Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

21 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 21 Μαρτίου 2012




Δυστυχώς έχουμε αφήσει τα φώτα κλειστά. Αύριο θα ανοίξουμε θα εξωτερικά φώτα των σκαφών μας και πολλοί από εσάς θα τα βλέπετε. Θα αποκτήσετε πλούσιο υλικό αποδεικτικών στοιχείων σε βίντεο και φωτογραφίες, έτσι όπως επιθυμείτε. Εμείς από την Διοίκηση Ashtar, προς εσάς τους αδελφούς και αδελφές μας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, θα επιτρέψουμε θεάσεις των σκαφών μας. Οι σαφείς αυτές θεάσεις θα ενεργήσουν σαν παγοθραυστικά για την ενεργή παρουσία μας στον κόσμο σας. Η αποστολή μας είναι, να έχουμε σε μεγάλους αριθμούς, σταθμευμένα τα σκάφη μας σε διαφορετικά μέρη πάνω στον πλανήτη σας.

Θα θέλαμε επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι, αν και τα σκάφη μας μπορεί να διαφέρουν στην εμφάνιση, από ορισμένα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, όταν βλέπετε τα σκάφη μας, μη νομίζετε ότι βλέπετε σκάφη δυνάμεων των σκοτεινών που ελέγχουν τον κόσμο σας. Τα σκάφη μας μπορεί να είναι αρκετά μεγάλα σε μέγεθος και διαφέρουν λίγο στην εμφάνισή τους από αυτά της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Τα σκάφη μας χρησιμοποιούν τεχνολογίες του φωτός ως πηγή για την πρόωση και τη λειτουργία τους, γιʼ αυτό και διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό, λόγω αυτών των ιδιοτήτων τους. Όταν βλέπετε τα σκάφη μας, θα πρέπει να τα αναγνωρίζετε από το φως με χρώμα διαφορετικό από το φόντο του ουρανού σας ή το διάστημα. Θα εξακολουθείτε να είσαστε σε θέση να τα φωτογραφίζετε και να τα βιντεοσκοπείτε, αν και αυτό που θα εμφανίζετε στην ταινία της τρισδιάστατης προβολής, δεν θα απεικονίζει καθαρά περιγράμματα για το πώς είναι τα σκάφη μας και το πώς φαίνονται σε εμάς από την δική μας οπτική γωνία. Παρʼ όλα αυτά, πιστεύουμε ότι τα σκάφη μας θα πρέπει να κάνουν την εμφάνιση τους ώστε να γίνουν γνωστά στον κόσμο σας, πως είμαστε εδώ και θα βλέπετε τα σκάφη μας κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύκτας.

Η Διοίκηση Ashtar έχει πολλά σκάφη διαφορετικού μεγέθους και δυνατοτήτων. ʽΈχουμε σκάφη που έχουν σχεδιαστεί για ειρηνικούς σκοπούς καθώς και άλλα που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση δυνάμεων του σκότους από κόσμους, καθώς τα διδάγματα δεν τους είναι απαραίτητα πλέον για την εκπαίδευση και την εξύψωση ατόμων ενός συγκεκριμένου πλανήτη. Τα σκάφη μας που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό δεν λειτουργούν όπως τα πολεμικά σκάφη της τρίτης διάστασης στον κόσμο σας. Αυτά τα σκάφη είναι ειρηνικά και κυκλοφορούν ακίνδυνα. Οι πολεμικές μηχανές τους και τα πληρώματα από τις θέσεις τους είναι γύρω και μέσα από ένα πλανήτη. Όπως ακριβώς η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, πρέπει και εμείς να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθείτε ότι ερχόμενοι, δεν θα βλάψουμε εκείνους των αντιπάλων δυνάμεων, αλλά θα πρέπει με κάποιο τρόπο, να τους απομακρύνουμε, εάν τελικά δεν παραδοθούν οικειοθελώς ως προς την νέα κατεύθυνση της κοινωνίας.

Τα σκάφη μας θα ακτινοβολούν με πολλά διαφορετικά ζωντανά χρώματα καθώς το κάθε χρώμα έχει διαφορετική ιδιότητα που επιτρέπει ορισμένες δυνατότητες. Μπορείτε τα σκάφη μας, να τα ορίζετε ως φάρους, γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα, καθώς έτσι θα σάς εμφανίζονται. Μετά την ανάληψή σας στις υψηλότερες σφαίρες, τα σκάφη μας θα σάς εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά με την αληθινή μορφή και το σχήμα τους. Προτείνουμε στους ανθρώπους του κόσμου σας να αρχίσουν να εξοικειώνονται με την εμφάνιση των σκαφών μας και την εμφάνιση των σκαφών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, καθώς θα τα βλέπετε στους ουρανούς σας. Θα ωφεληθείτε αν καταφέρετε να αναγνωρίζετε τις διαφορετικές συμμαχίες που ανήκουν και ότι είναι εδώ να σας βοηθήσουν.

Εμείς, η Διοίκηση Ashtar αυτή τη στιγμή είμαστε ευθυγραμμισμένοι στην αποστολή μας με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Ενεργούμε σαν μία ομάδα, είμαστε και οι δύο του φωτός και είμαστε και οι δύο εδώ για την εξύψωση του πλανήτη σας και των ανθρώπων του. Δεν θα βλέπετε εδώ πια, οποιεσδήποτε άλλες οργανώσεις ή συμμαχίες των σκοτεινών. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το θέμα αυτό. Τώρα έχουμε εξασφαλίσει την ατμόσφαιρά σας και θα παραμείνει κατʼ αυτό τον τρόπο σε όλη τη διαδρομή σας μέχρι την ανάληψή σας από αυτό τον πλανήτη στις υψηλότερες σφαίρες. Μπορείτε να μας εμπιστεύεστε και πιστεύουμε ότι θα εκτελέσουμε τις εργασίες που έχουμε, όπως αυτό έχει γίνει στο παρελθόν για πάρα πολλές φορές.

Η ασφάλειά σας είναι σε καλά χέρια. Μη φοβηθείτε όταν θα βλέπετε τα σκάφη μας στους ουρανούς σας. Θα συνεργάζονται με οντότητες του φωτός που αυτή τη στιγμή είναι εδώ και σας υπηρετούν. Θα θέλαμε να δούμε πολλούς από εσάς να μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές με τους αδελφούς και αδελφές σας, γιατί θα επιθυμούσαμε να επιταχύνουμε σημαντικά τον αριθμό και την ποιότητα των εμφανίσεων των σκαφών μας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, όταν υπάρξει η κατάλληλη κατανόηση για το ποιοι είμαστε, γιατί είμαστε εδώ και τι μπορούν να επιτύχουν οι άνθρωποί. «Βοηθήστε μας για σας βοηθήσουμε», αυτό θα θέλαμε να κρατήσετε κατά νου, καθώς προχωρούμε στις επόμενες φάσεις της λειτουργίας.

Πολλές νέες δυνατότητες έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε σε θέση να απομακρύνουμε τις δυνάμεις των σκοτεινών από τις θέσεις τους, γύρω από τον πλανήτη σας. Απολαμβάνουμε τώρα την πολυτέλεια της ελεύθερης κυκλοφορίας και θα επωφεληθούμε πλήρως από αυτή, καθώς έχουμε προχωρήσει στις επόμενες φάσεις της συνολικής αποστολής. ʽΈχουμε πολλά να κάνουμε μαζί και αυτές οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν με μια έντονη δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο σας. Θα συμμετάσχετε πολλοί από εσάς στις δραστηριότητές μας και θα σας επιτρέψουμε να τις μεταφέρετε πίσω στο σπίτι σας με στοιχεία και να τις μοιραστείτε με εκείνους του κόσμου σας, οι οποίοι θα επιθυμούν να μάθουν για εμάς και να ανακαλύψουν την αλήθεια γιατί είμαστε εδώ. Θα υπάρξουν εκείνοι που θα μας αντισταθούν και θα συμμετάσχουν σε μια εκστρατεία λασπολογίας εναντίων μας, για τους λόγους που είμαστε εδώ. Σας ευχόμαστε να ενεργείτε ως αντιπρόσωποι εξισορρόπησης αυτών των προσπαθειών αυτής της δυσφήμισής μας.

Δεν σας ζητούμε να προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν για τίποτα που δεν επιθυμεί να το δει. Επιθυμούμε μόνο από εσάς να μοιραστείτε την αλήθεια και την κατανόησή σας για εμάς, αυτό μόνο ζητούμε από σας. Δεν ζητούμε τίποτα περισσότερο. Σας ευχαριστούμε όλους για τις προσπάθειές σας, για να διαδώσετε τα νέα μας και να ενημερώσετε τους αδελφούς και αδελφές σας γιʼ αυτό που συμβαίνει στον κόσμο σας. Το έργο σας δεν θα περάσει απαρατήρητο χωρίς να ανταμειφθεί. Έχετε το λόγο μας σχετικά με αυτό. Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και ανυπομονούμε να σας παρουσιάσουμε τα δώρα σας. Αυτά δεν είναι δώρα από άγνωστους. Αυτά είναι τα δώρα σας από την οικογένεια για να σας αποδείξουμε ποιοί είμαστε για εσάς. Είμαστε η οικογένειά σας από πολύ καιρό πριν και έχουμε επιστρέψει για την προσφορά βοήθειας στην περίοδο των μεγάλων αλλαγών. Οι παρούσες συνθήκες στον πλανήτη σας. Η εμπειρία και η τεχνολογία μας θα σας είναι πολύ επωφελής. Δεν θα θέλαμε τίποτα περισσότερο από εσάς, από το να μοιράζεστε αυτά που έχουμε μαζί σας, ώστε με αυτόν τον τρόπο να βοηθηθείτε. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που είμαστε εδώ και σας ζητάμε να μας επιτρέψετε να σας βοηθήσουμε, να μας εμπιστευτείτε και γιʼ αυτή την εμπιστοσύνη σας θα ανταμειφθείτε.

Όταν αισθανθούμε ότι έφθασε ο κατάλληλη στιγμή, θα ξεκινήσουμε επικοινωνία με πολλούς από εσάς, που έχουν αποδείξει ότι δεν μας φοβούνται, αποδεικνύοντας την προθυμία τους να συνεργαστούν μαζί μας. Το πώς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, διαφέρει από άτομο σε άτομο. Έχουμε αποτελεσματικές μεθόδους για την επίτευξη σε κάθε ένα από εσάς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εκείνη τη στιγμή, θα σας δοθούν λεπτομέρειες γιʼ αυτές τις ευκαιρίες και θα αρχίσει η συνάντηση με τον καθένα σας προσωπικά για να συζητήσουμε τις επιλογές σας.

Έχουμε δεσμευτεί με συμφωνία στους ουρανούς σας για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σας, με την καλύτερη προετοιμασία για την ενδεχόμενη εισαγωγή μας. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κατάσταση πανικού, ούτε και να είμαστε οι προάγγελοι σύγχυσης στο εσωτερικό της κοινωνίας σας. Θέλουμε μόνο να σας κάνουμε την παρουσία μας γνωστή και να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στον κόσμο σας, μέσω εκείνων που αισθανόμαστε ότι μπορούν με ασφάλεια να συνεργαστούν μαζί μας ευεργετικά. Παρακαλούμε να συνεχίσετε να είσαστε οι φάροι του φωτός για την αλήθεια και την κατανόηση και να μοιράζεστε ό,τι γνωρίζετε για τα προγράμματά μας και τι επιθυμούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τον κόσμο σας. Οι προθέσεις μας είναι έντιμες και ειρηνικές καθώς και όλα στον πλανήτη σας που θα δείτε τις επόμενες ημέρες. Βοηθήστε μας, κάνοντας συστάσεις για να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν ομαλότερα, καθώς θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο σας, αν μπορέσουμε και αρχίσουμε το συντομότερο δυνατό τα πολλά προγράμματά μας. Μετά τις συλλήψεις των μελών της εγκληματικής Cabal, αυτό θα είναι το επόμενο έργο σας. Διαλύοντας τα εμπόδια του φόβου και της άγνοιας, που θα είναι ένα τεράστιο έργο, θα τα καταφέρουμε μαζί, μέσα από μια επίμονη προσπάθεια και εστίαση. Αυτά είναι τα κλειδιά της επιτυχίας, που θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν την πόρτα για λεωφόρους με απίστευτες δυνατότητες.

Τώρα είναι ώρα να προσχωρήσουμε. Εστιαστείτε σʼ αυτό και θα μας βοηθήσετε με αυτό τον τρόπο για την παγκόσμια αποκάλυψη. Υπάρχουν πολλά επιτεύγματα που θα είναι δικά σας, από την στιγμή που θα αρχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας και όλοι σας θα ωφεληθείτε από αυτό σε μεγάλο βαθμό, ακόμη και εκείνοι που μας αντιστάθηκαν. Αυτός ο τρόπος θα είναι για λίγο, γιατί θα έρθει η μέρα που όλοι στον κόσμο σας θα καταλάβουν ότι είμαστε ό,τι είχαμε ισχυριστεί ότι είμαστε. Δεν υπάρχουν άλλα τεχνάσματα, ή μειονεκτήματα, ούτε υπάρχουν πλέον μυστικά σχέδια που θα λειτουργήσουν εναντίον σας. Έχουμε βοηθήσει με τον τρόπο μας να συμβεί αυτό. Εκείνο που μπορεί να δούμε είναι η συζήτηση, μετά ο φόβος και η καπηλεία προσπάθειας απόσπασης της προσοχής και της παραπληροφόρησης. Σας συμβουλεύουμε να αγνοήσετε αυτόν το φόβο μέσα από τις πληροφορίες που δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα. Κανένας από αυτούς τους φόβους που στηρίζεται στις προβλέψεις των πονηρών σκοτεινών ποτέ δεν θα πραγματοποιηθεί. Αυτό το έχουμε πει επανειλημμένως, ότι δεν θα το επιτρέψουμε και ότι θα το τηρήσουμε τον λόγο μας.

Δεν θα υπάρξει επίσης, κανένας άλλος παγκόσμιος πόλεμος, δεν έχει σημασία τι έχετε διαβάσει ή πόσο το γεγονός αυτό συζητείται από τα μέσα ενημέρωσής σας. Πρόκειται για απόπειρες απόσπασης της προσοχής και στην ενστάλαξη φόβου στους κόλπους των μαζών, αλλά όλα αυτά είναι λόγια και ποτέ δεν θα υλοποιηθούν. Ο κόσμος σας είναι στην κορυφή για την ειρήνη, την ευημερία και την ελευθερία για όλα τα όντα του πλανήτη σας. Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για εσάς αυτή την ώρα ως κοινωνία και ως άτομα είναι να ξεπεράσετε το φόβο. Ο φόβος είναι τώρα ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Ο φόβος τώρα είναι ο μοναδικός σας εχθρός. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε, δεδομένου ότι όλα είναι μια ψευδαίσθηση. Αφήστε τα να διαλυθούν, δεδομένου ότι δεν έχουν θέση στο νέο σας σπίτι. Όσο πιο γρήγορα μπορέσετε και απελευθερωθείτε, από όλους αυτούς τους αβάσιμους φόβους, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να αρχίσετε πολλά έργα μαζί μας, και θα δείτε την εξύψωση του καθενός σας σε ολόκληρο τον πλανήτη σας. Πολλά δεινά θα εξαλειφθούν για πάντα από την στιγμή που θα μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ο φόβος είναι αυτός και μόνο που στέκεται στο δρόμο του νέου σας κόσμου. Γκρεμίστε αυτό το τείχος, καθώς στηρίζεται σε θεμέλια από ψέματα και εξαπάτηση. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε για να κάνουμε τον κόσμο σας ένα καλύτερο μέρος για όλους σας.

Υπάρχει ένα ακόμη θέμα που δεν επιλύθηκε, προτού μπορέσουμε να αρχίσουμε. Αυτό είναι, η απομάκρυνση πολλών μελών της ποινικής Cabal από την κοινωνία σας. Μόλις ξεπεράσουμε αυτό το στάδιο, ο κόσμος σας θα γεμίσει από ενθουσιασμό και δραστηριότητα, καθώς θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να κάνετε τις πολλές μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία σας. Αυτή θα είναι μια συναρπαστική περίοδος στην ιστορία σας και παντού στον πλανήτη σας, ο οποίος θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό, δεδομένου ότι έρχεται σε επαφή με την αγάπη, που ο Δημιουργός τους σύμπαντος τους έχει προετοιμάσει. Πολλές ζωές έχουν αλλάξει με αυτόν τον τρόπο και τώρα είναι η σειρά σας, που έχετε κερδίσει τα δώρα που πρόκειται να λάβετε. Ο Δημιουργός περιλούει τα παιδιά του με τα δώρα, όταν αυτά είναι έτοιμα να τα δεχθούν και αποδείξατε ότι τώρα φθάνει αυτή η ώρα.

Είμαστε η οικογένειά σας από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

  1. Το μεγαλύτερο δώρο για μας θα είναι η στιγμή που θα μπορέσουμε να νοιώσουμε την αγάπη. Αυτήν την αγάπη μόνο μέσα απο τες κατάλληλες συνθήκες μπορούμε να την γνωρίσουμε.
    Η εμφάνηση των διαστημοπλοίων δεν πρόκειτε να σκορπίσει πανικό αφού δεν πρόκειτε να βλάψουν κανένα. Στην αρχή θα μας φανεί παράξενο και περίεργο. Σύντομα όμως θα ξεπαιραστεί και θα γίνει κάτι το συνηθισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford