Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

2 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 2 Απριλίου 2012




Πρέπει να μάθετε πώς πολλοί από τους ανθρώπους σας που ζουν σε περιοχές επιρρεπείς σε τις πλημμύρες θα επιθυμήσουν να μετεγκατασταθούν με τις ζώνες ασφαλείας τις επόμενες ημέρες. Ευχόμαστε για όσο το δυνατόν περισσότερους να φύγουν μαζί μας και να μετεγκατασταθούν προσωρινά. Εμείς θα τους προσφέρουμε ασφάλεια και προστασία, και θα έχουμε ασφαλή λιμάνια που κατασκευάστηκαν σε ορισμένες περιοχές σε όλο τον κόσμο σας. Αυτό είναι που θα κάνουμε, και εμείς θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα μειώσουν τη δύναμη τους, τους κραδασμούς που θα προκαλέσει η στάθμη της θάλασσας σας που θα αυξάνεται. Μετά από αυτό, θα κάνουμε ένα βήμα πίσω και θα επιτρέψουμε στη Μητέρα Φύση να ταξιδέψει τη δική της αναγκαία πορεία.


Θα υπάρξει μεγάλη σύγχυση σχετικά με αυτή τη διαδικασία, και θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να διαλύσετε όσες αβάσιμες φήμες μπορείτε. Αυτό που θα συμβεί, δεν είναι μια πλήρης καταστροφή του κόσμου σας. Ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε εδώ, είναι να σας βεβαιώσουμε γι 'αυτό. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας σε αυτούς τους συναφείς τομείς και έχουμε πολλές τεχνολογίες που θα σας βοηθήσουμε, θα διευκολύνουμε την μετακίνηση των τεκτονικών πλακών και θα μειώσουμε τις μετακινήσεις τους, επιτρέποντας στους ανθρώπους σας να προχωρήσουν όσο το δυνατόν ομαλότερα στο μέλλον σας.

Έχουμε μεθόδους που θα επιτρέψουμε σε πολλούς από τους ανθρώπους σας, να μεταφερθούν πολύ εύκολα, και θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσουμε το έργο αυτό καθώς θα μεταφέρουμε αυτούς που σήμερα ζουν σε περιοχές επιρρεπείς σε πλημμύρες. Θα σας παρουσιάσουμε ένα σενάριο όπου δεν θα έχετε κανένα λόγο να πανικοβάλλεστε ή να φοβηθείτε με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είστε μόνοι σε αυτή τη διαδικασία, και έχετε πολλούς φίλους εδώ αυτή τη στιγμή για να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτή την μετάβαση όσο το δυνατόν ομαλότερη. Έχετε το λόγο μας θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε. Μπορείτε να βασίζεστε σε αυτό.
Ο λόγος που ο ζητάμε αυτό, είναι να μη φοβηθείτε εσείς αυτή τη στιγμή ή οποτεδήποτε άλλο στις μελλοντικές ημέρες σας; Θέλουμε να ξέρετε ότι όλοι εσείς που θα εμπλακείτε στη διαδικασία μετεγκατάστασης, το γνωρίζατε αυτό σαφώς πριν από την τρέχουσα ενσαρκώσεις σας. Και το γνωρίζατε τότε, ότι δεν θα υπήρχε τίποτα να φοβάστε, όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο, ενώ από πριν θα κατανοήσετε με σαφήνεια αυτή τη διαδικασία για τώρα. Εμείς θα σας ρωτούσαμε, τι έχει αλλάξει για εσάς που είστε σήμερα και αντιδράτε με τέτοιο φόβο. Θα σας λέγαμε ότι ποτέ δεν υπήρξε τίποτα να φοβάστε και δεν θα υπάρξει τίποτα να φοβηθείτε τώρα. Εσείς και ο λαό σας, θα προχωρήσετε στο μέλλον σας με ασφάλεια και ειρηνικά, καθώς δεν υπάρχουν εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας που δεν μπορούμε να τα κατακτήσουμε.

Σας ζητούμε αυτή τη στιγμή να το αποδείξετε και τους άλλους γύρω σας, με πολύ θάρρος και αυτοπεποίθηση, και μπορείτε, να είστε ξεκάθαροι σε αυτούς, ώστε να τους δείξετε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούν. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που πολλοί από εσάς είστε εδώ αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε επίσης πολλούς από τους εργάτες το φωτός μας, να αντιδρούν με τον φόβο σε αυτήν την είδηση, ό,τι κάποιοι από εσάς θα πρέπει να μετεγκαθίστανται σε έδαφος κατά τη διάρκεια κάποιου στεγνωτήρα κατά την σεισμική δραστηριότητα και σας ζητάμε, να μη σας φοβίζει τόσο μια τέτοια διαδικασία. Γιατί δεν είναι αυτό που είστε εδώ. Δεν είστε εδώ για να αντιδράσετε με το φόβο και το πανικό σε ειδήσεις όπως αυτή, και να βοηθήσετε στον φόβο της εξάπλωσης μέσω των κοινοτήτων σας. Είστε εδώ επειδή έχετε κερδίσει μέσα από την εμπειρία σας τη σοφία, τη γνώση και την ωριμότητα για να χειριστείτε καταστάσεις όπως αυτή με επιείκεια, θάρρος και την εμπιστοσύνη σας.

Σας καλέσαμε τώρα να κάνετε τις δουλειές που επιλέξατε και συμφωνήσατε να κάνετε στην τρέχουσα ενσάρκωση σας. Σας καλέσαμε να είμαστε ηγέτες των συνανθρώπων σας, και να τους οδηγήσετε στο αύριο όσο πιο ήρεμα και ομαλά, με ότι τρόπο μπορείτε. Πρόκειται για ειδικά ταλέντα που πολλοί από εσάς έχετε, και αυτός είναι ο λόγος που σας επιλέξαμε από τους πολλούς που εξέφρασαν ενδιαφέρον να βρίσκονται εδώ αυτή τη στιγμή. Για τις υπηρεσίες σας θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, και θα καταλάβετε ότι αυτά τα οφέλη δεν θα έρθουν χωρίς ένα ορισμένο ποσό της εργασίας από την πλευρά σας. Αυτή είναι μια διαδικασία πάρε-δώσε και θα την λάβετε. Σας ζητάμε αυτή τη στιγμή να δώσετε ό, τι μπορείτε στην υπηρεσία της αποστολή σας και στους άλλους γύρω σας και να βοηθήσετε να τους κρατήσετε ήρεμους, και να παραμένουν ήρεμοι και να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας καταβάλει ο φόβος..

Υπάρχουν μεταξύ σας και εκείνοι που δείχνουν θάρρος και τόλμη σε αυτή την είδηση, και ζητάμε από όσους από εσάς δεν πρόκειται να υποκύψουν στον φόβο, να τους βλέπετε ως πρότυπα προς μίμηση και να δούμε αυτά τα μελλοντικά γεγονότα μέσα από τα μάτια τους όσο καλύτερα μπορείτε. Αυτό είναι που ζητάμε από εσάς να κάνετε αυτή τη στιγμή, και σας ευχαριστούμε για την παροχή αυτής της διαδικασίας που με ειλικρινείς προσπάθειες και αποφασιστικότητα σας Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε επαφή μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδρομής και να σας φέρνουμε τακτικές ενημερώσεις σε όλη αυτή τη διαδικασία. Στις επόμενες ημέρες θα εργαζόμαστε προσωπικά με πολλούς από εσάς και αυτό θα γίνει πολύ πριν από οτιδήποτε, θα πρέπει να αρχίσουμε να σας μετακινούμε από τις συγκεκριμένες περιοχές.

Υπάρχουν εκείνοι από σας που εκφράζουν σήμερα το φόβο τους που θα εργάζονται μαζί μας προσωπικά τις επόμενες ημέρες. Σας ερωτούμε θα εξακολουθήσετε να δείχνετε φόβο εκείνη τη στιγμή; Τι θα γίνει με το φόβο; Για εσάς και τις οικογένειές σας θα πρέπει να ληφθεί επίσης μέριμνα, καθώς και κάθε άτομο σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές που θα επηρεαστεί από κάποιες πλημμύρες και θα έχετε άφθονο χρόνο και τα μέσα που προβλέπονται από εμάς για να μετεγκατασταθείτε με ασφάλεια μέχρι να θεωρηθεί ασφαλές για να επιστρέψετε στην πατρίδα σας. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάται ο κανέναν. Κανείς δεν θα πρέπει να αποκλειστεί από τη λήψη βοήθειά μας για οποιοδήποτε λόγο. Σε εύθετο χρόνο, θα συζητήσουμε περαιτέρω μαζί σας αυτές οι περιοχές που αισθανόμαστε ότι ενδέχεται να επηρεαστούν από κάποιες πλημμύρες και όλες αυτές οι περιοχές θα πρέπει να ενημερωθούν για τις δυνατότητες τους και πόσο λίγο θα πρέπει να κάνουν για να μετεγκατασταθούν με ασφάλεια
Σας ευχαριστούμε αυτή τη στιγμή για τις προσπάθειές σας, να παραμείνετε ήρεμοι και ισορροπημένοι, και σας ευχαριστούμε για την βοήθεια όλων των αδελφών και αδελφές σας, που θα μπορέσετε επίσης να τους βοηθήσετε να παραμένουν στην κατάσταση αυτή. Θα σας μιλήσουμε σύντομα, μέχρι τότε, να ξέρετε ότι είμαστε οι αδελφοί και οι αδελφές σας και είμαστε εδώ για εσάς και δεν θα αφήσουμε τίποτα να σας συμβεί. Σας αγαπούμε όλους, και θα έχουμε σύντομα την ευκαιρία να σας αποδείξουμε τις επόμενες ημέρες πόσο σας αγαπάμε. Μέχρι τότε, θα συνεχίσουμε να μοιράζονται τα μηνύματά μας με αυτόν τον τρόπο για να σας υπενθυμίσουμε ότι είμαστε εδώ για σας, και θα είμαστε πάντα εδώ για εσάς.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford