Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

4 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 4 Ιουνίου 2012 - Αδυναμία ΕλέγχουΑδυναμία ελέγχου: Η δουλειά σας είναι να περιέχετε επαρκώς τα συναισθήματα που μπορούν να σας προκύψουν και να σας οδηγήσουν σε αναπαραστάσεις που δεν εξυπηρετούν το υψηλότερο καλό σας και το σκοπό της επίσκεψής σας εδώ. Βλέπουμε μια σειρά από εσάς μετέχοντας στη χρήση των ουσιών αλλοίωσης του μυαλού, και εμείς σας ρωτάμε αυτή τη στιγμή "Αυτό εξυπηρετεί το υψηλότερο καλό σας, και αυτή η αναψυχή υπηρετεί την αποστολή μας εδώ σε αυτό τον κόσμο αυτή τη στιγμή;" Αυτό που ζητάμε από εσάς, Εργάτες του Φωτός, είναι να απέχετε από τέτοιες δραστηριότητες που προάγουν αρνητικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα σας και οι οποίες επηρεάζουν δυσμενώς την υγεία σας, το επίπεδο δόνησης και το έργο σας εδώ. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε, είναι πόσοι από εσάς δεν συμμετέχουν στη χρήση των ψυχαγωγικών και ακόμη, μερικών συνταγογραφούμενων φάρμακων για να μειώσουν σημαντικά ή ακόμη και να απέχουν εντελώς από αυτή τη χρήση που κάνει πολύ κακό στη σωματική, συναισθηματική και ψυχική σας ύπαρξη.


Η χρήση αυτών των ουσιών αλλάζει το μυαλό και δεν είναι μόνο αυτό που εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, ανησυχούμε. Αυτό που μας ανησυχεί είναι οι επιπτώσεις αυτών των ουσιών που μπορεί να έχουν και θα έχουν σε εσάς, τους συμπαίκτες μας, που έχουν χρεωθεί με ορισμένα καθήκοντα που απαιτούνται για να επιτευχθούν εδώ στην κοινή μας αποστολή. Θα δείτε τη χρήση ορισμένων από αυτές τις ουσίες να εμποδίζουν τις επιδόσεις σας σε διάφορα επίπεδα. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε, είναι την απόδοσή σας στα καθήκοντα σας για τα να βελτιώσετε σημαντικά κατά τις επόμενες ημέρες, καθώς ο χρόνος τρέχει, πολύ λίγος καιρός έχει απομείνει για να βάλετε στην άκρη όλα αυτά, να περιορίσετε τους περισπασμούς και τη σπατάλη του χρόνου και να συμμετέχετε περισσότερο στο έργο που είστε εδώ για να κάνουμε.

Υπάρχουν πολλά άτομα που βρίσκονται εδώ σε αυτόν τον πλανήτη αυτή τη στιγμή για διάφορους λόγους. Αν βρείτε τον εαυτό σας σε αυτό το μήνυμα και σε άλλα, όπως είναι αυτά, κατά πάσα πιθανότητα θα είστε εδώ για ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Είστε εδώ για την εκτελέσετε τις εργασίες που αποτελούν μέρος της μεγάλης αποστολής μας εδώ. Έχετε επιλεχθεί από αμέτρητους άλλους που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την λάβουν μέρος σε αυτή την εργασία, και έχετε ταξιδέψει εδώ από μέρη μακριά μόνο για να είστε εδώ για λίγο και να βοηθήσετε στην αποστολή μας να αποκαταστήσουμε αυτό τον πλανήτη σε άριστη κατάσταση και να υποστηρίξετε τους ανθρώπους στην εποχή της μεγάλης αλλαγής. Επιτρέψτε μας να προτείνουμε ότι είναι πλέον καιρός να μην συμμετάσχετε σε αυτές τις ουσίες που μεταβάλλουν το μυαλό. Ο χρόνος που θα έπρεπε να περιπλανηθείτε σε αυτό τον όμορφο κόσμο και τη γοητεία του καθώς και σε πολλά πράγματα που ήταν καινούργια για εσάς, τώρα τελείωσε για εσάς.

Αυτός ο χρόνος δεν είναι για αξιοθέατα και για κοινωνικοποίηση με διασκεδάσεις και νυχτερινά κέντρα, ακόμη και στα σπίτια σας. Αυτός ο καιρός είναι για εσάς να συνδεθείτε μαζί με τους συνεργάτες σας που είναι επίσης εδώ για τον ίδιο λόγο που είστε και εσείς, συντονίζοντας τις προσπάθειές σας, και συμπληρώνοντας τις αναθέσεις σας επαρκώς σε μια πορεία σε εύθετο χρόνο. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλο σας εδώ στην αποστολή μας; Καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η αποστολή μας στο σύνολό της που είστε εδώ σε αυτόν τον κόσμο; Αντιλαμβάνεσθε ότι δεν είναι μόνο αυτός ο κόσμος που θα επηρεαστεί από την αποστολή μας και αν είστε επιτυχημένοι ή όχι, αλλά όλος αυτός ο κόσμος σε ολόκληρο το γαλαξία, και πέρα από όλο αυτό το σύμπαν; Λαμβάνοντας υπόψη πόσο μεγάλες είναι οι συνέπειες για την έκβαση της αποστολής μας εδώ, θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να περιορίσετε τη χρήση των ουσιών επηρεάζοντας το μυαλό σας και να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας απασχολημένοι με τα καθήκοντα που έχετε από επάνω υπογράψει και σας έχουν ανατεθεί πριν από την τρέχουσα ενσάρκωση σας. Αν θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να το κάνετε αυτό, εμείς οι συμπαίκτες σας, θα πρέπει να ενθουσιαστούμε για τις προσπάθειές σας στον τομέα αυτό θα σας είμαστε τόσο ευγνώμονες.

Υπάρχουν πολλοί από εμάς εδώ στο πλευρό μας γι’ αυτό το τεράστιο έργο και εμείς πρέπει να κάνουμε ορισμένες θυσίες για να είμαστε μέρος αυτής της αποστολής. Έχουμε αφήσει πίσω πάρα πολλούς από τους αγαπημένους μας, την καριέρα μας, τα χόμπι και ενδιαφέροντα, και ταξιδέψαμε εδώ σε μια τροχιά γύρω από τροχιές μας ή κοντά στον τρέχοντα πλανήτη σας για πολλά χρόνια μακριά από τους κόσμους που εμείς ονομάζουμε σπίτι και τους ανθρώπους που ονομάζουμε οικογένεια και τους φίλους μας. Καλείστε επίσης να κάνετε θυσίες καθώς ο χρόνος σας για τις εμπειρίες με πολλά από τα πράγματα στον τρισδιάστατο φυσικό κόσμο σας , που έχει να σας προσφέρει τώρα, ένα πράγματα από το παρελθόν, καθώς ο χρόνος έχει έρθει να επικεντρωθεί στις αναθέσεις σας πολλές ημέρες πριν. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση στις πολλές από αυτές τις ημιτελείς εργασίες σήμερα έχει περάσει, και είναι ασφαλές να πούμε ότι ορισμένα από τα καθήκοντα που είναι δική σας ευθύνη έχουν πλέον τεθεί σε υπερωρίες και είναι πλέον καιρός να τις ολοκληρώσετε. Ζητούμε ειλικρινά τις προσπάθειες σας και την πλήρη εστίαση στα τρέχοντα ζητήματα λειτουργίας καθώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουν πίσω, ενώ υπάρχουν πολλά σημαντικά και εμπλεκόμενα καθήκοντα που αναμένουν ακριβώς μπροστά μας και πρέπει να έχουμε τα πιάτα μας καθαρά πριν αναλάβουμε νέες αρμοδιοτήτων της κοινής αποστολής μας.

Αυτό που βλέπουμε σε πολλές περιπτώσεις είναι η ψυχαγωγική χρήση ναρκωτικών που συνορεύεται με τον εθισμό. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, και αυτό το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί για εκείνους από εσάς που αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τις αναθέσεις σας που οφείλεται σε αυτές τις συνήθειες και τάσεις. Είναι δική σας η ευθύνη να βρείτε έναν τρόπο να περιορίσετε αυτές τις διαστροφές και να το πραγματοποιήσετε ενδεχομένως όσο πιο συντομότερα μπορείτε, καθώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε για να ξεφεύγετε από αυτό μέσα από την εμπειρία του χρόνου. Αυτό που βλέπουμε, είναι απαραίτητα μια απότομη παύση από αυτές τις πρακτικές και να αρχίσετε ένα νέο, νηφάλιο και καλύτερα εστιασμένο τρόπο ζωής που θα σας επιτρέψει να εστιάζετε καλύτερα την προσοχή σας στις εργασίες σας και να τις συμπληρώνετε ικανοποιητικά με το χρονοδιάγραμμα.

Κάθε ένας και κάθε μία από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις είναι μέρος της αποστολής μας, και ως εκ τούτου απαιτείται από εσάς, σύμφωνα με τις συμφωνίες σας με εμάς, μία ημέρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να πάρετε την υπευθυνότητα να πετάξετε οτιδήποτε ήταν βυθισμένο μέσα σας και να αρχίσετε να επικεντρώνετε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειά σας στην αποστολή σας, και ακόμα να επικεντρώνεστε ολοκληρωτικά στην αποστολή σας, ανάλογα με το ποια είναι η συγκεκριμένη ευθύνη της αποστολής ή η καλούμενη ανάθεσής. Είναι πλέον παρελθόν να το κάνετε αυτό. Η ψυχική σαφήνεια είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς και για την αποστολή μας αυτή τη στιγμή. Η χρήση ουσιών αλλοιώνει το μυαλό με σύννεφα και ομίχλες . Η χρήση των ουσιών αλλοιώνει το μυαλό και έλκει την προσοχή σας και την εστίασή σας και την οδηγεί σε κατευθύνσεις που δεν θα βρείτε το σκοπό σας ή την αποστολή μας .

Η χρήση των ουσιών αλλοιώνει το μυαλό και γίνετε έντονη συνήθεια καθώς διαμορφώνετε αυτή η συνήθεια και αυξάνεται σταθερά απαιτεί περισσότερο χρόνο, ενέργεια για την εστίασή σας. Να γιατί δεν μπορούμε να έχουμε μέσα στις τάξεις των μελών του πληρώματος μας αυτούς τους οποίους έχουν ανατεθεί οι ρόλοι του ενσαρκωμένων εργατών του φωτός. Με βάση τις προηγούμενες ιστορίες σας, τα αρχεία της εργασίας σας, τις επιτυχίες σας και τα επιτεύγματά σας, επιδεχθήκατε ανάμεσα από αμέτρητες άλλες και από αμέτρητους άλλους κόσμους οι οποίοι επιθυμούσαν να κερδίσουν τις αναθέσεις στην αποστολή μας και να ταξιδέψουν εδώ μέσω της ενσάρκωσης και να βιώσουν τη φυσική μορφή στη Γη και να πραγματοποιήσουν τις ευθύνες της αποστολής τους. Είσαστε εσείς που επιδεχθήκατε ανάμεσα από τις πολλές αυτές. Αυτό αποτελεί τιμή και είναι επίσης ένα προνόμιο που έχετε επιλεγεί για να ενταχθείτε στην ομάδα μας να πραγματοποιήσετε αυτήν την αποστολή.

Έχετε ευλογηθεί με την ευκαιρία να ενσαρκωθείτε ως άνθρωποι εδώ σε αυτό το όμορφο και γεμάτο προκλήσεις κόσμο που σας έχει προικίσει με τόσες νέες γνώσεις και εμπειρίες και θα κάνετε τόσο μεγάλες αποστάσεις για το ταξίδι σας σε όλο αυτό το πολυδιάστατο σύμπαν. Δεν οφείλετε τίποτα κανείς γι αυτό, αλλά στον εαυτό σας. Το οφείλετε στον εαυτό σας να πάρετε από αυτό ενδεχομένως όσες εμπειρίες μπορείτε μαζί σας, και μία από τις λιγότερο πολύτιμες εμπειρίες είναι ότι θα λατρέψετε την αιωνιότητα, είναι οι περιπτώσεις της ψυχαγωγικής χρήσης ναρκωτικών σας. Αυτό δεν είναι μια πολύτιμη εμπειρία, καθώς είναι περισσότερο από την σπατάλη πολύτιμου χρόνου, ενέργειας, προσπάθειας και οικονομικών.

Εμείς δεν σας κρίνουμε ή σας βλέπουμε υποτιμητικά οποιοδήποτε από εσάς που έχει επιλέξει να συμμετάσχει σε αυτές τις αναπαραστάσεις της αλλαγής του μυαλού, όχι καθόλου. Δεν κρίνουμε απολύτως κανένα για τις αποφάσεις κάποιων από εσάς σε οποιοδήποτε θέμα. Θέλουμε μόνο να σας καταστήσουμε απολύτως σαφές, ότι υπήρξε μια φορά εδώ στη Γη για εσάς, όπου θα σας ήταν σκόπιμο να πειραματιστείτε και να συμμετέχετε σε τέτοιες δραστηριότητες, δεδομένου ότι είστε σε ένα προσωπικό ταξίδι, καθώς και εδώ είστε σε μια αποστολή ως μέλος των οργανισμών. Εμείς το μόνο που θα σας πούμε, είναι ότι αυτή τη φορά θα πειραματιστείτε, θα δείτε και θα βιώσετε όλα αυτά που ο κόσμος έχει να προσφέρει από επάνω. Είναι πλέον καιρός να απασχοληθείτε για τον κύριο λόγο που είστε εδώ και έχετε επιλεγεί να είστε εδώ. Ελπίζουμε ότι μπορείτε να το καταλάβετε αυτό και να δείτε αυτό από τη δική μας άποψη.

Εμείς δεν πρόκειται να το φέρουμε, αυτό είναι θέμα δικό σας και μέχρι να δούμε αυτό ως ένα πρόβλημα σε πολλούς από εσάς. Δεν θέλουμε να παρέμβουμε και να παρεμβάλλουμε στον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας, καθώς αυτό είναι πέρα από τις ευχές και τις επιθυμίες μας. Εμείς μόνο θα σας μιλήσουμε σήμερα για αυτό το πρόβλημα, διότι βλέπουμε ότι παρεμποδίζετε τις αναθέσεις σας που έχετε χρεωθεί, και αισθανόμαστε μια αλλαγή της ζωής σε πολλούς από εσάς. Αυτό που ζητάμε είναι να δείτε την έντονη βελτίωση των επιδόσεων της δουλειά σας καθώς τις ψυχικές, σωματικές και συναισθηματικές σας δυνατότητες. Σας ευχαριστούμε αυτή τη στιγμή για την ανάγνωση του σημερινού μας μηνύματος, και εμείς επίσης θα ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις σε αυτόν τον τομέα, να σκεφτείτε τι έχουμε πει σήμερα και να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε με την αποστολή σας εδώ ή αν επιθυμείτε να συνεχίσετε με τις συνήθειες και τάσεις που δεν φέρνουν επαρκή αποτελέσματα για να εσάς.

Σας ευχαριστούμε εν όψει αυτού που αισθανόμαστε ότι είναι το κατάλληλο βήμα για εσάς αυτή τη στιγμή, και ανυπομονούμε να δούμε τις βελτιώσεις στους τομείς που σας έχουν ανατεθεί. Καταλαβαίνουμε ότι κάνετε μια αλλαγή της ζωής, καθώς αυτό δεν είναι ένα εύκολο έργο, για όλους, και σας προσφέρουμε την υποστήριξή μας με κάθε τρόπο που μπορούμε. Επίσης θα σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε πολλούς αδελφούς και αδελφές γύρω σας που είναι επίσης μέλη της ομάδας σας και οι οποίοι έχουν επίσης ταξιδέψει εδώ με εσάς, που θα σας βοηθήσουν με την υποστήριξή τους, τις εμπειρίες τους και τη σοφία τους, ούτως ώστε με την συμπαράστασή τους να κάνετε αυτή την αλλαγή στον εαυτό σας, για να δείτε μια αλλαγή στον τρόπο που εκτελείτε την εργασία σας στην αποστολή μας, με την αγάπη και την υπηρεσία σε αυτό τον πλανήτη και όλους τους ανθρώπους του. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας δούμε μέσα σε αυτή την περίοδο της ζωή σας, που ίσως να αποτελεί πρόκληση, και ευχαριστούμε όσους από εσάς θα πάρετε τις αποφάσεις και θα κάνετε τις προσπάθειες να επιδιώξετε την αλλαγή που πιστεύουμε ότι θα είναι τόσο σημαντική για εσάς καθώς και για την αποστολή μας αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστούμε.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford