Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

24 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 24 Απριλίου 2012



Τώρα θέλουμε να ξέρετε, αν κάποιος που δεν επιθυμεί να μετεγκατασταθεί από τις περιοχές που πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι επιρρεπείς σε πλημμύρες, αυτός θα μείνει πίσω, χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα της βοήθειάς μας να μετεγκατασταθεί σε περιοχές που θεωρούμε ασφαλείς από τυχόν άνοδο της στάθμης της θάλασσας. Μπορείτε να μας βοηθήσετε για να σας βοηθήσουμε να εξαφανίσετε κάθε αμφιβολία ή φόβο που μπορεί να έχετε στη ζωή σας που ίσως μπορεί να είναι κάποιου είδους κινδύνου. Η ζωή σας δεν διατρέχει κανενός είδους κινδύνου ή επικίνδυνη κατάσταση. Η ζωή σας είναι απολύτως ασφαλής και εσείς έχετε την επιλογή και όλη τη δύναμη που θα πρέπει να διασφαλίσετε την ατομική σας ασφάλεια καθώς και την ασφάλεια των οικογενειών σας.


Δεν θα αναγκάσουμε κανέναν να μετεγκατασταθεί . Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Επίσης δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω που επιθυμεί να αποδεχθεί τη βοήθειά μας. Επίσης, δεν θα το κάνουμε αυτό. Προσπαθήστε να δείτε αυτή την περίοδο την ιστορία σας ως μια πρόκληση, έναν έλεγχο για να μετρήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει ως κοινωνία, τι έχετε μάθει, και πόσο μπροστά έχετε προχωρήσει τον εαυτόν σας, περιορίζοντας το συναίσθημα του φόβου. Κάνετε το καλύτερό για να μην δείτε τις επόμενες ημέρες ως Ημέρες τις Κρίσεως ή το τέλος του κόσμου, δεδομένου ότι δεν έχετε την ακριβή απεικόνιση το τι πρόκειται να συμβεί.

Ταυτοχρόνως όλες οι κοινωνίες σε αυτό το σύμπαν ή μέσω άλλων εμπειριών από προκλήσεις με δοκιμασίες της αντοχής τους και της θέλησής τους, όπως εσείς τις έχετε βιώσει. Αυτή η επερχόμενη εμπειρία δεν είναι κάποια συμπτωματική επιτυχία ή η μανία της φύσης. Ένα μεγάλο μέρος του ταξιδιού σας έχει προγραμματιστεί σχολαστικά για να εστιαστείτε σε κάτι καλύτερο και να επιτρέψει σε κάθε ενσαρκωμένη ψυχή να φθάσει στην κορύφωση, η έλλειψης αυτών των προκλήσεων και των ευκαιριών για να την επιτυχία, θα ήταν αδύνατον να τους άφηνε ασυγκίνητους . Δείτε το αυτό τις επόμενες ημέρες, γιατί στην πραγματικότητα, αυτό είναι ό, τι είναι, μια ευκαιρία για κάθε έναν από εσάς καθώς και στην κοινωνία σας ως σύνολο, να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο της ύπαρξής σας, και μια ευκαιρία να αντιμετωπίσετε μια πρόκληση υπευθυνότητας με θάρρος, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε όλες συνολικά τις ικανότητες που ο καθένας από εσάς έχει διαμορφώσει, και μαζί ως ΕΝΑ, να κατακτήσετε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί μπροστά σας.

Θα θέλαμε να επωφεληθείτε πλήρως από αυτή την ευκαιρία, γιατί αυτά τα γεγονότα θα σας προσφέρουν, και θέλουμε από εσάς και από τον καθέναν από εσάς να επωφεληθείτε σε μεγάλο βαθμό, όπως μπορείτε από ό, τι αυτές οι ευκαιρίες θα σας προσφέρουν. Οι ευκαιρίες όπως αυτές δεν προσφέρονται πολύ συχνά σε όλο αυτό το σύμπαν, και θέλουμε να γνωρίζετε ότι η μεγάλη προσπάθεια έχει δοθεί σε αυτό το γεγονός μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και έχει επιτύχει να κάνει όλα αυτά να είναι εφικτά για τον καθένα από εσάς. Επωφεληθείτε από αυτή την ευκαιρία, χρησιμοποιείστε την στο έπακρο των δυνατοτήτων σας , και αφήστε την να σας επιτρέψει να φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, γι 'αυτό είναι ό, τι όλα αυτά είναι σχετικά.

Μήπως μπορείτε τώρα να δείτε τις επόμενες ημέρες με διαφορετικά μάτια; Μήπως μπορείτε τώρα να δείτε τις επόμενες ημέρες ως κάτι άλλο από ένα ατυχές γεγονός της φύσης και κάτι που να σας φοβίζει; Μήπως μπορείτε τώρα να δείτε τις περίπλοκες εργασίες του σύμπαντος φέρνοντας το γεγονός αυτό σε εσάς, μια επιπρόσθετη χρυσή ευκαιρία για να σφυρηλατήσετε τα φτερά σας που θα σας σηκώσουν και θα σας μεταφέρουν σε μια νέα αρχή και ένα νέο τρόπο ζωής; Θα σας πούμε ότι τα γεγονότα που απλώνονται μπροστά σας είναι μια πραγματική ευλογία και σας λέμε ότι δεν είσαστε άτυχοι ή κακότυχοι που αντιμετωπίζετε αυτές τις προκλήσεις, αλλά είστε ευλογημένοι και αγαπημένοι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ευκαιρία βρίσκεται μπροστά σας. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο μπορούμε για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να εκμαιεύσετε από αυτή την ευκαιρία όλα όσα μπορείτε να κερδίσετε, οτιδήποτε είναι δυνατόν, και για όλα όσα έχουν προγραμματιστεί για εσάς.

Έχουμε βοηθήσει να σχεδιαστεί αυτή η ευκαιρία για εσάς. Δεν είμαστε εδώ για να σας βλάψουμε με οποιονδήποτε τρόπο ή να προσθέσουμε τίποτα στις προκλήσεις σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τις ξεπεράσετε και να θριαμβεύσετε πάνω από κάθε πρόκληση που σας εμφανίζετε, να σας επιτρέψουμε να ανέβετε από τη σημερινή τρισδιάστατη κατάστασή σας, που είναι αυτή που υπάρχουμε, στο βασίλειο που ονομάζουμε σπίτι. Ο επερχόμενος φόβος των ημερών με εμφανείς τις προκλήσεις, ο φόβο για εμάς και η δυνατότητα της προσφορές μας για βοήθεια, μπορεί και θα προσπαθήσει να σας παρουσιάσει περισσότερες προκλήσεις. Έτσι είναι αυτό, εμείς κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας επιτρέψουμε να δείτε και να κατανοήσετε πώς μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις σας αυτή τη στιγμή δεν είναι οι οποιεσδήποτε δονήσεις της Γης ή η άνοδος της στάθμης της θάλασσας, αλλά το συναίσθημα του φόβου.

Αρχίζετε να το κατανοείτε αυτό σαφέστερα; Αρχίζετε να βλέπετε ότι στην πραγματικότητα είναι ο φόβος και ο φόβος είναι η μόνη πρόκληση για εσάς να ξεπεράσετε; Βλέπετε πώς όλα τα άλλα έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να σας δώσουν την ευκαιρία να κατακτήσετε τους φόβους σας; Αυτά θα μπορούσαν να είχαν υπάρξει μία από τις πολλές προκλήσεις που σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται για να σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε το συναίσθημα του φόβου, και τα γεγονότα αυτά που τοποθετήθηκαν μπροστά σας, παρουσιάστηκαν μόνο σε εσάς, επειδή έχουν επιλεγεί, καθώς πίστευαν ότι θα σας δώσουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία και δυνατότητα αυτή τη φορά.

Υπάρχουν ανάμεσά σας εκείνοι, που επιδεικνύουν ότι δεν φοβούνται αυτή τη στιγμή, εμείς θα σας πούμε, ενεργείστε παραδειγματικά για να αποδείξετε στους άλλους πώς να χειρίζονται αυτή την ευκαιρία και πώς να βλέπουν αυτή την ευκαιρία. Εμφανιστείτε στους άλλους ότι είστε επικεφαλείς, και δείξετε τους πώς να επιταχύνουν το θάρρος τους τις ερχόμενες ημέρες και πως να βγουν από το συναίσθημα του φόβου, να το αφήσουν πίσω αυτό το συναίσθημα αφού δεν έχει θέση σε εσάς ή στο μέλλον σας. Βαδίστε γενναία τις νέες ημέρες σας και το νέο κόσμο σας, που σας γνέφει. Βαδίστε γενναία στο νέο εαυτό σας για την νέα ζωή σας, για αυτή την ημέρα έχετε έρθει. Βαδίστε προς τα εμπρός με θάρρος, και μην κοιτάζετε πίσω, και να θυμάστε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι στο κάθε βήμα της διαδρομής , καθώς έχετε την αγαπημένη οικογένεια παντού σε όλο το σύμπαν.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford