Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

6 Mαρτίου 2012


Μήνυμα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός 6 Mαρτίου 2012Ο πλανήτης σας πρόκειται να καθαριστεί από τα τόσα πολλά υπολείμματα όπου έχουν μείνει επάνω του από τις τρισδιάστατες εμπειρίες σας. Ο πλανήτης σας πρόκειται να αναγεννηθεί από τα βάθη των ωκεανών έως τις κορυφές των βουνών με τα χόρτα του ουρανού. Τίποτα παλιό δεν θα παραμείνει, καθώς όλα διατηρούν πτυχές της χαμηλής συχνότητας των διαστάσεων του παρελθόντος σας. Επίσης θα πρέπει να γεννηθεί κάτι καινούργιο και τίποτα δεν θα παραμείνει από τις πτυχές των χαμηλών διαστάσεων καθώς και από τον εαυτόν σας. Όλα αυτά που θα υπάρχουν στο νέο σας κόσμο θα είναι δονήσεις υψηλοτέρων διαστάσεων. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε σαν ένα νέο ξεκίνημα που τα πάντα στον κόσμο σας θα είναι καινούργια. Θα λάβετε νέες παιδικές χαρές καθώς και νέες θέσεις εργασίας. Θα έχετε ένα διαφορετικό σύνολο παραμέτρων που θα διέπουν τον φυσικό σας κόσμο καθώς και ένα διαφορετικό σύνολο κανόνων που θα διέπουν τον πολιτισμό σας. Όλες αυτές οι βελτιώσεις και όλα αυτά που θα λάβετε, θα είναι αναβαθμίσεις από την τρέχουσα εμπειρία σας.

Αυτό θα είναι το νέο σας σπίτι. Σας παροτρύνουμε να το σεβαστείτε και θα σας ενθαρρύνουμε να λάβετε μέρος στις προσπάθειες της Κοινότητας για να διατηρηθεί ο νέος σας αυτός κόσμος σε άριστη κατάσταση, όπως τον βρήκατε. Αυτός θα είναι ο κόσμος σας και μπορείτε να κάνετε ότι σας αρέσει, αν και όπως είπαμε, δεν θα σας επιτραπεί να συμβεί ξανά, η ζημιά που έγινε από τις εμπειρίες σας στην Τρίτη διάσταση.

Θα έχετε όλοι διαθέσιμους νέους τρόπους ταξιδιού σε όλο τον κόσμο σας και θα είσαστε σε θέση να φτάσετε σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε, ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς που θα θέτουν οι κυβερνήσεις σας και τα σύνορα.

Οι γλωσσικοί φραγμοί θα διαλυθούν καθώς θα σας παρουσιάσουμε νέες μεθόδους επικοινωνίας , που θα σας επιτρέπουν να κάνετε μία συζήτηση με κάποιον από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Σας επιφυλάσσουμε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αυτές είναι μόνο μερικές. Ο νέος κόσμος σας θα είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμού και λειτουργίας, που θα είναι δικός σας για τον απολαύσετε, να τον αγαπήσετε με τις δυνατότητες της ανάληψης σας στις υψηλότερες σφαίρες.

Πριν όμως, όλα αυτά γίνουν δικά σας, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει εδώ στην Τρίτη διάσταση. Μαζί θα πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο για τον νέο σας κόσμο και όπως πάντα τον διατηρούσαμε, είναι ο κόσμος σας και είναι στο χέρι σας να φροντίσετε γιʼ αυτά τα θέματα. Είμαστε εδώ μόνο για να σας βοηθήσουμε και θα το κάνουμε με προθυμία και θα είμαστε ευτυχείς γιʼ αυτό. Ένα από τα πιο πιεστικά θέματα που πρέπει να ληφθεί μέριμνα, είναι η απομάκρυνση εκείνων που θέλουν να σας αποτρέψουν από την επίτευξη της ανόδου σας στο νέο σας σπίτι. Θα ήθελαν να σας κρατήσουν φυλακισμένους εκεί που είσαστε, μέσα στα στενά όρια των τριών διαστάσεων του πλανήτη τους. Πολλοί από εσάς, καταλαβαίνετε τι χρειάζεται να γίνει, και είσαστε εδώ για να βοηθήσετε σε αυτή την δέσμευση. Θεωρήστε μας σαν ένα μεγάλο αδελφό, που έρχεται να σας ενισχύσει όταν ένας νταής προσπαθεί να σας αφαιρέσει την παιδική χαρά. Εμείς σας βλέπουμε σαν οικογένεια και φυσικά, δεν επιθυμούμε να σας βλέπουμε πια να πέφτετε θύμα εκφοβισμού. Βοηθούμε να τεθεί ένα τέρμα σε αυτή τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των Γήινων συμμάχων σας, οι οποίοι ήταν πολύ απασχολημένοι με την προετοιμασία για τις νομικές διαδικασίες, καθώς είναι δυνατόν, να είναι, πολλοί από τις εγκληματικές συμμορίες και τους πολλούς συνεργάτες τους. Επιπλέον κάθε μέρα περισσότερα ονόματα που καταζητούνται προστίθενται και είμαστε ενθουσιασμένοι από αυτό που βλέπουμε από την δική μας σκοπιά.

Οι συλλήψεις αυτές θα αρχίσουν σύντομα να μεταδίδονται μέσω πολλών μέσων ενημέρωσης σας. Είμαστε ικανοποιημένοι, τόσο, με τις προσπάθειες των ανθρώπων του φωτός για να ανοίξουν το δρόμο γιʼ αυτές τις ανακοινώσεις, από την διάδοση των ειδήσεων γιʼ αυτούς τους συλληφθέντες, αλλά επίσης, και τι αυτό θα σημάνει για τους ανθρώπους του κόσμου σας. Είμαστε ικανοποιημένοι από το πώς οι αποκαλύψεις θα ληφθούν από πολλούς από εσάς και αισθανόμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το πώς πολλοί από τον κόσμο σας, θα καταλάβουν αμέσως ότι αυτές οι συλλήψεις είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να αρχίσουν να θεραπεύουν τα δεινά της κοινωνίας σας.

Θα θέλαμε να σας δούμε όλους, να συνεχίζετε να διαδίδετε αυτές τις ειδήσεις , καθώς δημιουργείτε ένα κύμα ενθουσιασμού και πρόβλεψης. Αυτό ακριβώς που αισθανόμαστε, είναι απαραίτητο για να φέρει τους ανθρώπους σας στο επόμενο στάδιο της ταχείας ανάπτυξής σας. Αυτή είναι η επαναφορά σας στους μεγάλους αδελφούς και αδελφές για τους οποίους σήμερα είσαστε υπεύθυνοι. Είμαστε πολύ πρόθυμοι να συναντήσουμε πολλούς από εσάς, όπως και πολλοί από εσάς το γνωρίζεται από τώρα. Τις επόμενες ημέρες θα εργαζόμαστε προσωπικά με πολλούς από εσάς καθώς θα υπάρχει πολλή δουλειά που θα πρέπει να γίνει το συντομότερο για όσους επιθυμούν να παρέμβουν Οι κοινές προσπάθειές μας απομακρύνουν από την κοινωνία σας, εκεί πλέον, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

ʽΈχετε πολλούς συμμάχους στην μεγάλη ανθρώπινη οικογένειά σας και σήμερα, για λόγους ασφάλειας και για την επιτυχή ολοκλήρωση ορισμένων εργασιών, αυτοί οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες δεν γίνονται γνωστοί σε εσάς. Μετά τις συλλήψεις των μελών της ποινικής Cabal σας, θα πρέπει να συστηθούν σε εσάς, αισθανόμαστε ότι, πολλοί από εσάς θα εκπλαγείτε με το πόσους πραγματικά πολλούς φίλους έχετε.

Για πάρα πολύ καιρό οι σκοτεινοί κυβερνούν σκληρά τον κόσμο σας και ο βραχίονας της εξουσίας τους έχει πάει πολύ μακριά και βαθειά. Σε πολλούς από εσάς φάνηκε ότι ο κόσμος σας είναι γεμάτος από σκοτεινούς άνδρες και γυναίκες και εκείνοι οι φωτεινοί ήταν λίγοι και μακριά μεταξύ τους. Αυτό δεν συνέβαινε όμως, και όπως και εσείς σύντομα θα διαπιστώσετε, το φως που πάντα ήταν μακριά από το σκοτάδι, έφθασε σʼ αυτόν τον πλανήτη.

Βοηθείστε τους φωτεινούς αδελφούς και της αδελφές σας, απομακρύνοντας τους από τους λίγους σκοτεινούς που έχουν ενσωματωμένες τις θέσεις τους στο πλαίσιο της εξουσίας τους, ώστε να μπορέσουν και πάλι να τους επιτραπεί να ξαναμπούν οι κοινωνίες σε αυτό το σύμπαν. Αυτό είναι που έχει προγραμματιστεί σʼ αυτούς τους σκοτεινούς, καθώς πλέον δεν δύναται να τους επιτραπεί να περπατούν ελεύθερα στον κόσμο σας, ενώ δεν έχουν δείξει καμία τάση νομιμότητας και πολιτισμένης συμπεριφοράς. Κατά συνέπεια, πρέπει να απομακρυνθούν και έχετε πολλούς συμμάχους στη Γη για να δείτε ότι αυτό γίνεται. Θα σας κρατούμε ενήμερους γιʼ αυτές τις διαδικασίες και σας υπενθυμίζουμε να παρακολουθείται τα μέσα μαζικής ενημέρωσής σας για τις διαρροές των διαδικασιών καθώς επίσης και για τα έκτακτα δελτία των ειδήσεων. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα απογοητευθείτε.

Να θυμάστε πάντα ότι θα πρέπει να είστε πάντα εκεί για τους αδελφούς και της αδελφές σας, που μπορεί να υποκύψουν από το φόβο των συλλήψεων από τις ανακοινώσεις των ειδήσεων, καθώς ένας μεγάλος αριθμός και σε πολύ μεγάλο βαθμό θα το βρείτε αρκετά εντυπωσιακό να γνωρίσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω τους. Βοηθείστε τους να καταλάβουν ότι όλα είναι καλά και οι συλλήψεις ήταν αναγκαίες για να γυρίσει πίσω ο κόσμος σας στον καλό δρόμο, και πως τώρα ο κόσμος σας είναι πλέον ελεύθερος να ευημερήσει με έναν τρόπο, όπως θα έπρεπε να ήταν πάντα.

Με τις εν λόγω συλλήψεις δεν θα ολοκληρωθεί η εργασία σας σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο, θα ξεκινήσουν αμέσως μετά, πολλές και μεγάλες αλλαγές, και εδώ είναι που προβλέπουμε την αύξηση του αριθμού των ατόμων που θα πρέπει να συγχυστούν και να φοβηθούν. Όπως καταλαβαίνεται μπορείτε να είστε μία από αυτές τις ψυχές, να θυμάστε, πως όλοι εσείς δεν έχετε πάρει τον ίδιο δρόμο εδώ, κάποιοι από εσάς έχουν παρόμοιους δρόμους, από κάποιους άλλους, όπου οι άλλοι δεν έχουν πάρει. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που βλέπουμε τόσους πολλούς από εσάς να προσφέρουν βοήθεια προς τους άλλους αυτή τη στιγμή και βλέπουμε αυτή τη νέα αδελφότητα και τον αδελφό σας να σας μεταφέρει μέσα από την πόρτα του νέου σας σπιτιού.

Να πως θα είναι ο νέος σας κόσμος και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, από το πώς μπορεί να θεραπεύσει ο ένας τον άλλον και να είναι εκεί για τον άλλον σε περιόδους ανάγκης σας. Όπως σας έχουμε περιγράψει, ο νέος σας κόσμος θα είναι ένας παράδεισος, αλλά όχι μόνο στο φυσικό σας περιβάλλον, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα αλληλεπιδρά από τον έναν στον άλλον, αυτό θα είναι το καλύτερο θέαμα που θα βλέπω. Συνεχίστε να χτίζετε γέφυρες μεταξύ σας και θα μεταφερθείτε σε δυνατότητες που δεν έχετε ονειρευτεί.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford