Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

31 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός-31 Μαρτίου 2012



Φίλοι μου γεια σας, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν προκλήσεις που θα πρέπει να σηκωθείτε και να τις αντιμετωπίσετε με θάρρος, όπως μπορείτε, καθώς θα κληθούν εκείνοι από τους συνανθρώπους σας για να γίνουν ηγέτες σας και θα σας οδηγήσουν να αντιμετωπίζοντας τις αντιξοότητες. Αυτός είναι ο λόγος για κάποιους από εσάς να είστε εδώ καθώς και αυτός είναι ο σκοπός σας αυτή την εποχή. Εάν αισθάνεστε το κάλεσμα να είστε στην πρώτη γραμμή για το λαό σας, τότε θα σας πούμε ότι αυτή είναι η πρόσκλησή σας και θα την ακούσετε καθαρά και δυνατά. Σας λέμε, ακολουθήστε αυτό το κάλεσμα που θα σας οδηγήσει σε έναν προορισμό που θα σας δει να αναλαμβάνετε τις καταστάσεις βοηθώντας τους αδελφούς και της αδελφές σας, να τα καταφέρουν αυτές τις επόμενες ημέρες με χάρη και εμπιστοσύνη, ότι θα βγουν μέσα από αυτά τα γεγονότα με ασφάλεια, χωρίς να προκληθεί καμία ζημιά σε αυτούς ή τις οικογένειές τους που σας εμπιστεύτηκαν την ηγεσία και έχουν εμπνευστεί από τη σοφία σας, το θάρρος και την κατανόησή σας για αυτά τα γεγονότα.

Αυτό που καλείστε να κάνετε, είναι να ξαναζήσετε τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εδώ στο μακρινό παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά θα συγκεντρώσετε όλους τους πόρους σας, συμπεριλαμβανομένων και των συνανθρώπων σας, για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις προκλήσεις αυτές και ιστάμενοι στο ύψος των περιστάσεων, να νικήσετε οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί στην πορεία σας. Καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις με θάρρος, αποφασιστικότητα και θέληση για να επιβιώσετε. Αυτό που δεν σας ζητιέται να κάνετε είναι να πανικοβληθείτε, να φοβηθείτε, να στραφείτε ο ένας εναντίον του άλλου, να τα παρατήσετε, να αισθανθείτε λύπη για τον εαυτόν σας και να επιτρέψτε σε αυτά τα σοβαρά συμβάντα να σας εξουδετερώσουν και να σας νικήσουν.
Όλοι σας έχετε περάσει τόσα πολλά μέσα από τις πολλές ενσαρκώσεις σας στη σωματικότητα και όλοι σας έχετε αποθηκεύσει εμπειρίες στο υποσυνείδητό σας, ως εργαλεία στο οπλοστάσιό σας για να σας επιτρέψουν να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις αντιξοότητες της περιόδου που είστε ακριβώς αυτή τη στιγμή. Όλες αυτές οι προηγούμενες ζωές σας και όλες αυτές οι εμπειρίες ήταν πολύ σημαντικές για ένα λόγο, και ο λόγος αυτός είναι το τώρα. Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες ζωές σας ως χώρο εκπαίδευσής σας, να ακονίζει τις ικανότητές σας καθώς θα χρειαστεί να το κάνετε μέσα στους επόμενος μήνες σύμφωνα με τους όρους σας, σύμφωνα με τα οράματα σας για το πώς θα θέλετε να ζήσετε την ύπαρξη σας. Εσείς εφαρμόζετε τους κανόνες, εσείς κάνετε τις βολές. Έχετε τη δύναμη και τα μέσα για να ζήσετε τις επόμενες ημέρες με τον τρόπο που θέλετε και σας ζητάμε να έχετε την αποφασιστικότητα, να έχετε τη θέληση και να έχετε το θάρρος να το περάσετε μέσα από αυτές τις ημέρες με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Θα υπάρξουν πολλοί από αυτή την ήμερα και μετά, που θα επιλέξουν πολλά διαφορετικά μονοπάτια εμπειρίας και θα χρειαστεί να λάβετε μια απόφαση ως προς το αν θα επιλέξετε να είστε οπαδός ή ηγέτης. Πολλά μονοπάτια θα παρουσιαστούν και πολλοί ανάμεσά σας ως ηγέτες σε αυτά τα μονοπάτια, αλλά να θυμάστε, θα υπάρξουν πολλοί ηγέτες και πολλά μονοπάτια αλλά δεν θα σας οδηγήσουν όλοι τους μέσω ομαλής διαδρομής και καθαρό ουρανό. Εναπόκειται σε εσάς και κανέναν άλλο να επιλέξετε αν θέλετε να σας οδηγήσετε, αν θέλετε να ακολουθήσετε και ποιο δρόμο θα περπατήσετε από αυτή τη στιγμή προς τα εμπρός. Θα υπάρξουν «ψευδοπροφήτες» που θα σας παρακαλούν να ακολουθήσετε τις Σειρήνες τους και θα σας οδηγήσουν σε ένα δρόμο καταστροφικό. Ποιος είναι αυτός που ακολουθείτε? Γιατί ακολουθήσατε αυτό το άτομο? Γιατί έχουν απήχηση σε τα κήρυγματά τα τους? Που θα σας οδηγήσει το μονοπάτι που καθοδηγούν?

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε περισσότερα για το σκοπό σας εδώ και έχει έρθει η ώρα για να κατανοήσετε καλυτέρα τις επιλογές σας, καθώς οι μέρες είναι μετρημένες και λιγοστεύουν κάθε στιγμή. Οι ημέρες και οι μήνες θα περάσουν από εσάς πολύ γρήγορα και σύντομα θα σας παρουσιαστούν σημαντικές επιλογές, που θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς να τις αναγνωρίσετε με ακρίβεια και να συνειδητοποιήσετε ότι μια επιλογή σας προσφέρετε και θα πρέπει να επιλέξετε. Δεν θα υπάρξει κανένας τρόπος να προχωρήσετε μπροστά χωρίς να επιλέξετε μια διαδρομή και η μη επιλογή μιας διαδρομής θα σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι είτε έχετε πάρει συνειδητά αυτή την απόφαση ή όχι.

Όπως σας έχουμε συμβουλεύσει μέχρι τώρα, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε τον φόβο ως μία από τις διαδρομές σας. Σε όλες τις διαδρομές των ταξιδιών σας σας είχατε πάντα τη δυνατότητα να επιλέξετε το δρόμο του φόβου ή να επιλέξετε το δρόμο της αγάπης. Αυτό δεν είναι διαφορετικό σήμερα και δεν θα είναι διαφορετικό αύριο. Μπορείτε αν θέλετε, να επιλέξετε συνειδητά κάθε μονοπάτι που παρουσιάζεται σε εσάς με βάση αυτά τα δύο διαφορετικά συναισθήματα. Εμείς δεν θα σας πείσουμε να επιλέξετε καμία από αυτές τις διαδρομές. Δεν χρειάζεστε πλέον την καθοδήγησή μας στο θέμα αυτό. Ο καθένας από εσάς καταλαβαίνει μέχρι τώρα, τουλάχιστον επιφανειακά, τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο συναισθημάτων καθώς και τις αξίες και τις τάσεις που το κάθε ένα από αυτά τα μονοπάτια θα φέρει στις εμπειρίες σας. Η αναγνώριση της διαφοράς ανάμεσα στο μονοπάτι του φόβου και το μονοπάτι της αγάπης θα πρέπει να έρθει φυσικά σε εσάς. Ποιο θα είναι το μονοπάτι που θα σας κάνει να νιώθετε καλά, θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς, θα σας κάνει να αισθανόσαστε αγάπη, θα σας κάνει να αισθάνεστε σίγουροι, θα σας κάνει να αισθάνεστε ισχυροί και ποιο θα είναι το μονοπάτι που θα σας εμπνέει φόβο, κενότητα, ανασφάλεια και την αβεβαιότητα του κινδύνου;

Εμείς δεν θα σας κατευθύνουμε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, σε κάποιο από αυτά τα μονοπάτια που θα παρουσιαστούν ενώπιον σας καθώς δεν είναι αυτός ο λόγος που είμαστε εμείς εδώ και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας επηρεάσουμε με αυτό τον τρόπο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με πολλούς τρόπους, αλλά δεν είμαστε εδώ για να σας πείσουμε πως θα προχωρήσετε μέσα στο ταξίδι σας. Εμείς θα σας προσφέρουμε τις επιλογές σας, αλλά εσείς διατηρείτε το δικαίωμα, είτε να αποδεχθείτε ή να απορρίψετε την βοήθειά μας. Κανείς δεν θα επιβάλει τίποτε σε εσάς και αν κάποιος το κάνει, τότε θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε αμέσως αυτή την ενέργεια, ως αγάπη ή ως φόβο, φώς η σκοτάδι. Μερικά από αυτά που σας προσφέρουμε, θα ωφελήσουν όσους από εσάς επιλέξετε να συνεχίσετε τις επόμενες μέρες με ασφάλεια, θεωρώντας ότι δεν θα έρθει κανέναν κακό σε αυτούς ή τις οικογένειές τους, αλλά και πάλι, αυτό είναι δική σας επιλογή, αν θα αποδεχθείτε αυτές τις προσφορές.

Οι ημέρες που έρχονται, θα ταράξουν τα θεμέλια πολλών από τις ζωές των συνανθρώπων σας. Δεν θα υπάρξει καμία αμφιβολία γιʼ αυτό. Το πώς ανταποκρίνεστε ως άτομα και ως σύνολο έχει αποτελέσει αντικείμενο μεγάλης συζήτησης και μελέτης για αιώνες και είμαστε τόσο αβέβαιοι για το πώς θα επιλέξετε να ζήσετε αυτά τα γεγονότα μπροστά σας, όσο αβέβαιοι μπορεί να είναι και κάποιοι από εσάς. Αυτό που σκοπεύουμε, είναι να κάνουμε τις επιλογές σας πεντακάθαρες και να σας παρουσιάσουμε σαν ένα χάρτη πορείας, αυτά τα μονοπάτια, οπότε θα είσαστε σε θέση να μελετήσετε προσεκτικά αυτές τις κατευθύνσεις και να δείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια που οδηγεί ο καθένας. Αυτό είναι που μπορούμε να κάνουμε για εσάς και θα κάνουμε ακριβώς αυτό, ώστε ο καθένας από εσάς να έχει την ευκαιρία να δει ξεκάθαρα όλους τους δρόμους πριν από εσάς που θα σας οδηγήσετε από σήμερα μέχρι το τέλος του παρόντος κεφαλαίου στην ιστορία σας.

Αισθανόμαστε ότι η αβεβαιότητα είναι η αιτία μεγάλου ποσοστού του φόβου, που πολλοί από εσάς αισθάνεστε αυτή τη στιγμή και είναι η αβεβαιότητα που πιστεύουμε ότι είναι ένα αδικαιολόγητο μέρος της εξίσωσης και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να αφαιρέσουμε αυτόν τον παράγοντα από την εξίσωση. Θα θέλαμε να πούμε αυτή τη στιγμή, ότι θα υπάρξει τουλάχιστον ένα μονοπάτι που θα σας οδηγεί μέσα από αυτά τα γεγονότα σώους και αλώβητους και θα σας επιτρέψει να ζήσετε την ανάληψή σας στις υψηλότερες σφαίρες, σύμφωνα με τις επιθυμίες που πολλοί από εσάς, διατυπώσατε πριν από αυτή την ενσάρκωσή σας. Αυτή θα είναι μία από τις επιλογές σας και αυτή η επιλογή δεν θα απομακρυνθεί ή εξαφανιστεί για οποιοδήποτε λόγο. Κατανοώντας αυτό, θα καθησυχάσει το μυαλό κάποιων, καθώς τώρα μπορείτε να γνωρίζετε ότι αυτός ο δρόμος υπάρχει και θα παρουσιαστεί για να τον εξετάσετε και να επιλέξετε αν είναι αυτός που επιθυμείτε.

Για να αναγνωρίσετε αυτό το μονοπάτι σας προτείνουμε να επανεξετάσετε τα εργαλεία σας που μπορούν να σας βοηθήσουν καλύτερα να αναγνωρίσετε και να διακρίνετε τα μονοπάτια της αγάπης και του φόβου. Θα είναι στο χέρι σας να πάρετε την κάθε απόφαση και να προχωρήσετε μπροστά και θέλουμε να έχετε πάντα κατά νου ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να βγείτε από ένα δρόμο και να αρχίσετε ένα άλλο, αν το επιλέξετε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι περπατάτε σε ένα μονοπάτι που αρχίζει να σκοτεινιάζει περισσότερο καθώς ξεκινά η νύχτα. Μπορείτε αν θέλετε, να βγείτε από αυτό το μονοπάτι και να πατήσετε στο έδαφος που θερμαίνετε από το φως του ήλιου. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να αναγνωρίσετε σε ποια διαδρομή περπατάτε και όπως σας έχουμε πει, εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνετε τις επιλογές σας όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα, αλλά δεν θα επηρεάσουμε τη λήψη των αποφάσεών σας.

Καταλαβαίνουμε ότι, πολλοί από εσάς μπορεί να είναι σε σύγχυση αυτή τη στιγμή και μπορεί να αισθάνονται φόβο, καθώς θα αρχίσετε να μαθαίνετε για τα γεγονότα που σίγουρα θα σας παρουσιαστούν. Σας προτείνουμε να βρείτε το επίκεντρό σας, να παραμείνετε ήρεμοι και ισορροπημένοι και να εξετάσετε τις επιλογές μπροστά σας. Προχωρώντας σε μια ήρεμη και ισορροπημένη απαθή κατάσταση, θα προετοιμάσετε καλύτερα το μυαλό σας για τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε. Προβαίνοντας στη λήψη αποφάσεων από μία μη ισορροπημένη συναισθηματική κατάσταση, μπορεί να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις που εκείνη τη στιγμή θα νομίζετε ότι είναι το καλύτερο για σας, αλλά θα σας οδηγήσουν σε ένα μονοπάτι το οποίο δεν θα επιλέγατε, εάν είχατε παραμείνει ισορροπημένοι συναισθηματικά. Γιʼ αυτό σας λέμε, ότι ο φόβος και οι πολλές ιδιότητές του είναι τόσο επιζήμια για το ταξίδι σας, γιατί ο φόβος συννεφιάζει το όραμά σας και φέρνει συγχύση στη λήψη των αποφάσεών σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να επιλέξει με σαφήνεια τη διαδρομή που επιθυμείτε να ταξιδέψετε αντιστεκόμενοι στο φόβο.

Όπως έχουμε πει, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε, τουλάχιστον μια από τις διαδρομές σας θα είναι ομαλή, ασφαλής και θα σας οδηγήσει στην ανάληψή σας. Εάν παραμείνετε σε μία ήρεμη και ισορροπημένη συναισθηματική κατάσταση, αυτό το μονοπάτι θα λάμπει φωτεινό για εσάς και θα σας καλέσει με το όνομά σας. Δεν θα υπάρχει τρόπος να το χάσετε, αν είναι αυτό που θα επιλέξετε. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, πόσο σημαντικό πιστεύετε ότι είναι αυτή τη στιγμή να εξαλείψετε κάθε φόβου που μπορεί να κατοικήσει μέσα σας και να αντισταθείτε αν σας χτυπήσει την πόρτα σας; Θα γίνει η προτεραιότητά σας κάθε μέρα και θα κάνετε ειλικρινείς προσπάθειες για να εξετάσετε τα συναισθήματά σας και να εργαστείτε ώστε να τα ελέγχετε καλύτερα; Σας προτείνουμε να κάνετε ακριβώς αυτό και να παραμερίσετε όλους τους περισπασμούς της τρίτης διάστασης σας, μελετώντας τα συναισθήματά σας και μαθαίνοντας να τα αντιμετωπίζετε καλύτερα.

Υπάρχουν πολλοί Εργάτες του Φωτός εκεί έξω ανάμεσά σας, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί εκτενώς για να είναι στις υπηρεσίας σας σε αυτό τον τομέα και σας λέμε ότι δεν είναι ντροπή να ζητήσετε την καθοδήγησή τους, καθώς αυτός είναι και λόγος που είναι εδώ σε αυτή την αποστολή τους αυτή τη στιγμή. Αν παίρνετε καθοδήγηση από κάποιους που σας βοηθήσουν να απομακρύνετε τα εμπόδια του φόβου από την πορεία σας, τότε σας λέμε ότι έχετε βρει με επιτυχία έναν εργάτη του φωτός που είναι εδώ με αγάπη και προς την υπηρεσία σας αυτή τη στιγμή. Εάν πάρετε καθοδήγηση από έναν άλλο που ενισχύει τους φόβους σας ή σας προσθέτει φόβους με οποιονδήποτε τρόπο, μπορούμε να σας πούμε να απομακρυνθείτε από αυτό το πρόσωπο, καθώς μπορεί να ακούγονται καλά, αλλά δεν κάνουν το έργο του φωτός που μπορεί να ισχυρίζεται ότι κάνει.

Και πάλι, σας προτείνουμε να πάρετε αρκετό χρόνο, όσο ενδεχομένως μπορείτε κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας και να επανεξετάσετε προσεκτικά τα συναισθήματά σας. Έχετε το αίσθημα της ηρεμίας, της σιγουριάς και της ασφάλειας, της αισιοδοξίας, της ελπίδας και θάρρος ή γίνεστε νευρικοί, και τρομαγμένοι, αβέβαιοι, ανεύθυνοι και φοβισμένοι για την ασφάλεια σας και την ασφάλεια της οικογένειάς σας; Αν συμβαίνει αυτό, τότε σας προτείνουμε να ζητήσετε καθοδήγηση από κάποιον άλλο. Σας προτείνουμε να αρχίσετε να συμμετέχετε ανοιχτά σε συνομιλίες με άλλους που έχετε συναντήσει σε κοινότητες του φωτός και να συμμετέχετε σε συνομιλίες που θα σας οδηγήσουν στην καθοδήγηση που ζητάτε. Αυτοί του φωτός που είναι άρτια εκπαιδευμένοι, επιδέξιοι και πολύ καταξιωμένοι για να σας προσφέρουν αυτή την καθοδήγηση, είναι εδώ στον κόσμο σας, σε μεγάλους αριθμούς και είναι εδώ μέσα από την διαδικτυακή κοινότητά σας, καθώς έχουν ακολουθήσει το κάλεσμα τους για την υπηρεσία του φωτός και δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από εσάς από το να σας εξυπηρετήσουν αυτή τη στιγμή. Αυτός είναι ο ρόλος τους ως Εργάτες του Φωτός και γιʼ αυτό είναι εδώ, με τιμή και αίσθηση καθήκοντος να εκπληρώσουν την αποστολή τους. Αφήστε τους να κάνουν αυτό που έχουν έρθει να κάνουν και να πλησιάστε τους όπως θα σας πλησιάσουν, και έτσι θα είναι από αυτή την ημέρα και μετά, καθώς κανείς από εσάς δεν πρέπει να περπατήσει καμία αυτές τις διαδρομές μόνος του. Είμαστε και εμείς εδώ, σας παρακολουθούμε από επάνω σας και δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο από το να διαλέξετε με επιτυχία την πορεία που θα θέλετε να ταξιδέψετε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε σε αυτό. Αυτή είναι η αποστολή μας και προς τιμή του καθήκοντος θα εκπληρώσουμε την αποστολή μας.

Σε κάποιους από εσάς, έχουν αποθηκευτεί στο υποσυνείδητο σας αναμνήσεις αυτών των γεγονότων του παρελθόντος και αυτό είναι το μόνο που θα έχετε από αυτό το συναίσθημα. Δεν θα πρέπει να ξαναζήστε αυτή την τελευταία καταστροφή, εάν δεν το επιλέξετε. Αυτή είναι η επιλογή σας αυτή τη στιγμή. Δεν θα έχετε να αναπαράγονται στο μυαλό σας τα γεγονότα του παρελθόντος σας και εσείς δεν θα πρέπει να ξαναζήσετε αυτή την εμπειρία ή τα συνδεόμενα με αυτά συναισθήματα. Σας δίνεται η ευκαιρία να καθαρίσετε τον εαυτό σας από αυτό το τραυματικό συμβάν του παρελθόντος. Σας δίνεται η ευκαιρία να καθαρίσετε όχι μόνο αυτά τα βαθιά ριζωμένα συναισθήματα που βρίσκονται μέσα σας, αλλά να εξαλείψετε αυτό το παρελθόν γεγονός από την εμπειρία σας. Αυτό είναι μια τεράστια ευκαιρία για εσάς και τον καθένα, να καθαρίσει τα υπολείμματα αυτού του γεγονότος από την τράπεζα της μνήμης σας. Αυτό είναι που πολλοί από εσάς έχετε έρθει εδώ να κάνετε, καθώς οι βαθιά ριζωμένες αναμνήσεις και τα συναισθήματα έχουν καταπνίξει κάπως την πρόοδο σας.

Έχετε έρθει ξανά εδώ αυτή τη στιγμή με την ευκαιρία να επαναλάβετε αυτό το γεγονός και να επιτύχετε μέσω αυτής της ευκαιρίας ένα νέο αποτέλεσμα. Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια στο σχεδιασμό αυτού του γεγονότος από πολλά όντα και πολλές οργανώσεις σε όλο αυτό το σύμπαν και σας λέμε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία που έχετε, καθώς δεν θα προσφερθεί ξανά. Αυτό που σας προσφέρεται είναι τόσο σπάνιο σε αυτό το σύμπαν που μπορούμε να σας πούμε ότι πιθανόν δεν πρόκειται ποτέ, αυτό το είδος της ευκαιρίας να προσφερθεί σε οποιονδήποτε και ουδέποτε ξανά. Καταλαβαίνετε τώρα λίγο καλυτέρα, γιατί είσαστε όλοι ευλογημένοι με το να είσαστε εδώ και γιατί σας δίνεται αυτή η ευκαιρία;

Πολλοί από εσάς έχετε μάθει, πόσο σημαντική είναι η εκκαθάριση των βαθιά ριζωμένων συναισθημάτων που εργάζονται για να σας επιβαρύνουν και να παρέμβουν στην πρόοδό σας μέσα από τη διαδρομή της ύπαρξής σας. Υπάρχουν πολλές τεχνικές για την αποδέσμευση αυτών των βαθιά ριζωμένων συναισθημάτων από τον εαυτόν σας, και όλο αυτό το σενάριο του κόσμου σας έχει σχεδιαστεί ως ένα εργαλείο για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε μια εμπειρία που για πολλούς από εσάς, είναι η πιο τραυματική και σας δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για το ταξίδι σας. Ξαναζώντας αυτό το γεγονός και επιλέγοντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, θα μπορέσετε να καθαρίσετε αυτή την αρνητική ενέργεια από την ύπαρξή σας. Είτε επιλέξετε να το κάνετε αυτό ή όχι είναι εντελώς δική σας απόφαση και θα τιμήσουμε κάθε επιλογή που θα κάνετε.

Εμείς θα σας πούμε ότι, σε αυτή η διαδικασία έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια και επίσης έχετε περάσει τόσα πολλά για να φτάσετε σε αυτό το σημείο, ώστε να έχετε μπροστά σας αυτή την ευκαιρία και σας λέμε να μην την σπαταλήσετε, να την αξιοποιήσετε πλήρως και να κάνετε ό,τι είναι αυτό που έχετε έρθει εδώ να κάνετε. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, κανένας από εσάς δεν θα το μετανιώσει που του δόθηκε αυτή η ευκαιρία, και πάλι, το τι θα επιλέξετε να κάνετε με αυτήν είναι στο χέρι σας. Υπήρχαν πολλοί που ήθελαν να είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αλλά η επιθυμία τους δεν μπόρεσε να εκπληρωθεί. Είστε ένας από τους τυχερούς και εμείς σας το υπενθυμίζουμε αυτό και μόνο για να σας παρακινήσουμε να αξιοποιήσετε πλήρως την ευλογημένη αυτή ευκαιρία. Βλέπουμε τόσους πολλούς από εσάς να κάνουν ακριβώς αυτό και να αξιοποιούν πλήρως τις ευκαιρίες σας αυτή τη στιγμή.

Θα σας πούμε ότι υπάρχει και κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε, που δεν θα ωφελήσει μόνο εσάς, αλλά και τους αδελφούς και της αδελφές σας επίσης, και αυτό είναι να βοηθήσετε τους αδελφούς και αδελφές σας χρησιμοποιώντας αυτή την ευκαιρία για το μέγιστο όφελος. Αυτές είναι μερικές από τις επιλογές σας αυτή τη στιγμή, καθώς έχουμε πει ότι, θα έχετε πολλές επιλογές που θα σας παρουσιαστούν και εμείς θα βοηθήσουμε από τη μεριά μας, όσο μπορούμε, να γίνουν κατανοητές αυτές οι επιλογές. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και θα κάνουμε κάθε αναγκαίο βήμα για να σας επιτρέψουμε να αναγνωρίσετε αυτές τις επιλογές και να σας ενημερώσουμε όταν έρθει η ώρα για διαλέξετε.

Σήμερα σας δίνεται η επιλογή ως προς το εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε με την μάθηση και την ανάπτυξη σας ή αν θέλετε να πάτε πίσω στη ζωή που έχετε συνηθίσει, να κλείσετε τις πόρτες και τα παράθυρά σας και να προσπαθήστε με κάποιο τρόπο να μπλοκάρετε τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σας. Αυτή είναι η επιλογή σας σήμερα και είστε υποχρεωμένοι να πάρετε μια απόφαση και στη συνέχεια να προχωρήσετε με τη ζωή σας προς αυτή την κατεύθυνση. Θα υπάρξουν νέα μονοπάτια που θα σας παρουσιάζονται κατά μήκος της διαδρομής και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να αποφασίσετε με ποιο τρόπο θα θέλετε να προχωρήσετε ή να επιστρέψετε πίσω στο σημείο όπου είσαστε τώρα και να αποκλείσετε τον κόσμο γύρω σας. Αυτή είναι η επιλογή σας και περιμένουμε την απόφασή σας.

Σε όλο το ταξίδι σας είχατε την ευκαιρία να συνεχίσετε προς τα εμπρός ή να σταματήσετε την πρόοδο σας και κάθε ένας από εσάς έχει επιλέξει να κινηθεί προς τα εμπρός και γιʼ αυτό είναι ο καθένας από εσάς εδώ αυτή τη στιγμή σήμερα. Εμείς σας προτείνουμε μόνο ότι έχετε πάει τόσο μακριά και έχετε περάσει τόσα πολλά για να φτάσετε σε αυτό το σημείο, οπότε γιατί να σταματήσετε τώρα, όταν είστε τόσο πολύ κοντά στο στόχο που είχατε στο μυαλό σας την ημέρα που καθορίζατε το πολύ μεγάλο ταξίδι σας.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός αγάπη εστίν και χωρίς ενδοιασμούς επιλέγω την αγάπην. Αγάπην υπέρ του σύμπαντος κόσμου. αγάπην γιά τον πλανήτην μας που τόσον ασύδωτα εμείς οι κάτοικοι του τον κακοποιήσαμε. Αγαπώ όμως και τον λαό μου.που είναι ο Ελληνικός.
    Γνωρίζω ότι σύντομα θα μεγαλουργήσει αλλά και για κόκκον άμμου βοήθειας να μπορούσα να προσφέρω για να απαλλαγεί από τα δεινά του μιά ώρα αρχίτερα, θέλω να μάθω πως είναι δυνατόν να το κατορθώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford