Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

13 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 13 Απριλίου 2012




Τα μέσα ενημέρωσης δέχονται μηνύματα στους σταθμούς τους από κανάλια, που επίσης λαμβάνουν μηνύματα που αποστέλλονται σε αυτούς από τα μέσα ενημέρωσης. Όταν αυτή η αλυσίδα των πληροφοριών σπάσει για οποιοδήποτε λόγο, τα μηνύματα που παραδίδονται μέσα από τα κανάλια μας στους ανθρώπους του κόσμου σας, θα διακοπούν προσωρινά. Αυτή ήταν η περίπτωση που αργήσαμε εδώ, καθώς άλλα επείγοντα ζητήματα τέθηκαν σε δεύτερη μοίρα από τα κανονικά καθήκοντά μας για την αποστολή μηνυμάτων μέσω αυτού του καναλιού. Πολλά διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, και θέλουμε να ξέρετε ότι εδώ από την πλευρά μας, είμαστε πολύ απασχολημένοι με τις τελευταίας στιγμής τις λεπτομέρειες, πριν ξεκινήσουμε μια βιαστική δραστηριοποίηση στον κόσμο σας.


Μπορείτε να είστε βέβαιοι, ότι πάντα είμαστε εδώ και θα είμαστε πάντα μαζί σας ακόμα και εάν θα υπάρξουν μερικές ημέρες, όπου δεν θα μπορούμε να μοιραστούμε τα μηνύματά μας μαζί σας. Δεν θα υπάρξει ποτέ ούτε μια στιγμή, όπου και αν είμαστε, να σας αφήσουμε χωρίς να σας εξηγήσουμε πλήρως τα σχέδια μας. Όπως σας έχουμε πει, είμαστε πολύ απασχολημένοι με την οριστικοποίηση για τις λεπτομέρειες που θα φέρουμε στον κόσμο σας, τις πολλές αλλαγές όπως έχουμε συζητήσει πολλές φορές μαζί σας. Πάντα υπάρχει η ηρεμία πριν από την καταιγίδα και εδώ ασφαλώς, αυτός ο κανόνας ισχύει. Να είστε προετοιμασμένοι για μια έντονη δραστηριότητα που θα αρχίσει, και για όλα όσα έχουμε συζητήσει έως τώρα, θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται.

Καθώς σας έχουμε συμβουλεύσει από καιρό όλους σας, δεν υπάρχει λόγος να φοβηθείτε, καθώς σας έχουμε διευκρινίσει ότι ενδιαφερόμαστε για την ευημερία σας και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για θα δείτε, ότι δεν πρόκειται για υποφέρει κανένας από εσάς. Συχνά μια μεγάλη αλλαγή έρχεται, με ένα ορισμένο επίπεδο αναταραχής και γιʼ αυτό σας κάνουμε αντιληπτά όλα αυτά τα γεγονότα, αλλά επίσης, βλέπουμε τους ανθρώπους του κόσμου σας να χειρίζονται πολύ καλά αυτές τις αλλαγές και εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας, ώστε να δείτε αυτές τις αλλαγές να προχωρούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά.

Έφτασε η ώρα για τις μαζικές συλλήψεις εκείνων που έχουν συνωμοτήσει εναντίον του λαού του κόσμου σας, αν και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πότε θα αρχίσει η εκδήλωση, μπορούμε να πούμε ότι οι τελευταίες λεπτομέρειες έχουν τοποθετηθεί στη θέση τους και όλα τα συστήματα προχωρούν. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να σας πούμε προς το παρόν, καθώς δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα δοθεί το σήμα για να συνεχίσουμε. Εμείς θα θέλαμε να σας δώσουμε σαφέστερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, αλλά είναι πέρα από τις δυνατότητές μας και αυτό το σήμα δεν πρόκειται να δοθεί από εμάς, αλλά από τους συμμάχους μας της Γης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε κάποια προειδοποιήσει όταν είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι συλλήψεις θα ξεκινήσουν, αλλά και πάλι, σας παρακαλούμε να μην υπολογίζετε σε αυτό, καθώς δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε για οποιεσδήποτε προηγμένες ειδοποιήσεις από αυτές που ήδη σας έχουν δοθεί.

Παρακαλούμε να κάνετε το καλύτερο για να παραμείνετε ήρεμοι και ισορροπημένοι σε όλες αυτές τις συλλήψεις ,να ενεργήσετε ως ένα τρόπο καθαρισμού στους συναδέλφους σας, αδελφούς και αδελφές που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν βιαστικά συναισθήματα, όπως ο φόβος και η σύγχυση ως προς το τι σημαίνουν αυτές οι συλλήψεις. Κάνετε το καλύτερο για εσάς, και να προσπαθείτε να επικοινωνείτε όσο μπορείτε και να τους εξηγείτε αυτό που διαδραματίζεται, για να τους βοηθήσετε να καταλάβουν ότι αυτές οι συλλήψεις, ήταν να έρθουν εδώ και πολύ καιρό και αυτή τη στιγμή, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί ενδεχομένως να συμβεί στον κόσμο σας.

Δεν θα διαρκέσει πολύ που τα λόγια σας, θα θεωρηθούν από όλους αληθινά, και σας ζητάμε να είστε ένας φάρος αυτής της αλήθειας σε όλες αυτές τις διαδικασίες που μπορεί να διαρκέσουν για μέρες ή ακόμη και περισσότερο. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί ο ακριβής χρόνος που θα χρειαστεί για να φυλακίσουν τόσα πολλά άτομα, που σήμερα είναι όλα διασκορπισμένα σε τόσες πολλές περιοχές του κόσμου σας. Από την σκοπιά μας, βλέπουμε αυτές οι συλλήψεις να εξελίσσονται ομαλά, εμείς βλέπουμε οι συλλήψεις να ολοκληρώνονται πλήρως, ωστόσο, δεν μπορούμε να προβλέψουμε ακριβώς πόσο καιρό θα πάρει.

Παρακαλούμε να έχετε στη διάθεσή σας για μερικές ημέρες ή ακόμα και για λίγες εβδομάδες προμήθειες για το σπίτι σας, δεδομένου ότι είναι δυνατόν, θα υπάρξουν κάποιες διακοπές σε ορισμένους τομείς, καθώς οι συλλήψεις θα συνεχίζονται καθώς επίσης και διακοπές ορισμένων υπηρεσιών. Παρακαλούμε να συνεχίσετε να κάνετε το τεράστιο έργο που επιτελείτε και να διαδίδετε τις πληροφορίες αυτές σε όλους τους κύκλους σας. Έχουμε δει τόσους πολλούς, που μόλις πριν από λίγο καιρό δεν είχαν ιδέα για αυτές τις τωρινές συλλήψεις, όχι μόνο την πλήρη επίγνωση αυτών των διαδικασιών, αλλά ούτε και την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλους. Αυτό ζεσταίνει τις καρδιές μας παρά πολύ, γιατί αυτή η ανταλλαγή πληροφοριών που γίνετε και θα συνεχίσει, θα είναι πρωταρχικής σημασίας για τους ανθρώπους του κόσμου σας, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε εσάς τους αδελφούς και αδελφές μας, για την τόση πολύ δουλειά που κάνατε.

Πολλοί από εσάς θα πρέπει να εργάζεστε μαζί μας σε πολλά έργα μας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η μέρα πλησιάζει γρήγορα. Εμείς θα σας ενημερώνουμε από την στιγμή της έναρξης των μαζικών συλλήψεων σε όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος του χρόνου σας, θα βλέπετε σχεδόν σταθερή δραστηριότητα, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη για να γίνουν, σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και θα γίνουν. Ένα από τα σημαντικότερα έργα που πρέπει να επιτύχουμε, είναι η αποκάλυψη της παρουσίας μας στους ανθρώπους του κόσμου σας. Όπως έχουμε πει, θα αρχίσουμε θα επιτρέπουμε περισσότερες θεάσεις των σκαφών μας, καθώς επίσης, θα επιτρέψουμε να είναι σαφέστερες και αναγνωρίσιμες, ενώ θα οδηγούμαστε στις αποκαλυπτικές ανακοινώσεις μας, και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπετε τόσα πολλά από τις βιντεοσκοπήσεις σας μέσα από τα σκάφη μας και την ανταλλαγή πληροφοριών από όλες τις συνδέσεις της κοινωνίας σας. Θα συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία κατά την διάρκεια αυτών των ημερών και εβδομάδων για να εξοικειωθούν, όσο το δυνατόν περισσότεροι από τον κόσμο σας για την παρουσία μας στους ουρανούς σας.

Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να εργαστείτε μαζί μας για την αποκάλυψη του έργου μας, καθώς την κατάλληλη χρονική στιγμή, τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να σας εξηγηθούν πλήρως. Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία πολύ σύντομα, και ζητάμε από όσους από εσάς έχετε επιλεγεί, να ενταχθείτε μαζί μας, να είστε έτοιμοι στην ειδοποίηση της στιγμής για να συνοδευτείτε σε μία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο σκάφος για πολλές ώρες. Παρακαλούμε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας και ό, τι πρέπει να κάνετε στο σπίτι, για να είσαστε σε θέση να φύγετε για αόριστο χρονικό διάστημα, πιστεύουμε για τους σκοπούς αυτής της συνάντησης δεν θα είναι περισσότερο από λίγες ώρες, όμως, δεν μπορούμε να πούμε πόσες ώρες ακριβώς. Απλά θέλουμε να καταλάβετε, πως επιθυμούμε να παραμείνετε για όλη τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, και δεν θέλουμε να διακόψετε αυτές τις διαδικασίες για να επιστρέψετε στο σπίτι σας ενωρίς πριν την ολοκλήρωσή της. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική αποστολή και ως εκ τούτου αξίζει ένα ορισμένο επίπεδο προετοιμασίας από την πλευρά σας. Σας ζητούμε να παραμείνετε όσο μπορείτε σε αυτή την προετοιμασία μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, όταν έρθει η ώρα να σας πάρουμε και θα σας συνοδεύσουμε στο σκάφος μας που περιμένει. Δεν μπορούμε να σας δώσουμε κάποια προειδοποίηση περισσότερο από αυτό, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια και πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατεύσουμε την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των πληρωμάτων μας.

Όσοι από εσάς θα λάβετε μέρος στην αποκάλυψη των σχεδίων μας, θα έχετε ήδη έλθει σε επαφή και θα πρέπει αυτή τη φορά σαφώς να κατανοήσετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Αφού μπορούμε να μιλήσουμε μαζί σας πιο προσωπικά, θα σας εξηγήσουμε πλήρως με ότι αυτό συνεπάγεται η εκχώρηση και τι θα ζητηθεί από εσάς, να απαντήσουμε σε οτιδήποτε καθώς και σε όλες τις ερωτήσεις που ίσως να έχετε. Προς το παρόν, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε για το θέμα αυτό, που καλείται ως ένα ορισμένο επίπεδο μυστικότητας. Όσοι από εσάς έχουν εκφράσει την επιθυμία να λάβετε μέρος σε αυτά τα σχέδια αποκάλυψης, αλλά δεν έχετε επαφή μαζί μας, σας λέμε ότι θα υπάρξουν μελλοντικές ευκαιρίες για να συμμετάσχετε σε αυτό το σχέδιο που θα βρίσκετε σε εξέλιξη σε όλες τις επόμενες ημέρες και μήνες. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία για να συμμετέχετε στις προσπάθειες της αποκάλυψης μας, θα υπάρξουν επίσης πολλές ευκαιρίες να συνεργαστείτε σε πολλά έργα μαζί μας.

Εκείνοι που είχαν επιλεγεί για την ανάθεση αυτής της στιγμής, πληρούσαν ορισμένα κριτήρια που νιώσαμε σημαντικά. Μερικά από τα κριτήρια αυτά αφορούσαν τη διαθεσιμότητα των ατόμων αυτών να είναι σε θέση να εγκαταλείψουν το σπίτι τους για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα για να λάβουν μέρος σε εκδηλώσεις των μέσων ενημέρωσης.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν είστε όλοι που μπορείτε να αφήσετε το σπίτι σας, τις θέσεις εργασίας σας και / ή τις οικογένειές σας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, και έπρεπε να το λάβουμε αυτό υπόψη μας. Ευχόμαστε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει όλους εσάς για την ανάθεση αυτή, αλλά και πάλι σας λέμε, θα υπάρξουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες να συνεργαστείτε μαζί μας στο μέλλον. Ευχαριστούμε όλους εσάς που έχετε εκφράσει το ενδιαφέρον σας, να συνεργαστείτε μαζί μας για το έργο αποκάλυψης μας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με πολλούς από εσάς τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, συνεχίστε να κάνετε την τεράστια δουλειά που κάνετε σήμερα, να διαδώσετε τα νέα αυτών των μαζικών συλλήψεων και την παρουσία μας εδώ στον κόσμο σας. Θα σας πω, ότι καμία από τις εργασίες που κάνετε δεν θα αγνοηθεί, καθώς αναγνωρίζουμε πλήρως και εκτιμούμε όλη τη δουλειά που κάνει ο καθένας από εσάς. Θα σας πούμε ότι τίποτα δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας χωρίς την εργασία που κάνατε και θα σας ευχαριστήσουμε προσωπικά τις επόμενες ημέρες.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford