Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

8 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός 8 Mαρτίου 2012
 Απανταχού τα μέλη των δυνάμεων του φωτός μπορείτε να αρχίσετε να γιορτάζεται. Υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά για να γίνει, αλλά φθάσαμε να καταλήξουμε επιτυχώς στην πρώτη φάση της συνολικής λειτουργίας μας. Ο στόχος, εν μέρει, ήταν να διαλύσουμε τις μεγάλες πολεμοχαρείς δυνάμεις της σκοτεινής κλίκας που σας κυβερνά, και στη συνέχεια, να τους απομακρύνουμε, όσο το δυνατόν, από τις θέσεις εξουσίας, καθώς και πολλά μέλη των εγκληματικών αυτών οργανώσεων της κοινωνίας σας. Σύντομα θα δείτε πολλές τελευταίες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, και αυτό που θα σας πω επίσης, είναι ότι έχουν διαλυθεί αποτελεσματικά οι σκοτεινές δυνάμεις από το χώρο σας καθώς και τα διαστημικά όπλα τους από την Γη. Όπως σας έχουμε πει, σχετικά με αυτές τις ειδήσεις για τις συλλήψεις, οι εορτασμοί θα είναι σίγουροι και αυτό μας ενθαρρύνει. Αναμένεται αυτή η εκδήλωση να είναι ένα κύμα που ξυπνά τους βυθισμένους στο λήθαργο και πλένει όλο τον πλανήτη.

Όλοι σας αξίζετε να γιορτάσετε αυτή την ημέρα, είτε σαν εργάτες του φωτός είτε όχι, όταν βλέπετε τους εαυτούς σας να ανταμείβονται για τη σκληρή αυτή δουλειάς σας. Θα θέλαμε να γιορτάσουμε μαζί σας, αλλά γιʼ αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη φάση της επιχείρησης, η οποία φθάνει με

επιτυχή έκβαση. Θα ξεκινήσουμε αμέσως το επόμενο στάδιο του σχεδίου. ʽΌπως βλέπουμε τα μέλη των σκοτεινών σας θα επιληφθούν με επιμέλεια την αντιμετώπιση των πολλών κατηγοριών εναντίων τους.

Θα είναι ένα βουνό από νομικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, αλλά θα υπάρξουν αποτελέσματα από αυτές τις συλλήψεις. Όμως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι θα πρέπει να επιβλέπετε τις διαδικασίες, γιατί θα προχωρήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς καθυστερήσεις ή ανεπίτρεπτες τακτικές διακοπές. Κανείς δεν θα έχει την δυνατότητα να παρέμβει στη δικαιοσύνη για όλες αυτές τις διαδικασίες. Εμείς θα παρακολουθούμε την ειδική αυτή διαδικασία μαζί με τους Γήινους συμμάχους μας.

Ασχοληθήκαμε πολύ γιʼ αυτούς, για να τους επιτραπούν τα παιχνίδια και οι νομικοί ελιγμοί για το σκοτεινό ρόλο που διαδραμάτισαν στο παρελθόν με τόση αποτελεσματικότητα στον κόσμο σας. Δεν υπάρχουν πλέον γιʼ αυτούς κόλπα και καθυστερήσεις. Τώρα θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη όπου ανέκαθεν ήταν αναπόφευκτη γʼ αυτούς. Αυτό τους το είχαμε καθαρά επισημάνει από την αρχή, αλλά από την υπέρμετρη αλαζονεία τους, πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να αποφύγουν κάθε προσπάθεια προσαγωγής τους σε δίκη για τα εγκλήματά τους. Λογάριασαν λάθος. Επίσης κρυφά πίστευαν ότι τίποτα ή κανείς δεν θα μπορούσε να τους σταματήσει από τη Νέα Τάκη Πραγμάτων που εκδηλώνεται στον κόσμο σας. Τώρα πλέον έμαθαν καλά ότι ήταν λάθος τους.

Σας ζητούμε να μείνετε σε εγρήγορση και να προετοιμάζεστε για τις πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας Επίσης ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας πρόκειται να αλλάξει, και οι αλλαγές αυτές θα συνεχιστούν μέχρι η σημερινή σας ζωή να αναγνωρισθεί από την νέα σας ζωή ως μέλος της Γαλαξιακής σας Κοινότητας. Περιμένουμε να έρθει η ώρα να απλώσουμε το χέρι μας και να καλωσορίσουμε τον πλανήτη σας στη Γαλαξιακή κοινωνία μας και σας λέμε ότι κάθε μέρα κερδίζετε τη συμμετοχή σας. Αυτό ήταν ένα πολύ μακρύ ταξίδι για τον κόσμο σας και θα σας πούμε ότι σύντομα θα δείτε, πως κάθε στιγμή στην προσωπική σας ζωή και συλλογικά στην κοινωνία σας, άξιζε ότι έχετε περάσει. Πολλοί κόσμοι έχουν βιώσει αυτό που εσείς είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε, γιʼ αυτό και εμείς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε. Επίσης, έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να σας δούμε να φτάσετε σε αυτό το σημείο και η σίγουρη επανένωση μαζί μας θα είναι η αιτία για μια αμοιβαία γιορτή.

Συνεχίστε να ανοίγετε το δρόμο για αυτή την επανένωση με την διάδοση των ειδήσεων για τις συλλήψεις των σκοτεινών και την εδώ παρουσία μας στον κόσμο σας. Η βόμβα των ειδήσεων αυτών για τις συλλήψεις θα σκάσει σύντομα και σας ζητούμε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μοιραστείτε μεταξύ σας τα ονόματα των καναλιών ενημέρωσης που καλύπτουν αυτά τα γεγονότα, που σύντομα θα γίνουν γνωστά σε πολλούς από εσάς.

Αυτό σίγουρα θα είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για πολλούς από εσάς και θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε, πόσοι πολλοί από εσάς θα απολαμβάνεται αυτά τα δελτία των ειδήσεων, καθώς και την συμμετοχή σας στις εορταστικές εκδηλώσεις που πιστεύουμε, ότι πολλοί από εσάς θα ζητούσατε. Αυτή η στιγμή είναι δική σας. Την κερδίσατε, όλοι σας, και ευχόμαστε να σας δούμε αυτή τη στιγμή όλους μαζί να την απολαμβάνετε. Ήταν ένας μακρύς και σκληρός δρόμος για όλους σας και σας θυμίζουμε ότι αυτό το μέρος του ταξιδιού σας είναι έτοιμο να φθάσει στο τέλος του. Αυτός θα είναι ένας νέος δρόμος για εσάς, με νέες προκλήσεις, περιπέτειες και οφέλη που σας περιμένουν και όλα αρχίζουν ακριβώς μπροστά σας. Κρατηθείτε, κινείστε μπροστά. Είστε σχεδόν εκεί.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.


Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford