Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

20 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 20 Απριλίου 2012


Μπορείτε να φανταστείτε τους ανθρώπους της κιβωτού για την ασφάλειά σας, καθώς μπορείτε να προσβλέπετε στην καθοδήγηση και την διδασκαλία μας, για το πώς θα προετοιμαστείτε καλύτερα και πώς θα προχωρήσετε τις επόμενες ημέρες. Δεν θέλουμε να δούμε να σας δημιουργείτε οποιαδήποτε ζημιά ή οποιαδήποτε αδικαιολόγητη αναστάτωση, έχουμε τις τεχνολογίες και τους πόρους για να επιτρέψουμε σε κάθε ένα από εσάς να προχωρήσετε ομαλά μπροστά στη μετάβαση.


Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να είσαστε νευρικοί ή φοβισμένοι κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που δεν μπορούμε να το χειριστούμε από κοινού. Όταν μοιραζόμαστε αυτό το είδος των πληροφοριών μαζί σας περιμένουμε ένα ορισμένο επίπεδο φόβου να προκύψει, αλλά περιμένουμε και να είστε σε θέση να χειριστείτε αυτού του είδους τις υποθέσεις και να ασχοληθείτε με αυτές ούτως ώστε να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που θα σας οδηγήσουν στον τρόπο που επιθυμείτε για να βιώσετε το ταξίδι σας. Αυτό που δεν θέλουμε, είναι να μην υπάρξει κανενός είδους πανικός, δεδομένου ότι αυτό δεν θα είναι ευνοϊκό για μια ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία. Αναλογιστείτε τις ημέρες σας στο δημοτικό σχολείο, όπου μπορούσατε ήρεμα και ήσυχα να εκπαιδεύεστε σε μία πυρόσβεση ξανά και ξανά περνώντας μέσα από διάφορες βαθμίδες. Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να προχωρήσετε τις επόμενες ημέρες, και δεν θέλουμε να πούμε ότι βλέπουμε κανένα λόγο για τις προσωρινές μετεγκαταστάσεις ορισμένων περιοχών σε όλο τον κόσμο σας ότι δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν όπως ακριβώς αυτές οι ασκήσεις της πυρόσβεσης που εκπαιδεύεστε τόσο συχνά σαν παιδιά.

Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να σας ενημερώσουμε πλήρως για τους τομείς τους οποίους πιστεύουμε ότι θα είναι ευαίσθητοι, και θα καταλάβετε πλήρως τις επιλογές σας και το πώς ακριβώς μπορείτε να προχωρήσετε. Θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία μετεγκατάστασης το που θα πάτε για να παραμείνετε με ασφάλεια για ένα το σύντομο χρονικό διάστημα από κάποια σεισμική δραστηριότητα γύρω από τον πλανήτη σας, θα το συζητήσουμε λεπτομερώς μαζί σας. Εμείς θα σας πούμε ότι αυτές οι περιοχές θα πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας και θα είναι αρκετά άνετες για εσάς. Εμείς δεν θα έχουμε οποιοδήποτε άλλο τρόπο μιας και είστε η οικογένειά μας, τα αδέλφια μας και οι αδελφές μας, και θέλουμε να είστε όσο πιο άνετα γίνεται. Δώστε μας την ευκαιρία αυτή να σας βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να μας φοβάστε, χωρίς να μας δυσπιστείτε, και όλα θα είναι μια χαρά και δεν θα υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την ασφάλεια σας και τις οικογένειές σας.

Έχουμε εκτελέσει εργασίες, όπως αυτές πολλές φορές στο παρελθόν και είμαστε αρκετά έμπειροι πως ακριβώς θα τις διαχειριστούμε για να προχωρήσει το θέμα αυτό. Θα σας καθοδηγήσουμε με κάθε τρόπο και θα σας παρακολουθούμε από επάνω προστατεύοντας όλη αυτή τη διαδικασία της μετεγκατάστασης. Σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν που μπορούμε και δεν θα υποστείτε καμία ζημιά ερχόμενοι κοντά σας, καθώς θα φροντίσουμε για τις ανάγκες του κάθε ενός από εσάς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβλέψουμε όλους τους προηγούμενους φόβους και τις προκλήσεις σας, αλλά αντιθέτως, θα κοιτάξουμε αυτές τις προκλήσεις ως μια ευκαιρία να μάθετε και να αποκτήσετε την εμπειρία ώστε να ακονίσετε τις δεξιότητές σας για τα νέα επαγγέλματα που μπορεί να παρουσιαστούν σε εσάς. Κοιτάξτε τις επόμενες ημέρες ως μια ευκαιρία για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας και να κάνετε ότι καλύτερο είναι δυνατόν, λαμβάνοντας τις δεξιότητες και τα ταλέντα που έχετε μάθει κατά την διάρκεια των πολλών ενσαρκώσεών σας και την εφαρμογή τους σε καθημερινές καταστάσεις στο όνομα της αγάπης και των υπηρεσιών σε άλλα όντα, τα οποία μπορούν να επωφεληθούν από την εμπειρία σας και την προθυμία σας να βοηθήσετε τους άλλους. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα θέλαμε να δείτε αυτές τις μέρες έρχονται.

Θα υπάρξουν εκείνοι από εσάς που αντί να επιλέξουν, θα δουν τις ερχόμενες ημέρες με φόβο και αγωνία, θα πρέπει αυτούς να τους τιμήσουμε που θα το επιλέξουν να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες με αυτόν τον τρόπο. Εμείς σας ζητάμε, Εργάτες του Φωτός σε αυτό τον τομέα, να ενεργήσετε με ένα τρόπο καθαρισμού, για να δείξετε στους άλλους έναν άλλο τρόπο, τον τρόπο που από πριν εσείς είχατε επιλέξει να προχωρήσετε και να βιώσετε γιʼ αυτές τις ημέρες. Δείξτε τους αυτό τον τρόπο, και πολλοί θα επιλέξουν να σας ακολουθήσουν και να ζήσετε αυτές τις μέρες μέσα από τα μάτια της αγάπης, του θάρρους, της κεντρικής συγκίνησης και της σταθερότητας. Θα υπάρξουν πολλοί που θα ενδιαφερθούν για τις απαντήσεις και για την υποστήριξη, και θα σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εμπειρίες που έχετε, όλα τα προσόντα που έχετε διαμορφωμένα, και όλη τη σοφία που έχετε αποκτήσει από το πολύ διάβασμα σχετικά με το τι είναι αυτό που απαιτεί η ψυχή να απορροφήσει αυτές τις ημέρες, όπως η ηρεμία και όσο το δυνατόν χωρίς φόβο να προσφέρετε σε αυτές τις ψυχές ακριβώς αυτό που χρειάζονται

Πολλοί από εσάς έχετε εκπαιδευτεί σε πολλές ζωές για αυτή την ευκαιρία για να εφαρμόσετε αυτά που έχετε μάθει. Αυτή η ευκαιρία ήδη ήρθε σε εσάς τώρα ενώ πολλοί αρχίζουν τώρα να μαθαίνουν ότι υπάρχουν ακόμα για εσάς μερικές προκλήσεις και ήδη έχουν αρχίσει να ερευνούν και να αναζητούν απαντήσεις για κατανόηση και υποστήριξη. Εμείς ζητούμε από εσάς, Εργάτες του Φωτός, να αναζητήσετε αυτές τις ψυχές που ψάχνουν για εσάς. Απευθυνθείτε σε αυτούς και αισθανθείτε τι είναι αυτό που χρειάζονται αυτή τη στιγμή για να διευκολύνετε τα συναισθήματά τους ώστε να ηρεμήσουν οι ίδιοι με την διαβεβαίωση ότι όλα θα είναι εντάξει, γιατί στην πραγματικότητα, όλα θα είναι εντάξει.

Οι ερχόμενες μέρες είναι ένα παράθυρο για όλους εσάς για να μετακινηθείτε σε μια νέα ημέρα της ευδαιμονίας και της κατάπληξης, με απίστευτες δυνατότητες και ευκαιρίες. Αυτό το παράθυρο είναι ανοιχτό για εσάς, και είναι αρκετά μεγάλο για ολόκληρο τον πλανήτη σας να γλιστρήσει μέσα σε μια καινούρια μέρα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε εσάς και τον πλανήτη σας κάνοντας αυτό όσο πιο ομαλό και όσο το δυνατόν να είναι εύκολο το μεταβατικό αυτό στάδιο, καθώς κάθε μέρα εργαζόμαστε επιμελώς προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου. Δεν παίρνουμε διακοπές για να μην χάνουμε χρόνο παρακολουθώντας κάθε εργασία που πρέπει να ολοκληρωθεί, και να είστε σίγουροι ότι όλες οι εργασίες θα πρέπει να συμπληρωθούν πλήρως και εγκαίρως και τίποτα ή κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της μεγάλης αυτής ημέρας για εσάς. Έχετε το λόγο μας ότι θα κάνουμε τα πάντα που περνούν από το χέρι μας για να το δούμε αυτό, και δεν θα υπάρχει εμπόδιο που θα μπορέσει ή θα παρουσιαστεί που μαζί να μην μπορέσουμε να το απομακρύνομε από την πορεία μας.

Σύντομα θα πρέπει να εργαστούμε από κοινού για αυτά τα καθήκοντα, καθώς κάθε εμπόδιο που σήμερα στέκεται μπροστά στο δρόμο της αφύπνισής σας, θα το αντιμετωπίσετε προσωπικά καθώς θα το απομακρύνετε ένα-ένα ομαλά και αποτελεσματικά. Όταν θα έχετε μέσα σας μία πλήρη απεικόνιση και θα εργάζεστε μαζί μας προσωπικά, θεωρούμε ότι αυτό θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τις ανησυχίες το ότι κάποιοι από εσάς αισθάνεστε αυτή τη στιγμή και θα δούμε περισσότερα συναισθήματα τις επόμενες ημέρες, καθώς οι πληροφορίες αυτές θα γίνουν κοινή γνώση. Προχωρούμε όσο το δυνατόν πιο σιγά με αυτή τη διαδικασία της κοινοποίησης, και αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο μια χούφτα από εσάς που έχουν επίγνωση του τι μπορείτε να περιμένετε τις επόμενες ημέρες. Εμείς αυτή τη στιγμή δεν θα σας ζητάμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας για να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες, μάλλον, θα προτιμούσαμε οι πληροφορίες αυτές απλώς να διαδοθούν με φυσικό τρόπο μέσα από τους φίλους και την οικογένεια, για να διευκολύνετε καλύτερα τη δομή της ανθρώπινης συνείδησης σε αυτή τη νέα κατανόηση. Όπως έχουμε πει, υπάρχει αρκετός χρόνος για την προετοιμασία και υπάρχει αρκετός χρόνος για να τα καταφέρουμε κάθε εργασία που απαιτείται για να ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχει βιασύνη και δεν υπάρχει κανένας λόγος για μια αίσθηση του επείγοντος. Όλα είναι καλά, και όλα εξελίσσονται ομαλά σύμφωνα με την προσοχή για των σχεδίων μας.

Όσοι από τον κόσμο σας παραμένουν ακόμα εναρμονισμένοι με την Ελίτ και την ημερήσια διάταξή τους δεν θα παρουσιάσουν κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς προχωράτε εμπρός, μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό, δεδομένου ότι αυτό είναι ένα από τα καθήκοντα που πετυχαίνουμε μαζί. Σύντομα θα έχετε ένα κάθισμα στη μπροστινή σειρά σε αυτό το τμήμα της επιχείρησης, και γνωρίζουμε πολλούς από εσάς που είστε πολύ πρόθυμοι στην αναμονή αυτού του γεγονότος. Σας λέμε, παρακαλώ να είστε υπομονετικοί, ακόμα λίγο περισσότερο καθώς όλα προσχωρούν πολύ καλά σε αυτό το μέτωπο. Σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα των κόπων τόσων ατόμων σε τόσους πολλούς διαφορετικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εαυτόν σας οι οποίοι εργαστήκατε τόσο σκληρά για να διαδώσετε τα νέα της εκδήλωσης αυτής όπως σας είχαμε ζητήσει, και σας ευχαριστούμε και πάλι για όλη τη σκληρή δουλειά και την βοήθεια σας σε αυτό τον τομέα. Όλη η σκληρή δουλειά σας δεν θα πάει χαμένη, καθώς όλα αυτά θα τα πληρωθείτε με την μακρόχρονη αφθονία που θα ξεκινήσει στην επόμενη φάση της συνολικής λειτουργίας μας. Θα συνεχίσουμε να σας συμβουλεύουμε και να σας ενημερώνουμε για τις λειτουργίες μας και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που θα είναι και το κάθε βήμα του τρόπου.

Προς το παρόν, είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και έτοιμοι καθώς περιμένουμε τους Γήινους συμμάχους μας για να μας επισημάνουν ότι είναι έτοιμοι για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της συνολικής λειτουργίας που θα είναι οι συλλήψεις των μελών και συνεργατών της ποινικής Ελίτ σας και για όσους έχουν συνωμοτήσει και ενεργήσει εναντίον ανθρώπων σας. Σύντομα θα το καταλάβετε και οι ίδιοι, όταν αυτό το σήμα από τους Γήινους συμμάχους μας έχει δοθεί, καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε από μόνοι σας τις συλλήψεις αυτών των ατόμων. Όταν αρχίσετε να βλέπετε αυτές τις συλλήψεις, αυτό θα σηματοδοτήσει το σημείο όπου δεν θα πρέπει να δέχεστε πια τις απόψεις των άλλων καθώς θα σας έχει γνωστοποιηθεί από εμάς η αλήθεια και σας έχουμε πει την αλήθεια.

Ωστόσο, αναζητούμε μπροστά μας αυτήν την ημέρα καθώς δεν θα καθαρίσει μόνο τις κοινωνίες σας από αυτά τα άτομα που προκάλεσαν τόσο μεγάλη ζημιά, αλλά βλέπουμε αυτές τις συλλήψεις και την οικοδόμηση μιας μεγάλης γέφυρας εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στους δύο κόσμους μας, τον πολιτισμό σας και τον δικό μας από τις υψηλότερες σφαίρες. Αυτή είναι μια γέφυρα που έχουμε οικοδομήσει μαζί, και αυτή είναι μια γέφυρα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητές της ώστε να συνδέσει τις δύο κοινωνίες μας, μέσα από τις διαστάσεις και να φέρει η μια στη άλλη τα δώρα που προσφέρουμε ο ένας τον άλλον. Δώρα της αγάπης, της φιλίας, της τεχνολογίας, της γνώσης και της σοφίας που μπορούμε να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε μεταξύ μας εν όσο έχει ολοκληρωθεί η επικοινωνία μέσω της γέφυρας. Πέτρα την πέτρα εμείς, μαζί με τους ανθρώπους του κόσμου σας οικοδομήσαμε αυτή τη γέφυρα, και τώρα δεν θα είναι για πολύ καιρό μέχρι να ανοίξει για όλους μας που θα την διασχίζουμε όλοι μας περπατώντας την.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford