Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

9 Απριλίου 2012


Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του David Wilcock για τις μαζικές συλλήψεις. 28/3/2012
«Drake» είναι το όνομα που χρησιμοποιείται από έναν μυημένο στο σχέδιο για να συλλάβουν χιλιάδες από τους κακούς στις Ηνωμένες Πολιτείες οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τα πολλά εγκλήματα κατά του κοινού. Αυτού του ανθρώπου (Drake) του ζητήθηκε από το Πεντάγωνο να ενημερώνει τους πολίτες για το τι να περιμένουμε όταν θα μεταδίδονται αυτές οι μαζικές συλλήψεις. Στον Drake δόθηκε ένας τεράστιος σωρός από χαρτιά με λεπτομέρειες ενός σχεδίου για όλο αυτό από το 1979. Είπε ότι δεν μπορούσε να το διαβάσει όλο αυτό, αλλά διαβάσε μερικά από αυτό, και αυτή είναι η βάση του σχεδίου για τη σύλληψη όλων των υψηλόβαθμων απατεώνων. Πολλές εργασίες έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για να γίνει αυτό με νόμιμο και ειρηνικό τρόπο, με την έρευνα που έκανε ο Drake για την προέλευση του δικαίου που χρονολογείται πολλές χιλιάδες χρόνια. Το συμπέρασμα είναι, ότι οι καλοί έχουν γραφειοκρατεία που δίνει στη στρατιωτική πολιτική αρχή το δικαίωμα να επικοινωνήσει με την Ομοσπονδιακή αστυνομία, οι οποίοι με τη σειρά της να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου (αστυνομία), οι οποίοι θα κάνουν πραγματικά τις συλλήψεις. Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι δεν πρόκειται για στρατιωτική δράση, ή κίνηση ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος, ή πράξη στρατιωτικού νόμου. Μπορεί να υπάρχει μια βάση στρατευμάτων για να στηρίξει τις ενέργειες επιβολής του νόμου, ενώ η Ομοσπονδιακή αστυνομία θα είναι μαζί τους. Ο στρατός θα είναι εκεί μόνο για την παροχή συνδρομής, όπως απαιτείται. Οι άνθρωποι που είχαν ζητήσει από την Εθνική Φρουρά να βγεί έξω σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν ενεργήσει παράνομα, και τους είπαν, «Να μην το κάνουν ποτέ ξανά.»


Ο David Wilcock και ο Ντρέικ θα ενημερωθούν για τις συλλήψεις την ίδια ημέρα ή μία μετά, έτσι ώστε να μπορούν να τις θέσουν σχετικά στο Διαδίκτυο και να διαδοθούν τα νέα. Ο David Wilcock λέει ότι υπάρχει «ένας εκπληκτικός αριθμός βαθιά ριζωμένων κατασκόπων, που είναι τόσο πολύ κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους (συλληφθέντες) από οποιονδήποτε νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να έχουν.» Λέει ο Drake, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι τύποι του γραφείου, και όχι σωματικών δραστηριοτήτων. Το σχέδιο δεν είναι να δημιουργηθεί χάος και βία. Όταν οι άνθρωποι του Drake πάρουν το πράσινο φως για όλα που γίνονται, οι εκθέσεις των συλλήψεων θα εξαπλωθούν σαν ιός, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας διά των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Επίσης, υπάρχουν σχέδια και οι κατάλληλοι άνθρωποι σε θέση ώστε να βεβαιωθούμε ότι ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, Internet και υπηρεσία αποχέτευσης θα λειτουργούν, ενώ αυτά συμβαίνουν. Υπάρχει τακτική τοποθέτηση σε εξέλιξη για αυτό, αυτή τη στιγμή.

Ένα βασικό στοιχείο εδώ είναι ότι η οικονομική δύναμη των κακών έχει περιοριστεί σημαντικά... Δεν έχουν πλέον τα ανάλογα κεφάλαια για να πληρώσουν κάποιον να κάνει τη βρώμικη δουλειά τους. Τα έγγραφα και τα στοιχεία που κατέχουν οι καλοί αντικαθιστούν τα πάντα μετά την αρχική τροποποίηση του 13ο άρθρου του Συντάγματος από το 1812. Οτιδήποτε όπως εκτελεστικά διατάγματα, νόμοι, κανονισμοί, κλπ., που είναι παράνομα και αντισυνταγματικά είναι άκυρα και ως κενά έρχονται κάτω! Αυτό σημαίνει οτιδήποτε όπως κάθε νόμος ή κανονισμός που είναι ενάντια στο αρχικό Σύνταγμα. Η πλειοψηφία του αμερικανικού στρατού υποστηρίζει ήδη αυτές τις μαζικές συλλήψεις. Στον Drake δόθηκε εντολή να έρθει σε επαφή με όσο το δυνατόν πιό πολλές από τις υπόγειες ομάδες πολιτοφυλακής, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων της ελευθερίας και με καθένα με όπλο για να τους πει τι συμβαίνει και να στρατολογήσει τη βοήθειά τους, αν είναι ανάγκη. Όλα τα στρατόπεδα FEMA σε όλη τη χώρα που οι κακοί τα προόριζαν για εμάς, θα χρησιμοποιηθούν για το νέο τους σπίτι!

Τι θα συμβεί είναι μία πάταξη στις ΗΠΑ: Τα δορυφορικά συστήματα δεν θα λειτουργήσουν, ώστε να υπάρξουν διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις που μπορούν να γίνουν, και η κυκλοφορία δε θα επιτρέπεται μέσα ή έξω από τη χώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση! Το κλείσιμο των εθνικών συνόρων έρχεται υπό στρατιωτικό έλεγχο, ως περίπτωση των «εκτάκτων περιστάσεων». Και αυτή είναι μία έκτακτη περίσταση που έχει να κάνει με την ελευθερία της πατρίδας μας, ειδικά όταν οι κακοί θα αποφασίσουν να τρέξουν στους λόφους για να σωθούν. Στο χρηματιστηριακό κραχ του 2008, τρισεκατομμύρια δολάρια εστάλησαν από τη χώρα ηλεκτρονικά, το οποίο προκάλεσε συναγερμό, και μπλοκαρίστηκε από τους καλούς κόβωντας τις επικοινωνίες. Διαφορετικά, θα είχαμε άλλο τεράστιο χρηματιστηριακό κραχ όπως της δεκαετίας του 1930 ξανά από την αρχή. Έτσι, οι δορυφόροι θα πρέπει να απενεργοποιηθούν, όταν αυτό θα γίνει για να μας προστατεύσει από την ηλεκτρονική μεταφορά κεφαλαίων από τη χώρα. Ο λόγος που κανένα διεθνές ταξίδι δε θα επιτρέπεται είναι για να εμποδίσει τους τραπεζίτες να φορτώσουν ένα Learjet και να απογειωθούν... Αν το κάνουν, θα καταρρίπτονται!

Αυτό θα είναι ένα σύνολο καταστολής για 72 ώρες, αν είναι ανάγκη. Το χρονοδιάγραμμα είναι: Θα χρειαστούν 24 ώρες για την πρώτη σάρωση ώστε να κάνουμε τις μαζικές συλλήψεις... Ένα δεύτερο σάρωμα θα είναι άλλες 5-6 ώρες για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε όλα τα αρχεία που είναι αναγκαία για να καταδικάσουν αυτούς τους ανθρώπους. Αφετέρου, ορισμένες ευαίσθητες περιοχές, όπως οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής και τα μέρη που έχουν τα αρχεία, θα πρέπει να προστατεύονται για να τα προστατέψουμε από το να ανατιναχτούν. Όταν όλα θα είναι σαφή και η στρατιωτική δράση θα έχει κορυφωθεί, τότε αυτό θα απλωθεί ως ιός στο Διαδίκτυο.

Ο Drake λέει ότι θα πρέπει να καταγράφονται σε βίντεο όλες οι διαδικασίες της επιχειρήσεως και θα προμηθευτούν σε όλους. Επίσης, λέει ότι θα υπάρξει ένα συγκεκριμένο εκπαιδευτικό κανάλι αφηγήσεως της ιστορίας των κακών -πώς ήρθαν στην εξουσία και πώς λειτουργούσαν, το οποίο θα διαρκέσει για αρκετούς μήνες. Το κύριο πράγμα που θα πρέπει να θυμάστε είναι: Να ΜΗΝ πανικοβάλλεστε και να ΜΗΝ ανησυχείτε, όταν συμβαίνει αυτό. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά εδώ και για πολλά χρόνια, και σε όλους θα πρέπει να εξηγηθεί όταν όλο αυτό καταρρεύσει. Θα υπάρξουν τόσοι πολλοί άνθρωποι με την εκκένωση των γραφείων τους που θα υπάρξει έκτακτη ανάγκη για ανθρώπους που προσωρινά να καλύψουν αυτές τις θέσεις. Θα πρέπει να τονιστεί ότι αυτό είναι μόνο προσωρινό.

Στο τέλος της 72ωρης (ή λιγότερο) περιόδου, μια δημόσια ανακοίνωση θα γίνει από την αίθουσα Τύπου του Λευκού Οίκου. Αυτές οι μεγάλες αλλαγές είχαν προβλεφθεί στις αρχαίες προφητείες από όλο τον κόσμο χιλιάδες χρόνια πριν. Μια Χρυσή Εποχή έχει προβλεφθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μαζί με την πλήρη εξαφάνιση του κακού. Χιλιάδες νέες τεχνολογίες που έχουν καταργηθεί εδώ και δεκαετίες θα κυκλοφορήσουν στο κοινό, οι οποίες περιλαμβάνουν αστρικές πύλες και αντιγραφείς των τροφίμων, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί κρυφά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι αντιγραφείς εργάζονται με το μυαλό για να δημιουργήσουν τρόφιμα από την ύλη, το οποίο μετατρέπεται σε καθαρή διατροφή καθώς την τρώμε. Πολλά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πρέπει να φύγουν, δεδομένου ότι είναι συνένοχοι σε αυτό το σύνολο του καθεστώτος κρατώντας την αλήθεια από εμάς. Η δικαιολογία, «ακολουθούσα μόνο εντολές», ή «εγώ έκανα μόνο τη δουλειά μου» ΔΕΝ θα περάσει!

Τέλος, ο καθένας στο Πεντάγωνο ήδη γνωρίζει ότι αυτό συμβαίνει.

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής:?
  

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους άρχισε να γίνεται μια ελαφρώς πιό καθαρή ενημέρωση.
    Βεβαίως αυτά κυκλοφορούν από καιρό σε σκόπια αποσπάσματα.
    Αναμένωμεν υπομονετικά την επαλήθευση αυτών των γεγονότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford