Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

26 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 26 Απριλίου 2012



Κάποια στιγμή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε δίνοντάς σας έναν κατάλογο όλων των κόσμων και των φυλών των όντων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή εδώ και συνεργάζονται μαζί σας. Εδώ υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ατόμων από διαφορετικούς κόσμους που σας προσφέρουν τη βοήθειά τους και σας παρακολουθούν, γιατί θέλουμε να καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί και ποιοι είστε εσείς. Είστε ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών φυλών από αστέρια και αστρικούς κόσμους σε όλο αυτό το σύμπαν. Δεν είστε μόνο μία φυλή, υπό την έννοια ότι έρχεστε από το ένα μέρος του σύμπαντος. Είστε μία φυλή, η ανθρώπινη φυλή, αλλά τα γονίδιά σας είναι ένα ειδικό μίγμα πολλών φυλών, που χειρίστηκαν οι σύμμαχοι για να σας διαχειρίζονται καλυτέρα σε πολιτικά θέματα, από διαφορετικά αστρικά συστήματα που έχουν νοήμονα ζωή.


Με αυτόν τον τρόπο σας διαχειρίζονται για πολλούς αιώνες, καθώς διαφορετικές οντότητες από διαφορετικά σύμπαντα του κόσμου έχουν έρθει μαζί με ειρηνική συνεργασία για να βελτιώσουν τον εαυτόν τους και τις ζωές των άλλων. Αυτή την στιγμή στον πλανήτη σας επικρατεί αυτή η περίπτωση, καθώς από διαφορετικές φυλές, κόσμους και άλλα αστρικά συστήματα, έχουν συνδυάσει τα ταλέντα τους και τα γονίδιά τους, έτσι ώστε να δημιουργήσουν μία φυλή των όντων που αποτελούν την αληθινή απεικόνιση αυτής της μεγάλης συμμαχίας από ευφυή είδη. Κάθε ένας από εσάς είναι ένα πολύτιμο δημιούργημα αυτού του μεγάλου εγχειρήματος. Εμείς αγαπούμε κάθε ένα από εσάς, σας φροντίζουμε και σας προστατεύουμε, γιατί ο καθένας σας είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας.

Προσπαθήστε να δείτε τους εαυτούς σας με υπερηφάνεια ανάμεσα στους γονείς των πολλών αστέρων και αφήστε αυτό να σας επιτρέψει να αντιληφθείτε καλύτερα την αποστολή μας, ενώ βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ανάμεσά σας. Όπως σας έχουμε υποστηρίξει καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια, θα μας δοθεί η ευκαιρία να σας αποδείξουμε ότι δεν είμαστε εδώ για εγωιστικούς λόγους ούτε για να σας χειραγωγήσουμε ή να χρησιμοποιήσουμε εσάς ή τον πλανήτη σας για οποιουσδήποτε ιδιοτελείς λόγους. Είμαστε εδώ ως η οικογένειά σας και η οικογένειά μας, σας αγαπάμε και σας σεβόμαστε και ενεργούμε με κάθε τρόπο, μόνο για να έχετε μια καλύτερη ευημερία.

Πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή είστε έτοιμοι να εισαχθείτε στις Αστρικές σας οικογένειες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Με πολλούς από εσάς θα επικοινωνήσουμε τηλεπαθητικά και θα σας δώσουμε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε από ποιο Σύμπαν προέρχεστε. Αυτό θα συμβεί συγχρόνως σε όλους ή, αλλιώς, τις ερχόμενες ημέρες θα λάβετε τις πληροφορίες από τις αντίστοιχες Αστρικές σας οικογένειες και ευχόμαστε να καταλάβετε ότι εδώ δεν υπάρχει προκατάληψη ή ευνοιοκρατία σε εσάς που ήρθατε όλοι μαζί σε επαφή την ίδια στιγμή ή σε εκείνους που όχι μόνο δεν ήταν έτοιμοι να λάβουν αυτές τις πληροφορίες διανοητικά και συναισθηματικά, αλλά οι οποίοι επίσης είναι σε θέση να λάβουν τις πληροφορίες τηλεπαθητικά. Αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας μαζί σας που θα πρέπει να εφαρμοστεί αυτή τη στιγμή για λόγους ασφαλείας. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα μπορέσουμε να δημοσιεύσουμε έναν κατάλογο με τα ονόματα και το σπίτι σας από τους κόσμους σας ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας δημοσίως. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για αυτές τις πληροφορίες, ότι αυτό θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες, όταν αυτοί που ακόμα αντιστέκονται στον νέο σας κόσμο απομακρυνθούν από την κοινωνία σας.

Έχουμε μιλήσει εκτενώς για την απομάκρυνση αυτών των ατόμων που ευθυγραμμίζονται με τη σκοτεινή ατζέντα και θέλουμε να ξέρετε ότι αυτό το σχέδιο δεν είναι ένα πλοίο που πλέει ή μια ιδέα ή μια έννοια που έχει εγκαταλειφθεί και ξεχαστεί. Οι συλλήψεις αυτές θα λάβουν χώρα, δεν μπορεί να υπάρξει άλλος τρόπος, καθώς τα άτομα αυτά παρουσιάζουν ένα οδόφραγμα στο νέο κόσμο σας και δεν θα υπάρξει τίποτα ή κανείς που επιτρέπεται να παραμένει εδώ εμποδίζοντας τα δικαιώματά σας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε εδώ μαζί σας, και εμείς μαζί σας δεν θα αποτύχουμε. Η επιχείρηση για την απομάκρυνση αυτών των ατόμων δεν είναι το εγχείρημά μας, αλλά ο χειρισμός των συμμάχων της Γης μας, και εμείς συμμετέχουμε σε αυτή την επιχείρηση, προσφέροντας τις ικανότητές μας σε ορισμένους τομείς. Αυτή η επιχείρηση εμπλέκει πολλές δυνάμεις, σχεδιάστηκε προσεχτικά και συνεχίζει να βρίσκεται σε αυτή τη διαδικασία. Προς το παρόν, το σχέδιο αυτό συνεχίζει να προωθείται και την κατάλληλη στιγμή θα δείτε τα αποτελέσματα όλου αυτού του τεράστιου έργου και τους κόπους τόσων ανθρώπων σας. Αυτός θα είναι ο τρόπος. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος.

Συνεχίζοντας τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσετε να βλέπετε περισσότερες επιπτώσεις από τις προσπάθειες των αδελφών σας, για την απομάκρυνση αυτών των σκοτεινών από τις θέσεις εξουσίας τους. Μερικοί από εσάς βλέπετε αυτό τον καιρό παραιτήσεις και απολύσεις σε πολλά διαφορετικά επίπεδα της γραφειοκρατίας, από άτομα που έχετε επιλέξει, να καθαρίσετε εθελοντικά το δρόμο για τα άτομα που θα προσχωρήσουν ευθυγραμμισμένα με το Φως και το νέο κόσμο σας. Όλοι αυτοί οι ελιγμοί είναι μέρος μιας ευρείας εικόνας, καθώς και κάθε μεταβολή της γραφειοκρατίας είναι ένα βήμα προς το νέο τρόπο ζωής σας. Δείτε κάθε περίπτωση παραίτησης ή απόλυσης ως θετικό βήμα προς την κατεύθυνση του κοινού μας στόχου, γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα.

Αυτή τη στιγμή σας ζητούμε να διατηρείτε αναμμένη τη φλόγα στις καρδιές σας για το νέο σας κόσμο, γιατί είναι πολύ πιο κοντά σας από όσο μπορείτε να φανταστείτε και αυτό σας ανήκει, καθώς τίποτα δεν θα μπορέσει να το σταματήσει. Ήδη έχουν γίνει πάρα πολλά, ώστε τίποτα να μην μπορεί να σταματήσει το ξημέρωμα της καινούριας μέρας. Αυτή η ημέρα θα έρθει· κάθε μέρα μετακινείστε όλο και πιο κοντά, όπως και εμείς μαζί με τους συμμάχους μας στη Γη που συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Από εσάς τους εξωτερικούς συνεργάτες μας, τους Εργάτες του Φωτός, ζητάμε να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας, καθώς αυτή η στιγμή δεν είναι κατάλληλη να επιβραδύνετε ή να κάνετε διάλειμμα από τα καθήκοντά σας, τώρα είναι η ώρα να εφαρμόσετε τα ταλέντα σας και να δώσετε όλο τον εαυτόν σας στην αποστολή σας που έχετε αναλάβει, σε όλα όσα έχουμε συζητήσει μαζί σας, οτιδήποτε έχετε ονειρευτεί για αρκετό καιρό, θα προσπαθήσετε λίγο περισσότερο, για να προσεγγίσετε αυτά τα ασύλληπτα που έχετε κερδίσει και που σας αξίζουν.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.
Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford