Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

4 Απριλίου 2012 Ashtar


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar 4 Απριλίου 2012
Για λόγους σαφήνειας και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, θα σας πούμε αυτή τη στιγμή, ότι, και αν ακόμη υπάρξουν μερικές προσωρινές μετεγκαταστάσεις από περιοχές που έχουν αποδειχθεί επιρρεπής σε πλημμύρες στο παρελθόν σας, τα γεγονότα αυτά δεν θα είναι τέτοιας φύσεως ώστε δεν θα απαιτήσει καμία ανάγκη να μετεγκατασταθείτε όλοι σας, καθώς δεν θα έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των πόλεων σας και του κόσμο σας. Βλέπουμε αυτά τα γεγονότα περισσότερο ως μια ενόχληση, που οφείλεται στο γεγονός, ότι θα είναι κάποιοι από εσάς, που για προληπτικά μέτρα, να μεταφερθούν προσωρινά. Αυτά τα γεγονότα δεν πρέπει να είναι τίποτα περισσότερο από αυτό, εμείς θα σας πούμε αυτή τη στιγμή, ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πανικοβληθείτε ή να φοβηθείτε καθόλου για τις ημέρες που έρχονται.


Είμαστε αρκετά ικανοί για να σας βοηθήσουμε στις μετεγκαταστάσεις των ανθρώπων που ζουν στις περιοχές που ενδέχεται να επηρεαστούν, και έχουμε τα μέσα και άφθονο χρόνο για να μεταφέρουμε κάθε έναν από αυτούς τους κατοίκους στις περιοχές που θεωρούμε απολύτως ασφαλείς καθʼ όλη τη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου με τις σεισμικές δραστηριότητες. Τώρα που καταλαβαίνετε αυτό λίγο καλύτερα, θα σας ρωτήσουμε, τι είναι εκείνο που σας κάνει να φοβάστε?. Σας ρωτάμε, δεν έχετε δει άλλες προσωρινές μεταφορές από περιοχές στην πορεία ενός τυφώνα ή τυφώνες. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για να ανησυχείτε όσον αφορά το μέλλον σας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε να παραμείνετε ήρεμοι και ισορροπημένοι καθώς δεν θα υπάρχουν εμπόδια μπροστά σας, που δεν θα μπορέσουμε να τα αφαιρέσουμε εύκολα εργαζόμενοι μαζί ως ομάδα. Σας ζητούμε να συνεχίσετε τη συνεργασία σας, να παραμείνετε κεντραρισμένοι και να βοηθήσετε τους αδελφούς και τις αδελφές σας, ώστε να παραμείνουν σε μια ήρεμη και ισορροπημένη συναισθηματική κατάσταση. Μπορείτε, και δεν θα έχετε τίποτα να φοβάται, και σας βεβαιώνουμε, ότι το μέλλον σας θα είναι τόσο φωτεινό, όπως θα το έχετε οραματιστεί, διαβάζοντας πολλά από τα μηνύματα μας που έχουμε μοιραστεί μαζί σας.

Σας συμβουλεύουμε αυτή τη στιγμή να επικεντρωθείτε στα καθήκοντα που έχετε και να μην ανησυχείτε καθόλου για τους μήνες που ακολουθούν, καθώς θα διασχίζουμε αυτή τη γέφυρα, όταν να φτάσουμε σε αυτό. Σήμερα θα σας ζητήσουμε να επικεντρωθείτε στις συλλήψεις των μελών της ποινικής Ελίτ σας, των οποίων οι συλλήψεις θα πρέπει να γίνουν σύντομα και με επιμέλεια, καθώς η εκδήλωση αυτή προβλέπεται να προχωρήσει ανά πάσα στιγμή. Θα σας παρακαλούσαμε, αυτή τη στιγμή να λειτουργήσετε ως μια λεωφόρος πληροφοριών, να προειδοποιήσετε όσους περισσότερους μπορείτε γιʼ αυτές τις διαδικασίες, αυτή είναι πρόθεσή μας, καθώς θέλουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να επιτρέψουμε σε όσους το δυνατόν περισσότερους, να παραμείνουν σε μια ήρεμη και ισορροπημένη κατάσταση σε όλη αυτή την εκδήλωση.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει σημαντική υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης για τις προσπάθειές μας, για να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους, και το έργο αυτό να βρίσκεται ολοκληρωτικά στους ώμους σας. Σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας και τα γεγονότα που δεν θα διαφαίνονται για τους επόμενους μήνες του χρόνου. Να εστιαστείτε σε αυτό το σημείο του έργου, για το οποίο θα πρέπει να ενημερώσετε όσους μπορείτε και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας μαζί τους για τις προσεχείς εκδηλώσεις και για τις συλλήψεις πολλών μελών και των συνεργατών της ποινικής Ελίτ σας. Αυτό σάς ζητάμε να κάνετε αυτή τη στιγμή, και σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη βοήθειά σας.

Όπως έχουμε πει, έχουμε αρκετό χρόνο για να κάνετε τις προετοιμασίες για τα γεγονότα που έρχονται αργότερα στο έτος σας, και πρέπει να προχωρήσουμε σύμφωνα με ένα καθορισμένο πρόγραμμα για να αντιμετωπίσετε τα πρώτα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Μετά τις μεταδώσεις αυτών των πολλών συλλήψεων, θα προχωρήσουμε στη επόμενη φάση του έργου που θα παρουσιαστεί. Αυτό θα είναι οι προσπάθειές μας για τις αποκαλύψεις που θα περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες των πολλών επιλεγμένων ατόμων οι οποίοι να ενεργήσουν ως εκπρόσωποι του κόσμου σας. Οι εκπρόσωποι θα συναντηθούν μαζί μας στα σκάφη μας και οι πληροφορίες μας όσο και οι φωτογραφικές αποδείξεις σε βίντεο, όσοι θα ήθελαν, να πάρουν πίσω στο σπίτι τους, αυτά τα στοιχεία θα τα μοιραστούν με τους ανθρώπους του κόσμου σας, καθώς τα πρόσφατα απελευθερωμένα μέσα ενημέρωσης με τα οποία θα έχετε συμφωνήσει, θα καλύψουν αυτές οι διαδικασίες. Αυτά τα ίδια τα γεγονότα θα σας παρουσιάσουμε σήμερα, και σας ζητούμε να επικεντρωθείτε κοντά σε αυτά τα θέματα.

Παρακαλούμε πάρτε το χρόνο από τα πρόγραμμά σας, που γνωρίζουμε ότι είναι η απασχόληση σας και βοηθείστε μας στη διάδοση αυτής της πληροφόρησης, σε όση ευρεία κλίμακα μπορείτε. Δεν θέλουμε να δούμε τον φόβο και τη σύγχυση από την εξάπλωση των ειδήσεων αυτών των συλλήψεων, αντʼ αυτού, θα θέλαμε να δούμε, όσους το δυνατόν περισσότερους από τον κόσμο σας να σταθεροποιείτε από τις αποδείξεις των πληροφοριών, για να επιτρέψετε στους άλλους, να καταλάβουν αυτά τα γεγονότα και να τα δουν, ως καλή είδηση, Διότι πράγματι, αυτό ακριβώς θα είναι.

Όσοι από εσάς έχετε αφιερώσει χρόνο να ενημερωθείτε οι ίδιοι, θα κληθείτε στο προσκήνιο και θα δώσετε λάμψη από το φως σας, ως φάρος για όλους εκείνους που δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε μια κατανόηση αυτών των επερχόμενων γεγονότων. Μετά τις πρώτες μεταδόσεις αυτών των συλλήψεων, πολλά θα πρέπει να συγχέονται και θα περιμένουμε από εσάς και από τους άλλους σαν εσάς για τις απαντήσεις. Σας ζητάμε να είστε η πηγή της αλήθειας και να μοιραστείτε όλα αυτά που έχετε εκλάβει κατά το χρόνο της μάθησης για αυτές τις διαδικασίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί από εσάς είστε εδώ αυτή τη στιγμή, και σας ζητάμε να απαντήσετε στα καλέσματα του καθήκοντος σας και την εκπλήρωση της αποστολής σας. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα κάνετε ακριβώς αυτό.
Θα έχετε από εμάς την μόνιμη και πλήρη υποστήριξη προς, τους αδελφούς και αδελφές μας, που θα είναι στην πρώτη γραμμή και που θα διεξάγουν αυτές τις πολλές συλλήψεις, και τους λέμε, ότι αυτή τη στιγμή μπορείτε, να είστε σίγουροι για εμάς και στις δυνατότητές μας. Να γνωρίζετε ότι θα κάνουμε όλοι ότι περνά από το χέρι μας για να σας προστατεύσουμε και να εξασφαλίσουμε την ασφάλειά σας με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτές οι φατρίες των στρατών σας, που ακόμα είναι πλήρως εναρμονισμένες με την Ελίτ, έχουν προειδοποιηθεί, ότι τυχόν αντίποινα από αυτούς θα καλυφθούν με άμεση δράση μας, και αυτό τους έχει πλήρως εξηγηθεί, ότι δεν θα ανεχθούμε καμία ενέργεια που θα τη θεωρήσουμε ως παρέμβαση του έργου μας. Έχετε το λόγο μας, ότι θα παρακολουθούμε κάθε βήμα σας, μέσα από τον τρόπο αυτών των διαδικασιών, και δεν θα επιτραπεί σε κανένα επίπεδο, καμία παρέμβαση εκ μέρους των ενόπλων δυνάμεών σας που θα είναι ακόμα εναρμονισμένη με την Ελίτ. Εμείς λέμε αυτή τη στιγμή ότι είμαστε έτοιμοι και πλήρως προετοιμασμένοι για να ξεκινήσουμε με την επόμενη φάση της λειτουργίας. Αυτό που περιμένουμε είναι να μας ειδοποιήσετε ότι είναι η ώρα να ξεκινήσουμε,.

Σας ευχόμαστε, τους αδελφούς και τις αδελφές μας, μεγάλη επιτυχία στην αποστολή σας για την ελευθέρωση του λαό του κόσμου σας από την τυραννία, από εκείνους που σας έχουν κυβερνήσει για τόσο πολύ καιρό. Καθώς, πολλοί από τον κόσμο σας δεν έχουν ιδέα τη χαρά και την ελευθερία που τους περιμένει. Ευχαριστούμε τον καθένα από εσάς για τις τεράστιες προσπάθειες σας, για να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα για όλους εσάς. Χαρά και ευτυχία θα ρέει σαν ποτάμια μέσα από κάθε δρόμο και σε κάθε γωνιά του κόσμου σας, και σας λέμε, αφήστε αυτή τη ροή των ποταμών, καθώς είναι καιρός να αρχίσετε το νέο ταξίδι σας που θα σας μεταφέρει στους προορισμούς που πολλοί από εσάς ποτέ δεν έχετε ονειρευτεί. Έχει έρθει η ώρα σας, για το νέο σας ξεκίνημα καθώς οι δρόμοι που έχετε ταξιδέψει για τόσο πολύ καιρό, τώρα έχουν φθάσει το τέλος τους, και είναι καιρός να βάλετε τα πρώτα σας βήματα στην νέα πορεία σας που θα σας παραδώσει στο νέο σπίτι σας.

Είμαστε η οικογένειά σας του Φωτός από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford