Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

3 Απριλίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 3 Απριλίου 2012
Ο Ashtar επικοινωνεί απευθείας στα μυαλά και στις καρδιές όλων εκείνων που επιθυμούν να λάβουν την αγάπη του και την καθοδήγησή του. Ο Ashtar δεν μιλάει μέσω οποιονδήποτε καναλιών αυτή τη στιγμή. Ο Ashtar δεν έχει ανάγκη ή θέλει να μοιραστεί τις πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο. Ο Ashtar ακούει τι λέγεται για την καθοδήγηση και όσους αναζητούν την καθοδήγησή του, και απαντά στις κλήσεις τους με τρόπους που δεν απαιτείται η ανάγκη από ένα μέντιουμ ή κανάλι. Υπάρχουν πολλά όντα σε ολόκληρο το σύμπαν που μιλούν μέσα από τα κανάλια για να μοιραστούν τις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους, τις διδασκαλίες τους, την καθοδήγησή τους και την αγάπη τους, αλλά ο Ashtar δεν επικοινωνεί με κανένα από εσάς αυτή τη στιγμή με αυτό τον τρόπο.


Όποιος ισχυρίζεται ότι αυτή τη στιγμή, είναι κανάλι επικοινωνίας του Ashtar, είτε είναι ο Ashtar αναμφίβολα ως αποστολέας των επικοινωνιών τους, ή διαπράττει σκόπιμα μια φάρσα ή ένα con. Αυτά τα άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι κανάλια επικοινωνιών του Ashtar για τον εαυτό τους, ίσως δεν μπορούν να έχουν καμία επικοινωνία με οποιαδήποτε άλλη οντότητα, και το μόνο που μπορούν να μοιράζονται μια αντανάκλαση των σκέψεών τους. Δεν κρίνουμε κανέναν για αυτό. Θέλουμε μόνο να καταστήσουμε σαφές σε όλους όσους θέλουν να κατανοήσουν αυτό. Ο Ashtar, ο Ανώτατος Διοικητής της Διοίκησης Ashtar, δεν μιλάει απευθείας σε εσάς ή μέσω οποιονδήποτε καναλιών αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν μεμονωμένα μέλη της Διοίκησης που ο Ashtar για να σας μιλούν μέσα από τα κανάλια αυτή τη στιγμή, και μερικές από αυτές τις επικοινωνίες μιλούν επισήμως για τη Διοίκηση Ashtar ως οργάνωση. Μερικές από αυτές τις επικοινωνίες μιλάνε μόνο για τις προσωπικές τους απόψεις και διδασκαλίες των μεμονωμένων μελών αυτής της εντολής που στέλνουν μηνύματα με αυτόν τον τρόπο.

Το μεγάλο σχέδιο του συνόλου που διαπνέετε εδώ, στον κόσμο σας και τι παράπλευρες συνέπειες εξαπλώνονται σε όλο το σύμπαν σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις επιρροές της σκέψης σας και τη συμπεριφορά σας. Δεν επιθυμούμε για εσάς, τους αδελφούς και τις αδελφές μας, να παραπλανηθείτε με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς έχουν διαφορετικές απόψεις σας ως προς το ποιές είναι οι αξιόπιστες πηγές αυτού του είδους των πληροφοριών και τιμούμε και σεβόμαστε τις επιλογές που κάνετε. Δεν θέλουμε να σας πούμε ποιές εκφράσεις να ακολουθήσετε και οι ποιές δεν πρέπει να ακολουθήσετε. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι, αντί να σας προσφέρουμε την καθοδήγηση και τη σοφία μας για να σας βοηθήσουμε, να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τις δικές σας δυνάμεις ώστε να ξεχωρίζετε με τη διαίσθηση σας και να φτάσετε να αντιληφθείτε, από που προέρχονται οι ειδικές αυτές πληροφορίες. Αισθανόμαστε ότι αυτός ο τρόπος είναι πολύ καλύτερος για την πρόοδο σας και την ανάπτυξη σας, μετά από αυτό, απλώς θα είσαστε προς τη σωστή κατεύθυνση προς μας. Προτιμούμε να σας προσφέρουμε τα εργαλεία και να μοιραστείτε τις γνώσεις μας για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά, στη συνέχεια θα σας επιτραπεί να παίρνετε αυτές τις αποφάσεις για τον εαυτό σας.

Σήμερα μπορούμε μόνο να σας πούμε, ότι δεν είναι ο ίδιος ο Ashtar που επικοινωνεί μαζί σας αυτή τη στιγμή με τον τρόπο που απαιτεί ένα κανάλι, επειδή βλέπουμε ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών που προέρχονται από ορισμένες περιοχές αυτή τη στιγμή που εμποδίζουν την πρόοδο που θεωρούμε ότι πρέπει να έχετε κάνει. Αισθανόμαστε ότι αυτή η πρόοδος είναι τόσο σημαντική, που αποφασίσαμε θα παρέμβουμε για να καθαρίσει αυτό το θέμα μέχρι να μπορέσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια και με σιγουριά να λαμβάνετε τις σημαντικές πληροφορίες και ανακοινώσεις που θα σας στέλνουμε μέσα από τα κανάλια μας αυτή τη στιγμή.

Καταλαβαίνετε τώρα καλύτερα ορισμένες λεωφόρους των πληροφοριών που δίνονται σε σας, και ελπίζουμε ότι θα λάβετε αυτές τις πληροφορίες και θα τις χρησιμοποιήσετε με σύνεση για να σας βοηθήσουν, να κάνετε καλύτερες επιλογές ως προς το ποια φωνή της καθοδήγησης θα ακολουθήσετε μέσα από τις ημέρες που ακολουθούν και θα σας παρουσιαστούν ορισμένες προκλήσεις. Έχουμε αποφασίσει ότι δεν μπορούσε να καθίσουμε πίσω και να επιτρέψουμε στις φωνές με τις ψευδείς πληροφορίες, να σας οδηγήσουν σε κάποιες καταστάσεις που θα απαιτούσαν μεγάλη προσπάθεια και παρέμβαση από την πλευρά μας, για να σας βοηθήσουμε να τις εξαλείψετε, καθώς και από τις μετέπειτα συνέπειες από αυτές τις ψευδείς πληροφορίες.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, εμείς πρέπει να τιμήσουμε την κάθε απόφαση που παίρνετε, αλλά και αν έρθει η στιγμή όπου θα ζητήσετε τη συνδρομή μας, για να σας βοηθήσουμε σε περίοδο ανάγκης σας, θα ανταποκριθούμε, σε αυτό με διορατικότητα προσπαθώντας αυτή τη φορά να μοιραστούμε μαζί σας τις πληροφορίες που μπορούν, αν το επιλέξετε, να σας επιτρέψουν να μείνετε μακριά από ορισμένες καταστάσεις τις επόμενες ημέρες, που θα χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια μας, για να σας απομακρύνουν από αυτές τις καταστάσεις που δεν επιθυμείτε να βρεθείτε. Γι 'αυτό σας λέμε ότι αν και είναι σημαντικό για όλους σας να ακολουθήσετε τη δική σας έμπνευση και την εσωτερική φωνή. Σας δηλώνουμε επισήμως ότι ο Ashtar, ο Διοικητής της Διοίκησης Ashtar, δεν απευθύνομαι σε εσάς, προσφέροντάς σας καθοδήγηση, οδηγίες , και τις προβλέψεις των ημερών σας μπροστά. Ο Ashtar είναι μαζί σας ως πνεύμα, με την αγάπη του, που είναι ένα μεγάλο μέρος της αποστολής μας εδώ αυτή τη στιγμή, αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εσάς και σε άλλους πολύ σημαντικούς και ευρείες τρόπους.

Τώρα που έχουμε το θέμα αυτό ξεκαθαρίσει μια για πάντα, μπορούμε να συνεχίσουμε με τα μηνύματά μας προς εσάς που θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη για να καταλάβετε, όπως πολλές εκδηλώσεις θα ξεδιπλωθούν και ο καθένας από εσάς θα κάνει καλά να έχει μια σταθερή κατανόηση σε αυτές. Οι εκδηλώσεις είναι πολλές, και η κάθε μια από αυτές κουβαλά τη δική της σημασία για τον κόσμο σας. Θα ήθελα να ξεκινήσω τα πρώτα στάδια των σχεδίων γνωστοποίησης μας, πράγμα που θα απαιτήσει μια εργασιακή σχέση με επιλεγμένα άτομα, που θεωρούμε ότι θα πρέπει να χαρακτηριστούν πολύ κατάλληλα για το σκοπό αυτό. Θα ξεκινήσουμε επαφή με όσους από εσάς νιώθουμε, ότι θα θέλανε να συνεργαστούνε σε όλη αυτή τη διαδικασία, και θα το αναγνωρίσουν σαφώς, όταν αρχίσουμε αυτές τις επικοινωνίες. Θα δοθούν οδηγίες για το πώς θα προχωρήσουμε και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Σας ζητάμε να κρατήσετε αυτές τις πληροφορίες για τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή, καθώς υπάρχουν θέματα που αφορούν την ασφάλεια και ένα ορισμένο επίπεδο της διακριτικής ευχέρειας, όπως καλείται.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ή ανάγκη να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με το κοινό. Θα θέλαμε να ξέρετε ότι, πολλές από τις αναρτήσεις σας σε απευθείας συνδέσεις με τα κοινωνικά σας δίκτυα ελέγχονται από αυτούς που δεν παίζουν για την ομάδα μας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάστε ή να ανησυχείτε για αυτό, δεδομένου ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε, ότι το Διαδίκτυο είναι προσβάσιμο στον καθέναν, και φυσικά, είναι φυσικό ότι δεν είναι μόνο για τις επικοινωνίες του φωτός με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχετε για τίποτα απολύτως να ανησυχείτε για το τι αφορά την ασφάλεια σας, καθώς σας παρακολουθούμε από ψηλά και σας γνωστοποιούμε ότι, θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία σας, την ασφάλεια και την ευημερία σας, σε όλη την αποστολή του έργου μας.

Εάν επιθυμείτε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με την οικογένεια ή τους φίλους σας ιδιωτικά, σας λέμε ότι αυτό είναι αποδεκτό και ότι δεν υπάρχει κανένας κανόνας έκδοσης για να σας φιμώσουμε, αλλά σας προτείνουμε να μην μιλήσετε για τις πληροφορίες αυτές ακόμα μέσω της ζωντανής κοινωνικής δικτύωσης σας και όταν στέλνετε ένα προσωπικό μήνυμα, καθώς η ασφάλεια των ιστοσελίδων αυτών δεν μπορεί να είναι απόλυτη και μπλοκάρετε από την πρόσβαση χάκερ υπολογιστών σε αυτές τις ανακοινώσεις. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας σε αυτό το θέμα, αλλά θα σας πούμε, ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει πλέον ανάγκη για αυτού του είδους τις προφυλάξεις ασφάλειας, αλλά εκείνη την ημέρα δεν την γνωρίζουμε ακόμη. Σας ζητάμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας για να σας προστατεύσουμε από την άσκηση ενός ορισμένου επιπέδου διακριτικής ευχέρειας. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας και για την προθυμία σας να συμμετάσχετε στο έργο μας για την γνωστοποίηση.

Θεωρούμε ότι το έργο αυτό θα απευθύνετε σε εκατομμύρια ανθρώπους σας. Σας το λέμε αυτό, γιατί θα είναι σίγουρα η πιο συναρπαστική στιγμή για σας και τους ανθρώπους του πλανήτη σας. Όσοι από εσάς έχετε την επιλογή να λάβετε μέρος σε αυτό το έργο, θα είσαστε οι πρεσβευτές για τον λαό σας, καθώς επίσης, θα είσαστε και οι πρεσβευτές για το λαό μας. Γι 'αυτό η διαδικασία της επιλογής μας, έγινε προσεκτικά, και έχουμε επιλέξει προσεκτικά τον καθένα από εσάς για την ανάθεση αυτή. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη σε κάθε έναν από εσάς, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας, για να φέρετε στους ανθρώπους του πλανήτη σας τις αποδείξεις της ύπαρξής μας, την πραγματική μας φύση, και την κατανόηση της αποστολής μας, την εξυπηρέτηση και την αγάπη για το ανθρώπους του κόσμου σας.

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να βοηθήσετε στο έργο αυτό, με τον να προετοιμάσετε τον εαυτό σας, να είσαστε σε θέση να φύγετε απολύτως από τα σπίτια σας, με μικρή ή καθόλου προειδοποίηση Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε τουλάχιστον μια ανακοίνωση λίγων λεπτών από τη στιγμή που πρόκειται να έρθουμε στα ραντεβού μαζί σας, καθώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε αυτό και όλα τα προληπτικά μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την προστασία σας, καθώς και τα πληρώματα μας που μας έστειλαν για τη συλλογή σας. Παρακαλώ δοκιμάστε να παραμείνει έτοιμοι, να είσαστε σε θέση, να εγκαταλείψετε τις κατοικίες σας σε ειδοποίηση της μιας στιγμής. Αυτό θα απαιτούσε διαφορετικά επίπεδα της προετοιμασίας για τον καθένα σας, και σας ζητάμε να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα πρέπει να κάνετε για να είστε σε θέση να φύγετε από το σπίτι σας, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση για να συναντηθείτε μαζί μας για αόριστο χρονικό διάστημα. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς δεν μπορείτε να αφήσετε το σπίτι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα έχουμε μεριμνήσει γιʼ αυτό μέχρι να επιστρέψετε σε ένα κατάλληλο χρονικό πλαίσιο. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε μαζί σας, και το πότε μπορούμε να μιλήσουμε πιο προσωπικά. Θα σας γνωστοποιήσουμε ολόκληρη την αποκάλυψη σχεδίου μας και θα μάθετε πότε θα κληθείτε να μας συναντήσετε και πόσο καιρό θα μείνετε. Εμείς δεν θα σας αποκαλύψουμε αυτές τις πληροφορίες αυτή τη στιγμή μέσα από τα κανάλια μας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Θα περιμένουμε μέχρι να μπορούμε να μιλήσουμε μαζί σας προσωπικά.

Ανυπομονούμε να συναντηθούμε μαζί τον καθένα σας, που έχει επιλεχθεί για αυτή τη διαδικασία, και να πω σε όσους δεν έχουν επιλεχθεί αυτή τη στιγμή, ότι θα υπάρξουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες για να λάβουν μέρος σε αυτή τη διαδικασία, αλλά και σε πολλά άλλα έργα και ότι θα πρέπει να συνεχίζουν να εργάζονται από κοινού. Το έργο αποκάλυψη θα είναι απλώς το πρώτο έργο που αναλαμβάνουμε μαζί σας. Αυτό θα ανοίξει την πόρτα και να επιτρέψει σε πολλά άλλα έργα μας να προχωρήσουν σε εξέλιξη. Αναγκαστικά, δεν θα υπάρξει μια μακρά περίοδος αναμονής μεταξύ των προσπαθειών μας και της δημοσιοποίησης των έργων που θα αναλάβετε από κοινού, έτσι ώστε όσοι από εσάς δεν έχουν επιλεγεί για την αρχική αποκάλυψη του σχεδίου δεν θα πρέπει να περιμένουν πολύ για να μας συναντήσουν και να αρχίσουν να εργάζονται μαζί μας. Μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό, καθώς ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα και έχουμε πολλή δουλειά για να επιτευχθεί.
Σας ενημερώνουμε ότι αυτή τι στιγμή είμαστε σε επαφή με πολλούς από εσάς που έχουν επιλεγεί για το έργο αυτό, και σας ζητάμε να κρατήσετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά για τις επικοινωνίες μας. Οι ανακοινώσεις αυτές θα διαφέρουν από άτομο σε άτομο ανάλογα με το πόσο γρήγορα θα αισθάνεστε ότι θα αναγνωρίσετε τις προσπάθειές μας που επικοινωνήσουμε μαζί σας. Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις τις διαίσθησής σας και να κάνετε μια προσπάθεια να αναγνωρίσετε τις προσπάθειές μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εάν το κάνετε αυτό, είμαστε σίγουροι ότι θα αναγνωρίσετε πράγματι τις κοινοποιήσεις αυτές, και θα ξέρετε ότι έχετε κατανοήσει το μήνυμά μας και ότι δεν θα υπάρξει καμία ανάγκη για εσάς για να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς μας πληροφορείτε ότι έχετε λάβει το μήνυμά μας. Εμείς θα το γνωρίζουμε αυτό. Θα σας ζητηθεί πάλι να μην ανακοινώσετε δημοσίως ότι έχετε λάβει αυτή την πρόσκληση από εμάς. Και πάλι, η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα, και σας ζητούμε ένα ορισμένο επίπεδο της διακριτικής σας ευχέρειας.

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που έχετε επιλεγεί για αυτή τη διαδικασία και σας λέμε ότι ανυπομονούμε τόσο πολύ να συναντηθούμε μαζί σας προσωπικά και να συζητάμε τα σχέδιά μας μαζί σας. Πολλές ζωές θα ωφεληθούν από την επιτυχία αυτού του σχεδίου. Σας παρακινούμε, να δώσετε σε αυτό το έργο τις ειλικρινείς σας προσπάθειες και να εστιαστείτε στη στιγμή που θα ξεκινήσετε. Πολλές ζωές θα αλλάξουν με πολύ θετικό τρόπο όταν θα είμαστε σε θέση να αρχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας, και αυτή η αποκάλυψη του έργου είναι το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα για τον κόσμο σας. Θα είναι μεγάλη τιμή για μας να συναντηθούμε και να αρχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας. Αυτό το περιμένουμε με ενδιαφέρον. Επίσης ανυπομονούμε για την συνάντηση των ανθρώπων μας με τους ανθρώπους σας, στο πνεύμα της αγάπης και της καθολικής συνεργασίας. Εμείς θα επιτύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί, και θα γεφυρώσουμε το χάσμα όχι μόνο ανάμεσα στους δύο κόσμους και τα αστρικά συστήματα, αλλά και των διαστάσεων.

Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να επιτύχουμε, όταν έρθουμε μαζί ως μία ομάδα και εργαστούμε για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Δεν βλέπουμε τίποτα που να μπορεί να μας σταματήσει, για να επιτύχουμε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε μαζί. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, όταν οι άνθρωποι και οι κόσμοι παραμερίσουν τις διαφορές τους και συνεργάζονται μεταξύ τους για την επίτευξη κοινών στόχων. Ο κόσμος σας θα είναι μια απόδειξη για το πόσα πολλά μπορεί να επιτύχει, όταν όλοι εργάζονται μαζί ως ένα. Αυτή είναι η αποστολή μας εδώ και σε πολλούς διαφορετικούς κόσμους που συνέβαλαν σε αυτό το πραγματικά παγκόσμιο έργο. Τον κόσμο σας και το λαό σας σύντομα θα τους υποδεχθούμε στη γαλαξιακή μας κοινότητα. Καθώς έχετε κερδίσει τη θέση σας και την τιμή της Γαλαξιακής στρογγυλής τραπέζης μας. Αυτό είναι ένα μέρος, όπου οι γίνονται οι σχετικές συζητήσεις για τα Γαλαξιακά σχέδια, το σχεδιασμό και τις στρατηγικές για την οικοδόμηση των κόσμων. Η γεφύρωση για τα χάσματα μεταξύ τους είναι τα θέματα της συζήτησης. Ο Πλανήτης σας θα έχει την εκπροσώπηση σε αυτό το γαλαξιακό τραπέζι, και θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τις απόψεις και τα οράματα σας για αυτόν τον γαλαξία, που είναι επίσης και ο γαλαξία σας.

Πολλά μπορείτε να μάθετε από όλους σε αυτές τις συνεδριάσεις, και ανυπομονούμε τόσο για τις συμβουλές, τις σκέψεις σας και τα οράματά σας καθώς θα αξιοποιήσετε το σύμπαν μας. Πολύς προγραμματισμός και σχεδιασμός πηγαίνει για να την κατασκευή του γαλαξία μας και ολόκληρο το σύμπαν μας, και γίνονται εδώ οι συναντήσεις, όπως αυτή, όπου η πολιτική και τα έργα που σχεδιάστηκαν. Οι εκπρόσωποί σας θα μάθουν πολλά για το γαλαξία και το σύμπαν σας και θα μεταφέρουν αυτή τη γνώση πίσω στο σπίτι σας, στους ανθρώπους, η οποία θα επιτρέψει σε όλους να αποκτήσουν περαιτέρω κατανόηση του σπιτιού σας. Προσβλέπουμε σε αυτήν την ημέρα, όταν και επίσημα θα εκφράσετε την ικανοποίησή σας και ακόμα μια θέση θα είναι διαθέσιμη για τους εκπροσώπους σας. Θυμόμαστε την ημέρα που γίνατε δεκτοί σε αυτό το τραπέζι και να σας λέμε ότι μπορείτε να αισθανθείτε την τιμή, και πράγματι είναι μια τιμή, και συγχαίρουμε τον καθένα από εσάς για αυτό το επίτευγμα να είναι ευπρόσδεκτη στη Γαλαξιακή κοινότητά σας.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford