Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

21 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 21 Απριλίου 2012



Έχετε ενδιαφερθεί, τώρα ας κάνουμε ένα βήμα περισσότερο προς τον ρόλο που θα παίξετε σε αυτά τα μελλοντικά γεγονότα. Θα πρέπει να μάθετε νέες δεξιότητες που θα πρέπει να τις εφαρμόζετε σε ό, τι έχετε μάθει κατά τη διάρκεια των πολλών διαδοχικών ενσαρκώσεων, επίσης, να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες, όπου χρειαστούν, όπως σε τομείς που μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία σας και τις ηγετικές σας ικανότητες. Όλοι μαζί σε αυτό το ταξίδι σας έχετε μάθει σημαντικές δεξιότητες που θεωρήθηκαν αρκετά σημαντικές για να τις βασίσετε σε ένα μεγάλο μέρος στα μαθήματα σας από αυτή την ενσάρκωση. Οι δεξιότητές σας είχαν αναπτυχθεί σκόπιμα από πριν για αυτό το χρονικό διάστημα που τώρα θα βρίσκατε τον εαυτό σας. Λαμβάνοντας υπόψη τις δεξιότητες που έχετε μάθει και την εφαρμογή τους στα καθήκοντα που πρέπει να αναλάβετε είναι κάτι που θα το φέρετε εις πέρας οι ίδιοι.


Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, δεν πρόκειται να έρθουμε σε εσάς για να σας οδηγήσουμε στην εργασία που σας ταιριάζει καλύτερα, γιʼ αυτό θα σας εξηγήσουμε τι πρόκειται να κάνετε. Όλα αυτά γίνονται για έναν λόγο και έναν υψηλότερο σκοπό, και εξαρτάται από εσάς να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που κάνετε καλά. Είναι στο χέρι σας να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες και πως θα βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας το χρονικό διάστημα της αφύπνισής τους. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή βιώνετε σύγχυση και αμφιβολία ως προς το τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε, και θα σας ρωτήσουμε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε; Τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε; Τι είναι αυτό που κάνετε καλά; Σε ποιους τομείς μπορείτε να κάνετε την διαφορά σας; Σε ποιους τομείς πιστεύετε ότι έλκεστε; Αυτά τα ερωτήματα είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν στις απαντήσεις που ζητάτε. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτές τις απαντήσεις, αυτό είναι, αυτό που εμείς θα κάνουμε, αλλά εμείς δεν θα σας δώσουμε αυτές τις απαντήσεις, αυτό είναι που δεν θα κάνουμε.

Σε κανέναν αυτή τη στιγμή που έχει βρει το δρόμο του και ήδη έχει ανακαλύψει τι είναι αυτό που θα μπορούσε να κάνει δεν του έχει δοθεί αυτή η απάντηση από εμάς. Αντ΄ αυτού, έχετε αναλάβει την πρωτοβουλία και έχετε ακολουθήσει την εσωτερική σας φωνή για το έργο που σήμερα ολοκληρώνεται. Αυτό δείχνει το πώς θα πρέπει να είναι ο κάθε έναν από εσάς, και σας το τονίζαμε από πριν, ότι τώρα έχει έρθει η ώρα για εσάς να επιδιώξετε ενεργά τις θέσεις σας για να βοηθήσετε καλύτερα την ανθρωπότητα και τον πλανήτη σας σε όλες αυτές τις πολύ σημαντικές ημέρες. Πολλοί από εσάς αναζητούν καθοδήγηση για αυτές τις απαντήσεις και αυτό είναι που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή, την καθοδήγηση, αλλά και πάλι, εσείς δεν λαμβάνετε τις απαντήσεις που δεν σας προσφέρονται. Έχουμε καταστήσει σαφές σε πολλές περιπτώσεις ότι αυτή είναι η προβολή σας. Είστε οι παραγωγοί, είστε οι διευθυντές, είστε οι ηθοποιοί, είστε οι μηχανικοί της σκηνής, και είστε οι άλλοι κοινοί θεατές. Όλη αυτή η παραγωγή είναι δική σας, ανήκει σε εσάς, εμείς πάντα θα το καταλαβαίνουμε αυτό και αυτό σας τιμά.

Εμείς με κανένα τρόπο δεν πρόκειται να μειώσουμε την υπέρβαση των ορίων μας, θα σας δίνουμε τις απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις, αλλά δεν θα ξεπεράσουμε αυτή την γραμμή. Είμαστε εδώ μόνο για να σας βοηθήσουμε σε θέματα που δεν θα μπορούσατε να χειριστείτε πλήρως μόνοι σας, αλλά δεν είμαστε εδώ για να ολοκληρώσουμε τις εργασίες για εσάς, για τις οποίες είστε πολύ ικανοί και με τα κατάλληλα προσόντα για να τις χειριστείτε όλες μόνοι σας ώστε έτσι, να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που μπορείτε να προσφέρετε με αυτή την υπηρεσία στην ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή, είναι μια εργασία που είστε πολύ ικανοί να ολοκληρώσετε μόνοι σας. Δεν χρειάζεστε τη βοήθειά μας για το έργο αυτό. Σας λέμε να κοιτάξετε μέσα σας, να σκεφτείτε για ένα από τα πράγματα που έχετε μάθει σε αυτή τη ζωή. Σκεφτείτε όλα τα ταλέντα που έχετε αποκτήσει. Σκεφτείτε για μερικές από τις δουλειές που είχατε σε όλη αυτή την ενσάρκωση. Πήρατε καταρτίσεις από αυτές τις θέσεις εργασίας; Σε τι συνεπάγεται αυτή η εκπαίδευση; Τι μάθατε να κάνετε που δεν ξέρατε πριν να είχατε αυτή τη δουλειά; Βλέπετε αυτό ως μια ένδειξη για μια ικανότητα που ίσως την χρειαστείτε αργότερα στη ζωή σας; Μπορείτε να δείτε σε κάθε εργασία που είχατε κάποιο απλό τυχαίο στοιχείο σε ένα άσκοπο ταξίδι;

Μπορούμε να σας πούμε έτσι πολλά από αυτά που έχετε βιώσει ότι ήταν για έναν πολύ καλό λόγο και για ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Κατανοώντας αυτό, γνωρίζοντας αυτό, πηγαίνετε πίσω μέσα από τις σελίδες της ζωής σας για να εξετάσετε πιο προσεκτικά την ιστορία που είπαμε. Πού οδηγεί αυτό; Ποιες δεξιότητες έχετε μάθει; Είναι μερικές από αυτές τις δεξιότητες που έχετε μάθει σχετικές με κάποιο τρόπο; Μπορεί μερικές από τις δεξιότητες που έχετε μάθει να εφαρμοστούν μονομιάς σε μία θέση; Έχετε εκτελέσει ορισμένες από αυτές τις θέσεις εργασίας στους φίλους και στην οικογένειά σας, που θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο αυτές να είναι ένα σημάδι για εσάς που θα μπορούσατε να εφαρμόσετε καλύτερα τα ταλέντα που έχετε μάθει για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα στο πέρασμα του χρόνου για την άνοδο τους;

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές περιοχές που μπορούν να επωφεληθούν οι άνθρωποι από αυτή τη βοήθεια. Βρίσκονται παντού, και υπάρχουν τόσοι πολλοί συναφείς τομείς, όπου μπορείτε να εφαρμόσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει από τις προηγούμενες ζωές σας και να κάνετε τη διαφορά στις ζωές αυτών των ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι γύρω σας που διψούν για γνώση και κατανόηση, είναι αυτοί που υποφέρουν από τις επιπτώσεις του φόβου και της σύγχυσης; Είναι αυτοί που έχουν ανησυχίες για την υγεία; θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τη θεραπεία τους; Μπορούν αυτοί να επωφεληθούν από τις καλύτερες διατροφικές αντιλήψεις και τις πρακτικές; Αυτές είναι οι ερωτήσεις που μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας στην εξέταση των γύρω σας. Αυτές είναι oι ερωτήσεις που μπορείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας, ενώ μπορείτε να σκεφθείτε όλους εκείνους που γνωρίζουν και το έχουν επιτύχει μέσα τις επικοινωνιακές σας κοινότητες.

Θα υπάρξει αύξηση σε εκείνους που μπορούν να επωφεληθούν από τη βοήθεια, και θα επιδιώξουν να λάβουν καθοδήγηση σε πολλούς τομείς. Θα κληθείτε στην πρώτη γραμμή για να είστε εκεί για αυτές τις ψυχές, και θα είστε μια κινητήρια δύναμη στη ζωή τους. Έχετε ακόμα χρόνο για να βρείτε τι είναι αυτό που κάνετε καλά, και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες και να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις της σύμβασης σας ως Εργάτες του Φωτός. Δεν είναι πολύ αργά και δεν έχετε χάσει τίποτα, μπορείτε να είστε ήσυχοι, γνωρίζοντας ότι αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να βρείτε μια ήρεμη και ισορροπημένη κατάσταση του συναισθήματος σας, που μπορεί να αντανακλά με μεγαλύτερη σαφήνεια τα εσωτερικά ταλέντα σας και τις ικανότητές σας από όπου μπορείτε να εφαρμόζετε καλύτερα αυτά τα δώρα.

Δεν υπάρχει ανάγκη ή πρόσκληση για μια αίσθηση του επείγοντος, αλλά θα πούμε ότι ο χρόνος που θα απαντήσει στην κλήση σας εξαρτάται από εσάς. Θέλουμε μόνο να προσεγγίσετε αυτό το θέμα με μια χαλαρή, ήρεμη και ισορροπημένη κατάσταση του συναισθήματος σας, καθώς η κατάσταση αυτή θα ενισχύσει σημαντικά τις ικανότητές σας με κάθε τρόπο. Αυτό είναι κάτι που επιθυμούμε να έχετε πάντα κατά νου και δεν έχει σημασία τι σας παρουσιάζεται. Τίποτα δεν μπορεί να μην έρθει εύκολα κοντά σας, εάν δεν είστε σε μια ισορροπημένη κατάσταση. Οι απαντήσεις θα σας ξεφύγουν, στην καλύτερη κρίση θα σας αφήσουν, και η ορθή εκτέλεση των καθηκόντων σας θα σας ξεφύγει, αν προχωρήσετε σε μια μη ισορροπημένη κατάσταση.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν θέσεις που θα προσφέρονται σε τομείς που αυτή τη στιγμή δεν είσαστε πλήρως ενήμεροι. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν, καθώς κάθε ένας από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να συμπληρώσετε μία από αυτές τις θέσεις με βάση την εμπειρία σας και την προθυμία σας να μάθετε μια νέα δεξιότητα. Την κατάλληλη στιγμή θα σας εξηγήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες αυτές και τι μπορείτε να κάνετε ώστε οι επιθυμίες σας να γίνουν εμφανώς γνωστές σε όλους μας καθώς και για ποιές από αυτές τις θέσεις ενδιαφέρεστε. Έχουμε πολλά θέματα που θα εργαστούμε μαζί σας, και πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις θα εργαστείτε στο πλευρό μας στην εκπλήρωση των καθηκόντων αυτών. Αυτό που μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε με αυτές τις ευκαιρίες θα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς και θα σας γνωστοποιούμε μόνο αυτές τις δυνατότητες που θα είναι στη διάθεσή σας, για να μην επιμείνετε ή πειστείτε να πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις, καθώς κάθε απόφαση που θα πάρετε θα είναι δική σας

Να ξέρετε ότι κάθε επιλογή που θα κάνετε από εδώ και πέρα θα είναι εξ ολοκλήρου η απόφαση σας, και εμείς δεν θα επηρεάσουμε τη λήψη των αποφάσεων σε κανένα σημείο. Θα απολαύσετε την απόλυτη ελευθερία όλες τις επερχόμενες ημέρες και ενώ θα εργάζεστε μαζί μας και δεν θα κάνετε τίποτα, που να μην είναι τίποτα άλλο εκτός από τις δικές σας επιλογές. Αυτός θα είναι ο τρόπος και δεν θα υπάρξει κανένας άλλος τρόπος, καθώς αυτός είναι ο κόσμος σας και το ταξίδι σας και όλα είναι στο χέρι σας. Καθώς τα έχουμε συζητήσει όλα αυτά, δεν είμαστε εδώ για να δίνουμε εντολές, δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε τι να κάνετε και πότε να το κάνετε, και δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι αυτό θα γίνετε με αυτό τον τρόπο και αυτό θα γίνετε με τον άλλο τρόπο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε, να σχηματίσετε, και να δημιουργήσετε τον κόσμο που επιθυμείτε να ζήσετε σε αυτόν, αλλά αυτός ο κόσμος είναι δικός σας και εμείς θα το καταλάβουμε αυτό και θα το σεβαστούμε. Είμαστε εδώ μόνο για να σας προσφέρουμε τη βοήθειά μας, αν επιθυμείτε να βρεθείτε σε μια καλύτερη θέση που θα ζήσετε όλοι σας.

Κάποιοι από εσάς θα κάνετε την μετάβαση στην πέμπτη διάσταση, και ακόμα ποιό πέρα, εμείς σας προτείνουμε να σας βοηθήσουμε σε αυτή σας την μετάβαση εξαλείφοντας τις πτυχές εκείνες της ζωής σας που τις χρησιμοποίησαν για να σας συντρίψουν κάτω στις χαμηλότερες διαστάσεις. Βλέπουμε πολλούς από εσάς να παλεύουν με κάποιες από αυτές τις πτυχές της ζωής τους, στο μόνο που μπορούμε να βοηθήσουμε είναι η ανακούφιση από αυτά τα υποδείγματα και τις συνήθειες προσφέροντάς σας τις συμβουλές μας και την καθοδήγηση μας, οδηγώντας σας σε ένα νέο μονοπάτι που θα σας μεταφέρει σε υψηλότερους προορισμούς από τις διαδρομές που διανύετε αυτή τη στιγμή στο ταξίδι σας. Για να αφήσετε μία διαδρομή και να αρχίσετε μία άλλη δεν απαιτείτε μεγάλη προσπάθεια, απόλυτη αποφασιστικότητα και θέληση, εάν για μια στιγμή δεν προσπαθήσουμε να το κάνουμε, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Όλοι μας εδώ στα υψηλότερα επίπεδα έχουμε δημιουργήσει ένα σημείο που λειτουργεί ως διακόπτης, αυτό στρέφετε από το ένα μονοπάτι στο άλλο, θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι οι ανταμοιβές για την πραγματοποίηση αυτής της επιλογής είναι μεγάλες και αξίζουν όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για την επίτευξη αυτού του στόχου. Μπορείτε να το κάνετε, ξέρουμε ότι μπορείτε, και θα σας προσφέρουμε την καθοδήγηση και την κατεύθυνση για να οδηγηθείτε προς αυτήν την πορεία.

Τι είναι αυτό κατά τη γνώμη σας αυτή τη στιγμή που ενεργεί για να σας επιβαρύνει και να σας βυθίσει μέσα στην 3η διάσταση; Τι είναι αυτό από τη ζωή σας που δεν εξυπηρετεί το ανώτερο καλό σας και που θα θέλατε να απελευθερωθείτε; Πού θα θέλατε αυτό να είναι, και τι θα χρειαστείτε για να φτάσετε εκεί; Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα που θα σας οδηγήσει στα πρώτα βήματα της νέας σας ζωής; Ποιες είναι οι πτυχές της ζωής σας ή του εαυτού σας που αφήνοντας τες σαν μια βαριά άγκυρα μπορούν να σας γονατίσουν κάτω; Βλέπετε τι είναι αυτό στη ζωή σας σήμερα που λειτουργεί ως άγκυρα; Βλέπετε τι μπορείτε να κερδίσετε με τη δυναμική της απελευθέρωσης αυτού που σας κρατά πίσω;

Σε όλη την πορεία σας, εμείς από τις υψηλότερες σφαίρες που ενεργούμε ως οδηγοί σας, έχουμε προσπαθήσει να ρίξουμε φως σε αυτό που εσείς έχετε αποφασίσει να σας κρατήσει πίσω. Εμείς, φυσικά, δεν μπορούμε να απομακρύνουμε τα εμπόδια αυτά εκ μέρους σας, αυτό είναι το καθήκον σας. Μπορούμε μόνο να δουλέψουμε ώστε να επισημάνετε αυτές τις πτυχές του εαυτού σας για να σας επιτρέψουν να δείτε σαφέστερα τι είναι αυτό που σας βαραίνει. Τι μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε γιʼ αυτές τις πτυχές όταν το φως τις έχει φωτίσει, είναι στο χέρι σας. Είναι η ζωή σας, και κάθε επιλογή που κάνετε είναι δική σας . Καθώς οι οδηγοί σας, έχουμε κάνει συμφωνίες μαζί σας στην τρέχουσα ενσάρκωση σας και εμείς θα εφαρμόσουμε αυτές τις συμφωνίες λέξη προς λέξη, γράμμα προς γράμμα. Εμείς δεν θα υπερβούμε τα όρια μας, καθώς αυτό δεν θα σας ωφελήσει, και αυτό δηλώνει ότι είναι το μεγαλύτερο όφελος για εσάς που μας αφορά περισσότερο.

Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε και εμείς θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τα καθήκοντα και την επίτευξη των στόχων που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας πριν περάσετε τις φυσικές σφαίρες ως ένα νεογέννητο παιδί. Βοηθήστε μας να δούμε πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε, και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας καθοδηγήσουμε σε αυτή την πορεία. Μερικές φορές είναι δύσκολο για εμάς να καταλάβουμε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που επιθυμείτε και τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να μας το γνωστοποιείτε σαφέστερα από ό, τι νομίζετε, και εμείς να σας πούμε ότι σήμερα σας αφουγκραζόμαστε και θα σας ακούσουμε και θέλουμε από εσάς να μας κάνετε τις επιθυμίες σας γνωστές. Έχετε το λόγο μας ότι θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας καθοδηγήσουμε καθ όλη τη διάρκεια της οποιουδήποτε διαδρομής που θα επιλέξετε όσο θα αντιλαμβανόμαστε με διαύγεια τι είναι αυτό που θέλετε να είστε. Αν είστε για εδώ μαζί μας μέσα στις υψηλότερες σφαίρες, τότε θα κάνουμε όλοι ότι περνά από το χέρι μας για να σας καθοδηγήσουμε κατά μήκος της διαδρομής και θα σας οδηγήσουμε σε αυτόν τον προορισμό.

Υπάρχουν και υπήρξαν στιγμές της ζωής σας που μπορεί να έχετε αισθανθεί τη θεϊκή παρέμβαση, και σας λέμε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να ακούτε την εσωτερική φωνή σας, γιατί στην πραγματικότητα έχουμε παρέμβει και υπήρξε ένα χέρι που απλώθηκε, για να σας καθοδηγήσει. Πολλοί από εσάς έχουν αισθανθεί αυτό το χέρι και θα συνεχίσετε να αισθάνεται την καθοδήγησή μας σε όλες τις επόμενες ημέρες. Ποτέ πιο πριν από αυτή την περίοδο της ζωής σας δεν είχατε τους οδηγοί σας, τους φίλους και την οικογένειά σας από τις υψηλότερες σφαίρες, να είναι τόσο ενεργοί στην επικοινωνία μαζί σας για να σας καθοδηγήσουν, να σας προσφέρουν συμβουλές και τη βοήθεια, καθώς κάνετε τη διαδρομή σας μέσα από τις ανατροπές και τις στροφές στο τέλος του μεγάλου ταξιδιού σας, και συνδιασμένα, ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε μια εποχή που ήταν πιο σημαντική για εσάς για να ακούτε, να ψάχνεστε και να αισθάνεστε για εμάς και τις προσπάθειές μας για την καθοδηγήσει σας από ό, τι είναι σήμερα.

Μπορείτε να μας ακούσετε μερικές φορές; Αισθάνεστε την παρουσία μας; Είμαστε εδώ, και αν είμαστε εδώ που εύχεστε να είμαστε, εμείς απλώνουμε το χέρι μας για να σας βοηθήσουμε για να σας ανυψώσουμε επάνω. Πάρτε το χέρι μας, εμπιστευτείτε μας. Να ξέρετε ότι σας αγαπάμε και θέλουμε μόνο ό, τι είναι το καλύτερο για εσάς και οτιδήποτε είναι αυτό που επιθυμείτε για τον εαυτό σας. Μόνο αυτό θα σας προσφέρουμε, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, αυτή είναι η ζωή σας και το ταξίδι σας, είμαστε οι οδηγοί σας στη διαδρομή της πορείας σας.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford