Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

29 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 29 Ιουνίου 2012 - Αντιπροσωπεύετε πολλούς κόσμουςΑν έχουμε καταφέρει να φθάσουμε μέχρι εδώ δεν νομίζετε ότι μαζί μπορούμε να ταξιδέψουμε το τελευταίο μίλι και να φτάσουμε όπου αυτό είναι όπου έχουμε θέσει ως στόχο για να φτάσουμε εδώ και τόσο πολύ καιρό; Αυτό που έχουμε καταφέρει εδώ μαζί μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα άλλο από θαυματουργό και ότι έχουμε κάνει έχει ήδη αλλάξει προς το καλύτερο αυτό το κοινό μας Σύμπαν. Εμείς, μαζί με εσάς, έχουμε ήδη κατασκευάσει γέφυρες ανάμεσα στους δύο κόσμους που μπορεί να μην έχουν κοιταχτεί μεταξύ τους στα μάτια σε ορισμένους τομείς, έχουμε όμως κατασκευάσει έναν οδικό χάρτη που συνδέει κόσμους που κάποια στιγμή φάνηκε πως δεν είχαν καμία σχέση και δεν είχαν καμία επιθυμία να δημιουργήσουν οποιεσδήποτε ιδέες διασύνδεσης, έργα ή φιλοσοφίες, αλλά συνδέονται σήμερα χάρη σε εσάς και από αυτό που έχουμε καταφέρει μαζί.


Όμως δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Θέλουμε να συνεχίσουμε την κατασκευή λωρίδων και λεωφόρων κοινών οραμάτων και ονείρων και συνεχίζουμε να χτίζουμε το έργο μας που έχει συνδέσει τόσο πολλούς κόσμους που τώρα ενώνουμε αυτό το διαστρικό οδικό χάρτης της φιλίας, ομαδικής εργασίας και συνεργασίας. Σας ζητούμε να συνεχίσετε σθεναρά τις προσπάθειές σας και να προσπαθήσετε να επιμείνετε πέρα από κάθε ψευδαίσθηση των περιορισμών και των φραγμών και να σπρώξετε μέσα από οποιαδήποτε και από όλα τα εμπόδια που μπορείτε να βρείτε, σε μια χρονική στιγμή, ένα τρομερό εχθρό. Δεν υπάρχει τίποτα και δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να μας σταματήσει, όταν συνεργαστούμε όλοι μαζί σαν ομάδα, και αυτός είναι ο πιο σημαντικός θησαυρός που όλοι ανακαλύπτουμε τους εαυτούς μας, ενώ εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση των τελικών επιτευγμάτων της κοινής αποστολής μας.

Ενώνουμε τα χέρια για πρώτη φορά κόσμοι οι οποίοι μπορεί να μην έχουν συμφωνήσει σε αρκετά σημαντικά σημεία αυτών των Συμπαντικών υποδομών, αλλά υψώνουν τη σημαία της ανακωχής, της ειρήνης, της αγάπης και της φιλίας, και για πρώτη φορά μερικοί κόσμοι που σε μια εποχή πολεμήθηκαν και πολέμησαν ο ένας τον άλλον, επειδή οι συμφωνίες δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν με άλλα φιλικά και πιο ειρηνικά μέσα. Αυτό είναι που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα μαζί σας και σας ευχόμαστε να το γνωρίζετε αυτό, και ελπίζουμε να σας δώσει δύναμη, για να σας δώσει το θάρρος και τη δέσμευση που θα χρειαστείτε για να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να περάσετε μέσα από τυχόν τοίχους που στέκονται ενώπιον σας και μεταξύ οποιονδήποτε κόσμων μέσα σε όλο αυτό το Σύμπαν.

Σήμερα, εδώ στον κόσμο σας είναι εκπρόσωποι από πολλούς διαφορετικούς πλανήτες, συστήματα αστεριών και γαλαξιών που φωτίζουν και ανυψώνουν αυτό που διαφορετικά θα ήταν ένα σκοτεινό Σύμπαν.
Οι αντιπρόσωποι αυτοί είστε εσείς. Αυτό είναι το ποιοί είστε.
Βλέπουμε έτσι πολλούς από εσάς να προσπαθείτε να καταλάβετε και να θυμηθείτε ποιοί είστε πραγματικά και θέλουμε να ξέρετε ότι είστε οι εκπρόσωποί μας από τους κόσμους από τους οποίους είμαστε εμείς τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός , από όπου προερχόμαστε και αποκαλούμε σπίτι μας. Κανείς από εμάς δεν είναι ξένος προς οποιονδήποτε από εσάς. Είμαστε εσείς και είστε εμείς. Απλά δεν έχετε ανάμνηση αυτού του γεγονότος, αλλά θα σας πούμε ότι θα έχετε τις τράπεζες μνήμης σας αποκατεστημένες πλήρως όταν η αποστολή σας φτάσει εδώ στην ολοκλήρωσή της, και θα είναι εκείνη η στιγμή για να θυμηθείτε ότι είστε εμείς και ότι δεν υπάρχουν «αυτοί» ή «άλλοι», και θα είναι εκείνη η στιγμή που όσοι από εσάς αισθάνονται φόβο για μας ή που μπορεί να έχουν επιλέξει το διαχωρισμό και πιστεύουν ότι είμαστε εισβολείς ή ξένοι που ερχόμαστε απρόσκλητα στο σπίτι σας, θα συνειδητοποιήσουν την ματαιότητα και την αχρηστία από αυτές τις μη παραγωγικές σκέψεις και συναισθήματα.

Δεν έχουμε έρθει εδώ για αναζήτηση τροφής, εξερεύνηση, εξόρυξη, κλοπή, κατασκοπεία ή για να δελεάσουμε κανένα με το σκοπό της εγγραφής του ώστε να γεμίσουμε τις τάξεις μας. Έχουμε έρθει εδώ μαζί σας και έχετε έρθει εδώ μαζί μας. Έχουμε έρθει εδώ μαζί, και έχουμε έρθει εδώ σε μια αποστολή για την αγάπη και την υπηρεσία προς τον Δημιουργό μας ο ένας για τον άλλο, και αυτό περιλαμβάνει το σύνολο των κόσμων όλου αυτού του Σύμπαντος και περιλαμβάνει όλους τους εκπροσώπους αυτών των κόσμων εδώ, που είναι στον κόσμο σας αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Όλοι παίζουμε για την ίδια ομάδα. Θα θέλαμε οι περισσότεροι από εσάς να το καταλάβετε αυτό, δεδομένου ότι θα είναι σύντομα που θα αρχίσουν τα επόμενα στάδια της επιχειρήσεώς μας, όπου θα αρχίσουμε να εργαζόμαστε πιο προσωπικά, είτε άμεσα είτε έμμεσα, με πολλούς από εσάς που πιστεύουμε ότι είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί μας και οι οποίοι θα είναι θετικές προσθήκες στις ομάδες που οργανώνονται τώρα να αρχίσουν τα πολλά έργα που βλέπουμε ως απαραίτητα για την προώθηση αυτού του κόσμου με τα πρότυπα μιας Διαγαλαξιακής Κοινότητας.

Αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα της αποστολής μας εδώ. Αυτός ο κόσμος που εσείς καλείτε Γη θα λάβει πολλές τροποποιήσεις, αλλαγές, αναβαθμίσεις, εξαγνισμούς, καθαρμούς και τη διαρθρωτική ενίσχυση που θα ενισχύσει τις ρίζες της και να ενισχύσει τη καρποφορία της για τη συνεχή ανάπτυξη για το ταξίδι της μέσα από αυτό το Σύμπαν. Είστε ο καρπός που φυτρώνει στα κλαδιά του πλανήτη σας. Είστε εσείς που σήμερα ολοένα γίνεστε ισχυρότεροι και υγιέστεροι, και που αφήνεστε να ωριμάσετε στον ήλιο, όπου σε μια εποχή δεν υπήρχε τίποτα, παρά το σκοτάδι. Είναι αυτή η ανάπτυξη, η ωριμότητα, η ενίσχυση και η άνθηση που είναι στη ρίζα της αποστολής μας εδώ, και αυτές οι ρίζες αναπτύσσονται βαθιά, όχι μόνο μέσα από αυτό το ενιαίο πλανήτη, αλλά και σε ολόκληρους κόσμους και σε όλους τους γαλαξίες που περιστρέφονται και λάμπουν σε όλο το δάσος αυτού του Σύμπαντος.

Βοηθήστε μας στην αποστολή μας μαζί με τη συνέχιση να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε, να τα πηγαίνετε καλά ο ένας με το άλλο, να σέβεστε τα σημεία των απόψεων των άλλων και να τιμάτε τις επιλογές που μπορεί να κάνουν οι οποίες μπορεί να διαφέρουν από τις δικές σας. Δεν είναι επιτακτική ανάγκη για τον καθένα να πιστεύει τα ίδια πράγματα για τον εαυτό του ή για την αποστολή μας εδώ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εσείς, οι εκπρόσωποι από όλους τους κόσμους που προέρχεστε, να συνεχίσετε μαζί ειρηνικά και ευγενικά, καθώς προχωρούμε τώρα με τις επόμενες φάσεις της συνολικής λειτουργίας μας. Η συνεργασία σας εκτιμάται δεόντως διότι είναι πολύ χρήσιμη στο θέμα αυτό, και ευχαριστούμε όλους εσάς για την παροχή σε αυτό το χώρο των εργασιών για τις ειλικρινείς προσπάθειές σας. Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τόσο πολύ να συνεργαστούμε με πολλούς από εσάς με τη μια ή την άλλη μορφή, το συντομότερο δυνατό τις επόμενες ημέρες.

Είμαστε η Οικογένεια και οι φίλοι σας από το σπίτι που έχετε αφήσει πίσω . Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford