Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

6 Ιουνίου 2012


Μήνυμα από τη Διοίκηση Άσταρ 6 Ιουνίου 2012 - Επιλέγοντας τα Μελλοντικά ΓεγονόταΤα μελλούμενά σας σε αυτό το χρονικό σημείο μπορεί να παρομοιαστούν με κομμάτια του παζλ, μέχρι ο καθένας από εσάς να τα ενώσετε στον εαυτό σας και να κατασκευάσετε μια εικόνα γι’ αυτούς. Εναπόκειται στον καθένα από εσάς να αποφασίσετε μόνοι σας τι είναι αυτό με το οποίο θέλετε να ζήσετε μαζί, και εξαρτάται από τον καθένα σας να επιλέξετε έπειτα αυτό το δυνατό μέλλον και την εμπειρία για τον εαυτό σας, κάνοντάς την δική σας πραγματικότητα εστιάζοντας σε αυτήν, μέχρι να γίνει η πραγματικότητα που βιώνετε. Ζητώντας από εμάς το τι θα βιώσετε τις επόμενες ημέρες, είναι σαν να ζητάτε από μια κρυστάλλινη σφαίρα να δημιουργήσει για εσάς την εμπειρία σας, και αυτό δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Ο τρόπος που λειτουργεί αυτό, είναι να δημιουργήσετε εσείς οποιαδήποτε εμπειρία θέλετε για τον εαυτό σας, και αυτό είναι που μόνο εσείς στον εαυτό σας μπορείτε να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις. Έτσι, σας προτείνουμε να κάνετε ακριβώς αυτό για το οποίο αναρωτιέστε "Τι είναι αυτό που θέλετε να ζήσετε;", και θα έχετε την απάντησή σας.


Δεν μπορούμε να σας το κάνουμε πολύ πιο ξεκάθαρο αυτό, και ελπίζουμε ότι πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις αυτή τη στιγμή έχετε τώρα μια καλύτερη κατανόηση του τι ακριβώς σας περιμένει μπροστά και πώς εσείς είστε εκείνοι που θα δημιουργήσετε σήμερα αυτά τα γεγονότα, με τις σκέψεις σας και τις προθέσεις σας. Βλέπουμε πολλούς από εσάς να προσπαθούν να πάρουν κομμάτια του παζλ από εμάς ή από άλλες μεθόδους της μαντικής για το μέλλον σας , όταν αυτό είναι σαφώς μια σπατάλη των προσπαθειών σας, καθώς του χρόνου και της ενέργειάς σας που είναι πολύ καλύτερα να την αφιερώσετε για να δημιουργήσετε για τους εαυτούς σας ακριβώς το είδος του μέλλοντος που θέλετε να βιώσετε και να αισθανθείτε αυτή την τρέχουσα εμπειρία σας, όσο καλύτερα θα σας εξυπηρετούσε.

Καθ' όλη τη διάρκεια του μακρινού αυτού ταξιδιού σας, έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας τα γεγονότα που σας περιμένουν μπροστά, και η περίοδος του ταξιδιού σας που τώρα εισέρχεστε δεν είναι διαφορετική. Η μεγαλύτερη διαφορά σήμερα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περίοδο στην ιστορία σας, είναι ότι πολλοί περισσότεροι από εσάς, τώρα βρίσκονται σε πλήρη επίγνωση γι’ αυτό που είναι και την δύναμη που κατέχουν για να δημιουργήσουν την εμπειρία που επιθυμούν για τον εαυτόν τους. Ελπίζουμε ότι θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση στο μεγαλύτερο δυναμικό της και θα δημιουργήσετε για τον εαυτό σας κάθε είδους εμπειρία που επιθυμείτε, δεδομένου ότι δεν θα θέσετε περιορισμούς, όρια, κανόνες ή κατευθυντήριες γραμμές, ο μόνος κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες.

Ρωτήσατε, τη Διοίκηση του Ashtar, πώς θα αντιμετωπίσετε τις ερχόμενες μέρες, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων σας για τις αναβάσεις σας στις υψηλότερες σφαίρες, θα πρέπει να υποβάλλουμε την αναφορά μας, να το σχεδιάσουμε και να σας προσφέρουμε μια σειρά από κανόνες και τις κατευθυντήριες γραμμές, για κάθε εικόνα που έχουμε ζωγραφίσει για τις μέλλον σας, πως θα μπορούσε να είναι, αλλά προσφέροντας την άποψή μας θα περιορίσουμε τις εμπειρίες, για το τι μπορεί ή δεν μπορεί να εμφανιστεί. Καταλαβαίνετε τώρα αυτό καλύτερα αγαπητοί μου, γιατί παρόλο που απολαμβάνουμε μεγαλύτερη συνολική εικόνα από τη σκοπιά μας, δεν απαντούμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι για εσάς; Καταλαβαίνετε ότι αυτό το κάνουμε από αγάπη προς εσάς, καθώς ευχόμαστε σε όλους σας την ελευθερία που σας αξίζει, να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας κάθε πραγματικότητα που θέλετε να ζήσετε, και δεν θέλουμε να ξεφύγετε από τα όρια μας γιατί με την παρέμβασή μας θα χαλάσετε κατά κάποιο τρόπο αυτό που έχετε κερδίσει δικαιωματικά και αξίζει μέσα από όλες τις μελέτες σας και τις εμπειρίες που έχετε υποστεί, προκειμένου να αποκτήσετε τη γνώση, τη σοφία και την εμπειρία ώστε σήμερα να παρουσιάζεστε σαν τα υπερήφανα τρόπαια που λάμπουν σε μια υπόθεση.

Έχουμε, κατά καιρούς, ζωγραφισμένα για σας υπέροχα πορτρέτα και τοπία που θα μπορούσατε εσείς, με όλα αυτά τα ζωντανά χρωματιστά παραδείγματα με τις όμορφες ταπετσαρίες να κάνατε πραγματικότητα, όπως πάντα κάνατε, και δεν θα έχει αλλάξει τίποτα για εσάς, από όλες τις δυνατότητες σας, θα εξακολουθείτε να λάμπετε τόσο φωτεινά όπως πάντα.
Σας περιμένουν να τα επιλέξετε και να τα κάνετε δικά σας. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχετε κάνει τα συναισθήματά σας γνωστά αργοπορημένα, αποφεύγοντας να περιγράψετε τις θαυμάσιες μελλοντικές σας δυνατότητες, όπως είχαμε στο παρελθόν, τις πισωπεταλιές στις υποσχέσεις σας, καθώς τώρα είναι όλα διαθέσιμα για εσάς, παραμείνετε διαθέσιμοι για τον εαυτόν σας, γιατί τίποτα από αυτά που επιθυμείτε ή εύχεστε να βιώσετε στο εγγύς μέλλον δεν θα σας αγγίξουν περισσότερο από ποτέ.

Ελπίζουμε να κατανοήσετε αυτό, και ελπίζουμε ότι δεν θα αρχίσετε συνειδητά ή όχι να θέτετε περιορισμούς και όρια για τους εαυτούς σας καθώς κινείστε προς τα εμπρός, αυτό που θα κάνετε, είναι να αρχίσετε να πιστεύετε ότι ο «ουρανός δεν είναι πλέον το όριο ». Να μην αρχίσετε να δημιουργείτε για τον εαυτό σας συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που θα βασίζονται και πάλι στην έλλειψη και τον περιορισμό, στην ανεπάρκεια και τις προκλητικές κακουχίες, και σας ρωτάμε "Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε;" Διαλέξτε προσεκτικά το μέλλον σας, αυτό σας το ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά αγαπημένοι μας, αυτό που θα επιλέξετε, θα είστε αυτό που θα δημιουργήσετε για τον εαυτό σας, και θα είναι δικό σας. Αυτό είναι το δώρο σας, είναι ένα δώρο από τον Δημιουργό σας, και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε αυτό το δώρο, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος από αυτόν. Σκεφτείτε προσεκτικά, σκέφτεται δημιουργικά, να επιλέξετε τα δώρα σας και να τα τυλίξτε σφιχτά εστιάζοντας σε αυτά που θα προσφέρετε στον εαυτό σας, κρατώντας τα μαζί σας κάθε μέρα, καθώς οι μέρες περνούν και θα αρχίσετε να ανοίγεστε προς την εισαγωγή της νέας σας πραγματικότητας, που δημιουργείτε για τον εαυτό σας και τα δώρα σας θα ανοίξουν.

Θα θέλαμε να δούμε περισσότερους από εσάς να σκέπτεστε τι είδους δώρα θα θέλατε να λάβετε, και θα θέλαμε να δούμε περισσότερους από εσάς να μοιράζεστε τη γνώση σας το πώς να δημιουργήσετε αυτά τα δώρα για τον εαυτό σας και πώς να παρουσιάσετε αυτά τα δώρα στον εαυτό σας. Θα θέλαμε να δούμε αυτή την από κοινού σοφία σε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές σας, οι οποίοι εκφράζετε ανησυχίες, απορίες, αμφιβολία ή φόβο για το μέλλον σας. Θα θέλαμε να δούμε, σε πολλούς από εσάς, τη δυνατότητα του μεριδίου της γνώσης, σχετικά με τα γεγονότα όσο και πριν, να δούμε ότι είστε εσείς που δημιουργείτε μπροστά την κάθε μέρα, και ότι δεν υπάρχουν κανόνες και κατευθυντήριες γραμμές. Δεν υπάρχουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης γραμμένα στην πέτρα , ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι πολύ ρευστά και όλες οι διακυμάνσεις σε κάθε λεπτό της καθημερινότητας.

Αν μπορούσατε να δείτε αυτά τα χρονοδιαγράμματα από τη σκοπιά μας, θα βλέπατε πόσο περίπλοκα ρεύματα ρέουν από το φως και τα χρώματα να ξεθωριάζουν μέσα και έξω από κάθε ένα, καθώς αναμειγνύονται μαζί σε ένα όμορφο χορό. Αυτά είναι τα χρονοδιαγράμματα που φλερτάρετε με το κάθε ένα και κάθε μέρα, και είναι αυτά τα χρονοδιαγράμματα που εσείς επιλέγετε με κάθε σκέψη, έκφρασης και με τα όνειρα που έχετε. Θα θέλαμε να δούμε, πολλούς από εσάς να έχετε φτάσει τώρα σε αυτή την κατανόηση και να μοιραστείτε αυτή τη σοφία με τους άλλους, γιατί είναι η μέρα σας, είναι ο χορός σας, και είστε εσείς που επιλέξατε αυτή τη μουσική, και το πιο σημαντικό μέρος για να ξεκινήσετε, είναι να καταλάβετε ότι είστε εσείς που κάνατε τα σχέδια για αυτή τη διασκέδαση και κανένας άλλος.

Σας ευχαριστούμε που και σήμερα διαθέσατε το χρόνο σας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε τη σοφία μας και να σας επιτρέψουμε να κατανοήσετε καλύτερα τα γεγονότα ανόδου που δημιουργείτε μπροστά και τα συμβόλαια της μελλοντικής σας εκπλήρωσης που σας περιμένουν.

Είμαστε η οικογένεια σας του Φωτός από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford