Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

20 Ιουνίου 2012 Ashtar


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ασταρ 20 Ιουνίου 2012: Ευκαιρία Μέσω Πρόκλησης



Θα σας εφοδιάσουμε με περισσότερες αποδείξεις που θα υπάρξουν με τις οποίες εργαζόμαστε μαζί σας αυτή τη στιγμή και καθώς προχωράμε. Αυτή τη στιγμή θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε περαιτέρω ποια είναι και σε τι συνεπάγεται η αποστολή μας. Η αποστολή μας συνεπάγεται σε μια συνεργασία μαζί σας, τους αδελφούς και τις αδελφές μας του πλανήτη σας, στον οποίο θεωρούμε πως θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τη βοήθεια μας με πολλούς τρόπους και σε ορισμένους τομείς που θεωρούμε ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευημερία του πλανήτη σας και τους ανθρώπους σας. Θα έρθει μια μέρα στο προσεχές μέλλον σας, όπου ο πλανήτης σας, θα αντιμετωπίσει γεγονότα που μπορεί να περιγραφούν ως αρκετά ταραχώδη, που θα δημιουργήσουν προκλήσεις στους ανθρώπους σας να τα ξεπεράσουν.

Μπορεί να εύχεστε να μην το δείτε αυτό ως μια καθαρή πράξη της φύσης, του ατυχήματος, αλλά αντ 'αυτού να επιλέξετε να δείτε αυτό ως ένα γεγονός που σας παρουσιάζεται, για να μπορέσετε τόσο ως άτομα όσο και ως συλλογικότητα να βρείτε την αποφασιστικότητα στο να ξεπεράσετε από πριν αυτά τα εμπόδια, τοποθετώντας τα στα χέρια της θεότητας που σας αγαπά και που επιθυμεί να τα αναζητήσετε και να ανακαλύψετε τον ανώτερο εαυτό σας, σε ένα υψηλότερο καλό υψηλότερο και ανώτερο σκοπό. Βλέπετε αυτό τώρα με διαφορετικά μάτια; Βλέπετε ότι αυτό που θα σας παρουσιαστεί, ότι δεν είναι μια ατυχής πράξη της ανεξέλεγκτης φύσης, αλλά ένα γεγονός προσεκτικά σχεδιασμένο και ενορχηστρωμένο για το μεγαλύτερο καλό σας; Αυτό είναι το πώς θα προτιμούσαμε να δείτε εκ των προτέρων αυτές τις ημέρες που θα βιώσετε, αλλά εμείς θα το αφήσουμε μέχρι να μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τον τρόπο που επιθυμείτε να δείτε και πώς θέλετε να ζήσετε αυτές τις μέρες.

Εμείς, η οικογένεια σας από την Διοίκηση Ashtar οι φίλοι σας από τα ανώτερα επίπεδα , να σας μιλήσουμε αυτή τη στιγμή με αγάπη και στην υπηρεσία μας προς τον Δημιουργό αυτού του λαμπρού σύμπαντος. Δεν σας μιλάμε αυτή τη στιγμή για τους δικούς μας σκοπούς, μόνο για να εξυπηρετήσουμε τον Δημιουργό μας και να εξυπηρετήσουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας. Αυτό που λαμβάνουμε από όλα αυτά είναι να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας για το τι ακριβώς έχουμε γίνει και τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε όταν μαζί θα ορίσουμε την επίτευξη ορισμένων στόχων και ορισμένα αποτελέσματα μέσα από την εκδήλωση της δημιουργικής μας σκέψεις και τις δημιουργικές προσπάθειες. Αυτό είναι που βρίσκεται στο επίκεντρο όλης αυτής της επιχείρησης και γι’ αυτό είμαστε όλοι εδώ αυτή τη στιγμή σε αυτό το μικρό πλανήτη μακριά από τον κεντρικό ήλιο του γαλαξία που απέχει πολύ από το κεντρικό ήλιο αυτού του σύμπαντος.

Όλοι έχουμε έρθει σε αυτό το πεδίο εδώ σε αυτό το ταξίδι μαζί , και αυτό είναι το σχέδιό μας να φύγουμε από εδώ όλοι μαζί, όταν ολοκληρωθεί το έργο μας εδώ. Θα υπάρξουν εκείνοι που θα παραμένουν εδώ σε αυτόν τον πλανήτη που αποκαλούν σπίτι τους, αν και υπάρχουν πολλοί από τους συμπαίκτες μας, οι οποίοι θα πρέπει να επιστρέψουν εκεί μαζί μας που λένε πως είναι το σπίτι τους. Πριν από αυτή τη μέρα που πλησιάζει, έχουμε δουλειά να κάνουμε. Έχουμε επινοήσει για τον εαυτό μας, καθώς περιλαμβάνει βεβαίως και εσάς , προκλήσεις, εμπόδια και που θα μάθουμε εδώ από αυτόν τον κόσμο, και σκοπεύουμε να αξιοποιήσετε αυτή την απίστευτη πολύπλευρη ευκαιρία στο μέγιστο του δυναμικό της πριν αυτό το παράθυρο ευκαιρίας κλείσει για όλους μας.

Για εμάς για να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας και να παρέμβουμε ώστε να τελειώσει όλο αυτό για εσάς, θα ήταν να σταματήσετε όλα αυτά για εμάς, ώστε να μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία για όλους μας, στο να αναπτυχθεί και να ενισχυθεί η ύπαρξή μας και να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς μας μαζί σας. Γιατί θα το κάνουμε αυτό; Γιατί θα πρέπει να παρέμβουμε εκ των προτέρων σε οποιαδήποτε στιγμή και να καταστρέψουμε με κάθε τρόπο αυτή την ευκαιρία για όλους μας που όλα έχουν δημιουργηθεί από εμάς τόσους πολλούς αιώνες πριν; Δεν ευχόμαστε να γίνει αυτό, και δεν θα μπορούσαμε να καταλάβουμε για όσους από εσάς υπάρξουν, να θελήσουν να το κάνουν αυτό, αν έχουν κατανοήσει πλήρως ποιά είναι αυτή η θεία αποστολή για όλα τα σχετικά και γιατί έχει μπει στην πρώτη θέση. Προσπαθήστε να το καταλάβετε αυτό, και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ότι δεν μπορείτε επίσης να αποκαλύψετε όλα ότι δεν είναι στη ώρα σας να μάθετε για τα πάντα σχετικά με το έργο μας εδώ. Η εμπιστοσύνη στο σύμπαν, η εμπιστοσύνη στο Δημιουργό και την εμπιστοσύνη σας στα τρισδιάστατα μέλη της οικογένειάς σας και φίλους σας ότι είναι καλύτερο για εσάς, να οδηγηθείτε σε πολλές περισσότερες ευκαιρίες και πολλές άλλες ανταμοιβές σας, αν δεν ξέρετε όλα αυτά που μερικοί από εσάς έχουν προσπαθήσει τόσο σκληρά να καταλάβουν.

Αυτά που αναφέρονται ως μυστικά προς το παρόν, δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν γι’ αυτό το σκοπό που έχουν έρθει εδώ για να επιτύχουν, και σε πολλές περιπτώσεις, μαθαίνοντας τα μυστικά πρόωρα θα ήταν επιζήμια για την αποστολή σας και για τις εδώ ευκαιρίες σας. Σας ευχόμαστε αγαπημένους μας, να λάβετε όλα όσα μπορείτε από αυτή την ένδοξη ευκαιρία εδώ στον πλανήτη που καλείτε Γη σας, και θέλουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε ώστε να δούμε να κάνετε ακριβώς αυτό και να αποκομίζετε τα οφέλη και να λαμβάνετε όλα τα οφέλη από τη σκληρή δουλειά σας μέσα από τα στάδια του σχεδιασμού και μέσα από τα στάδια της εφαρμογής της θείας αποστολής στην υπηρεσία μας προς τον Δημιουργό μας και ο ένας στον άλλο.

Θα έρθει μια μέρα, και δεν θα αργήσει ιδιαίτερα τώρα υπό το πρίσμα του πόσο καιρό θα έχουν όλες οι ιδιαίτερες διαδρομές σας, ότι όλα τα μυστικά και όλα τα στοιχεία του σκοπού μας για την παρουσία μας εδώ θα πρέπει να αποκαλύπτονται πλήρως σε εσάς, και τότε θα έρθει μια μέρα, όταν θυμάστε πλήρως αυτό που είσαστε και ότι είσαστε μαζί μας που σχεδιάζαμε τα πάντα που υπάρχουν σήμερα, αν είναι θετική ή αρνητική εμπειρία, καθώς όλη την εμπειρία που θα επιφέρουν σε εσάς τα μαθήματα θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να ανακαλύψετε τον ανώτερο σκοπό σας και τον ανώτερο εαυτό σας, και αυτός είναι ο απώτερος στόχος της αποστολής σας, ώστε να ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε και τι βρίσκεται στην καρδιά της ύπαρξης σας που έχετε πάντα.

Αυτή είναι μια λαμπρή στιγμή, αυτή είναι μια όμορφη στιγμή, αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος, αυτή είναι κατά κάποιο τρόπο μια οδυνηρή στιγμή, αλλά είναι αυτό που με όλους τους τρόπους θα εργαστείτε μαζί, να αντισταθείτε σε όλους τους πειρασμούς ώστε να σταματήσετε και να αναζητήσετε και να βρείτε μεθόδους και τρόπους και δρόμους για να νικήσετε και να κατακτήσετε όλες τις προκλήσεις, τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν μπροστά μας. Αυτό είναι γι’ αυτή την ώρα, και δεν είναι η ώρα για οτιδήποτε άλλο, αλλά μόνο αυτό. Παρακαλούμε να κατανοήσετε αυτό, και σας παρακαλούμε να το θυμάστε αυτό κάθε στιγμή της ημέρας, καθώς αυτές τις μέρες είναι πολύ πολύ μικρές και πολύ πολύ λίγες για εσάς αυτή τη στιγμή, καθώς πολλοί από εσάς έχουν εντοπίσει ότι αυτές τις μέρες περνούν από ταχύτερους σε ταχύτατους ρυθμούς. Δεν σας προσφέρετε ως μια ευκαιρία, όπως συνέβαινε για πολλά χρόνια, εάν αυτό συνέβαινε ποτέ ξανά, σε αυτό το σύμπαν, και εσείς οφείλετε στον εαυτό σας μόνο να αποσπάσετε από αυτό κάθε σταγόνα από αυτό το νόστιμο νέκταρ της ευκαιρίας.

Είμαστε εδώ μαζί σας, και πάντα είμαστε εδώ μαζί σας, και ως μέρος της αποστολής μας, εσκεμμένα έχουμε κρατήσει κρυμμένη την άποψη μας από εσάς, αλλά αυτό αλλάζει λίγο κάθε φορά, ένα βήμα τη φορά, καθώς εμείς οι ίδιοι ξαναπαρουσιαζόμαστε στους από πολύ καιρό πριν φίλους μας και την οικογένειά μας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη σύναξή μας με εσάς αγαπητοί αδελφοί και αγαπητές αδελφές να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν έχετε πολλά βήματα πριν ακόμα φτάσετε στο όριο για όλα αυτά που έχετε έρθει εδώ για να ανακαλύψετε, να φτάσετε, να κατέχετε και να τα κάνετε το δικά σας. Μην τα παραιτήστε τώρα. Μην αφήνετε το φως σας να γίνει αμυδρό, όχι τώρα, αφού έχετε έρθει από τόσο πολύ μακριά και έχετε λίγα μόνο βήματα που σας έχουν απομένουν για να περάσετε από την πόρτα που κάποτε ήταν τόσο πολύ μακριά από εσάς και με τη σκέψη ότι ποτέ δεν θα φτάσετε, αλλά αυτή η μέρα έρχεται και μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει να δείτε με τα μάτια σας την αυγή αυτού του ένδοξου πρωινού.

Θα σας πούμε ότι αυτή τη φορά θα λάβετε και θα περάσετε με σύνεση και να αρχίσετε να προετοιμάζεστε, να προετοιμάζετε τους αδελφούς και τις αδελφές σας γύρω σας για αυτά τα ενδεχόμενα που θα σας φέρουν σε προκλήσεις για να ξεπεράσετε τις επόμενες ημέρες. Με τις προκλήσεις που αφορούν στις παγκόσμιες αλλαγές σε όλο το πλανήτη, οι οποίες θα δημιουργήσουν σεισμούς που θα οδηγήσουν σε άνοδο της στάθμης της θάλασσας και θα προκαλέσουν πλημμύρες σε πολλές παράκτιες περιοχές γύρω από τον πλανήτη σας. Αυτό είναι κάτι που ο πολύς κόσμος σας δεν έχει βιώσει ακόμη και δεν έχει συνηθίσει. Αυτά τα άτομα έχουν μέσα από τις εμπειρίες τους εικονίσει τις δεξιότητές τους για να αντιμετωπίσουν τέτοιες αντιξοότητες.

Αυτό που θα θέλαμε να δούμε σε πολλούς περισσότερους από εσάς, είναι να αναπτύξετε κάποιο είδος δεξιότητας και θα εκπονήσετε ένα είδος σχεδίου για την αντιμετώπιση με αυτό που βλέπουμε σήμερα ως αναπόφευκτες αλλαγές στη Γη, και να προετοιμάσετε καλύτερα τον εαυτό σας ακολουθώντας μερικούς απλούς κανόνες, όπως να μην πανικοβληθείτε, να μην τρέξετε μακριά ή φεύγετε από την κατάσταση αυτή, να μη κατηγορείτε τους άλλους για την αιτία αυτής της κατάστασης, και να μην αφήνετε τους άλλους να καθαρίσουν αυτό το χάλι για εσάς. Αυτές είναι μερικές από τις μεθόδους που πολλοί από εσάς έχετε ασχοληθεί με τα προβλήματα και τα εμπόδια παλαιότερα στο παρελθόν σας, και έχετε έρθει εδώ σε αυτόν τον κόσμο να μάθετε να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά τις δυσκολίες που έρχονται στο δρόμο σας.

Η δική μας παρέμβαση θα εξαλειφθεί πλήρως σε αυτές τις συνθήκες για την εμπειρία σας, θα πρέπει να απομακρυνθούμε από εσάς , για το λόγο που μερικοί από εσάς έχουν έρθει εδώ στην πρώτη θέση. Δεν ήταν καθόλου εύκολο έργο για να έρθετε εδώ με τη μέθοδο της φυσικής ενσάρκωσης. Αυτό ήταν μια μεγάλη προσπάθεια για πολλούς από εσάς, απλά εδώ να ζείτε και να αναπνέετε σε αυτόν τον πλανήτη αυτή τη στιγμή, και η δημιουργία αυτού του σεναρίου για εσάς, ήταν μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση και επιτεύχθηκε μόνο μέσω των τεράστιων προσπαθειών τόσων ατόμων της συλλογικότητας και στις περισσότερες διαστάσεις αυτού του σύμπαντος. Περάστε τις υπόλοιπες στιγμές σας εδώ με σύνεση, και αυτή τη φορά να τις χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε ό, τι είναι αυτό που έχετε έρθει εδώ για να πετύχετε και τίποτα άλλο, καθώς αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτε άλλο ποιο σημαντικό για εσάς. Θα υπάρξει αρκετός χρόνος μετά την εμπειρία σας εδώ όπου έχετε έρθει, στο τέλος να συμμετάσχετε σε πολλές τέχνες, χόμπι, άνεση που σε άλλες εποχές κάποιοι από εσάς έχετε ασχοληθεί επί του παρόντος, και σας λέμε τα συμφέροντα αυτά δεν είναι σημαντικά αυτή τη στιγμή και δεν είναι αυτό για το οποίο έχετε έρθει εδώ για να βιώσετε.

Βλέπουμε να βιώνετε υπέροχες νέες περιπέτειες και εμπειρίες μόλις εξαλείψετε τα υφιστάμενα εμπόδια που είναι τώρα σε ισχύ μπροστά σας. και μην χάσετε ποτέ αυτό που θα σας εμφανισθεί, καθώς μέσα από το σκοτάδι υπάρχει το φως και λάμπει φωτεινό και θα σας οδηγήσει μέσα στο ξεκίνημα του νέου σας δρόμου.

Είμαστε η οικογένεια του Φωτός από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford