Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

2 Απριλίου 2012, Asthar


Μήνυμα από τη Διοίκηση Asthar Γαλαξιακή Ομοσπονδία 2 Απριλίου 2012
Γεια σας αγαπητοί μου, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία να μιλήσω μαζί σας σήμερα, με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επόμενες ημέρες για σας. Βλέπουμε ότι το μήνυμά προς σε σας, πριν από λίγες ημέρες σχετικά με την προσωρινή μετεγκατάσταση των ατόμων που ζουν σε περιοχές, που πιστεύουμε ότι είναι επιρρεπείς σε πλημμύρες, προκάλεσαν μεγάλη αναταραχή, και πολλοί αντιμετωπίζουν τον φόβο με την εκμάθηση των εν λόγω πληροφοριών. Θέλουμε να κάνουμε τους εαυτούς μας τόσο σαφής όσο μπορούμε και να σας πούμε, ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αισθάνεται φόβο σε οποιοδήποτε επίπεδο ή να ανησυχείτε καθόλου για την ασφάλεια του εαυτού σας, τις οικογένειές σας, τους φίλους σας και τους γείτονές σας.


Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι μπορείτε να περιμένετε τις επόμενες ημέρες, και θεωρούμε ότι αυτό πρέπει να σας δώσει παρηγοριά και ειρήνη στο μυαλό σας, ξέροντας ότι δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Προς το τελευταίο τρίμηνο του έτους του 2012 σας, για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, προβλέπουμε μερικούς σεισμούς, που θα προκαλέσου κάποιες ζημιές νερού στα σπίτια και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των περιοχών που είναι επιρρεπείς σε πλημμύρες. Οι περιοχές αυτές που βλέπουμε ως επιρρεπείς σε αυτού του είδους των ζημιών από νερό περιλαμβάνουν την πολιτεία της Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νότια περιοχή της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, πεδινές περιοχές της Βόρειας Ευρώπης, και την περιοχή της Νότιας Ασίας.

Αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε είναι να μετεγκατασταθήσουμε προσωρινά εκείνους από εσάς που διαμένουν σε αυτές τις περιοχές, σε σημεία που δεν είναι όλα ευαίσθητα σε αυτό το είδος των ζημιών του νερού. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι νέο σε όσους ζουν στη Φλόριντα και τη Νότια Ασία, καθώς πολλές φορές σε όλο το παρελθόν σας, κάτοικοι αυτών των περιοχών έχουν μεταφερθεί προσωρινά λόγω ότι πλησίαζαν τυφώνες, οι τυφώνες και οι ζημιές από το νερό προκαλούνται από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας. Οι κάτοικοι επέστρεψαν σε αυτές τις περιοχές αφού είχαν περάσει αυτές οι καταιγίδες, και αυτό είναι ακριβώς το πώς εκείνοι από εσάς που ζουν στις περιοχές που πιστεύουμε ότι είναι ευαίσθητες θα βιώσουν το τελευταίο μέρος του τρέχοντος έτους. Η μόνη διαφορά αυτή τη φορά θα είναι, ότι δεν θα πρέπει να μετακινηθείτε μόνοι σας με τη βοήθεια των περιορισμένων πόρων σας και τη λίγη ενημέρωση εκ των προτέρων για την προετοιμασία.

Όσοι από εσάς που ζουν σε αυτές τις περιοχές, θα πρέπει να επικουρείται από την Διοίκηση Ashtar και τους συμμάχους μας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, και μέσα από τους τεράστιους πόρους μας, από άριστα εκπαιδευμένο πλήρωμα και πολύ προηγμένες τεχνολογίες, η προσωρινή μετεγκατάσταση σας θα προχωρήσει πολύ πιο ομαλά από ό, τι οποιαδήποτε προηγούμενες καταστάσεις που κάποιοι από εσάς έχουν δοκιμάσει πριν. Όσοι από εσάς που ζουν σε αυτές τις περιοχές, θα πρέπει να συνοδεύεται από εμάς μέσω της χρήσης προηγμένων τεχνολογιών, που γρήγορα και εύκολα να μετακινηθούν από τον τρόπο της ζημιάς σε περιοχές που θα είναι απολύτως ασφαλή για εσάς και τις οικογένειές σας κατά τη διάρκεια αυτών των λίγων μηνών που θα προκαλέσουν ανησυχία.

Όσοι από εσάς θα έχουν την επιλογή να μεταφερθούν προσωρινά, θα δαπανήσουν έως μερικούς μήνες σε περιοχές που θα έχουν προετοιμαστεί πλήρως επιπλωμένα για σας, ώστε να σας προσφέρουν απόλυτη άνεση και ευκολία, ασφάλεια και ευημερία. Δεν θα υπάρξει τίποτα που θα χρειαστείτε ή να θέλετε ενώ θα είστε εκεί, καθώς όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως ή θα επιθυμούσατε, θα πρέπει να σας παρέχονται. Θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε ένα αξιόλογο διάλειμμα από τις δουλειές σας και το στρες της καθημερινότητάς σας από την ζωή σας καθώς θα χαλαρώσετε, ενώ οι μέρες θα περνούν γρήγορα. Αυτό θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για πολλούς από εσάς να μας γνωρίσετε καλύτερα, και θα περιμένουμε τόσο πολύ στο να είμαστε σε θέση να μοιραστούμε όλα αυτά μαζί σας. Έχουμε τόσα πολλά να σας πούμε για τον εαυτό μας και το ταξίδι μας, και περιμένουμε με τόσο ενδιαφέρον την χαρά της μάθησης, τόσο για εσάς μέσα από τις ιστορίες σας, που ελπίζουμε ότι θα μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας εδώ στο όμορφο μπλε πλανήτη σας.

Θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε βήμα της διαδρομής από σήμερα σε όλο το υπόλοιπο του τριμήνου και με την πολυδιάστατη εμπειρία μας, πέρα από τη δική σας, σας λέμε ότι σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να αρχίσουμε να μιλούμε πιο προσωπικά σας, μέσω των μέσων ενημέρωσης σας και ακόμα και πρόσωπο με πρόσωπο με όσους από εσάς θα πρέπει να εργάζονται μαζί μας για τα πολλά έργα που θέλουμε να ξεκινήσουμε μαζί σας. Πιστεύουμε ότι όταν θα είμαστε σε θέση να επικοινωνήσει μαζί σας με αυτόν τον τρόπο, πολλοί από εσάς θα νιώσετε ανακούφιση από ορισμένες από τις ανησυχίες που επιβαρύνουν τον εαυτό σας σήμερα.

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε καθόλου για αυτές τις ημέρες που ακλουθούν, καθώς έχουμε κάθε προσδοκία για σας, για να δείτε την εμπειρία της ανάληψης σας με τον τρόπο που έχει προγραμματιστεί για εσάς, και η οποία είναι μια όμορφη και υπέροχη εμπειρία για τον καθένα σας. Αυτό είναι το πώς έχει προγραμματιστεί για εσάς για πολλούς αιώνες, και είμαστε εδώ μαζί σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ακριβώς αυτό που φαινόταν τόσο μακρύ εμπρός, και να ενισχύσουμε το πρώτο βήμα στο δρόμο αυτού του ταξιδιού σας πολύ καιρό πριν. Δεν θα πάρει μόνο ένα βήμα από αυτήν την ημέρα προς τα εμπρός, θα σταθούμε μαζί σας ώμο με ώμο σε όλο αυτό το τελευταίο κεφάλαιο της τρίτης πολυδιάστατης εμπειρίας σας και θα παραμείνουν μαζί σας δίπλα-δίπλα, καθώς ανοίγετε το βιβλίο σας για να μετατρέψετε την πρώτη σελίδα της νέας σας ιστορία.

Είμαστε οικογένεια σας του Φωτός από τα αστέρια

Κανάλι: Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford