Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

6 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 6 Απριλίου 2012
Ας αρχίσουμε, τι δεν θα εξυπηρετούσε το ανώτερο αγαθό σας, ώστε να εστιαστείτε στα πράγματα της ζωής που σας φέρνουν τη χαρά και σας δημιουργούν δονήσεις σε επίπεδα που θα σας δούμε να αφυπνίζεστε στις ανώτερες σφαίρες με τους άλλους γύρω σας που έχουν κάνει την ίδια επιλογή. Οι συνήθειες, οι τάσεις και οι τρόποι που κάποιοι από εσάς έχετε επιλέξει να ζείτε τη ζωή σας, σας κρατούν πίσω και σας λέμε, δεν έχει έρθει η ώρα να απελευθερώσετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά περιορισμού που δεν μπορείτε πλέον να τα χρησιμεύσετε για το ταξίδι σας.


Δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε πώς να ζήσουν τη ζωή σας. Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε ότι υπάρχει και άλλος τρόπος από τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Γι 'αυτό είμαστε εδώ, δεν θα ξεφύγουμε από τα όρια αυτού του τρόπου μας και να σας κηρύξουν ότι πρέπει να ακολουθήσετε το δρόμο που έχουμε επιλέξει. Εμείς θα σας οδηγήσουμε ταπεινά μόνο στο παράδειγμα, ώστε να επιτρέψουμε σε όσους από εσάς επιθυμείτε για ένα νέο ξεκίνημα και ένα νέο τρόπο, ώστε να είσαστε σε θέση να βρείτε αυτό το μονοπάτι, αν είναι αυτό που επιθυμείτε.

Σε όλη τη διαδρομή το ταξιδιού σας , υπήρξαν εκείνοι οι οποίοι ήταν πρωτοπόροι στο ταξίδι, και οι οποίοι έχουν πολλές φορές φευγαλέες ενδείξεις για να σας αναγνωρίσουν και να σας επιτρέψουν να ακολουθήσετε, αν θέλετε τα βήματά τους, όπως ακριβώς και αυτοί ήταν στη θέση, να ακολουθήσουν τα βήματα των πρωτοπόρων που είχαν απομείνει στο δρόμο τους . Κανείς δεν μας έχει ωθήσει να ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας από εμάς έχει αποφασίσει για τον εαυτό μας. Επεκτείνουμε τα ίδια δικαιώματα και σε εσάς, και σας λέμε ότι είστε εντελώς ελεύθεροι να ακολουθήσετε οποιαδήποτε διαδρομή θα επιλέξετε. Θέλουμε μόνο να σας δείξουμε ένα δρόμο που έχουμε επιλέξει, και αυτός ο δρόμος μας έφερε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα.

Τα ταξίδια σας, σάς έχουν φέρει σε ένα πλέον καθαρό σημείο, για να αλληλεπιδράσετε και να επικοινωνήσετε μαζί μας από τις ανώτερες σφαίρες, και εμείς θα σας πούμε ότι αυτό κατέστη δυνατό μέσω των επιλογών που έχετε κάνει όλοι μαζί στο ταξίδι σας. Δεν έχουμε παρέμβει σε αδικαιολόγητες λήψεις αποφάσεων μέχρι τώρα, και εμείς δεν θα επηρεάσουμε τη λήψη των αποφάσεών σας σήμερα ή οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον σας. Το μόνο που θα σας πούμε, είναι ότι, με τις επιλογές που έχετε κάνει, έχετε φθάσει στο κατώφλι του σπιτιού στο οποίο ζούμε, και θα σας πούμε ότι ένα ακόμα βήμα μέσα από αυτό το όριο και θα σας παραδώσουμε εις την βασιλεία που ονομάζουμε σπίτι σας.

Πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή κάνετε τις επιλογές που αισθάνεστε, ότι θα σας κατευθύνουν σε νέες εμπειρίες μιας ανώτερης φύσης. Σας λέμε ότι κάνοντας αυτές τις επιλογές, ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, αλλά θα σας καθοδηγήσουν κατά μήκος της διαδρομής , και θα σας οδηγήσουν σε ανώτερες εμπειρίες που θα αναζητήσετε. Για τις ανώτερες εμπειρίες που αναζητάτε, θα σας πούμε, ότι υπάρχουν, είναι εδώ από την πλευρά μας και σάς περιμένουν να κάνετε τις επιλογές, που θα τους επιτρέψετε να γίνουν η πραγματικότητα σας. Μόνο αυτές μπορούν να περιμένουν την άφιξή σας. Το μόνο που περιμένουν, να πάρετε την επόμενη στροφή στην πορεία σας. Θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν.

Το ποιες θα είναι αυτές οι εμπειρίες, θα πρέπει να τις ανακοινώσουν μερικοί από εσάς, ακόμη και πριν να γίνουν γνωστές. Δεν θα είναι όλες αυτές οι εμπειρίες μια έκπληξη, καθώς πολλοί από εσάς έχετε αρχίσει να κατανοείτε , το τι ακριβώς σας περιμένει στο μέλλον. Κατά καιρούς σας έχουμε δώσει μια εικόνα, για να πάρετε κάποια ιδέα, που θα σας οδηγήσουν μερικές από τις επιλογές σας και αυτό θα το κάνουμε από αγάπη. Αυτό που επιθυμούμε είναι να έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνετε τις επιλογές αυτές που θα σας οδηγήσουν εκεί που ακριβώς θέλετε.


Δεν θέλουμε να ταξιδέψετε σε άγνωστο έδαφος, χωρίς το χάρτη και την πυξίδα σας. Εμείς αντίθετα θα σας εφοδιάσουμε με όλα τα εργαλεία πλοήγησης που θα πρέπει να κάνετε συνειδητές επιλογές σε όλο το μήκος της διαδρομής σας. Μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε με τα εργαλεία αυτά. Εμείς θα τα αφήσουμε στη διάθεσή σας, και εσείς, αν θέλετε θα τα χρησιμοποιήσετε, για να σας καθοδηγούν στο δρόμο σας. Αν ταξιδεύετε από τα αστέρα ή ταξιδεύετε από μονοπάτια, αυτά τα εργαλεία θα υπάρχουν στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουν στην πλοήγησή σας. Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία ελεύθερα . Θα πρέπει μόνο να χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία με σύνεση, γιατί θα είναι οι καθοδηγητές σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομή σας, θα συναντήσετε πολλούς άλλους, οι οποίοι πλοηγούν το δρόμο τους μέσα από τις ανατροπές και τις στροφές της ύπαρξης. Σας ενημερώνουμε να μην προσπεράσει ο ένας τον άλλο, σαν δύο πλοία στη διάρκεια της νύχτας, αλλά να αγκυροβολήσετε για μια στιγμή και να μοιραστείτε μεταξύ σας, ό, τι ο καθένας σας έχει μάθει, ότι έχετε φέρει μαζί σας σε αυτό το σημείο, και να τους δείξετε τα εργαλεία πλοήγησης που χρησιμοποιήσατε για να σας καθοδηγήσουν στο ταξίδι σας, πριν να σαλπάρετε και πάλι. Αυτό ακριβώς, βλέπουμε σε πολλούς από εσάς να κάνετε σήμερα, και θερμαίνονται τις καρδιές μας, βλέποντας τόσους πολλούς από εσάς, με κάποιο τρόπο, να πλησιάζει ο ένας τον άλλο, και με την κατανομή της χαρτογράφησης που έχετε αντλήσει από την εμπειρία σας. Θυμηθείτε αυτούς τους χάρτες που σας έδειξαν οι άλλοι, και με κάποιο τρόπο σας βοήθησαν στα μελλοντικά σας ταξίδια. Υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο για να μάθετε, και ποτέ δεν θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου θα τα έχετε μάθει όλα όσα υπάρχουν να γνωρίζετε. Δεν υπάρχει τελικό λιμάνι προορισμού για εμάς, καθώς το ταξίδι μας είναι ένα από θαύματα και δεν τελειώνει ποτέ η εμπειρία. Είμαστε ελεύθεροι να συνεχίζουμε το ταξίδι μας για μια αιωνιότητα.

Πολλοί από εσάς σήμερα έχουν ανέλθει σε ένα νέο λιμάνι προορισμού και θα αναλάβουν ένα νέο πλήρωμα, και μαζί θα ξεκινήσουν μια νέα εκστρατεία μέσα σε αυτό το υπέροχο σύμπαν. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, κατά καιρούς, θα εντάσσεστε σε ένα νέο πλήρωμα για να πλεύσετε μαζί τους. Αυτοί είναι οι φίλοι σας και η οικογένειά σας που έχετε επιλέξει, για να μάθουν παρόμοια μαθήματα και να αποκτήσουν παρόμοιες εμπειρίες, όπως αυτές που εσείς έχετε επιλέξει. Έρχεστε σε ένα σημείο κατά μήκος του ταξιδιού μας, όπου όσοι από εσάς έχουν ταξιδέψει μαζί σας, θα επιλέξουν διαφορετικά μαθήματα και εμπειρίες, και αυτό είναι το σημείο, που θα επιλέξετε να επιβιβαστείτε σε διαφορετικά σκάφη και να πάρετε ξεχωριστά μαθήματα. Μπορεί να συναντήσετε αυτές τις ψυχές και πάλι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, αλλά μπορεί τώρα να είναι η ώρα να πείτε αντίο, τουλάχιστον για την ώρα, ενώ θα έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου θα είναι διαφορετικές εμπειρίες που θα απαιτούνται για την πρόοδο σας.

Θα συναντήσετε νέες ψυχές που θα ταξιδέψουν μαζί σας, οι οποίες έχουν κάνει παρόμοιες επιλογές για το τι θέλουν να ζήσουν στη συνέχεια, και ίσως ακόμη και να επανενωθείτε με μερικούς παλιούς φίλους και την αγαπημένη σας οικογένεια που έχετε χάσει Για όλους εκείνους που ζητούν εμπειρίες που διαφέρουν από την δική σας κατεύθυνση πλοήγησης, να ξέρετε ότι μπορείτε να τους συναντήσετε και πάλι κάποια στιγμή μπροστά σας και ότι μπορείτε πάντα να διατηρείτε τις αναμνήσεις σας από τους αγαπημένους σας, ενώ θα έχετε καθορίσει τη δική σας πορεία πλοήγησης. Έχετε πολλούς νέους φίλους και νέες περιπέτειες που σας περιμένουν μπροστά, το μόνο που σας απομένει, είναι να καθορίσετε την άγκυρα, ώστε να πάρετε νέα πνοή στο ταξίδι σας.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford