Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

9 Απριλίου, 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 9 Απριλίου, 2012



Είναι καιρός να ρωτήσετε τον εαυτό σας για να μάθετε γιατί είστε σήμερα μόνοι. Είναι καιρός για εσάς να κατανοήσετε και να επιλέξετε μεταξύ αυτών των πραγμάτων στη ζωή σας, που σας δίνουν χαρά και για τα πράγματα στη ζωή σας που σας προκαλούν δυσαρέσκεια. Είναι καιρός για πολλούς από εσάς να κάνετε μια νέα αρχή, και είναι καιρός για πολλούς από εσάς να αφήσετε πίσω, τους τρόπους με τα παλιά παραδείγματα και να ξεκινήσετε ένα νέο μονοπάτι, που θα σας παραδώσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον ανώτερο εαυτό σας. Όλοι ανεξαρτήτως, έχετε επιλέξει το μονοπάτι, είτε που θα σας ανεβάσει σε μια ανώτερη κατάσταση ή το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει κάπου αλλού. Η επιλογή σας αυτή τη στιγμή δεν είναι διαφορετική, και πρόκειται να σας προσφέρει την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε ένα μονοπάτι που θα σας φέρει σε μια ανώτερη κατάσταση ή ένα μονοπάτι που θα σας φέρει σε περισσότερες προκλήσεις και δυσκολίες χαρακτηριστικό χαμηλότερου επίπεδου διαστάσεων.


Αυτό που θα επιλέξετε να κάνετε με την ευκαιρία αυτή, εξαρτάτε εξ ολοκλήρου από εσάς, και το μόνο που σας ευχόμαστε, είναι να φέρετε στο προσκήνιο της συνείδησής σας την σημερινή σας επιλογή. Δεν είναι δικαίωμά μας να σας πείσουμε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Δεν είναι σωστό κάποιος να επηρεάσει έναν άλλο με κάποιο τρόπο. Το μόνο που θα κάνουμε είναι να σας περιγράψουμε τις επιλογές σας και που θα οδηγήσουν τον καθένα σας. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, και θα τιμήσουμε τις επιλογές που θα κάνετε.

Όσον αφορά τα θέματα του κόσμου σας αυτή τη στιγμή, μπορούμε να σας πούμε, ότι όλα εξελίσσονται ομαλά και όλοι είναι επί του παρόντος σε πρόγραμμα για να φέρουν στον κόσμο σας τις πολλές αλλαγές που θα είναι απαραίτητες για να ανέβετε σε μια ανώτερη κατάσταση της ύπαρξης. Αυτή είναι η διαδρομή που εσείς έχετε επιλέξει συλλογικά, αυτή είναι η κατεύθυνση που ο κόσμος σας θα προχωρήσει προς το μέλλον του. Επίσης, Είτε έχετε προσωπικά επιλέξει να ταξιδέψετε αυτή την πορεία ή δεν είναι στο χέρι σας, θα υπάρξουν αρκετά σημεία προορισμού που θα μπορέσετε να επιλέξετε για να αποβιβαστείτε. Ένας από αυτούς τους σταθμούς είναι ακριβώς επάνω και μπροστά από εσάς, και περιμένουμε τον καθένα σας, να πάρετε την απόφασή σας , εάν εκτός, θέλετε να παραμείνετε ταξιδεύοντας στις ίδιες διαδρομές ή να επιλέξετε ένα νέο προορισμό στην επόμενη διασταύρωση.

Αφήστε τους άλλους να κάνουν τις επιλογές τους, εκτός, αν θέλουν να προχωρήσουν μαζί στην διαδρομή ή όχι. Παρακαλώ μην τους επηρεάζετε αδικαιολόγητα, αλλά να τους επιτρέπετε το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και επιλογής. Δεν έχει ο καθένας τους ίδιους στόχους στο μυαλό του με τους δικούς σας, καθώς, δεν είναι όλοι εδώ για τους ίδιους λόγους όπως εσείς. Προσπαθήστε να έχετε πάντα αυτό στο μυαλό σας, ενώ συζητάτε αυτές τις επιλογές με τους άλλους , προσπαθήστε να τους καταλάβετε λίγο καλύτερα, καθώς και τις επιλογές τους. Θυμηθείτε, δεν μπορούν να κατανοήσουν πλήρως τις επιλογές σας, ούτε, και να περιμένετε από αυτούς να σας τιμήσουν, ούτε επίσης, να σεβαστούν τις επιλογές σας.

Θα έχετε πάντα την ευκαιρία να συναντηθείτε και πάλι με αυτά τα άτομα, όταν διασταυρωθούν και πάλι οι διαδρομές σας και εσείς δεν πρέπει ποτέ να πείτε σε όλους για πάντα αντίο. Πολλές φιλίες έχουν δημιουργηθεί και πολλές καρδιές έχουν πονέσει κατά τη διάρκεια του μακρινού αυτού ταξιδιού σας, μπορώ να σας πω πολλά περισσότερα για την αίσθηση της απώλειας, που γίνεται αισθητή, όταν δύο ψυχές πρέπει να πουν αντίο. Αυτή είναι μία από τις πτυχές του ταξιδιού σας, καθώς υπάρχουν πολλά μονοπάτια για να επιλέξετε και εξίσου πολλές καρδιές κατά καιρούς σε κάθε προορισμό. Σας λέμε να ακολουθείτε την καρδιά σας και μην ακολουθήσετε κανενός άλλου, καθώς είναι σημαντικό για εσάς να φέρετε στον εαυτό σας τις εμπειρίες που θα σας παραδώσουν στον ανώτερο εαυτό σας για τον υψηλότερο σκοπό σας. Αυτή είναι η κατεύθυνση των σημείων της πυξίδας σας, και σας λέμε να ακολουθήσετε όπου πυξίδα σάς οδηγεί, και καθώς θα είστε εδώ, θα βρείτε ακριβώς τους θησαυρούς που σας περιμένουν.

Υπήρξε μια εποχή που οι φίλοι και οι σημερινοί αγαπημένοι σας, ήταν ένα σημείο της πυξίδα σας, και έχετε επιλέξει το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει σε αυτούς και τις εμπειρίες που έχετε μοιραστεί μαζί. Υπάρχουν οι φίλοι και οι αγαπημένοι σας που περιμένουν σε ένα σημείο της πυξίδας σας σήμερα, και περιμένουν την επιλογή σας, εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι. Υπάρχουν πολλές περιπέτειες που σας έχουν κομμένους και ραμμένους για πολλούς νέους φίλους τους οποίους θα απολαύσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια και οι οποίοι ταιριάζουν με την δόνηση σας, και θα αισθανθείτε ακριβώς όπως στο σπίτι σας μαζί τους, όπως κάνετε με τους σημερινούς σας φίλους.

Μην ανησυχείτε ότι η νέα σας ζωή δεν θα είναι της αρεσκείας σας, καθώς η ζωή που σας περιμένει είναι ακριβώς αυτό που έχετε επιθυμήσει. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος τρόπος, καθώς αυτός είναι ο τρόπος το πώς δημιουργείται το ταξίδι σας σε κάθε βήμα. Οι φίλοι σας, η οικογένειά σας, η καριέρα σας και οι περιπέτειες, θα είναι ό, τι έχετε λαχταρήσει, καθώς εσείς τα αυτά δημιουργήσει για το μέλλον σας με κάθε σκέψη, με κάθε λέξη, με κάθε όνειρο που είχατε την κάθε μέρα του μεγάλου αυτού ταξιδιού σας. Έχετε επιλέξει τα δικά σας δώρα για τον εαυτό σας, δεν υπάρχει κανένας άλλος που έχει κάνει την επιλογή αυτή. Είμαστε απλώς μια συσκευασία δώρου, τα δώρα για εσάς, αλλά είσαστε εσείς που δημιούργησε αυτά τα δώρα και είσαστε εσείς που επιλέξατε αυτά τα δώρα από όλους τους άλλους για να είναι διαθέσιμα. Τα δώρα σας θα ταιριάζουν τέλεια , το τέλειο χρώμα, και θα ανοίξουν την κατάλληλη στιγμή, δεν μπορεί να υπάρξει άλλος τρόπος, και γνωρίζουμε ότι θα τα απολαύσετε, καθώς θα είναι ακριβώς αυτό που θέλατε.

Η επιλογή αυτών των δώρων ήταν μακράς διάρκειας και πήρε χρόνο, ήταν μια δύσκολη διαδικασία και έχετε περάσει μέσα από μεγάλες προσπάθειες και πολλές δοκιμασίες. Αυτές οι ενσαρκώσεις σας στη φυσική δομή είχαν να κάνουν με όλα αυτά. Αυτές ήταν όλες οι δοκιμασίες και ήταν για εσάς, και σας λέμε ότι έχετε φτάσει στο τέλος αυτών των διαδικασιών και τώρα είστε έτοιμοι, να καρπωθείτε τα οφέλη από όλες τις εμπειρίες σας εδώ. Τίποτα δεν έχετε αντέξει, τίποτα δεν σας έχετε αγαπήσει και δεν έχετε χάσει που να σας ήταν μάταιο, καθώς όλες οι εμπειρίες σας είναι τα απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία των δώρων που πρόκειται να λάβετε.

Θα τα δείτε αυτά σαφώς κατά την παρουσίαση του συνόλου για τα οποία έχετε εργαστεί, και θα δείτε ακόμα και τις πιο δύσκολες από τις εμπειρίες σας εδώ ως μια ευλογία, γιατί στην πραγματικότητα, κάθε στιγμή της εμπειρίας σας είναι ακριβώς αυτό? Μια ευλογία. Μαζέψτε όλες τις προηγούμενες εμπειρίες σας τώρα, που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο ταξίδι σας, και οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να ξαναζήσετε αυτές τις μνήμες μπορείτε να τις αποσυμπιέσετε, επειδή θα είναι πάντα ένα μέρος από εσάς και θα είναι πάντα ένα μέρος του τι εσείς έχει κάνει.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

  1. Ευλογία Κυρίου και έλεος Θεού έλθει εφ' ημάς.
    Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα δώρα είναι περισσότερο πνευματικά.
    Greg Giles όσο προχωρούμε γίνεσαι πιό αντιληπτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford