Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

17 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 17 Μαρτίου 2012
Καθʼ όλη την διάρκεια των πολλών σας ενσαρκώσεων, σας είχαν προσελκύσει και τραβήξει άλλες ψυχικές δονήσεις. Αυτό ισχύει και σήμερα, όπως γινόταν πάντα. Αυτή τη στιγμή πολλές ψυχές από εσάς κατευθύνονται προς τις υψηλότερες δονήσεις. Μπορείτε να ονομάσετε αυτό Νόμο της Έλξης. Αφήστε τις ιδιότητες του νόμου αυτού να σας κατευθύνουν, γιατί θα παρακινήσουν και εκείνους των οποίων τα επίπεδα δόνησης ταιριάζουν περισσότερο με το δικό σας. Στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει μια ομαδική συνάντηση που ο ένας θα παρασύρει τον άλλον. Αυτό θα γίνει για πολλούς λόγους, που θα τους καταλάβετε καλύτερα εκείνη τη στιγμή. Εάν σήμερα νιώθετε ότι ωθείστε ή σύρεστε προς μία ορισμένη κατεύθυνση, πηγαίνετε προς αυτή και επιτρέψτε στις αόρατες δυνάμεις της πραγματικότητάς σας, να αναλάβουν και να σας παραδώσουν αυτό που είναι γραφτό να γίνει. Βλέπουμε έτσι πολλούς από εσάς να κάνουν ακριβώς αυτό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τόσους πολλούς από εσάς να συγκεντρώνονται αυτή την στιγμή με τόσους πολλούς τρόπους. Συνεχίστε προς αυτή την κατεύθυνση και θα σας οδηγήσουμε σε άλλες καταστάσεις που θα σας είναι επωφελείς σε αυτό το σημείο της διαδρομής σας.

Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει και μεγάλο μέρος της ζωής σας θα αλλάξει, καθώς θα αρχίσουν να γίνονται οι πολλές αλλαγές στην κοινωνία σας. Θα μπορέσετε να συνδεθείτε με εκείνους που έχουν τις ίδιες γνώσεις με εσάς και που θα είχατε εκ των προτέρων υπογράψει συμβάσεις για να εργαστείτε μαζί, αυτές τις τελευταίες μέρες της Ανάληψης, αυτό θα είναι υψίστης σημασίας για τον από κοινού στόχο επίτευξης μαζί μας.

Αναζητήστε αυτά τα άτομα. Αφήστε το νόμο της έλξης να εργασθεί μαζί σας για να σας οδηγήσει σε νέους τομείς και να σας συνδέσει με τους νέους σας φίλους. Υπάρχουν πολλές αλλαγές και πολλές εκπλήξεις για εσάς. Καθώς πολλοί από εσάς θα πρέπει να εγκαταλείψετε τις ανέσεις σας για να καταλήξετε σε νέους προορισμούς. Όταν φτάσετε εκεί θα βρείτε άλλους που έχουν οδηγηθεί και οι οποίοι απλά περιμένουν την άφιξή σας.

Οι συγκεντρώσεις αυτή την ώρα γίνονται για να εργαστείτε και έχουμε πολλά σχέδια μπροστά μας που πρέπει να ολοκληρωθούν. Οι εργασίες αυτές θα αντιμετωπιστούν καλύτερα από ομάδες που έχουν εργαστεί στο παρελθόν καλά μαζί. Θα πρέπει λοιπόν, να φέρουμε αυτές τις ομάδες μαζί και πάλι για να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις εδώ στη Γη, αυτό το διάστημα που ο πλανήτης έχει ανάγκη. Πολλοί από εσάς θα αναγνωρίσετε παλιούς φίλους και συναδέλφους σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε σε αυτή την εκ νέου εισαγωγή και επανάληψη της σταδιοδρομίας σας με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Πολλοί από εσάς έχουν ειδικές δεξιότητες και ταλέντα. Αυτά θα σας επανεισαχθούν, έτσι ώστε να μπορέσετε να εφαρμόσετε τις εμπειρίες σας στις νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Όλοι σας έχετε μεταφερθεί εδώ για ένα λόγο και είσαστε ακριβώς έτοιμοι να ανακαλύψετε. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο που θα βρούμε μπροστά μας και θα ανοίξουμε το δρόμο για την ανάληψη της ανθρωπότητας στις υψηλότερες σφαίρες. Γι΄ αυτό είσαστε εδώ, είναι καιρός να ενωθούμε και να μεταρρυθμίσουμε την ομάδα μας, ώστε επιτύχουμε το καλύτερο που μπορούσαμε.

Μέχρι τώρα, όλοι έχουμε εργαστεί ξεχωριστά με διαφορετικούς τρόπους στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Είναι καιρός να συγχρονίσουμε τις προσπάθειές μας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, γιατί η συλλογική δύναμη είναι πολύ μεγαλύτερη από την ατομική. Θα δείτε και πάλι τη συλλογική δύναμη, όταν αρχίσετε να εργάζεστε μαζί ως σύνολο για την επίτευξη των κοινών στόχων μας. Μείνετε σε εγρήγορση και έτοιμοι για να δεχθείτε τις αλλαγές που έρχονται στον τρόπο της ζωής σας. Σας ευχόμαστε όσο το δυνατόν να είστε όλοι προετοιμασμένοι . Πολλοί από εσάς θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όταν έρθει η ώρα για να αρχίσετε τις εργασίες μαζί μας. Σας παρακολουθούμε στο Ιντερνετ και τα κοινωνικά σας δίκτυα και έχουμε μια καλή ιδέα το που θα θέλαμε να συνεργαστούμε αυτή τη στιγμή. Μείνετε ανεπηρέαστοι αλλά παραμείνετε γειωμένοι. Είναι σχεδόν η ώρα να ξεκινήσουν οι επόμενες φάσεις της λειτουργίας.

Συνεπάγεται ότι πολλοί από εσάς σε αυτές τις φάσεις , θα ενεργήσουν ως πρεσβευτές της Γης, όπου στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να φέρετε μαζί σας πίσω στη Γη την απόδειξη της ύπαρξής μας. Αυτή θα είναι η αναμενόμενη αποκάλυψη μακράς συζήτησης. Το πώς θα γίνει αυτό, είναι ένα κρίσιμο βήμα προς την επιτυχία της εδώ αποστολής μας. Παρακαλείστε να εστιαστείτε περισσότερο σε αυτό το μέρος της αποστολής σας με τις ειλικρινείς σας προθέσεις. Όσο βαδίζετε προς το μέρος της συνολικής σας λειτουργίας, η επιτυχής αυτή έκβαση θα ωφελήσει τους ανθρώπους του πλανήτη, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε εδώ. Εισηγούμεθα στους ανθρώπους αυτού το κόσμου, που μπορεί ακόμα να μην έχουν καμία ιδέα για την εδώ ύπαρξη μας. Ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε μέσα σε λίγο χρόνο και αυτό είναι να απομακρύνουμε ένα μεγάλο εμπόδιο. Εάν επρόκειτο να αρχίσουμε να ταξιδεύουμε χωρίς προειδοποίηση σε όλο τον κόσμο σας, οι γνώσεις μας θα μας επέτρεπαν, να λειτουργήσουμε πιο ελεύθερα και ανοικτά σε πολλά προγράμματα μας και αυτό θα διευκόλυνε σημαντικά πολλά προβλέψιμα εμπόδια.

Πολλοί από εσάς θα γίνετε άξιοι πρεσβευτές επιδεικνύοντας τα ταλέντα σας. Γιʼ αυτό το σημαντικό ρόλο τώρα κάνουμε τις τελικές επιλογές μας. Όσοι από εσάς που πιστεύουμε ότι θα είστε οι καταλληλότεροι γιʼ αυτή την ανάθεση, θα πρέπει να σας κοινοποιηθεί και να σας δοθούν οδηγίες για το πώς θα προχωρήσουμε. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αυτή την εργασία. Αφού αποφασίσετε σχετικά, με το αν ναι ή όχι, θα θέλατε να συμμετάσχετε, μετά θα σας δοθεί αρκετός χρόνος για να μπορέσετε να μάθετε τι απαιτούμε από σας να κάνετε. Αυτά θα σας εξηγήσουμε την κατάλληλη στιγμή, δεν είναι ανάγκη να αισθάνεστε πίεση για να αποδεχθείτε οποιαδήποτε θέση, θα υπάρξουν πολλές διαθέσιμες ευκαιρίες. Σας ζητούμε να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε τις ανωτέρω επιλογές σας, γιατί θα επιθυμούσαμε να αισθανθείτε άνετα με τις θέσεις που θα επιλέξετε. Αργότερα στο μέλλον, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αλλάξετε τις θέσεις, αλλά καθώς ο χρόνος μας πιέζει, θα πρέπει να αγωνιστούμε για την αποτελεσματική τοποθέτηση του προσωπικού.

Πολλοί από εσάς έχουν ήδη εμπειρία σε ορισμένες θέσεις και θα πρέπει να σας κατευθύνουμε προς αυτές , όταν μπορέσουμε να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε μαζί σας και πάλι. Θα είναι υπέροχο να αρχίσουμε να εργαζόμαστε και πάλι με τους παλιούς μας φίλους, αναμένουμε αυτή την επανένωση. Σύντομα θα είμαστε σε επαφή μαζί σας. Μέχρι τότε, να είσαστε καλά.

Είμαστε οι φίλοι σας από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford