Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

4 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός 4 Μαρτίου 2012Για όσους από εσάς επιθυμούν να κάνουν την μετάβαση στην 5η διάσταση: Ο κόσμος σας σήμερα βιώνει μια αύξηση των επιπέδων δόνησης. Τα επίπεδα αυτά θα αυξηθούν για κάποιο χρονικό διάστημα έως ότου εσείς, ως κοινωνία αρχίσετε να άρετε το πέπλο των διαστασιακών στρωμάτων. Ο στόχος αυτή τη στιγμή για τον πλανήτη σας και για τους ανθρώπους του είναι να φθάσει στο επίπεδο δόνησης που θα εδραιώσει το φάσμα των συχνοτήτων της 5ης διάστασης. Σήμερα, ο κόσμος σας ανήκει στο πλαίσιο συχνοτήτων ζώνης της τρίτης διάστασης και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε αναλόγως, να αυξήσετε την συχνότητα. Δεν είμαστε εδώ, όπως κάποιοι από εσάς πιστεύουν εσφαλμένα, να πραγματοποιήσουμε εμείς την ανάληψή σας. Είμαστε εδώ μόνο για να βοηθήσουμε στην μετάβασή σας. Αυτό είναι μόνο που επιτρέπεται να κάνουμε. Η Ανάληψη είναι μια διαδικασία που πρέπει να επιτευχθεί από εκείνους που είναι να αναληφθούν. Ωστόσο, σε αυτό το σύμπαν που υπάρχουν πολλοί φίλοι και σύμμαχοι του φωτός και ως τέτοιοι θα έρθουν με την ενίσχυση όλων των άλλων από το φως, ακόμα και από το σκοτάδι, στο χρόνο της ανάγκης τους.

Το γιατί είμαστε εδώ τόσοι πολλοί και τι κάνουμε? καθαρίζουμε ορισμένα εμπόδια από το δρόμο σας, αυτό που εσείς ως πολίτες του πλανήτη δεν μπορείτε να κάνετε, με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Τα καθήκοντα αυτά είναι εξαιρετικά πολύπλοκα σε μεγάλο βαθμό και αριθμό, αλλά ας αγγίξουμε μερικά σήμερα για να σας δώσουμε κάποια ιδέα για το τι εννοούμε όταν μιλάμε για εργασίες που δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένες.

Όπως συμβαίνει με πολλούς κόσμους που επισκεπτόμαστε σε προσφορές βοήθειας και που υπάρχει μια έκτακτη επιθυμία των σκοτεινών να ελέγχουν τον υπόλοιπο πληθυσμό. Αυτό το σενάριο δεν είναι βέβαια και το μοναδικό σε αυτόν τον πλανήτη και λόγω αυτού του γεγονότος, ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πολύ έμπειροι για να χειριστούμε τέτοιου είδους μικρές αντιστάσεις. Λόγω των υψηλών τεχνολογικών δυνατοτήτων μας, είμαστε επίσης σε θέση να ελέγχουμε τυχόν αξιόποινες πράξεις από τις εχθρικές στρατιωτικές δυνάμεις του σκότους και να τους απομακρύνουμε από περιοχές όπου δεν θα μπορούν πλέον να αποτελέσουν εμπόδιο για εμάς ή στους ανθρώπους όπου βοηθούμε. Αυτός είναι ένας από τους επί του παρόντος τομείς που συμμετέχουμε.

Οι δικοί μας μέθοδοι για να αφαιρέσουμε αυτά τα είδη των εμποδίων, μπορεί να διαφέρουν από την τακτική πολέμου στην 3η διάσταση, καθώς κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξάλειψή τους με ειρηνικά μέσα. Έχουμε τεχνολογικές δυνατότητες που μπορούμε να αποϋλοποιήσουμε αντίπαλες δυνάμεις και να τις επαναυλοποιήσουμε εντός ασφαλών ορίων, όπου μπορούν να αρχίσουν την αποκατάσταση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό δεν είναι μακράς διαδικασίας και σε άλλους είναι μια διαδικασία που απαιτεί πολλές ζωές. Μερικά από τα όντα που αγωνίζονται για το σκοτάδι, το κάνουν μόνο επειδή έχουν εξαπατηθεί με ψεύδη και σε αυτές τις περιπτώσεις η επανεκπαίδευση είναι μία μάλλον απλή και σχετικά σύντομη διαδικασία, για άλλη μια φορά αυτά τα άτομα θα κατανοήσουν ότι διακινδυνεύει η ζωή και η σωματική τους ακεραιότητα, και πως δεν έχουν πλέον καμία διάθεση να παλέψουν για το σκοτάδι, ως πραγματικότητα, πολλοί από αυτούς επιθυμούν να ενταχθούν αμέσως στις δυνάμεις του φωτός για να συμβάλουν στην άρση των σκοτεινών από τις θέσεις εξουσίας των. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με αυτό, καθώς βλέπουμε ακόμα και τους εχθρούς μας στο πεδίο της μάχης, το φως μέσα στις καρδιές τους.

Σύντομα, η περιοχή της εκστρατείας μας φτάνει στα τελικά της στάδια, καθώς οι δυνάμεις του φωτός ήταν σε θέση με επιτυχία να καταργήσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό από τις αντιτιθέμενες δυνάμεις στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και μεγάλο μέρος του εδάφους τους και τον οπλισμό στις διαστημικές βάσεις τους. Τώρα είναι μόνο θέμα χρόνου, όταν θα είναι επαρκές να πούμε, ότι το σκοτάδι δεν έχει τις στρατιωτικές δυνατότητες, χώρος που απέμεινε απολύτως. Θα σας ενημερώσουμε γιʼ αυτή την ημέρα και δεν θα είναι μακριά ο χρόνος.

Επίσης, βοηθάμε τον κόσμο σας με άλλους σημαντικούς στόχους, καθώς έχουμε μιλήσει μαζί σας αρκετές φορές, τις επόμενες ημέρες θα δούμε μαζί την εξάλειψη και τον καθαρισμό των ρύπων του κόσμου σας και ένα μεγάλο μέρος αυτών των ραδιενεργών ρύπων που είναι στη φύση σας. Αυτό που δεν έχουμε συζητήσει μαζί σας τόσο συχνά, είναι ότι ήδη διαχειριζόμαστε ραδιενεργό νέφος που δημιουργήθηκε ο πλανήτης σας, καθώς υπάρχουν διαρροές σε όλο τον κόσμο σας και θεωρούμε ότι αυτό πρέπει να είναι επαρκώς καθʼ όλη τη διαχείριση αυτών των τελευταίων μηνών πριν από την ανάληψή σας. Η πυρηνική εγκατάσταση στη Φουκοσίμα (Fukushima), στην Ιαπωνία είναι ένα μέρος όπου η πυρηνική μόλυνση έχει διαρροή στην ατμόσφαιρα, στη γη σας και το νερό, καθώς υπάρχουν και άλλες περιοχές, όπως και θα ενημερωθείτε πλήρως γιʼ αυτές τις εγκαταστάσεις τις επόμενες ημέρες. Πολλοί από εσάς θα πρέπει να εργάζονται μαζί μας για να καθαρίσουμε αυτές τις τοποθεσίες και αυτό θα είναι ένα από τα πιο ζωτικής σημασίας καθήκοντα που πρέπει να επιτύχουμε μαζί.

Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε επίσης τις τεκτονικές πλάκες του πλανήτη σας και εμείς εργαζόμαστε για να βοηθήσουμε στη σταθεροποίηση αυτών των πλακών για να ελαττωθούν οι συνέπειες της σεισμικής δραστηριότητας. Πολλοί από εσάς θα μας βοηθήσετε σε αυτόν τον τομέα και αυτό θα είναι ένας άλλος τομέας που θα έχει μεγάλη σημασία, όπως το κεφάλι σας προς την ανάληψή σας.

Ένα άλλο έργο που βοηθούμε είναι η υποστήριξη και η βοήθεια που παρέχουμε στους συμμάχους της Γης σας που ήδη έχουν αρχίσει πολλαπλές διαδικασίες για την απομάκρυνση από την εξουσία εκείνων που ασκούνται να ευθυγραμμιστούν με την ατζέντα των σκοτεινών, καθώς και εκείνους που έχουν αποδείξει ότι η διαφθορά τους απαιτεί την απομάκρυνση τους. Στην προσπάθειά μας αυτή να στηρίξουμε τους συμμάχους της Γης μας, τα καθήκοντα μας είναι πολλά. Προσφέρουμε την προστασία μας όπου μπορούμε να την προσφέρουμε και επίσης την προηγμένη επιτήρηση μας και τις δυνατότητες αντικατασκοπείας. Αυτές οι ικανότητες έχουν αποδειχθεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τις ομάδες συμμάχων της Γης, επίσης είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε τους σκοτεινούς και παραμένουμε καλά ενημερωμένοι σχετικά με τις στρατηγικές τους.

Υπάρχουν πολλά άλλα καθήκοντα που έχουμε δεσμευτεί γιʼ αυτή τη στιγμή και αυτά που αναφέρονται είναι μόνο ένα μικρό δείγμα. Είναι υποχρέωσή μας και θα το αναλάβουμε τις επόμενες ημέρες να σας εξηγήσουμε πλήρως, όπως πάντα διατηρούμε, να είναι ο πλανήτης σας και δεν θα υπάρχουν φυλασσόμενα μυστικά από εσάς σε οποιοδήποτε επίπεδο. Όλα θα είναι φανερά και όλοι θα πρέπει να τα συζητεί άμεσα μεταξύ σας.

Σήμερα υπάρχουν τεράστιες ποσότητες πληροφοριών που είναι διαθέσιμες για εσάς. Ένα από τα καθήκοντά μας είναι να σπάσουμε τα εμπόδια που κρύβουν αυτές τις πληροφορίες από εσάς. Μετά την ανεξαρτησία σας από τους σκοτεινούς, αυτόματα πληθώρα διαβαθμισμένης ή κρυμμένης γνώσης θα γίνει γνωστή σε εσάς, και θα υπάρχουν ομάδες άρτια εκπαιδευμένες σε αυτόν τον τομέα. Θα εντρυφήσω μέσω αυτού του πλούτου των πληροφοριών και θα επιλέξω προσεκτικά τις λεωφόρους για την απελευθέρωση τους καθώς και με ποια σειρά όλα θα αποδεσμεύονται. Αυτό που δεν θα αποφασίσουμε είναι ποιες πληροφορίες θα κυκλοφορήσουν σε εσάς, καθώς όλα θα κυκλοφορήσουν σε εσάς όσο πιο γρήγορα και όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Σε εκείνους που θα ανατεθεί αυτό το έργο θα πρέπει να αφορά μόνο με την κατάλληλη προστασία των εν λόγω πληροφοριών και την ροή τους προς όλους όσους ενδιαφέρονται γιʼ αυτό.

Καθʼ όλη την μακρά ιστορία σας, μια τεράστια γνώση πληροφοριών σας έχει αρνηθεί και βλέπουμε πολλούς από εσάς να απολαμβάνεται σε μεγάλο βαθμό των εκλύσεων αυτών των κάποτε καλά κρυμμένων μυστικών. Θα μάθετε την αληθινή ιστορία του πλανήτη σας, αλλά και του εαυτού σας και θα μάθετε μερικά πράγματα σχετικά με αυτά τα δύο θέματα που θα σας εκπλήξουν πολύ.

Αυτή η γνώση είναι μόνο ένα από τα θαύματα στο επίπεδο σας προς την πορεία για την Ανάληψή σας και έχουμε την τιμή να είμαστε στη θέση να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ό,τι ήταν πάντα δικαιωματικά δικό σας. Αυτή η γνώση είναι μόνο ένας από τους θησαυρούς που σας περιμένουν και σας υποσχόμαστε ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα κρυμμένοι θησαυροί στο αρχείο για εσάς. Όλα είναι δικαιωματικά δικά σας όπως είναι τα παιδιά του Δημιουργού σας και ό,τι ο Δημιουργός του σύμπαντος σας έχει να σας προσφέρει, είναι δικαιωματικά δικό σας. Δεν αρνήθηκε τίποτα. Όλα τα δώρα αυτού του σύμπαντος είναι να μοιραστούν όπως έχει αποφασισθεί δια νόμου από το Δημιουργό μας. Τίποτα δεν μπορεί να αρνηθεί τα δικαιωματικά. Υπάρχουν μερικοί από εσάς που πιστεύουν ότι θα πρέπει να είναι φιλύποπτος από εκείνους αυτού του σύμπαντος που σας προσφέρουν δώρα. Αυτή είναι η πίστη με τις ρίζες που φυτεύονται σταθερά στο φόβο, όπως όλοι, αυτό το σύμπαν έχει να προσφέρει στο δημιουργό του και ο δημιουργός του επιθυμεί να τα μοιραστεί με την άφθονη γενναιοδωρία του. Αυτά τα δώρα που προσφέρονται δεν είναι δούρειος ίππος, σε μια προσπάθεια να σας παραπλανήσει και να σας κατακτήσει, αυτά τα δώρα είναι ήδη δικά σας και εμείς απλώς τα διασφαλίζουμε ότι παρουσιάζονται σε σας. Αυτό είναι όλο.

Έχουμε κάνει μεγάλες προσπάθειες για να επιτρέψουμε στους ανθρώπους σας για να δούνε καλύτερα και να κατανοήσουν τον φόβο και τι βλαβερές συνέπειες αυτό το συναίσθημα μπορεί να έχει σε ένα πλανήτη, μια κοινωνία, έναν αγώνα και ένα άτομο. Το σύμπαν έχει πολύ περισσότερα να σας προσφέρει, από ότι εσείς έχετε την δυνατότητα να κατέχετε από τους σκοτεινούς. Αυτές οι ευλογίες ποτέ δεν θα είναι προικισμένες από εσάς, αν αρνηθείτε να ανοίξετε τον εαυτόν σας να τις λάβετε. Αφήνοντας το συναίσθημα του φόβου για να σας πείσει ότι όλοι όσοι είναι εδώ για να σας βοηθήσουν είναι κακοί και ότι όλη η βοήθεια τους θα πρέπει να απαγορεύεται προκειμένου να διατηρηθεί η ασφάλεια σας, είναι χαμηλότερων διαστάσεων διαδικασίες σκέψης, που δεν έχουν θέση στο εδώ και τώρα και δεν έχουν θέση στο νέο σας σπίτι κατά την ανάληψη σας.

Μην επιτρέπεται στον εαυτόν σας να προχωρήσει χωρίς πλέον δεδομένων, ότι τόσοι πολλοί από τον κόσμο σας μπορούν να ωφεληθούν τα μέγιστα από αυτές τις ευλογίες, τις οποίες όμως όπως είπαμε, δεν προέρχονται από εμάς, αλλά από τον Δημιουργό σας, ο Δημιουργός αυτού του θαυμάσιου κόσμου. Είμαστε εδώ μόνο για να σας φέρουμε αυτές τις προσφορές με διάταγμα του Δημιουργού σας, όπως ο Δημιουργός σας εύχεται μόνο για να απολαύσετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει. Εναπόκειται σε εμάς μόνο αν θέλουμε να δεχθούμε αυτά τα δώρα ή όχι και αυτή είναι η επιλογή σας πριν από τον κόσμο σας.

Όπως ως κοινωνία έτσι και ως άτομο να προχωρήσετε προς την ανάληψη σας. Υπάρχουν πολλά άλλα όντα στο σύμπαν που μπορούν να σας προσφέρουν διευκόλυνση για την καλύτερη μετάβασή σας. Μερικά από αυτά τα δώρα σας έχουν προσφερθεί με την μορφή της σοφίας και της γνώσης και αυτό μας ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό. Όπως βλέπουμε, πολλοί από τον κόσμο σας να δέχονται τα δώρα της φιλίας μας. Αυτό θα συνεχίσει στους επόμενους μήνες, θα έχουμε άλλα δώρα στη διάθεσή μας που θα είναι σημαντικά για τον κόσμο σας και θέλουμε να συνεχίσουμε να οικοδομούμε μία σχέση εμπιστοσύνης, ώστε όταν έρθει η ώρα γιʼ αυτά τα δώρα που θα σας δοθούν, να υπάρξουν εκείνοι που δεν θα αφήσουν το φόβο να τους αναγκάσει να απορρίψουν τις προσφορές αυτές. Τι τα λέμε, θα πρέπει να καταστεί σαφές σε εσάς, όταν ο χρόνος κριθεί σκόπιμος, αλλά για την ώρα, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη μείωση του φόβου, για κάποιους από εσάς που έχετε για εμάς, ώστε να επιτρέψετε μια πιο αποτελεσματική εταιρική σχέση συνεργασίας.

Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να σας προσφέρουμε για το χρονικό διάστημα που μπορεί να γίνει μάλλον δύσκολο για εσάς, καθώς την εμπειρία μας και τα εργαλεία που διαθέτουμε μπορεί να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτή την μετάβαση όσο πιο ομαλή είναι δυνατόν. Το μόνο που ζητάμε είναι να μην επιτρέψετε στο φόβο να επηρεάσει τη λήψη των αποφάσεών σας. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, δεν είμαστε εδώ για να σας κατακτήσουμε καθώς όλοι έχουμε την ανάγκη να τα δεχθούμε ως δώρα από τον Δημιουργό. Αυτά τα δώρα που μας προσφέρει, όπως ακριβώς είναι και σας προσφέρονται. Έχετε πολλούς συμμάχους, φίλους και την οικογένεια σε αυτό το σύμπαν και έχουν φέρει εδώ αυτά τα δώρα από τον Δημιουργό για εσάς.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford