Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012

16 Απριλίου 2012Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 16 Απριλίου 2012Σας ζητούμε αυτή τη στιγμή να καθίσετε πίσω και να περιμένετε την οικογένειά σας να σας επισημάνει. Σας ζητάμε να το κάνετε αυτό για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι σε θέση να φτάσει σε εμάς σε περίπτωση που έχουμε νέα για εσάς, ενημερώσεις για εσάς, ή σας θέλουμε για να συμμετάσχετε σε ένα σχέδιο με εμάς. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλά έργα που ετοιμάζονται να εξελιχθούν, και ζητάμε από όλους σας να παραμείνετε σε επαγρύπνηση και να αναζητήσετε, να ακούσετε το σήμα μας, να σας πούμε, ότι θέλουμε να επικοινωνούμε μαζί σας. Υπάρχουν εκείνοι αυτή τη στιγμή που μας άκουσαν και κατάλαβαν ακριβώς πώς θα συναντηθούν μαζί μας και να εργαστούν μαζί μας. Υπάρχουν επίσης κάποιοι που έχουν προσπαθήσει να φτάσουν, αλλά δεν ήταν σε θέση να το πράξουν. Αυτό ήταν αναμενόμενο, για όλους εσάς που δεν έχετε τις τηλεπαθητικές σας ικανότητες, σε τέτοιο βαθμό, όπου θα είσαστε σε θέση να πάρετε ένα λεπτό τα μηνύματα μας που σας αποστέλλετε. Μη διαταραχθείτε από αυτό, καθώς τίποτα δεν πρόκειται να σας περάσει και δεν θα μείνετε έξω από οτιδήποτε, καθώς θα είμαστε σε επαφή μαζί σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις επόμενες ημέρες. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορείτε να συμμετάσχετε και οι ικανότητες σας χρειάζονται και θα εκτιμηθούν πολύ.

Η ανάπτυξη των τηλεπαθητικών ικανοτήτων σας δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν έρχεται εύκολα σε ορισμένους. Ζητάμε από όσους από εσάς επιθυμείτε να λάβετε ένα σημάδι από εμάς που είμαστε εδώ, για να καταλάβουμε ποιοι είμαστε ή ότι έχουμε κάποια σχέση μαζί σας, για να ακούσετε τα μηνύματά μας καλύτερα με περισσότερη ηρεμία στο μυαλό τους, και να ακούσετε τα λεπτά σημάδια της επικοινωνίας. Και πάλι, θα σας πούμε, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε για εδώ ή να μην αναστατώνεστε για το ότι θα μείνετε έξω από τα έργα μαζί μας, γιατί δεν είσαστε σε θέση να λάβετε τα τηλεπαθητικά μηνύματα μας, που σας έχουν αποσταλεί. Θα σας πούμε μόνο αυτό, αυτή τη στιγμή, επειδή αισθανόμαστε ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθάνονται απογοήτευση, που δεν ήρθαν σε επαφή μαζί μας για το αρχικό σχέδιο, θέλουμε απλά να ξέρετε ότι έγιναν προσπάθειες, να επικοινωνήσουμε με κάποιους από εσάς, αλλά οι αναγνώσεις μας υπόδειξαν ότι δεν έχετε λάβει αυτό το μήνυμα.

Όσοι από εσάς έχετε λάβει τα μηνύματά μας, δεν πρέπει να προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μας πείτε ότι έχετε λάβει αυτές τις επικοινωνίες. Κατανοούμε πλήρως το ποιός έχει λάβει αυτά τα μηνύματα και πότε τα έχει λάβει. Κανείς δεν πρέπει να προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μας στείλει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης ότι έχει λάβει και έχει κατανοήσει την επικοινωνία που του απεστάλη. Καταλαβαίνουμε ποιός έλαβε ένα μήνυμα από εμάς, πότε θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο αρχικό σχέδιο μαζί μας, καθώς επίσης γνωρίζουμε, ότι καταλαβαίνετε πώς θα είμαστε και πάλι σε επαφή μαζί σας.

Ερευνώντας τους νέους τομείς, μπορεί συχνά να είναι μια μαθησιακή διαδικασία που παίρνει χρόνο και μια συγκεκριμένη προσπάθεια. Η τηλεπάθεια είναι μια τέχνη και μια επιστήμη που απαιτεί κάποια φυσικά δώρα, καθώς και εξάσκηση στις ικανότητές για να φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ικανότητας. Προς το παρόν για τη δική σας κατάσταση ανάπτυξης, είναι απολύτως αναμενόμενο να υπάρξουν, σε όσους από εσάς δεν θα είναι ακόμη σε θέση να λάβετε την τηλεπαθητική επικοινωνία μας. Είχαμε προβλέψει αυτό και έχουμε ετοιμάσει εναλλακτικό μέσο για να φτάσετε και να είσαστε σε θέση να κρατήσετε πλήρως την ενημέρωση ως προς τα σχέδιά μας και να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε σε έργα μαζί μας. Στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει ανάγκη να επικοινωνήσουμε τηλεπαθητικά για τους λόγους αυτούς, καθώς θα αξιοποιήσουμε τα πιο συμβατικά μέσα επικοινωνίας για να μιλήσουμε μαζί σας.

Υπάρχουν πολλά έργα που θα πρέπει να εργαζόμαστε από κοινού και πάρα πολλές διαθέσιμες θέσεις, και κάθε ένα από εσάς που επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτά τα σχέδια μαζί μας ,θα πρέπει να του δοθεί αυτή η ευκαιρία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό και λέμε σε όλους εσάς αυτή τη στιγμή ότι μπορείτε να αισθάνεστε απογοήτευση που δεν θα συμμετέχετε στο αρχικό σχέδιο μαζί μας, ότι θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί μας πολύ σύντομα τις επόμενες ημέρες, και δεν έχει σημασία το επίπεδο της τηλεπαθητικής σας ικανότητας, θα είμαστε σαφώς σε επαφή μαζί σας με άλλα μέσα.

Για όσους από εσάς έχουν λάβει την επικοινωνία μας, που θέλουμε για να συμμετάσχετε στο αρχικό σχέδιο της γνωστοποίησης μας, σας ζητάμε να προετοιμαστείτε και να παραμείνετε έτοιμοι για το ραντεβού μας μαζί σας. Όπως έχουμε πει, θα έρθει αυτή η στιγμή για εσάς, καθώς λόγω προβλημάτων ασφάλειας δεν μπορούμε να κάνουμε τα σχέδιά μας να είναι γνωστά σε εσάς εκ των προτέρων. Παρακαλούμε να έχετε στο σπίτι σας καταστάσεις που καταρτίζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείτε να το αφήσετε για τουλάχιστον μερικές ώρες και, ενδεχομένως, πολύ περισσότερο χωρίς επιπλέον χρόνο, που μπορείτε να ετοιμάσετε. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι δύσκολο για κάποιους από εσάς και εμείς δεν θέλαμε να σας δώσουμε πιο προηγμένη ειδοποίηση, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό δεν είναι εφικτό, και αναμένεται από εμάς να κατανοήσουμε αυτό και τους λόγους.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν άλλοι που θέλουν να διακόψουν τα σχέδια για το νέο σας κόσμο και σε χρόνο που θα πρέπει να απομακρύνονται από την κοινωνία σας, αλλά μέχρι τότε πρέπει να πάρετε ορισμένες προφυλάξεις. Η ασφάλεια και η ευημερία σας καθώς και τα μέλη του πληρώματος μας είναι η προτεραιότητα μας, και μπορείτε να το βρείτε εξασφαλίζοντας αυτό που κάνουμε, ό, τι μπορούμε να σας προστατεύσουμε με κάθε τρόπο. Παίρνουμε άσκοπες πιθανότητες, και κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να προετοιμαστούμε και να σχεδιάσουμε όλες τις πιθανότητες και δυνατότητες. Θα είσαστε σε καλά χέρια, που εργάζονται μαζί μας, αν και δεν υπάρχουν εγγυήσεις απολύτως σε αυτό το σύμπαν, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν λαμβάνουμε τη δική σας ασφάλεια ελαφρά και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας προστατεύσουμε και να σας παρακολουθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε.

Αυτό είναι που κάνει η οικογένεια για τον καθένα, και αυτό είμαστε για εσάς και αυτό είσαστε για μας; Οικογένεια. Υπάρχουν εκείνοι αυτή τη στιγμή που θέλουν να μας παρουσιάσουν ως οτιδήποτε άλλο εκτός από την οικογένειά σας, αλλά δεν μας πειράζουν οι προσπάθειές τους, στο τέλος όλοι θα δείτε ποιοι πραγματικά είμαστε, και θα το διατηρήσουμε σε όλη τη διάρκεια; Η οικογένειά σας. Δεν είμαστε ξένοι για εσάς. Δεν θα σας συναντήσουμε για πρώτη φορά. Δεν είμαστε εδώ στον κόσμο σας για πρώτη φορά. Εμείς δεν βρισκόμαστε για πρώτη φορά στη γη σας. Εμείς δεν εργαζόμαστε μαζί σας για πρώτη φορά. Δεν θα σας βοηθήσουμε και να βελτιώσουμε τις ζωές των ανθρώπων ή την υγεία του πλανήτη σας για πρώτη φορά. Τα έχουμε κάνει όλα αυτά πριν, ακριβώς εδώ μαζί σας, και εμείς είμαστε εδώ και πάλι για να συνεργαστούμε μαζί σας για πολλά έργα που πρέπει να επιτευχθούν, όπως και εσείς εκ των προτέρων για το ταξίδι σας.

Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή, και αυτός ήταν ο λόγος της ύπαρξης μας εδώ στο παρελθόν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, και δεν αισθανθήκαμε ξαφνικά την ώθηση για να κατακτήσει τα δικά μας μέλη της οικογένειας μας. Αυτές οι ιστορίες που διαδίδονται από τους λίγους που έχουν είτε μια υστεροβουλία στην ημερήσια διάταξη, ή άλλους οι οποίοι βοηθούν στην εξάπλωση αυτών των ψεμάτων και της παραπληροφόρησης, οφείλεται σε δικούς τους φόβους και στις ανασφάλειές τους. Λέμε σε όλους εσάς να βοηθήσετε να αναζωπυρώσετε τις φλόγες του φόβου που οφείλονται σε δικούς τους φόβους και την αδυναμία σας , και να βρείτε έναν τρόπο να μας εμπιστεύεστε σε ότι θα δείτε πολύ σύντομα στις επόμενες ημέρες, να είμαστε αυτό που λέμε ότι είμαστε και πως οι προθέσεις μας είναι εντελώς έντιμες, και πράγματι είμαστε εδώ μόνο για να βοηθήσουμε, τους αδελφούς και τις αδελφές μας, να διευκολύνουμε τις αλλαγές, που είναι αναγκαίες για την πρόοδό σας στις ανώτερες σφαίρες της δυνατότητας. Δεν είμαστε εδώ για την κατάκτηση, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άλλο να είναι εδώ για τον λόγο αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος που βοηθά στο δικό μας τρόπο να αφαιρέσουμε τα στοιχεία της ποινικής Ελίτ σας, δεδομένου ότι ήταν η πρόθεσή τους να κατακτήσουν τον κόσμο σας και τους ανθρώπους σε αυτό. Το μέλλον τους είναι τώρα εξασφαλισμένο, συνεπείς με την ατζέντα τους, και αυτό θα πρέπει να καταστεί σαφές σε κάθε έναν από τον κόσμο σας. Οι συλλήψεις αυτές θα είναι μόνο ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία, είναι ότι ο κόσμος σας πραγματικά αλλάζει προς το καλύτερο. Θα υπάρξουν πολλά άλλα σημάδια που θα σας οδηγήσουν σε αυτόν τον τρόπο, και ζητάμε από όλους εσάς που μας αμφιβάλετε μας φοβάστε και που βοηθάτε τη διάδοση παραπληροφόρησης για εμάς αναζητούμε αυτά τα σημάδια και θα προσπαθήσουμε να τα δείτε με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά, για να σας επιτρέψουμε να δείτε, ότι είμαστε αυτό που λέμε ότι είμαστε, ότι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, να αλλάξετε τον κόσμο σας προς το καλύτερο και να τον καταστήσετε ένα όμορφο, καθαρό και ασφαλές μέρος για κάθε έναν από εσάς, να ζήσετε τη ζωή σας με τον τρόπο που μπορείτε να ζήσετε. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ, και θα είναι σύντομα, γιατί κανείς δεν θα είναι σε θέση να το αρνηθεί αυτό.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Μεταφραστής: Βούλα
  

3 σχόλια:

  1. Εύχομαι με αυτά που αισθάνομαι να πήρα και το σωστό μύνημα γιά τόν Ελληνισμό. Είμαι βέβαιος ότι σωστά κατάλαβα ότι πολύ σύντομα θα πνεύσει άνεμος Ελευθερίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στήν Κύπρο. Η Ελλάδα θα Ελευθερωθή από αυτούς πού ο λαός όρισε λάθος να την Κυβερνούν και η Κύπρος από αυτούς που την καταδυναστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα, έχεις καταλάβει σωστά. Ο άνεμος της ελευθερίας θα πνεύσει σε ολόκληρο τον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιζω ολα αυτα να ειναι αληθεια και να μην μασ κοροιδευουν οι σκοτεινοι Κατι μεσα μου λεει οτι ολα αυτα θα πραγματοποιηθουν εδω και τωρα Τα σχολεια τυπου Καβασιλασ κανουν κακο σε εμασ τουσ εργατεσ του φωτοσ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford