Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

20 Ιουνίου 2012 Drake


Μια περίληψη της τελευταίας ενημέρωσης του Ντρέικ «Συλλήψεις, Εξωγήινοι & Ταμεία Ευημερίας» 20 Ιουνίου 2012Ο έμπιστος μέσα από το Πεντάγωνο, Ντρέικ, έχει κυκλοφορήσει την τελευταία ενημέρωση σχετικά με τα δρώμενα στα παρασκήνια σε σχέση με τις μαζικές συλλήψεις πολλών μελών της εγκληματικής οργάνωσης που αναφέρεται ως σκοτεινή κλίκα. Η παρουσίαση του Ντρέικ ήταν περίπου 3 ώρες σε μήκος και ως εκ τούτου, θα πάρω την ευκαιρία να συνοψίσω πολύ σύντομα μερικά από τα σημεία που πιστεύω ότι μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα.

Ο Ντρέικ δήλωσε ότι η εξωγήινη παρουσία είναι όντως πραγματική και ότι όντως είναι εδώ στον κόσμο μας αυτή τη στιγμή και αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στις συλλήψεις των μελών της εγκληματικής κλίκας. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Ντρέικ ήταν ότι οι εξωγήινοι έχουν εκδώσει μια προθεσμία για τις συλλήψεις των μελών της εγκληματικής κλίκας και η προθεσμία είναι μέχρι τις 21 Ιουνίου 2012. Μετά την ημερομηνία αυτή, ο Ντρέικ, ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι έχουν δηλώσει ότι θα αρχίσουν να κάνουν οι ίδιοι αυτές τις συλλήψεις.


Ο Ντρέικ περαιτέρω δηλώνει ότι ένα από τα σχέδια των εξωγήινων είναι η χρήση των τεχνολογιών τους, να εντοπίσουν τα αρνητικά όντα μέσα στον ανθρώπινο πληθυσμό και να τους θέσουν υπό κράτηση, χωρίζοντάς τους σε δύο ομάδες. Μια ομάδα που μπορεί να αποκατασταθεί και μία ομάδα που δεν μπορεί με επιτυχία να αποκατασταθεί .
Ο Ντρέικ ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι δήλωσαν ότι θα λάβουν τα αρνητικά όντα που δεν μπορούν να αποκατασταθούν και θα τα καταθέσουν στο κεντρικό ήλιο αυτού του Σύμπαντος, ανακυκλώνοντας την ενέργεια τους αποτελεσματικά επιστρέφοντας πίσω στο Δημιουργό.

Ο Ντρέικ προχώρησε δηλώνοντας ότι οι εξωγήινοι έχουν δηλώσει στους συμμάχους της Γης (μέλη του Πενταγώνου, της CIA, στρατιωτικών και παραστρατιωτικών οργανώσεων υπέρ του νέου συστήματος μας) καθώς ο χρόνος τρέχει και είναι πολύ σύντομος θα υπάρχει πολύ δουλειά για να καταφέρουν να επιτρέψουν στους εξωγήινους να μας βοηθήσουν σε πολλά έργα, ώστε να επιτρέψουν μια όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση, για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα μας, επιβεβαιώνοντας πολλές πρόσφατες επικοινωνίες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Ο Ντρέικ συνέχισε επίσης να αναφέρει ότι οι εξωγήινοι δήλωσαν στους συμμάχους της Γης ότι στο τελευταίο μέρος του χρόνου μας το 2012 θα εκδοθούν προκλήσεις στην ανθρωπότητα, με τη μορφή σεισμών και της ανόδου της στάθμης της θάλασσας σε διάφορα μέρη του κόσμου, επιβεβαιώνοντας περαιτέρω επικοινωνίες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός που μοιράζονται σε πολλά μηνύματα κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Ο Ντρέικ αναφέρει επίσης ότι οι εξωγήινοι δήλωσαν ότι το εμπόδιο της εγκληματικής κλίκας πρέπει να αφαιρεθεί για να επιτρέψει στις Γαλαξιακές Διοικήσεις να βοηθήσουν την ανθρωπότητα μέσω αυτής της μεταβατικής περιόδου μπροστά μας.

Ο Ντρέικ θέλησε να εξηγήσει ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ και εκτελούν αυτό που αναφέρεται ως «φιλανθρωπικό έργο», και θα πρέπει να αναγνωριστεί και να εκτιμηθούν για αυτό που κάνουν.

Ο Ντρέικ δηλώνει ότι οι εξωγήινοι ζήτησαν από τους συμμάχους της Γης να μοιραστούν ένα βίντεο, και αν δεν έχετε δει αυτό το σύντομο μήνυμα των 5 λεπτών θα το συμπεριλάβουμε εδώ:

http://youtu.be/6G2z9rnS3Bo

Ο Ντρέικ προχώρησε με το να δηλώσει ότι οι αρχηγοί της εγκληματικής φατρίας Rockefeller και Rothschild επιθυμούν να παραδοθούν τώρα, δεδομένου ότι δεν έχουν άλλη εναλλακτική λύση.

Ο Ντρέικ αναφέρθηκε στα κονδύλια ευημερίας και είπε ότι έχουν πλέον ανοίξει και ότι οι λογαριασμοί ασφαλείας έχουν επίσης απελευθερωθεί μέσα από το έργο του Neil Keenan και πολλών άλλων. Ο Ντρέικ ακόμη είπε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι μια σειρά από πακέτα ευημερίας έχουν σταλεί σε όσους έχουν ανάγκη και οι οποίοι συμμετέχουν σε κάποιο είδος συμφωνίας ή σύμβασης.

Ο Ντρέικ δήλωσε ότι ως προϋπόθεση για την άνευ όρων παράδοση, της κλίκας των εταιρειών Monsanto και κάθε προϊόντος της παραγωγής τους θα πρέπει να καταργηθεί και να απομακρυνθεί από την κοινωνία μας και δεν θα επιτρέπεται ποτέ να είναι μέρος της κοινωνίας μας στο μέλλον.

Ο Ντρέικ συζήτησε να τοποθετηθεί το δικαίωμα κατασχέσεως εναντίον της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, καθώς και διατάγματος παύσης και παράλειψης για 90 ημέρες κατά του ιδρύματος που θα μπορούσαν να έχουν σημαντικές προεκτάσεις για την κατάρρευση του παλιού συστήματος και την έναρξη του νέου οικονομικού συστήματος.

Ο Ντρέικ συμβουλεύει τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών και του κόσμου να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για σαμποτάζ της εγκληματικής κλίκας εναντίον στόχων κοινής ωφέλειας, όπως και άλλων συστημάτων στη χώρα μας, καθώς μπορεί να υπάρχουν μέλη της κλίκας που δεν επιθυμούν να αποχωρήσουν χωρίς να προκαλέσουν κάποια προβλήματα.

Υπήρξαν σίγουρα περισσότερα στην παρουσίαση των τριών ωρών του Ντρέικ, αν και πιστεύω ότι η περίληψη που μοιράζεται εδώ προσφέρει δίκαιη εικόνα της τελευταίας ενημέρωσης του Ντρέικ.

Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford