Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

16 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός 16 Mαρτίου 2012





Ένα από τα σχέδια των πλοίων μας, που θα δείτε περισσότερα τις ερχόμενες ημέρες, μπορείτε να το περιγράψετε ως αντεστραμμένο V, ή σε σχήμα μπούμερανγκ. Αυτά τα σκάφη μπορεί να είναι σε πολύ μεγάλα μεγέθη, είναι μαύρα, με μια ενιαία σειρά από μεγάλα φώτα πορείας κατά μήκος και των δύο πτερύγων του σχήματος V. Ένας άλλος τύπος σκάφους που θα αρχίσετε να βλέπετε στους ουρανούς σας, είναι σε στρογγυλό σχήμα, ανοικτότερου χρώματος, το οποίο μπορείτε να απεικονίζεται σαν ένα ροδάκινο που είναι κομμένο στη μέση και του έχει αφαιρεθεί το κουκούτσι. Ο λάκκος που σχηματίστηκε με την αφαίρεση του κουκουτσιού θα είναι η κάτω πλευρά του σκάφους, κοιτάζοντας προς τον ουρανό.


Αυτά είναι τα δύο από τους πολλούς τύπους των πλοίων που διαθέτουμε και θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να σας δώσουμε μια ιδέα για τι περιμένετε να δείτε, καθώς τώρα θα αυξηθεί ο αριθμός και η ποιότητα των εμφανίσεών μας. Με τον καιρό τα σκάφη μας θα γίνουν κοινώς γνωστά, καθώς θα ταξιδεύουν πολύ συχνά με τον κόσμο σας, θα προσγειώνονται στο έδαφος συχνά για τα ραντεβού με εκείνους που θα εργάζονται μαζί μας, καθώς εμείς θα εργαζόμαστε για την προετοιμασία του πλανήτη σας και την ομαλότερη ανάληψή σας.

Οι περιγραφές αυτές δημιουργήθηκαν από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός για να σας δώσουν μια ιδέα πως συνήθως θα σας εμφανίζονται τα σκάφη μας. Πολλοί από εσάς θα επιβιβαστείτε στα εν λόγω σκάφη, ενώ θα εργάζεστε μαζί μας και θα σας ξεναγήσουμε στο εσωτερικό τους και θα σας εξηγήσουμε τις δυνατότητες λειτουργίας τους. Ευχόμαστε, να εξοικειωθείτε με τα σκάφη μας όσο το δυνατόν περισσότεροι από εσάς, ώστε να μην υπάρξει φόβος για την εξ ουρανών καταγωγή μας. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς αυτή τη στιγμή που φοβούται την εμφάνιση από σκάφη των σκοτεινών, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε στους σκοτεινούς να παρέμβουν στα σχέδιά της αποκάλυψης μας και στην προσωπική σχέση εργασίας μας μαζί σας.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται να εργαστούν μαζί μας, δεν έχουν να ανησυχούν απολύτως για τίποτα και για οποιαδήποτε τεχνάσματα των σκοτεινών. Η ασφάλειά σας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και θα λάβουμε κάθε αναγκαίο μέτρο για να σας εξασφαλίσουμε την ευημερία σας. Έχουμε δοκιμασμένες μεθόδους για την αντιμετώπιση των σκοτεινών δυνάμεων και οποιαδήποτε από τις στρατιωτικές τους δυνάμεις εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται μαζί μας, θα λάβουμε αντίμετρα με οποιαδήποτε προσπάθεια τους ώστε να επηρεάσουν τα σχέδιά μας. Δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε, αυτό σας το έχουμε κάνει γνωστό, από την αρχή που αρχίσατε να εργάζεστε προσωπικά μαζί μας. Αυτά τα άτομα θα εκθέσουν τις εμπειρίες τους στον κόσμο σας και θα μοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες τους για τον χρόνο που παρέμειναν στα σκάφη μας. Αυτό θα είναι για εσάς ένα καλό σημάδι, ότι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.

Σταδιακά θα ενταθεί το πρόγραμμα των προσλήψεών μας καθώς θα προχωρούμε, ώστε οι περισσότεροι από εσάς να μάθετε να μας εμπιστεύεστε για την ασφάλειά σας. Θα προσλάβουμε από όλες τις γωνιές του κόσμου σας, καθώς αισθανόμαστε ότι είναι σημαντικό να ενώσουμε όλη την ανθρώπινη οικογένειά σας την συγκεκριμένη στιγμή της ιστορίας σας. Πολλοί από εσάς δεν θα συναντηθείτε για πρώτη φορά με εκείνους από τις άλλες χώρες, τουναντίον θα συναντηθείτε με εκείνους από άλλες χώρες που ποτέ στο παρελθόν δεν επισκεφτήκατε. Αυτό θα είναι ένα τεράστιο βήμα για τους λαούς του κόσμου σας οι οποίοι θα βρεθούν μαζί ενώ ήταν διασκορπισμένοι σε τόσα πολλά διαφορετικά μέρη, λόγω του τρισδιάστατου κόσμου σας . Τα τείχη πέφτουν και δεν θα υπάρχει πλέον διαχωρισμός από οποιονδήποτε επιθυμείτε να είστε μαζί. Θα είσαστε όλοι ΕΝΑ και θα εκπροσωπήστε μέσα από τα Γαλαξιακά Συμβούλια ως μία φυλή. Η ανθρώπινη φυλή.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford