Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

3 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός 3 Μαρτίου 2012



Σύντομα ο ήλιος σας θα υποχωρήσει κάτω από τον ισημερινό σας και όταν εμφανισθεί πάλι ο κόσμος σας θα έχει ξεκινήσει μια νέα μέρα. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει. Εσείς θα πάτε για ύπνο το βράδυ και όταν ξυπνήσετε, θα ανακαλύψετε ότι προέκυψε μια πρόοδος μέσα σας η οποία εκδηλώθηκε μετά από σκληρή εργασία. Για την ώρα δεν θα λάβετε καμία άλλη επιπλέον προηγμένη προειδοποίηση εκτός από την καλυμμένη αυτή είδηση. Σας έχουμε καλέσει να προετοιμαστείτε και σας έχουμε επίσης αναγγείλει ότι ο χρόνος της προετοιμασίας αφορά εσάς.

 Οι αλλαγές που επιθυμείτε να δείτε στον κόσμο σας, θα έρθουν, σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα. Σε μια στιγμή ενώ ο κόσμος σας θα συνεχίζει να είναι μέσα σε μια επισπευσμένη και πολυσύχναστη του παλαιού προτύπου κατάσταση, ξαφνικά τίποτα δεν θα θυμίζει την πραγματικότητα που έχετε γνωρίσει. Για ένα τέτοιο είδος αλλαγής μιλάμε και αυτό το είδος της αλλαγής είναι που θα αντιμετωπίσετε. Γιʼ αυτό είναι καθήκον σας να προετοιμασθείτε καθώς, και να προετοιμάσετε όσο το δυνατό περισσότερες άλλες ψυχές για την ομαλή και τόσο σημαντική λειτουργία αυτής της επιχείρησης. Παρακαλώ, συνεχίστε να διαδίδεται τα νέα για το τι πρόκειται να διανύσουμε. Εκτιμούμαι ιδιαίτερα τις προσπάθειές σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι σύντομα αυτή η φάση της αποστολής σας θα ολοκληρωθεί και θα είναι όλη δική σας.

Αυτό που θα συμβεί είναι ένα πλήρες και εμπεριστατωμένο ξερίζωμα των οργανώσεων του κόσμου σας, οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε προγράμματα και δραστηριότητες κλοπής χρημάτων και ανθρωπίνων πόρων καθώς απομάκρυνση από τα δικαιώματά τους την υγεία τους και με σκοπό να τους φυλακίσουν στο δικό τους κόσμο. Αυτές φυσικά είναι πολύ σοβαρές κατηγορίες και αυτό είναι ένας από τους λόγους που έχει πολλή δουλειά, έπρεπε να γίνει στα παρασκήνια πριν η δικαιοσύνη καταργηθεί. Έχουμε φθάσει στο σημείο όπου έχουν ολοκληρωθεί όλα τα απαραίτητα χαρτιά και οι αρχικές νομικές διαδικασίες και τώρα έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσουν οι συλλήψεις των ηγετών και των συμμετεχόντων της εγκληματικής αυτοκρατορίας όπου έχουμε αναφέρει ως Cabal. Η Cabal βέβαια, δεν είναι το επίσημο όνομα της οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές ομάδες και άτομα που ορκίζονται στη συμμαχία τους με αυτούς που χρησιμοποιούν μόνο ένα από τα ονόματα των τελευταίων ομάδων και στέλνουν ένα λάθος μήνυμα για το ποιος έχει τον έλεγχο στο κόσμο σας και που σύντομα θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του. Υπάρχουν επίσης πολλά άτομα που έχουν συνωμοτήσει και έχουν λάβει μέρος σε αυτά τα πολλά εγκλήματα που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους ότι συμμάχησαν με κάποια συγκεκριμένη οργάνωση. Και αυτοί θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους, και θα γίνει αυτό μόνο θεωρώντας τους υπεύθυνους που σχετίζονταν με αυτές τις οργανώσεις.

Υπάρχουν πολλά από αυτά τα άτομα και της ομάδες, που εμπλέκονται σε σοβαρά εγκλήματα εναντίον σας, άνθρωποι που μέσα από αυτές τις συλλήψεις, πολλά περισσότερα θα σας έρθουν μπροστά σας τις επόμενες ημέρες, πρόθεση μας είναι να διαλύσουμε αυτές τις συμμαχίες. Ο κόσμος σας θα είναι πάντα ένα ταραχώδες μέρος με αυτούς τους σκοτεινούς, που επιτρέπουν να χρησιμοποιούν τις εξουσίες τους από τη συλλογική στην πλοκή και το σύστημα εναντίου του λαού. Έχει αποφασιστεί από όλους τους εμπλεκόμενους, ότι οι οργανώσεις αυτές θα πρέπει να καταργηθούν και θα καταργηθούν. Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί ένα από τα ποιο σημαντικά γεγονότα στην ιστορία του κόσμου σας, και οι ελπίδες μας είναι ότι και πολλοί από εσάς το επιθυμείται.
Δώστε μας, καθώς και οι σύμμαχοι της Γης μας, την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το στόχο πραγματικότητα, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά σας με την ευαισθητοποίηση της διάδοσης αυτών των συλλήψεων και τις ακόλουθες διαδικασίες αυτών των συλλήψεων καθώς και το ενδιαφέρον που μας κατέχει για τους ανθρώπους του κόσμου σας. Μετά τα δελτία των ειδήσεων για τις συλλήψεις αυτών, για όλους εκείνους οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εκδήλωση αυτή και το τι σημαίνει αυτό, θα καταλάβουν ότι κάτι συμβαίνει και πραγματικά κάτι αλλάζει τη Γη. Αυτό είναι που ελπίζουμε, υπάρχει πολύς δρόμος για το μέρος αυτού του σχεδίου. Σας εκτιμούμε πολύ όλους εσάς που οικειοποιήστε όλο αυτό για να δείτε αυτό το μέρος του σχεδίου να φθάνει με επιτυχία στον τελικό του σκοπό. Οι αναγνώσεις δείχνουν μεγάλους αριθμούς που είναι εκτεθειμένοι σε αυτές τις ειδήσεις και μας ενθαρρύνει πολύ αυτό. Παρακαλώ συνεχίστε τις προσπάθειές σας, σύντομα θα πληρώσουν για εσάς.

Λαμβάνοντας το χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιʼ αυτές τις συλλήψεις και ακλουθώντας τις νομικές διαδικασίες, υπάρχει χρόνος για να περάσετε πολύ καλά και αν σε κάποιους από εσάς έχει αυξηθεί η ανυπομονησία με αυτές τις διαδικασίες, μπορούμε να σας πούμε ότι θα ξεχάσουμε τα πάντα για το πόσο καιρό έχετε εργαστεί και περιμένετε να αρχίσει η μία σύλληψη μετά την άλλη σύλληψη που θα κοσμεί την τηλεόρασής σας , τις οθόνες των υπολογιστών σας. Θα σας πω ότι άξιζε τον κόπο η προσπάθεια που έχετε βάλει και όλες οι ημέρες που καταλήγουν σε αυτή την εκδήλωση, θα φαίνονται σαν ένα τίποτα κατά την στιγμή που θα αρχίσετε να λαμβάνετε όλα όσα ελπίζουμε.

Πολλά έχουν τεθεί σε αυτές τις διαδικασίες και ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ήταν αναγκαίο, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα καταλάβετε γιατί τίποτα από αυτά δεν μπορούσαν να επισπευτούν ως επαρκή χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα θέματα που αντιμετωπίστηκαν σωστά, ζητήθηκαν. Είμαστε σίγουροι, ότι θα συμφωνήσετε μόλις το μέγεθος και το πεδίο εφαρμογής αυτών των διαδικασιών γίνεται σαφές σε εσάς.

Προχωρώντας μπροστά σε θέματα που μετά από αυτές τις αρχικές συλλήψεις, θα υπάρξουν πάρα πολλές νομικές διαδικασίες ενώπιον των δικαστηρίων σε όλο τον κόσμο σας. Οι διαδικασίες αυτές θα γίνονται από εκείνους που έχουν επιδείξει αφοσίωση και την ακεραιότητα τους στην επιδίωξη της δικαιοσύνης σε αυτά τα θέματα και μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει καμία άδικη προκατάληψη που να επιτρέπεται σε οποιοδήποτε δικαστήριο, όπου η διαδικασία αυτή θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Θα επιβλέπει αυτές τις διαδικασίες και από την σκοπιά μας, θα γνωρίζουμε αν οι περιπτώσεις αυτές προχωρούν δίκαια ή όχι. Κανείς, δεν έχει σημασία, ανεξάρτητα από την εξουσία της έδρας του, συνδέσεις ή οικονομικό ανάστημα που θα είναι σε θέση να χειριστεί με επιτυχία οποιαδήποτε από αυτές τις διαδικασίες. Μπορείτε να είστε βέβαιοι γιʼ αυτό και σε κάθε προσπάθεια να το πράξουν θα πρέπει να τηρούνται οι επιπλέον χρεώσεις και αυστηρές ποινές. Κάναμε τους εαυτούς μας ξεκάθαρους σʼ αυτό.

Ο κόσμος σας θα πρέπει να καθαρίσει από όλους αυτούς τους σκοτεινούς. Αυτό είναι που έχει προγραμματιστεί για αυτή τη Γη. Οι διαδικασίες αυτές είναι απλώς η αρχή, καθώς το φως θα συνεχίσει να εξαπλώνεται και θα εξαπλωθεί ευρέως σε όλο τον πλανήτη σας και αυτές οι διαδικασίες είναι η εκτίναξη, ένα βότσαλο στη λίμνη. Οι παράπλευρες συνέπειες θα συνεχιστούν σε όλη τη διαδρομή μέχρι την ανάληψή σας, όπου θα πραγματοποιηθεί ένας πλήρης καθαρισμός όλων αυτών των σκοτεινών.

Οι διαδικασίες αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό να βοηθήσουν την ομαλή διευκόλυνση μετάβασης οδηγώντας προς την ανάληψη σας, όπως είχε αποφασιστεί αυτοί οι σκοτεινοί και οι συμμαχίες τους θα ήταν μια δύναμη διασπαστική και έπρεπε να αφαιρεθεί από τις κοινωνίες σας. Μετά από την απομάκρυνσή αυτών των σκοτεινών, βλέπουμε μια άνοδο στη συλλογική δόνησή σας και θα θέλαμε να δούμε τη μεγαλύτερη δυνατή ώθηση που θα ήταν δυνατόν από αυτό το γεγονός. Σʼ αυτό έρχεστε, Εργάτες του Φωτός μας, όπως είναι η δουλειά σας να ρυθμίσετε τις εκδηλώσεις ντόμιμο που θα προκαλέσετε. Συνεχίστε να τους παρατάξετε καθώς σύντομα θα αφανιστούν.

Έχετε κάνει σε όλοι μια αξιόλογη δουλειά που σας οδήγησαν σʼ αυτό το σημείο και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειές σας και για άλλη μία φορά να σας διαβεβαιώσω ότι όλα όσα έχουν συζητηθεί θα μπορούν να γίνουν δικά σας. Μην αφήνετε τον εαυτόν σας σε αυτό το τελευταίο στάδιο, από τώρα ανατρέπονται οι όροι απέναντι μας και θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται για τα ψέματα και την προπαγάνδα. Οι περισσότεροι από εσάς έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να αγνοήσουν και να αποκρούσουν τις προσπάθειες από το σκοτάδι για να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας οδηγήσει την πορεία σας και τις εργασίες σας. Αυτό είναι το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε δεδομένου ότι είστε υπό την προστασία μας, αλλά πρέπει σας, αλλά πρέπει να σας επιτρέπουμε την ελεύθερη κατά βούληση επιλογή σας. Οι σκοτεινοί το καταλαβαίνουν αυτό και αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή σας από τα γραπτά τους και τις παρουσιάσεις σε βίντεο που διαδίδονται τα ψεύδη τους.

Έχετε βιώσει μερικές απώλειες στις τάξεις σας, όπως μερικοί από τους αδελφούς και τις αδελφές σας έχουν εμπλακεί στα τεχνάσματα τους και έχουν γυρίσει την πλάτη τους σε εμάς και στις αναθέσεις τους. Αυτά είναι σχετικά σπάνιες περιπτώσεις και δεν θα επηρεάσει την αποστολή μας. Συνεχίστε με τις αναθέσεις σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από τις σειρήνες της παραπλάνησης.

Μέχρι τώρα όλοι θα πρέπει να έχουν αναγνωρίσει τα αποκαλυπτικά σημάδια και τις αρνητικές δονήσεις των σκοτεινών. Απλά θυμηθείτε να ελέγχετε πάντα την εσωτερική σας πυξίδα. Τα μηνύματα που σας οδηγούν προς την αγάπη, το φως, την ειρήνη, την ελπίδα, την ενότητα και έναν καλύτερο κόσμο για όλους σας, ή είναι τα μηνύματα που σας οδηγούν την βελόνα της πυξίδας σας προς τον φόβο, την απελπισία, τον κίνδυνο, το διαχωρισμό, τη σύγχυση και ένα σενάριο τύπου Αρμαδεδώνα για το μέλλον σας : Με το να θυμάστε να ελέγχετε πάντα την πυξίδα αναγνώρισης σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πάντα θα παραμένετε σταθερά στην πορεία προς το όνειρό σας για το νέο σας κόσμο.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα για να δουν, αυτές οι τρεις μεγάλες ομάδες: Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, η εντολή Ashtar και οι σύμμαχοι της Γης μας που εργάζονται μαζί σε αυτό το τεράστιο έργο. Μπορείτε, πιστοί μας εργάτες του Φωτός, και είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της συνολικής αποστολής μας, να σας θεωρούμε μέρος από τις ομάδες μας των Γαλαξιακών Εντολών και όπως έχουμε πει, πολλοί από εσάς ήδη είστε μέλη της είτε σε ένα χώρο προσανατολισμένων οργανώσεών μας. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για σας, όπως μπορείτε να αναμένεται μετά από την αποδέσμευσή σας από τα σημερινά κράτη αμνησία σας, να αίρεται από πάνω σας το πέπλο της λήθης. Πολλοί από εσάς είχατε μια μακρά επαγγελματική σταδιοδρομία μαζί μας και μπορεί φυσικά, να σας καλωσορίσει θερμά πίσω, όταν η αποστολή σας έχει ολοκληρωθεί εδώ.

Όπως έχουμε πει, πολλοί από εσάς θα αρχίσουν να εργάζονται μαζί μας και κάποιοι από εσάς θα πάνε να ξεκινήσουν νέα καριέρα ως πλήρη μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Προσβλέπουμε την ημέρα, όταν οι εργοδότες μας μπορέσουν να μιλήσουν προσωπικά μαζί σας, όταν όλες οι λεπτομέρειες αυτής της ευκαιρίας θα συζητηθούν πλήρως μαζί σας. Θα έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε νέες επιλογές της σταδιοδρομίας σας και θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επιστρέψετε στην πατρίδα σας, όπου και ότι σπίτι μπορεί να είναι, αν αποφασίσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να παραμείνετε με την οργάνωσή μας. Μπορεί πάντα να εξεταστεί εκ νέου η πρόσληψη σας στο μέλλον, όπως είμαστε πάντα αυξανόμενη ως μία οργάνωση με δραστήριους ανθρώπους είναι πάντα ευπρόσδεκτη προσθήκη στην ομάδα μας.

Μέχρι τώρα είχατε την δυνατότητα να αποκτήσετε τουλάχιστον κάποια προοπτική γα το τι κάνουμε και πιθανώς τι είχατε υποθέσει μέχρι τώρα εξαιτίας της δουλειά μας, τα μέλη της ομάδας ζουν μέσα σε διαστημόπλοια για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ευκαιρίες πάντα παρουσιάζονται, όπου τα μέλη του πληρώματός μας μπορούν να ταξιδέψουν σε οικείους κόσμους για τα αξιοθέατα και για την κοινωνικοποίηση με παλιούς όσο και με νέους φίλους.

Υπάρχουν πολλά προνόμια, όπως αυτά, μία φορά ένα μέλος της ομάδας μας και υπάρχουν πολλά περισσότερα, καθώς ως αντάλλαγμα για τις προσπάθειες σας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας. ʽΌλα θα πρέπει να εξηγηθούν πλήρως σε εσάς τον ακριβή χρόνο, αλλά ας ολοκληρώσουμε την πρώτη εργασία μας πριν από εμάς. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας να μας κάνετε να αισθανόμαστε ευπρόσδεκτοι στον κόσμο σας και σύντομα αρκετοί θα μπορέσουν να είναι εδώ μαζί μας και να αρχίσετε ή να ξεκινήσετε εκ νέου τη σταδιοδρομία σας με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

 Κανάλι: Greg Giles


Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford