Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

24 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 24 Μαρτίου 2012
Κάθε ένας από εσάς θα είναι σε θέση να βιώσει ότι επιθυμεί. Θα πρέπει να αρθούν οι περιορισμοί από τις εμπειρίες σας σε μεγάλο βαθμό και θα βρείτε απεριόριστη ελευθερία να κάνετε ό,τι θέλετε, εφʼ όσον δεν παραβιάζονται τα δικαιώματα των άλλων. Έφʼ όσον τηρείτε αυτό τον κανόνα, καθένας από εσάς θα είναι ελεύθερος να ζήσει τη ζωή που πάντα ήθελε. Όλοι σας έχετε όνειρα και οράματα για τη ζωή σας που θα θέλατε να ζήσετε. Αυτά θα είναι δυνατόν να τα πραγματοποιήσει, ο καθένας σας αφού ακολουθήσει αυτόν τον απλό κανόνα. Να επιτρέψετε σε όλους που είναι γύρω σας, να ζήσουν τη ζωή τους με τον τρόπο που επιθυμούν. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό θα υπάρξουν τόσα πολλά που θα είναι δυνατά για το καθένα σας και για τους γύρω σας.

Σήμερα στον κόσμος σας υπαγορεύονται οι επιθυμίες για τις ζωές των ανθρώπων σας. Έτσι πολλοί επιθυμούν να επιβάλλουν, κανόνες, νόμους και κανονισμούς, που διέπουν ουσιαστικά τη ζωή κάποιου άλλου. Αυτό δεν θα επιτρέπεται στο νέο κόσμο σας. ʽΌποιος αισθάνεται υποχρεωμένος να ελέγχει την ζωή του άλλου με αυτό τον τρόπο, δεν ανήκει στον κόσμο σας και θα πρέπει είτε να αλλάξει τις συνήθειές του ή να βρει ένα άλλο μέρος που θα είναι κατάλληλο γιʼ αυτόν. Αυτό μπορεί και πρέπει να τακτοποιηθεί, καθώς υπάρχουν πολλές θέσεις σε αυτόν τον κόσμο για τις ψυχές αυτές, για να ζήσουν τη ζωή που τους ταιριάζει με μεγαλύτερη ακρίβεια στο επίπεδο δόνησής τους. Εδώ ο νέος κόσμος σας, θα είναι ένας τόπος απεριόριστων ελευθεριών, αυτή είναι η πορεία σας στις νέες υψηλότερες διαστάσεις. Κάθε ένας από εσάς θα είναι ελεύθερος να ακολουθήσει τη δική του διαδρομή, ανεμπόδιστα από οποιουσδήποτε άλλους που επιθυμούν να σας οδηγήσουν προς άλλη κατεύθυνση.

Παρακαλούμε να κάνετε το καλύτερο για εσάς, έχοντας πάντα αυτόν τον ένα κανόνα στο μυαλό σας. Σήμερα τα βιβλία σας έχουν αμέτρητους νόμους, κανόνες, κανονισμούς καθώς και τις πολιτικές που διέπουν την ομιλία σας, τις ενέργειές σας, τη θέλησή σας, την καριέρα σας, την κοινωνική σας ζωή, ακόμη και τις σεξουαλικές σας εκφράσεις. Όλοι αυτοί οι κανόνες θα διαλυθούν και θα υπάρξει μόνο ένας, ο οποίος δεν πρόκειται να παραβιάζει την ελεύθερη βούληση επιλογής του άλλου. Συνδυάζοντας όλους αυτούς τους νόμους σε έναν, θα είναι πολύ ευκολότερο από ότι νομίζετε. Από τη στιγμή που γεννιέται ένας νέος κόσμος, θα καταλάβετε καλύτερα πώς θα σας εμφανίζονται οι νέες σας εμπειρίες. Μην απογοητεύεστε σήμερα με αυτή την προσπάθεια στο να καταλάβετε πώς θα μπορούν να λειτουργήσουν όλα αυτά. Εμπιστευτείτε τη γνώση, ότι υπάρχουν αμέτρητοι άλλοι κόσμοι που έχουν εξελιχθεί στο παρελθόν από τα σημερινά σας κράτη, και όλοι αυτοί ακολούθησαν αυτό τον απλό κανόνα και πέρασαν στην ευημερία σε μεγάλο βαθμό όπως και ο κόσμος σας θα προχωρήσει στην ευημερία σε μεγάλο βαθμό.

Υπάρχει πολύς αρνητισμός εδώ στον τρισδιάστατο κόσμο σας και όλα έχουν γίνει εν ονόματι της ανάπτυξής σας, της εκπαίδευσής σας και της πνευματικής σας ανάπτυξης. Πολλοί από εσάς έχουν αποδείξει ότι απεκόμισαν πολλά οφέλη από αυτά τα μαθήματα και είστε έτοιμοι να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε σε έναν νέο πολιτισμό που θα σας προσφέρει νέες προκλήσεις και περιπέτειες. Αυτός είναι ο κόσμος που ανθίζει γύρω σας, αν και μερικές φορές σας είναι δύσκολο να το αντιληφθείτε. Από την πλευρά μας βλέπουμε τον νέο σας κόσμο μόνο υπό το φως της αγάπης και της μεγαλύτερης κατανόησης. Δεν θα πάρει πολύ ακόμη, προτού να είναι η ώρα για όλους σας, να ξεκινήσετε το νέο σας ταξίδι και να βάλετε πόδι στα εύφορα εδάφη της νέας σας Γης.

Θα αναπνέετε για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια φρέσκο αέρα, αμόλυντο από τις προσμίξεις των 
βιομηχανιών της τρίτης διάστασης σας. Θα πιείτε καθαρό νερό κατευθείαν από το ρυάκι που θα αναζωογονήσει τη ζωτικότητά σας. Οι ήχοι που θα ακούσετε θα είναι οι ήχοι της φύσης, δεν θα είναι οι ήχοι των βιομηχανικών μηχανημάτων που λειαίνουν  ένα ακόμη δολάριο, για εκείνους που μετα βίας το χρειάζονται. Οι καλλιέργειές σας θα είναι άφθονες και υγιείς, δεν θα χρειάζονται χημικά ή φυτοφάρμακα για την ανάπτυξή τους. Θα έχετε τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών για να σας βοηθήσουν να διατηρείτε τον πλανήτη σας σε άριστη κατάσταση. Θα είσαστε εκπαιδευμένοι κατάλληλα για το πώς θα διατηρείτε μια απόλυτη αρμονική ισορροπία σε όλα τα οικοσυστήματα σε όλο τον πλανήτη σας. Θα πρέπει να εκπαιδεύεστε στο πώς να παρακολουθείτε όλες τις πτυχές το νέου σας κόσμου μέσα από τα εδάφη σας, τους ωκεανούς, τα ποτάμια σας και τα ατμοσφαιρικά υψίπεδα. Η Γη σας ποτέ πια δεν θα ερημώσει τόσο πολύ από την ρύπανση όπως σήμερα.

Θα συμμετάσχουμε μαζί σας σε πολλά έργα για τον καθαρισμό αυτών των τμημάτων του πλανήτη σας, ο οποίος έχει υποστεί από τους άπληστους και παράλογους. Θα πρέπει να αποκατασταθεί η κατάστασή της σε παρθένα ομορφιά και αφού η αποστολή μας έχει ολοκληρωθεί θα είναι στο χέρι σας, στο χέρι των ανθρώπων αυτού του πλανήτη να τη διατηρήσουν σε αυτή την κατάσταση. Εάν την περιποιείστε σωστά, θα ανταποκριθεί και αυτή σωστά. Αυτός είναι ο τρόπος και αυτός ήταν πάντα. Αυτή δεν θα έχει καμία ανάγκη να καθαρίσει τον εαυτόν της, εάν δεν της δοθεί η αιτία να το πράξει. Κρατείστε το στο μυαλό σας για πάντα, καθώς αυτό είναι κάτι που πολλοί από σας δεν το καταλαβαίνετε σήμερα. Η επιστήμη θα σας το εξηγήσει σύντομα, καθώς είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία σας και την μητέρα του πλανήτη σας.

Υπάρχουν πολλές επιστήμονες και νέες αντιλήψεις που θα τις μοιραστούμε μαζί σας, όταν μπορέσουμε και ανοικτά να αρχίσουμε να αλληλεπιδρούμε μαζί σας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί κόσμοι που θα μοιραστούν μαζί σας ό, τι έχουν μάθει και δεν θα ζητήσουν τίποτα για αντάλλαγμα. Μπορείτε να τους καλείτε και να ζητάτε τη γνώση τους και να την εφαρμόζετε στο νέο σας κόσμο, για την συνολική βελτίωση του πολιτισμού σας. Κάποια μέρα στο μέλλον θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε ό,τι έχετε μάθει για την άνθιση του κόσμου σας, και θα μπορέσουν να ωφεληθούν από την σοφία σας και την προθυμία σας να τα μοιραστείτε.

Έτσι λειτουργεί αυτό το σύμπαν, έρχονται τόσοι πολλοί κόσμοι μαζί για την ενίσχυση των άλλων, προσφέροντας αυτό που κατέχουν, είτε ότι προκύπτει από την γνώση ή τους πόρους τους. Ο κόσμος σας έχει τόσα πολλά που μπορεί να μοιραστεί με άλλους που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα δώρα σας, αυτά τα δώρα δεν είναι στο όνομα των πόρων σας, αλλά και στη σοφία που όλοι σας, μέσα από τις πολλές σας ζωές και μέσω της σωματικότητας, έχετε αποκτήσει. Πολλοί κόσμοι μπορούν να επωφεληθούν πάρα πολύ από ό,τι έχετε μάθει εδώ και θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν την ιστορία σας, καθώς και τα μαθήματα που έχετε αποκομίσει από όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις κακουχίες και τους αγώνες σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, πολλοί κόσμοι δεν έχουν βιώσει το είδος της ιστορίας που έχετε εσείς εδώ, όπου έχουν 
συμβεί τόσα πολλά σε τόσα πολλά επίπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Τα μαθήματα που αναπτύχθηκαν σε αυτόν τον πλανήτη, έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά και εφαρμόστηκαν για να σας δώσουν την ευκαιρία μιας τέτοιας σφαιρικής και ανώτερης εκπαίδευσης. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο αυτός ο πλανήτης σας έχει μια τόσο πλούσια παράδοση και μια τόσο πλούσια ιστορία, γιατί εδώ έχουν αποκαλυφθεί πάρα πολλά. Η εκπαίδευση που ο καθένας σας έχει πάρει είναι πολύτιμη σε αυτό το σύμπαν, δεδομένου ότι, τόσοι πολλοί κόσμοι θα ευημερήσουν από τα δώρα που θα μπορέσετε να τους προσφέρετε.

Θα είχατε την ευκαιρία να μοιραστείτε τα δώρα σας τις επόμενες ημέρες και σας ενθαρρύνουμε να το κάνετε αυτό. Όπως ακριβώς θα ωφεληθεί ο κόσμος σας, θα ωφεληθούν και οι άλλοι κόσμοι με αυτά τα οφέλη, η ίδια αρχή ισχύει για όλο το σύμπαν, όπου ο κόσμος θα ευημερήσει όταν όλοι οι κόσμοι θα ευημερούν. Θα αντιμετωπίσετε αυτό τον νόμο σε πλανητικό επίπεδο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να το βιώσουν τις επόμενες ημέρες και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας όλη τη συνδυασμένη σοφία των κόσμων που συνθέτουν την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Η Επιστήμη, τεχνολογία, τέχνες και λογοτεχνία από τόσους πολλούς κόσμους σε όλο αυτό το σύμπαν, θα σας μοιραστεί τις επόμενες ημέρες. Οι νέες βιβλιοθήκες σας θα είναι τα παλάτια σας, θα είναι σχεδιασμένα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις για την ανταλλαγή των δώρων σας από τους λαούς των αμέτρητων γαλαξιών. Οι βιβλιοθήκες αυτές θα είναι όμορφα κτίρια με εκτεταμένους διαδρόμους, με δωμάτια επενδυμένα από βιβλία και βοηθήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Θα κατασκευαστούν σε όλη την επικράτεια του κόσμου σας και κάθε ένας στον πλανήτη σας θα έχει ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση σε όλα αυτά τα Μέκκα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Θα υπάρξουν τμήματα προς τιμή του λαού σας και της ιστορίας αυτού του πλανήτη και όντα από όλο αυτό το σύμπαν θα συγκεντρωθούν εκεί και θα διαβάζουν την ιστορία σας, το τι έχετε περάσει εδώ και φθάσατε στη θέση αυτή σήμερα. Η ιστορία σας θα εκπλήξει ακόμα και όσους από εσάς έχουν ζήσει μέσα από αυτά, καθώς και για όλες τις εδώ προηγούμενες εμπειρίες σας, που δεν έχουν φθάσει σʼ εσάς, αλλά με τον καιρό θα είσαστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στα αρχεία όλων των ενσαρκώσεών σας εδώ για την κάθε μέρα της ζωής σας καθώς και για την αληθινή ιστορία του πλανήτη σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πολλά περισσότερα από ότι μπορείτε να φανταστείτε αυτή τη στιγμή και το πόσο πολύ έχετε προχωρήσει από αυτό που είσαστε σήμερα. Θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε μια ευρύτερη εικόνα και καλύτερη αντίληψης, γιατί αυτό θα σας ήταν αναγκαίο για να υποβληθείτε σε τέτοια μαθήματα και να υπομείνετε αυτές τις κακουχίες, σε όλο αυτό το ταξίδι σας. Θα είσαστε σε θέση να ανιχνεύσετε την ιστορία σας, ενώ θα χαρτογραφείτε την ανάπτυξής σας, θα δείτε και θα κατανοήσετε σαφώς τις ανατροπές και τις στροφές της διαδρομής σας μέσα από την ύπαρξη.

Η ιστορία σας είναι κάτι το υπέροχο, ο καθένας σας θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για το πόσο μακριά έχετε έρθει και πόσο πολύ αναπτυχθήκατε. Αυτός είναι ο λόγος που έχετε έρθει εδώ, και όταν βγήκατε στον πηγαιμό για τόσες πολλές ζωές, πάντα είχατε αυτή την ημέρα στο μυαλό σας. Ξέρατε ότι μια μέρα και κατά κάποιο τρόπο, θα φτάσετε σε αυτό το σημείο και το πετύχατε. Αυτή είναι η δική σας στιγμή, για τον καθένα από εσάς. Σας ευχόμαστε να την απολαύσετε στο έπακρον, γιατί αυτό το έχετε κερδίσει δικαιωματικά, σας ανήκουν για να είσαστε εδώ, γιατί έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για όλα αυτά.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

  1. Αυτά που περιγράφεις είναι ο παράδεισος κι' εμείς προτού φθάσουμε στες σημερινές κολάσεις πήραμε εμπειρικά πολλές γεύσεις αυτού του παράδεισου την δεκαετία του 30. Βέβαια αν δεν ζούσαμε τες σημερινές κολάσεις δεν θα είχαμε αντίληψη γιά τες στιγμές του παράδεισου που ζήσαμε.
    Όταν δεν είχαμε σχολείο, η μητέρα μας, μας έστελνε να βοσκήσωμε τες κατσίκες και μαζί τους βόσκαμε κι' εμείς. Και τι δεν τρώγαμε! βλαστούς, βολβούς, άκρες από τα κλαδιά τους θάμνους και όλα του θεού τα καλά. Τα δένδρα του δάσους τραγουδούσαν μόλις φυσούσε το αεράκι. Τα πουλιά τα άγρια ζώα,τα χρώματα της γης,το νερό που πίναμε, η γεύση που είχε το ξεροκόμματο ψωμί που τρώγαμε. και τι και τί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford