Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

25 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Η σκοτεινή ατζέντα της τηλεόρασης - 25 Ιουνίου 2012Τι είναι ο ενθουσιασμός και τι είναι η χαλάρωση; Αυτό που θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας σήμερα, αγαπητοί μου, είναι οι επιλογές για τον εαυτό σας είτε συμμετέχετε σε δραστηριότητες ανάπαυσης, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε συναισθήματα ενθουσιασμού, αυξημένης πίεσης του αίματος, υπερυψωμένων καρδιακών παλμών και αυξημένης ευαισθητοποίησης των αισθήσεων του σώματος σας, ή θα ζητήσετε να αρνηθείτε με δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου και θα επιτρέψετε στο σώμα σας να ξεκουραστεί, να το θεραπευθεί και να παραμείνει ήσυχο και ήρεμο, ενώ θα απολαμβάνετε ενέργειες που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για τη θεραπεία σας, για την ανάπτυξη σας και για την ενίσχυση του φυσικού σας φορέα οι οποίες περιλαμβάνουν νοητικές, συναισθηματικές και πνευματικές πτυχές του εαυτού σας καθώς και τα φυσικά συστατικά του φορέα σας.


Βλέπουμε έτσι πολλούς από εσάς να τρέχετε εδώ και εκεί, σπεύδοντας πολυτάραχα, προσπαθώντας να επιτύχετε τα μέγιστα και πιέζοντας στο έπακρο κάθε στιγμή της ημέρας σας, γι’ αυτό σας προτείνουμε ότι αυτά τα πρότυπα δεν είναι ευνοϊκά για να σας φέρουν στο υψηλότερο καλό σας και σε ένα υγιή σώμα. Σας προτείνουμε αντί αυτού να επιδιώξετε ένα πιο ήσυχο χρόνο, ζητήστε περισσότερες περιόδους ξεκούρασης και χαλάρωσης, καθώς το σώμα σας θα μπορεί να αφαιρέσει τα συνεχή ερεθίσματα και καλύτερα να επουλωθούν και να ανοικοδομηθούν τα ίδια, ενισχύοντας σας στα επόμενα βήματα του ταξίδι σας. Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε περισσότερο. Θα θέλαμε να δούμε περισσότερους από εσάς να διαβάζετε βιβλία και όχι να είστε μπροστά στην τηλεόραση, καθώς η τηλεόραση και ο συνεχής βομβαρδισμός οπτικών και ηχητικών ερεθισμάτων οδηγεί σε διάχυση της ενέργειας σας και σας αφήνει κουρελιασμένες τρύπες σε όλη τη διάρκεια της ύπαρξής σας, μέσα σε κάθε στρώμα που συνδυάζει ο φυσικός φορέας σας .

Το να αναζητήσετε καταφύγιο από αυτή την καταιγίδα που αποκαλείτε τηλεόραση είναι κάτι που εμείς από τις υψηλότερες σφαίρες ειλικρινά προτείνουμε, καθώς υπάρχουν σοβαρές και επικίνδυνες συνέπειες που προκύπτουν μέσα σας παρακολουθώντας αυτή τη συσκευή που παίζει με εθισμούς και μερικές φορές με τεχνικές ελέγχου του μυαλού για να σας κρατήσει ώστε να παραμείνετε να τη παρακολουθείτε . Αυτό το εργαλείο της εγκληματικής κλίκας έχει προσεκτικά διαμορφωθεί από πολύ ύπουλα, έξυπνα και πονηρά μυαλά για να σας κρατήσουν ώστε να κάθεστε μπροστά του, ενώ θα χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των μοτίβων στις σκέψεις σας, στις συνήθειές σας, στις τάσεις σας, και θα σας τρέφει με αυτά που οι σκοτεινοί θέλουν να πιστεύετε, τι θα πρέπει να έχετε, τι να φοβάστε, και ποιά να είναι η πραγματικότητα σας.
Σας ευχόμαστε αγαπημένοι μας, να συγκεντρώσετε τη δύναμη και την αποφασιστικότητα σας , να σηκωθείτε όρθιοι και να κλείσετε αυτήν την καταστροφική συσκευή. Αν θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο και να κάνετε αυτό το έργο θα κάνατε στον εαυτό σας μια τέτοια τεράστια χάρη που αν και σε πολλά σημεία είναι ασαφής σε εσάς αυτή τη στιγμή αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα μοιραστούμε μαζί σας ό,τι γνωρίζουμε για τη συγκεκριμένη συσκευή και τις τεχνικές που εμπλέκονται μέσα από αυτή, από τα σκοτεινούς, όταν θα μας γνωρίσετε καλύτερα τις επόμενες ημέρες.

Αυτό είναι ένα από τα απλούστερα καθήκοντα που έχουμε μπροστά μας, αλλά την ίδια στιγμή θεωρούμε ότι αυτό θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα για να ολοκληρώσετε με επιτυχία πολλοί από εσάς, καθώς αυτός ο εθισμός της τηλεόρασης τρέχει βαθιά και ευρέως στις κοινωνίες σας πάνω σε όλο τον κόσμο σας. Το σχέδιό μας είναι να ξεριζώσουμε αυτό το ζιζάνιο της κοινωνίας σας και να αναδασώσουμε στη θέση του ένα λουλούδι της υψηλής εκπαίδευσης και πνευματικής ανάπτυξης, ίδιο με ακαδημαϊκού επιπέδου. Σκοπεύουμε να μοιραστούμε μαζί σας διασκέδαση διαφορετικού τύπου. Διασκέδαση για το μυαλό σας που δεν θα είναι διασκέδαση που θα βασίζεται στο δράμα και τη βία, τις δολοφονίες, τη λαγνεία, τον φόβο και την εξαθλίωση, αλλά αντ 'αυτού θα σας διασκεδάσει με τη βοήθεια της ανάπτυξης και της ενίσχυσης του εαυτού σας σε κάθε μέρος του φυσικού φορέα σας. Οι βελτιώσεις που θα ζήσετε είναι μεγάλες, και αισθανόμαστε πως οι τηλεοράσεις σας θα γίνουν ένα πρόγραμμα άσκησης για σας, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκουράζεστε και θα απολαμβάνετε ήσυχες στιγμές χαλάρωσης.

Βλέπετε τη διαφορά εδώ; Βλέπετε πως είναι σήμερα ο κόσμο σας, αν και αισθάνεστε ότι χαλαρώνετε μπροστά από τις τηλεοράσεις σας, το σώμα σας δεν είναι ούτε μετά βίας σε κατάσταση ξεκούρασης και χαλάρωσης που θα του επιτρέψει να θεραπευτεί καλύτερα, να αναπτυχθεί και να ενισχύσει τα πολλά στρώματά του ;
Αντ 'αυτού, κάθε μέρος σας εκπονείται σημαντικά και αγχώνετε, σε αντίθεση με τα προγράμματα άσκησής σας, που θα λάβετε κάποιο όφελος ή κάποια ανταμοιβή από την σωματική άσκηση. Αυτό που λαμβάνετε είναι οι αρνητικές επιπτώσεις του, με το να κάθεστε μπροστά από αυτή τη συσκευή η οποία περιλαμβάνει άγχος, προβλήματα στην καρδιά, ψυχικές και συναισθηματικές δυσκολίες, καθώς και ζημιές στην όραση σας, στην ακοή σας και στα αισθητήρια της συναισθηματικής αντίληψης.

Αυτό είναι που λαμβάνετε όταν ανοίγετε την τηλεόραση και κάθεστε για μερικές ώρες και παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα, σαρώνοντας το σώμα σας με τόσους πολλούς τρόπους που θα μας πάρει αρκετά πολύ χρόνο για να σας τους εξηγήσουμε πλήρως. Οι ομάδες μας από επιστήμονες και γιατρούς έχουν παρακολουθήσει τις τηλεοράσεις σας, τους προγραμματισμούς τους, και τις συνέπειες που έχουν για σας, και έχουμε καταλήξει σε συλλογικά συμπεράσματα που πιστεύουμε ότι θα εκπλήξουν ακόμα και τρομάξουν πολλούς από εσάς καθώς θα αφήσουν σε πολλούς από εσάς ένα αίσθημα μεγάλης δυσπιστίας ότι κάτι τέτοιο είναι σε εξέλιξη για τόσο πολύ καιρό ακριβώς μπροστά σας, χωρίς πολλοί από εσάς να έχετε αντιληφθεί αυτή την ατζέντα από τους σκοτεινούς.

Αυτοί οι σκοτεινοί είναι αρκετά πονηροί και μερικοί από αυτούς πολύ έξυπνοι, και αυτό που στερούνται το χρησιμοποιούν για χρήματα που έχουν κλέψει από εσάς για να πληρώσουν κάποιους από το πληθυσμό σας για να κάνει δουλειές για αυτούς που δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι ίδιοι. Μέρος αυτής της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται εναντίον σας, έχει αναπτυχθεί και τεθεί σε λειτουργία από εκείνους του ίδιου του λαού σας και όχι από τους τύπους των όντων που πραγματικά αυτοί είναι. Αυτά τα μέλη του ίδιου του λαού σας, της δικής σας φυλής, των δικών σας θρησκειών, των δικών σας χωρών, των ίδιων των κοινοτήτων σας, σε πολλές περιπτώσεις σας έχουν ξεγελαστεί ή τους έχουν κοροϊδέψει στο να κάνουν αυτού του είδους τις ποταπές εργασίας, αν και υπάρχουν μερικές απλές περιπτώσεις όπου η απληστία και η προσφορά για μερικά δολάρια ήταν αρκετή για να μετατρέψουν ορισμένα άτομα ενάντια στο ίδιο δικό τους είδος. Βλέπουμε τις επιλογές που έχουν κάνει αυτά τα άτομα με περιέργεια, καθώς βλέπουμε να ξεπουλάνε τους ίδιους τους φίλους τους και την οικογένεια τους συχνά για μικρές ποσότητες πλούτου, κάνοντας μια επιλογή, που κανένας από εμάς από τις υψηλότερες σφαίρες δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει, αλλά υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ότι είστε όλοι σε ένα ταξίδι για να μάθετε και να αναπτυχθείτε και έτσι τα βλέπουμε όλα σαν ένα μάθημα εμπειριών.

Ελπίζουμε να δούμε πολλούς από αυτούς τους τεχνικούς επιστήμονες και ερευνητές οι οποίοι έχουν στραφεί εναντίον του ίδιου του λαού τους και οι οποίοι εργάστηκαν τόσο σκληρά για την ημερήσια διάταξη των σκοτεινών να συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει και να μεταστραφούν αλλάζοντας πλευρά τις επόμενες ημέρες ούτως ώστε να βοηθήσουν και να εκπαιδεύσουν τους αδελφούς και αδελφές τους και να ρίξουν άπλετο φως σε όλα όσα έχουν κάνει. Αισθανόμαστε ότι αυτό θα μας βοηθήσει σημαντικά στο έργο μας, να εξηγήσουμε στους ανθρώπους σας μέσα από μια φωνή ρεαλισμού, καθώς πιστεύουμε ότι είναι στον τομέα του ρεαλισμού μια τέτοια μεγάλη πρόκληση για εμάς, καθώς αισθανόμαστε ότι πολλοί από τον κόσμο σας απλά θα δεν είναι σε θέση να βρουν έναν τρόπο να πιστέψουν, ότι οι σκοτεινοί ακόμα και οι δικοί τους άνθρωποι έχουν κάνει όλα αυτά για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Για σήμερα θα σας πούμε μόνο ότι μακάρι να πιστέψετε στα λόγια μας και να σηκωθείτε τώρα να κλείσετε την τηλεόραση σας, ακόμα κι αν είναι μόνο για λίγες ώρες περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε κανονικά να την έχετε κλειστή. Θα κάνατε στο σώμα σας μια μεγάλη υπηρεσία, δεδομένου ότι θα αρχίσει αμέσως να θεραπεύεται από τις ζημιές που θα αρχίσουν αμέσως ξανά από την επίθεση που σας έχει γίνει, όταν κάνετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση σας πάλι.

Είμαστε οι φίλοι σας και οικογένειά σας, και θέλουμε να ξέρετε ότι νοιαζόμαστε τόσο πολύ για εσάς και το μόνο που θέλουμε είναι το καλύτερο για εσάς.
Μέχρι αύριο. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford