Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

14 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 14 Απριλίου 2012



Παρόλο που μπορεί να έχετε ακούσει μερικές από τις φήμες, για τις μετεγκαταστάσεις ορισμένων ατόμων που ζουν σήμερα σε ορισμένες περιοχές που έχουν αποδειχθεί επιρρεπής σε πλημμύρες, θα είναι μια πολύ απλή και εύκολη διαδικασία που θα ολοκληρωθεί, πολύ πριν πληγούν οι περιοχές αυτές. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με τη διαδικασία αυτή, και μέσα από την εμπειρία μας και τις προηγμένες τεχνολογίες η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί ομαλά και αποτελεσματικά. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να ανησυχείτε για το θέμα αυτό, εμείς θα κάνουμε ό, τι μπορούμε, για να σιγουρευτεί κάθε άτομο που ζει μέσα σε αυτές τις περιοχές, δίνοντας τους πολλές ευκαιρίες να μετακινηθούν σε περιοχές που θεωρούν ασφαλείς. Μέσα από τις προηγμένες τεχνολογίες μας, κανείς δεν θα πρέπει να βασίζετε στους δικούς τους πόρους για αυτή τη μετεγκατάσταση. Αυτό είναι, που θα προσφέρουμε, και εναπόκειται σε κάθε άτομο που ζει εντός αυτών των περιοχών να δεχθεί τη βοήθειά μας ή να την απορρίψει.


Εμείς δεν θα επιμείνουμε στον καθένα, εκτός από τις προσφορές μας βοήθειας ή την από μόνοι τους μετεγκατάσταση από αυτές τις περιοχές. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι καμία ζημιά δεν θα έρθει σε αυτά τα άτομα που θα μεταφέρουμε σε αυτές τις ζώνες ασφαλείας, και θέλουμε αυτή τη στιγμή να διαλύσουμε τις αβάσιμες φήμες που διαδίδονται από μερικούς από αυτούς, που με το φόβο στις καρδιές τους, ότι αυτό είναι κάποιο πονηρό σχέδιο για να σας ξεγελάσουμε, για να μετεγκατασταθείτε σε περιοχές όπου θα προσπαθήσουμε με κάποιο τρόπο να σας ελέγχουμε.
Αυτό είναι απλά ο φόβος που βασίζεται στο χορό των συναισθημάτων, στο μυαλό μερικών ατόμων, και σας λέμε, θα το βρείτε εμπιστευόμενοι τις καρδιές σας. Βρείτε το στον εαυτό σας, θα είναι αρκετά ισχυρό, ώστε να αντισταθείτε σε αυτή την δόνηση του φόβου και να μην αφήσετε αυτούς που υπάρχουν μέσα σε αυτές τις χαμηλότερες δονήσεις σας, να σας οδηγήσουν σε ένα μονοπάτι που δεν είναι της δικής σας επιλογής. Είναι καιρός ο καθένας από εσάς, να έχει αποφασίσει για τον εαυτό του, ποιά είναι η διαδρομή που επιθυμεί να ταξιδέψει, και θα σας πούμε, ότι έχετε την επιλογή, να βασιστείτε στην απόφασή σας προερχόμενη από το φόβο ή να στηρίξετε την απόφασή σας την προερχόμενη από την αγάπη. Αυτή η επιλογή είναι δική σας, και εμείς θα τιμήσουμε και να σεβαστούμε την απόφασή σας.

Πολλές φορές στο παρελθόν σας, έχουμε βασιστεί τις αποφάσεις σας είτε από την αγάπη ή από τον φόβο, και κάθε φορά βιώνατε τα αποτελέσματα της επιλογής σας. Αν είχατε επιλέξει το δρόμο του φόβου, θα βιώνατε ό, τι περιμένατε κάτω από ένα μονοπάτι αυτής της δόνησης. Αν είχατε επιλέξει τον δρόμο της αγάπης, μπορούσατε επίσης να βιώσετε ό, τι περιμένατε κάτω από ένα μονοπάτι της συγκεκριμένης δόνησης. Μέχρι τώρα, εμείς δεν θα πρέπει να εξηγήσουμε σε κάθε έναν από εσάς, τις διαφορές στις εμπειρίες σας από κάθε μία από αυτές τις δονήσεις. Στις επόμενες ημέρες, θα σας προσφερθεί μια σαφής επιλογή, ως προς το ποια διαδρομή θέλετε να ακολουθήσετε, και να ζήσετε ό, τι σας περιμένει σε αυτή την κατεύθυνση.

Για εκείνους που ζείτε στις περιοχές αυτές, θα πρέπει να κάνετε αυτήν την επιλογή? Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος τρόπος. Το σενάριο αυτό έχει συμφωνηθεί από εσάς πριν από τις τρέχουσες ενσαρκώσεις σας, και υπάρχει σοβαρός σκοπός και λόγος πίσω από όλα αυτά. Εναπόκειται σε σας, για τον τρόπο που θα θέλατε να προχωρήσετε, όπως ακριβώς ήταν πάντα στο χέρι σας και θα είναι πάντα στο χέρι σας, να αποφασίσετε τι θέλετε να ζήσετε. Όπως έχουμε πει, είμαστε εδώ μόνο για να κάνουμε τις επιλογές σας ξεκάθαρες. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτήν την επιλογή για εσάς.

Κάποιοι σας κρατούν πίσω με το συναίσθημα του φόβου και της δυσπιστίας και δεν είναι από τον πλανήτη που είναι το σπίτι σας. Θα σας εξηγήσω ότι, αυτό το είδος που βασίζεται στο φόβο, θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικά περιοριστικό για εσάς σε όλες τις μελλοντικές σας ημέρες, ή μέχρι να μάθετε να ελέγχετε αυτό το αρνητικό συναίσθημα. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μάθημα για εσάς να το μάθετε. Ο έλεγχος όλων των συναισθημάτων σας, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, καθώς πορεύεστε στο ταξίδι σας, και το συναίσθημα του φόβου είναι το πιο σημαντικό συναίσθημα απ 'όλα για να μάθετε να το ελέγχετε. Όσοι από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις και το αίσθημα του φόβου μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή τη φορά για να επεξεργαστεί τον έλεγχο αυτού του περιορισμού συγκίνησης. Θα έρθουν και πάλι καταστάσεις που θα σας ζητήσουμε να επιλέξετε αν θέλετε να προχωρήσετε με την αγάπη ή μέσω του φόβου, και σας ρωτάμε , θα συνεχίσετε να επιλέγετε τον φόβο στην διαδρομή που επιθυμείτε να ταξιδέψετε?

Σε ένα σημείο μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας? "Είμαι κουρασμένος να επιλέγω και να βιώνω την πορεία του φόβου, και πρόκειται να κάνω μια στάση και να επιλέξω για μια φορά το δρόμο της αγάπης, καθώς θέλω να βιώσω ό, τι αυτή η διαδρομή θα μου προσφέρει». Σας λέμε το μονοπάτι της αγάπης, θα σας προσφέρει ασφάλεια και προστασία, την ευχαρίστηση και την απόλαυση, την περιπέτεια, τον ενθουσιασμό, την ικανοποίηση, τη χαρά και την ευτυχία, τη φιλία και την ομαλή και εύκολη διαδρομή, καθώς προχωράτε προς αυτή την φωτεινή πορεία, που τόσοι άλλοι είχαν και επίσης είχαν αρκετά από την επιλογή της διαδρομής του φόβου και επέλεξαν το μονοπάτι της αγάπης. Μήπως αυτό ακούγεται σαν την διαδρομή, που επιθυμείτε να ταξιδέψετε από καιρό; Αυτή η διαδρομή είναι διαθέσιμη για την επιλογή σας, και περιμένουμε την απόφασή σας.

Ποιές είναι αυτές οι εμπειρίες που θέλετε να ζήσετε μπροστά σας και να προχωρήσετε στο μέλλον σας; Ποια είναι εκείνα από τα πράγματα που θα θέλατε να κάνετε; Ποια είναι εκείνα τα πάθη που έχετε και οι επιθυμίες που κάνουν τικ στην καρδιά σας; Ποια είναι εκείνα από τα όνειρα που είχατε κρατήσει μέσα στην καρδιά σας για τόσο πολύ καιρό; Ποιό είναι το μέρος που θα θέλατε να ταξιδέψετε και τι θα θέλατε να δείτε από αυτά τα μέρη; Μπορείτε να τα έχετε όλα αυτά τα πράγματα και να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα που επιθυμείτε. Αυτή είναι μία από τις επιλογές που προσφέρονται σήμερα, και αυτές είναι μερικές από τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε αυτή τη στιγμή.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσετε οτιδήποτε είναι αυτό που θέλετε και μην αφήνετε το φόβο, να αρχίσει να λαμβάνει τις αποφάσεων σας. Αυτό είναι που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή, αν και αγωνίζεστε με το συναίσθημα του φόβου, σας προτείνουμε να εξετάσετε προσεκτικά τι είναι αυτό που σας προκαλεί να αντιμετωπίσετε αυτό το συναίσθημα. Σας προτείνουμε για να βρείτε έναν τρόπο να ελαχιστοποιήσετε αυτό το αρνητικό συναίσθημα και αντί αυτού να επιλέξετε να γνωρίσετε τον έρωτα και όλα αυτά που έχουν να σας προσφέρουν τη συγκίνηση. Το σύμπαν έχει τόσα πολλά να σας προσφέρει, μόνο αν θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να το εμπιστεύεστε. Εμπιστευθείτε ότι ο κόσμος σας αγαπά και σας προστατεύει, και έχει για εσάς τόσα πολλά θαύματα αποθηκευμένα. Εμπιστευθείτε ότι έχετε παρακολουθήσει από επάνω, και πιστέψτε ότι είστε προστατευμένοι. Πιστέψτε ότι όλα όσα θέλετε να ζήσετε είναι δικά σας, μόνο που σας περιμένουν να τα επιλέξετε.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford