Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

28 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 28 Απριλίου 2012



Αυτό ήταν πραγματικά μια παγκόσμια προσπάθεια, καθώς άνθρωποι από πολλές διαφορετικές χώρες έχουν ενωθεί σε μια προσπάθεια να φέρουν στον κόσμο σας έναν καλύτερο τρόπο. Εμείς οι εντολείς της Γαλαξιακής, από την πλευρά μας επίσης θα βοηθήσουμε όσους από εσάς επιθυμείτε να δείτε τις αλλαγές στον κόσμο σας, για να γίνει ένα καλύτερο μέρος για όλους εσάς, ώστε να γνωρίσετε το φυσικό βασίλειο. Όλοι μαζί στο ταξίδι σας έχετε επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από τη βοήθεια της καθολικής σας οικογένειας και των φίλων σας. Ποτέ δεν σας αφήσαμε μόνους και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε ή θα αρνηθούμε οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε.


Είμαστε πάντα σίγουροι ότι λαμβάνετε τα οφέλη από τη βοήθεια μας, αν και ήταν αναγκαίο για εμάς να αποκρύψουμε το χέρι βοηθείας μας, για να σας επιτρέψουμε καλύτερα να αντλήσετε τα οφέλη της μετάβασης από μόνοι σας. Αυτό ήταν πάντα μια πολύ λεπτή λειτουργία, όπου έπρεπε να κρύψουμε τα σκάφη μας από τα μάτια σας, καθώς χρειάστηκε να συγκαλύψουμε τις θέσεις μας σε πολλές από τις υποθέσεις σας. Εμείς αισθανόμαστε ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση και μέχρι πολύ πρόσφατα αισθανόμασταν ότι πολύ λίγοι από εσάς είχατε την επίγνωση της παρουσίας μας και ακόμα περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίζατε ότι πήραμε μέρος σε πολλές από τις εκδηλώσεις και τις κατευθύνσεις που η κοινωνία σας έχει αναλάβει.

Αυτό που θα θέλαμε τώρα είναι να αναλάβετε ακόμη πιο ενεργό ρόλο στις υποθέσεις σας και θα θέλαμε να το κάνετε αυτό ανοιχτά, καθώς θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό με πλήρη γνώση της συνεργασίας σας, αφού ο χρόνος της μυστικότητας χάνεται σιγά σιγά σας παρελθόν. Θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας τα πάντα και όλα όσα θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε εδώ, στον κόσμο μαζί σας, πριν αναλάβετε τα καθήκοντα αυτά. Αυτό είναι που θα κάνουμε, όπως είμαστε τώρα σε καλύτερη θέση να επικοινωνούμε με πολλούς από εσάς μέσα από τα κανάλια μας, ακόμα και απευθείας με κάποιους από εσάς μέσω της τηλεπάθειας. Τις επόμενες ημέρες, βλέπουμε ακόμη μεγαλύτερους αριθμούς από εσάς να είναι σε θέση να επικοινωνούν με αυτόν τον τρόπο, και βλέπουμε επίσης μια μέρα, όταν θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε με μεγάλο αριθμό από εσάς ανοιχτά και άμεσα, χωρίς καμία ανάγκη για τηλεπαθητική επικοινωνία.

Ακόμη και όταν θα πραγματοποιηθούν όλα αυτά θα εξακολουθείτε να αποτελείτε αντικείμενο συζήτησης και διαβούλευσης, γιατί δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή ότι οι καταστάσεις στον κόσμο σας θα μας επιτρέψουν να αλληλεπιδρούμε με ασφάλεια σε προσωπικό επίπεδο μαζί σας. Θα υπάρξει μια περίοδος στο πολύ άμεσο μέλλον σας, όπου θα είμαστε σε θέση να πλοηγήσουμε τα σκάφη μας ανοιχτά πάνω από τους ουρανούς σας και προσωπικά θα έρθουμε σε επαφή με πολλούς από εσάς, καθώς θα εργαζόμαστε για να ολοκληρώσετε πολλά έργα μαζί μας. Έτσι θα γίνει· δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό, δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πολύ απαραίτητο βήμα προς την υλοποίηση του στόχου του νέου κόσμου σας. Ο συγχρονισμός είναι τόσο σημαντικός αυτή τη στιγμή, και θέλουμε να πάρουμε κάθε προφύλαξη και σας βεβαιώνουμε ότι τώρα είναι ο σωστός χρόνος για εμάς να προχωρήσουμε με αυτή την επιχείρηση. Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί, να προσβλέπετε στην πορεία για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου μας μαζί σας, καθώς θέλουμε να προχωρήσουμε αργά και προσεκτικά, όπως είναι απαραίτητο.

Επιτρέψτε μας να ρυθμίσουμε σωστά το χρονοδιάγραμμα για την εισαγωγή μας σε εσάς, και αφήστε τους Γήινους συμμάχους μας για να καθαρίσουν με ίση μεταχείριση τα άτομα που παίζουν ακόμα σε άλλη ομάδα, καθώς θα έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί από την κοινωνία σας, πριν μπορέσουμε να επιχειρήσουμε πολλά από τα έργα μας. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, και ζητάμε την υπομονή σας και τη συνεργασία σας στην ανταλλαγή των γνώσεών σας από αυτές τις επερχόμενες εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα. Ζητάμε από τον κόσμο σας, από όσο το δυνατόν περισσότερους να είναι εξοικειωμένοι με αυτή τη διαδικασία των συλλήψεων, οι οποίες μπορεί να είναι αρκετά αναπάντεχες για πολλούς, επίσης επιθυμούμε ο κόσμος σας και όσο το δυνατόν περισσότεροι να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό, καθώς θα μπορέσουν αυτές οι συλλήψεις να σηματοδοτήσουν τον καθένα από εσάς και το σύνολο της κοινωνίας σας. Όλοι σας έχετε κάνει μια τεράστια δουλειά μέχρι τώρα ρυθμίζοντας το χρονοδιάγραμμα για την εκδήλωση αυτή, και θέλουμε αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσουμε τον καθένα από εσάς και πάλι για τις προσπάθειές σας και να σας πούμε ότι όλοι σας θα πληρωθείτε για την σκληρή δουλειά σας.

Όπως σας έχουμε υποσχεθεί, έχουμε τη δυνατότητα να εμφανίσουμε περισσότερα από τα σκάφη μας σε όλο τον κόσμο σας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι τόσοι πολλοί από σας βρίσκετε το χρόνο να διαδώσετε αυτά τα γεγονότα και επίσης να μοιραστείτε αυτά τα στοιχεία με εκείνα του κόσμου σας μέσω του ανοικτής κοινωνικής δικτύωσής σας. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία για τη συνολική αποστολή μας, καθώς θέλουμε να προετοιμάσουμε, όσο το δυνατόν πιο πολλούς από τον κόσμο σας για την εμφάνισή μας σε εσάς, που εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία. Θα συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία και θα εντείνουμε ακόμη περισσότερο τον αριθμό και την ποιότητα των εμφανίσεων των σκαφών μας τις επόμενες ημέρες. Σας ζητάμε να συνεχίσετε να μοιράζεστε τα βίντεο σας με τους αδελφούς και τις αδελφές σας. Έχουμε προγραμματίσει κάποιες διασκεδαστικές εμφανίσεις και ανυπομονούμε να συμβούν. Θέλουμε επίσης να γνωρίζετε ότι αυτές τις εμφανίσεις θα τις απολαύσουμε και εμείς ακριβώς το ίδιο. Θέλουμε να κάνουμε την παρουσία μας πιο γνωστή σε εσάς εδώ και πολύ καιρό, και δεν επιθυμούμε να συγκαλύπτουμε τον εαυτό μας πλέον, όπως σε πολλούς από εσάς θα άρεσε.

Θέλουμε να προχωρήσουμε στις υποθέσεις μας ανοιχτά μαζί σας, και σας λέμε ότι αυτή η μέρα θα έρθει και δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα να τη σταματήσει. Αυτό είναι μέρος της νέας εμπειρίας σας, οπότε θα έχετε εντελώς ανοιχτή επαφή μαζί μας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, και περιμένουμε ανυπόμονα αυτή την ημέρα. Ήταν μια πρόκληση για εμάς να εργαστούμε για τόσο πολύ καιρό στο παρασκήνιο χωρίς να το γνωρίζετε, και λαχταρούσαμε για μια συνάντηση μαζί σας πολύ περισσότερο από ότι πολλοί από εσάς είχατε καν γνώση της ύπαρξής μας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που συνέβαλαν σε αυτή την ανάγκη για μυστικότητα, και αυτή τη στιγμή τα εμπόδια αυτά αποσύρονται ένα-ένα με τη βοήθειά σας. Σύντομα θα καθαρίσουμε το τελευταίο εμπόδιο από το δρόμο μας και θα μπορούμε να επανενωθούμε ανοιχτά με εσάς, τους αδελφούς και τις αδελφές μας, και να συνεργαστούμε στα πολλά έργα που θα φέρετε ο καθένας από εσάς στο νέο κόσμο που όλοι επιθυμούμε για τον εαυτό σας, την οικογένεια, τους φίλους σας, και καθένα που αποκαλεί σπίτι του αυτόν τον πλανήτη.

Μπορείτε ακόμη και να έχετε κάποιους νέους φίλους που έρχονται στο δρόμο σας, καθώς τελικά οι παλιές φιλίες που δεν εξυπηρετούν πλέον το μέγιστο καλό σας θα απομακρύνονται στο παρελθόν σας. Αυτό ήταν πάντα το σχέδιο για εσάς, καθώς το παλιό έπρεπε να μετακινηθεί στην άκρη, για να δημιουργήσετε ένα νέο τρόπο που θα σας επιτρέψει να γίνετε ο νέος άνθρωπος που αναπτύσσεται στο σήμερα. Ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον τον ανώτερο σκοπό σας, αφήστε το να απομακρυνθεί τώρα, να μαραζώσει /να μαραθεί, και να αποτελεί ευχάριστες αναμνήσεις από την εκπαίδευσή σας και την ανάπτυξη σας ως πνευματικά όντα. Αφήστε τις εμπειρίες και τα μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για εσάς εκ των προτέρων γι’ αυτό το ταξίδι σας, να γίνουν λείψανα του παρελθόντος σας, που μπορείτε να τα παρατηρείτε σαν να επισκεπτόσαστε ένα μουσείο, γιατί όλα αυτά ήταν, αλλά δεν υφίστανται πλέον. Μην αφήνετε αυτές τις αναμνήσεις και τα διδάγματα, που μερικές φορές ήταν δύσκολα, να τα μάθετε να παρέμβουν στην καθημερινότητά σας, γιατί δεν έχουν δικαιωματικά τη θέση εδώ μαζί σας, η σημασία τους και ο σκοπός τους δεν υπάρχει πια για εσάς. Το καταλαβαίνετε αυτό; Μην επιτρέπετε σε ό,τι είναι παλιό να γίνει εμπόδιο σε αυτό που είναι νέο. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική έννοια για εσάς για να μάθετε και να την εφαρμόσετε στη νέα ζωή σας.

Έτσι, πολλοί από σας επιτρέπετε σε προηγούμενες εμπειρίες σας να σας εμφανιστούν πάλι και να σας παρουσιάσουν επαναλαμβανόμενες προκλήσεις και τα εμπόδια που έχετε ήδη καθαρίσει και δεν τα έχετε ανάγκη να τα ζήσετε και πάλι. Κάνετε το καλύτερο που μπορείτε να κρατηθείτε στην πορεία σας με διαύγεια και να μην επιτρέψετε στα προηγούμενα εμπόδια που αντιμετωπίσατε στο δρόμο σας, να παρεμποδίσουν την οποιαδήποτε αναγέννηση. Προσπαθήστε να δείτε τις εμπειρίες που ήταν αναγκαίες για εσάς στο παρελθόν, σαν να είναι πίσω από το γυαλί, εγκιβωτισμένες σε ένα μουσείο της ζωής σας. Μπορείτε να πάρετε ειδοποίηση και να θαυμάσετε αυτούς τους θησαυρούς, καθώς περνάτε μέσα από τους διαδρόμους των μουσείων σας, αλλά μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να επιβραδυνθεί ή να διακοπεί η πορεία, ενώ στέκεστε και κοιτάτε ένα έκθεμα παλιό και του επιτρέψετε να το κρατήσετε στα χέρια σας γιατί θα σας αποτρέψει από την ολοκλήρωση της ξενάγησης. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα θέλατε να δείτε τις εμπειρίες από το παρελθόν σας, με απάθεια και ουδετερότητα, καθώς αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να αποσπαστείτε από όλες αυτές τις εμπειρίες που έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν, χωρίς να τους επιτρέψετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικά και αρνητικά. Αν μπορείτε να το επιτύχετε αυτό, τότε θα είστε σίγουρα στο δρόμο σας, για να στεγάσετε μια νέα και συναρπαστική συλλογή από θαυμάσια και πολύτιμα αντικείμενα, που θα παρατάξετε στις αίθουσες του νέου σας μουσείου.

Κανείς δεν θα μείνει πίσω εδώ, καθώς θα υπάρξουν διαφορετικές περιοχές που μπορείτε να ταξιδεύσετε. Αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος, καθώς υπάρχουν πολλοί από εσάς και πολλά μονοπάτια για να ταξιδέψετε, και εκείνοι από εσάς που έχουν μάθει περισσότερα σε αυτό το σημείο από ότι ορισμένοι άλλοι. Αυτό θα σας οδηγήσει στα πρώτα βήματα μιας διαδρομής, όπου άλλοι δεν έχουν φτάσει ακόμη. Μη νιώθετε λυπημένοι γι’ αυτό, καθώς σε όλο το μακρινό ταξίδι σας θα έχετε κάνει πολλούς φίλους και θα έχετε πει αντίο σε πολλούς από αυτούς, αλλά ισχύει το ίδιο, σε κάθε φίλο που έχετε αποχαιρετήσει, ένας νέος φίλος περίμενε να κάνει τη γνωριμία μαζί σας και να αρχίσετε τις νέες σας περιπέτειες μαζί, όσο πιο στενά αντηχούν οι παρόμοιες δονήσεις σας.

Αυτός είναι ο τρόπος λειτουργεί όλο αυτό το σύμπαν, όπου τα παρόμοια έλκονται, έτσι άνθρωποι, τόποι και περιπέτειες έρχονται σε εκείνους των οποίων οι δονήσεις τους έλκουν σαν ισχυρός μαγνήτης. Πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή αισθάνεστε να έλκεστε από αυτή τη μαγνητική έλξη και υπάρχουν και αυτοί που δεν αισθάνονται την ίδια έλξη, καθώς αυτοί εξακολουθούν να έλκονται από τους κραδασμούς της πυκνότητας από την οποία εσείς απελευθερώνετε τώρα τον εαυτό σας, ώστε να ανεβείτε προς τα πάνω. Μην κοιτάτε την ημέρα που το πλοίο σαλπάρει ως μια θλιβερή μέρα, γιατί είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα για εσάς και έχετε βάλει τόσο μεγάλη προσπάθεια για να ανυψώσετε τα πανιά σας και να ανακαλύψετε αυτή τη νέα πνοή που θα σας μεταφέρει στα αχαρτογράφητα σημεία. Μην αισθάνεστε λυπημένοι για εκείνους που αγαπάτε και τους κυματίζετε το αντίο από την αποβάθρα, καθώς αυτοί θα επιβιβαστούν στο πλοίο που θα τους μεταφέρει στους προορισμούς που έχουν χαραχθεί για τον εαυτό τους. Στο τέλος, όλα τα πλοία θα δέσουν στο ίδιο λιμάνι και θα είστε εκεί, περιμένοντας στην αποβάθρα, έως ότου φθάσει το δικό τους πλοίο.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford