστε, ότι θα υπάρξουν αρκετές περιοχές γύρω από τον πλανήτη σας, που θα δεχθούν σε αρκετά υψηλά επίπεδα τις πλημμύρες, ότι η προσωρινή μετεγκατάσταση είναι το μόνο μέσο για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της άνεσης, ακόμα και για χιλιάδες εκατομμύρια του πληθυσμού σας. Πώς θα μπορέσετε να επιλέξετε να τα λάβετε, να εγγραφείτε και θα ανταποκριθείτε σε αυτές τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε με εσάς, είναι όλα στο χέρι σας. Δεν θα σας πούμε, ότι θα πρέπει να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες μέσα από τα κανάλια του φόβου ή τα κανάλια της αγάπης. Θα αφήσουμε αυτή την επιλογή μέχρι κάθε ένας από εσάς, να αποφασίσει για τον εαυτό του, ποιος θα είναι ο τρόπος που θέλετε να ζήσετε αυτά τα γεγονότα που έρχονται.

Θα σας πούμε, ότι για όσους από εσάς θα επιλέξετε να εμπιστευτείτε, τους αδελφούς και τις αδελφές σας από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, που θα παρέχουν τις κιβωτούς μας, οι οποίες είναι πολύ μεγάλες, πολύ άνετες, είναι πολύ προηγμένες τεχνολογικά και είναι ακόμα πολύ όμορφες, και το σημαντικότερο είναι ότι θα κρατήσουν όσους από εσάς επιλέξετε αυτόν τον τρόπο να βιώσετε τις ημέρες πριν από τις ασφαλείς πλημμύρες. Για όσους από εσάς επιλέξετε μια διαφορετική πορεία, θα θέλαμε να σας καταστήσουμε σαφές, ότι τιμούμε και σεβόμαστε την επιλογή σας να μην μας εμπιστευτείτε, να μην επιθυμήσετε να συνεργαστείτε μαζί μας, και να μην επιβιβαστείτε στις κιβωτούς μας που θα σας σηκώσουν με ασφάλεια. Θα αφεθείτε να ασχοληθείτε ως προς αυτό το εμπόδιο για τις πλημμύρες με τη δική σας προσωπική βοήθεια και τους κυβερνητικούς σας πόρους.

Θα σας πούμε ότι αν υπολογίζετε στις τοπικές και ομοσπονδιακές κυβερνήσεις σας να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν κάποια μορφή διαδικασιών ασφάλειας ή μετεγκατάστασης για τους πολίτες τους, θα σας πούμε ότι τοποθετείτε την πίστη σας σε πολύ λάθος χέρια. Οι κυβερνήσεις του πλανήτη σας, ενδιαφέρονται μόνο για τη διαφύλαξη της ευημερίας των ίδιων και των οικογενειών τους. Δεν δίνουν μια στιγμή της ημέρας τους για να σκεφτούν πώς θα αντιμετωπίσετε αυτά τα γεγονότα που πλησιάζουν, και σίγουρα δεν θα καταβάλουν καμία προσπάθεια να σχεδιάσουν επιχειρήσεις μετεγκατάστασης ή με κάποιο τρόπο την πρόληψη την αύξησης της ανόδου των θαλασσών που πλησιάζει τις ακτές τους. Εμείς τα αδέλφια σας από τις υψηλότερες σφαίρες που έχουμε εδώ και αρκετό καιρό εργαστεί επιμελώς για τα σχέδια που θα δούμε την ασφάλεια και την ευημερία του κάθε ατόμου στον πλανήτη σας, που επιθυμεί να μετεγκατασταθεί σε ασφαλή λιμάνια. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των κυβερνήσεων στον κόσμο σας και εμάς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Θα αφήσουμε εσάς να αποφασίσετε για τον εαυτό σας και να επιλέξετε για τον εαυτό σας, στα χέρια των οποίων θέλετε να τοποθετήσετε την ασφάλεια και την προστασία του εαυτό σας και των οικογενειών σας.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι εμείς είμαστε γείτονές σας, καθώς τα σύνορα σας δεν σταματούν στα γραμμές της χώρας σας που έχουν συνταχθεί σε ένα χάρτη, μία ήπειρο σας ή ακόμα και τον πλανήτη σας, καθώς δεν υπάρχουν σύνορα τα οποία να αναγνωρίζονται από τον Δημιουργό μας και τον Δημιουργό αυτού του σύμπαντος. Αυτό το σύμπαν δεν έχει σύνορα και ότι είναι απεριόριστο το ποσό της αγάπης που δονείται και τα κρατά όλα μαζί σε μια υπέροχη κίνηση και ζωντάνια, και θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους σας, ότι δεν υπάρχουν γραμμές στην άμμο ανάμεσα στις φυλές των ανθρώπων από τις υψηλότερες διαστάσεις , στις σφαίρες που ονομάζουμε σπίτι. Αυτές οι γραμμές που στην άμμο είναι μόνο επινοήματα της ψευδαίσθηση στο φυσικό ταξίδι σας στην τρίτη διάσταση. Εάν δεν μας εμπιστευτείτε να εργαστείτε μαζί μας τις επόμενες ημέρες, θα δείξετε ότι τιμάται μια ψευδαίσθηση και όχι την πραγματικότητα που είναι η αγάπη.

Εμείς θα τιμήσουμε την κάθε επιλογή που κάθε άτομο του κόσμου σας που θα κάνει τις επόμενες ημέρες. Εμείς δεν θα αναγκάσουμε ή θα προσπαθήσουμε να πείσουμε κανέναν να συνεργαστεί μαζί μας για να χρησιμοποιήσουμε τις κιβωτούς που θα παράσχουν τη μεταφορά τους και των οικογένειών τους σε ασφαλέστερα πεδία. Κάθε ένας και κάθε επιλογή που κάνετε είναι ιερή, και ως τέτοιο πρέπει να γίνει σεβαστό και τιμημένο. Κάθε ένας και κάθε ένας από εσάς είναι ελεύθερος να παραμείνει σε αυτό που επιθυμεί για να γνωρίσει τις επόμενες ημέρες, ενώ θα τελειώνει με το χρόνο σας το 2012 και αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας σας. Θα σας κρατάμε ενήμερους και θα σας κοινοποιούμε και θα σας ενημερώνουμε για κάθε στάδιο της λειτουργίας, για να σας προμηθεύσουμε με τα μεγάλα μητρικά μας σκάφη, για να συνοδεύσουν όσους από εσάς επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα προσωρινής μετεγκατάστασης σε περιοχές που πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ ασφαλέστερες για εσάς.

Πού βρίσκονται αυτές οι περιοχές δεν θα σας τις αποκαλύψουμε αυτή τη στιγμή για διάφορους σημαντικούς λόγους. Ένας από τους λόγους, είναι ότι έχει να κάνει και πάλι με την εγκληματική κλίκα σας και τα σχέδια της αριθμητικής συρρίκνωσης που επιμείνουν στις προσπάθειές τους να σταματήσουν τις εξελίξεις που θα φέρουν στον κόσμο τα νέα συστήματα της κυβέρνησης σας, τη χρηματοδότηση και τη λειτουργία. Αυτό είναι ένα θέμα που εξετάζεται αυτή τη στιγμή, και θα δούμε, αυτό το θέμα της σκοτεινής κλίκας σας να φροντίζει για άλλη μία φορά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εμείς αυτή τη στιγμή δεν αισθανόμαστε ότι είναι συνετό να αναπτύξουμε αυτό που αισθανόμαστε, τώρα χρειάζεται να ενεργήσουμε σε αυτόν τον τομέα. Αυτό που θα πούμε, είναι οι συλλήψεις αυτές θα πρέπει να συμπληρωθούν και να ολοκληρωθούν ικανοποιητικά τώρα. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, αυτό που χρειάζεται να γίνει θα γίνει γιατί οι μέρες τρέχουν πολύ γρήγορα.

Με μεγάλη υπομονή περιμένουμε να δούμε την κίνηση από τους Γήινους συμμάχους μας στην πρώτη γραμμή. Εμείς δεν έχουμε αυτή τη στιγμή δει καμία κίνηση που να εξετάζετε η εξασφάλιση ή η επισήμανση, και λέμε και πάλι ότι είναι η ώρα σας, οι σύμμαχοι μας στη Γη καλούνται να δράσουν. Αυτό που θα διαδραματιστεί τη στιγμή που σημαντικός αριθμός των εγκληματικών καρτέλ που συγκεντρώνονται πάνω σας θα απομακρύνονται από τις θέσεις της εξουσίας τους και η κοινωνία σας θα ξεκινά την έναρξη των έργων και των προγραμμάτων, θα βλέπετε να αναμορφώνονται πλήρως τα συστήματα της κοινωνίας σας. Αυτό είναι κάτι που θεωρούμε απόλυτη ανάγκη να επιτρέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από τους ανθρώπους σας να προχωρήσουν με ασφάλεια μέσα από τις μεγάλες αλλαγές που είναι τώρα μπροστά σας. Ελπίζουμε να σας δούμε το δρόμο μας και να καταλάβετε ότι η στιγμή να προχωρήσετε με αυτές τις συλλήψεις έχει ήδη περάσει, κάθε μέρα επιδεινώνετε και περιπλέκετε η κοινή αποστολής μας με εσάς, τους ανθρώπους της Γης. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα γεγονότα αυτά και πάλι θα σας υπενθυμίσουμε ότι είμαστε εδώ μαζί σας, σας προστατεύουμε, και θα συνεχίσουμε να σας βοηθάμε να κάνετε αυτές τις συλλήψεις πραγματικότητα και να ελευθερώσετε τους ανθρώπους σας και τον πλανήτη σας μία για πάντα από τη φυλάκιση αυτών των σκοτεινών Κυρίων. Καλή τύχη και Godspeed.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, και είμαστε εδώ μαζί σας με αγάπη, για την εξυπηρέτηση και την προστασία σας στο όνομα του Δημιουργού μας.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford