Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

9 Mαρτίου 2012


Μήνυμα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός 9 Mαρτίου 2012




Όταν όλος ο κόσμος θα αρχίσει να κατανοεί το νέο σύστημα, τότε θα πάρει την δύναμη στα χέρια του. Η αύξηση της ανθρωπότητας θα φθάσει στα ύψη, κάτι που δεν φαίνεται ακόμα σε αυτόν τον πλανήτη πριν από την καταγεγραμμένη ιστορία σας, εάν η οικονομική κατάσταση δεν φθάσει το χείλος της καταστροφής και ο καθένας σας δεν απελευθερωθεί από τα δεσμά της δυσπραγίας, όπου τελικά, θα είναι σε θέση να εστιάσει την προσοχή του σε άλλους τομείς της ζωής του, μέσα στους επόμενους μήνες. Συνεχίζοντας η ανθρωπότητα με τον πρόσφατο δεδουλευμένο πλούτο της, να επιτρέψει την άνθηση των νέων σχεδίων και προγραμμάτων που αποσκοπούν στην αποκατάσταση του πλανήτη σας, στη φυσική παρθένα ομορφιά της και την άψογη λειτουργία της. Υπό αυτές τις νέες συνθήκες, η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας θα πετάξει στα ύψη και αυτό θα σφυρηλατήσει τα φτερά σας που είναι απαραίτητα για την ανάληψή σας στις υψηλότερες σφαίρες. Αυτό είναι το σχέδιο.


Κάποιοι από εσάς έχουν εκφράσει σύγχυση σχετικά με το γιατί έχει δοθεί τόση έμφαση στο χρηματοπιστωτικό σας σύστημα, ούτως ή άλλως, δεν είσαστε παρά μόνο λίγους μήνες μακριά από την αναρρίχησή σας στις υψηλότερες σφαίρες. Καταλαβαίνεται αυτό τώρα, δεδομένου ότι υπάρχει ελπίδα, η συλλογική σας δόνηση, κατά την ανύψωσή σας, να αφαιρέσει από τους ώμους σας, τόσο τις ανησυχίες σας, όσο και τις κακουχίες σας.

Το νέο σας σύστημα είναι σχεδόν στα χέρια σας. Πολλοί έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος του εαυτού τους στον σχεδιασμό αυτού του νέου συστήματος και πολλά εμπόδια έπρεπε να απομακρυνθούν που εμπόδιζαν την εφαρμογή του. Σας ζητούμε να δείξετε λίγο περισσότερη υπομονή έως το νέο σας σύστημα τεθεί σε εφαρμογή, καθώς επίσης, σας ζητούμε να αποδείξετε την εμπιστοσύνη σας στο νέο αυτό σύστημα, ώστε και αυτοί που δεν είναι ενημερωμένοι να τους επιτρέψετε να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και να το ακολουθήσουν. Το νέο σύστημά σας θα πρέπει να βασίζεται στην δικαιοσύνη και την ισότητα για κάθε άτομο σε όλο τον κόσμο σας, που έχει ίσο μερίδιο στο συλλογικό πλούτο της κοινωνίας σας. Κανείς δεν θα αξίζει περισσότερο από κάποιον άλλον και κανείς δεν θα αντιμετωπίσει την έλλειψη ως μια καθημερινή επιβάρυνση της ζωής τους.

Αυτή τη στιγμή, το νέο σας σύστημα έχει προετοιμαστεί για να σας αποκαλυφτεί και σύντομα με την έναρξη του θα ακολουθήσουν τα μέσα ενημέρωσης να καλύπτουν πολλές από τις συλλήψεις των μελών των σκοτεινών σας. Να ξέρετε ότι ήρθε η ώρα για εφαρμογή πολλών θετικών αλλαγών στην κοινωνία σας, μετά από πολλές προσπάθειες γιʼ αυτές τις συλλήψεις για τους μάρτυρες.

Εμείς πάλι επιθυμούμε, να επιστρατεύσετε την υποστήριξή σας και να ενημερώσετε τους αδελφούς και της αδελφές σας, ότι αυτές οι συλλήψεις θα σημαίνουν και το νέο σας χρηματοπιστωτικό σύστημα για το λαό σας. Θα υπάρξουν και εκείνοι που θα φοβηθούν το νέο σας σύστημα, πιστεύοντας ότι θα είναι επιζήμιο για τον πλούτο που έχουν νόμιμα αποκτήσει. Σας ζητούμε να εξηγήσετε σε όλους εκείνους που θα ακούσουν ότι το νέο σας σύστημα θα είναι ένα νέο σύστημα αφθονίας για όλους και κανείς δεν θα χάσει τον έλεγχο, δεν έχει σημασία πόσο πολύ πλούτο έχει αποκτήσει σε όλη του τη ζωή. Δεδομένου ότι η ποιότητα ζωής βελτιώνεται γρήγορα για όλους γύρω σας, η ζωή σας θα βελτιωθεί πάρα πολύ. Αναλογιστείτε, τι σημασία έχει αν κάποιοι έχουν τόσο πολύ πλούτο, ενώ οι άλλοι γύρω σας υποφέρουν από την έλλειψη αυτού για το οποίο έχουν ευλογηθεί να έχουν? Όταν όλοι μπορούν να μοιράζονται ισότιμα τον πλούτο που προέρχεται από μία κοινωνία, η κοινωνία είναι τότε ελεύθερη να ανθίσει σε μεγάλα ύψη, απρόσμενο από πολλούς από εσάς αυτή τη στιγμή.

Απλά αναλογιστείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε για μια φορά όλοι μαζί, αφαιρώντας από την πορεία σας το εμπόδιο των οικονομικών περιορισμών. Κάποιοι από σας δεν θα είσαστε στη θέση να απεικονίσετε αυτό που ποτέ δεν γνωρίσατε ως πραγματικό πλούτο, και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις σας κάνατε δύσκολο αγώνα επιβίωσης. Αυτό θεωρήθηκε απαραίτητο για την πρόοδό σας και σύντομα θα δείτε πως όλα όσα έχετε περάσει, αξίζει το βραβείο που περίμενε πάντα πολύ κάτω από την πορεία του ταξιδιού σας. Έχετε τελικά φτάσει σʼ αυτό το σημείο να γνωρίζεται ότι υπήρχε και τώρα πρόκειται να σας πλημμυρίσει για όλα που έχετε εργαστεί τόσο σκληρά για την επίτευξη του. Εμείς σας λέμε συγχαρητήρια σε όλους για τις προσπάθειές σας, που επιμένατε και φτάσατε σε αυτό το σημείο και να σας πούμε πως ότι είστε όλοι πολύ αξιόλογοι για τις εμπειρίες σας μέσα από τις δύσκολες κακουχίες της έλλειψης. Αυτοί οι περιορισμοί τώρα θα εξαφανισθούν και θα πρέπει να απελευθερωθείτε για να ζήσετε τη ζωή σας στην φυσική σας κατάσταση αφθονίας.

Αυτό ήταν πάντα το σχέδιό σας και η προετοιμασία που έχετε για το νέο αυτό σύστημα αυτής της χρονιάς. Μεγάλο μέρος της προσπάθειας έχει επικεντρωθεί στην ρύθμιση αυτού του συστήματος και πολλοί θαρραλέοι άνδρες και γυναίκες αξίζουν την μεγάλη ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση του έργου τους. Μερικά από αυτά τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειάς σας θα συστηθούν με τα αποκαλυπτήρια του νέου συστήματός σας και είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς θα τους δείξετε την ευγνωμοσύνη σας για την αφοσίωσή τους στην τόσο σκληρή δουλειά τους. Αυτή θα είναι μια άλλη πτυχή του νέου σας κόσμου, όπου οι προσπάθειες όλων εκείνων που εργάστηκαν για την βελτίωση της ζωής των άλλων, θα πρέπει να αναγνωρίζεται και να γιορτάζεται. Δεν θα είναι πια προσωπικά επιτεύγματα για μερικούς από εσάς, αλλά θα πρέπει να είναι λαμπρές στιγμές για την ανθρωπότητα και να γιορτάζονται. Θεωρούμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ζήσετε στιγμές υπερηφάνειας από την ενίσχυση μιας ανθρώπινης διασημότητας της οικογένειάς σας όπου και πρόκειται να σας εμφανιστεί.

Όλοι σας θα ανταμείβεστε σε μεγάλο βαθμό για τις προσπάθειές σας για να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον, όπως είπαμε, όπου ωφελείται ο ένας ωφελούνται όλοι. Αυτό θα είναι μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην κοινωνία σας και βλέπουμε πολλούς από εσάς να απολαμβάνετε τις νέες ευκαιρίες για να βοηθήσετε τους άλλους στο ταξίδι τους, και ταυτόχρονα, συμβάλλοντας παράλληλα στην παγκόσμια κοινότητά σας. Τι απελευθερωτική εμπειρία θα είναι για πολλούς από εσάς.

Όλα για εσάς θα αρχίσουν από τις συλλήψεις των μελών της εγκληματικής ελίτ και γιʼ αυτό σας λέμε ότι, οι εορτασμοί σίγουρα θα γίνουν. Σύντομα τις επόμενες ημέρες αυτές οι συλλήψεις θα πρέπει να σας επιβεβαιωθούν και σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτό το γεγονός θα είναι απλώς η αρχή από τις πολλές αλλαγές που θα σας αποκαλυφθούν. Σας ενημερώνουμε να παραμένετε σε εγρήγορση και προετοιμασμένοι για όλα αυτά τα γεγονότα, δεδομένου ότι, θα έρθουν γρήγορα όταν θα αρχίσουν. Αυτό θα γίνει για να προετοιμάσει τον κόσμο σας για την ανάληψη και να δείξει πως πρέπει να είναι και το πόσο χρειάζεται να γίνει.

Θα υπάρξουν και άλλες προκλήσεις για εσάς τις επόμενες ημέρες και έχετε πολλούς φίλους εδώ για να σας βοηθήσουν με αυτά τα καθήκοντα. Αυτό που κάνουμε είναι να κοιτάμε προς τα εμπρός , ώστε να είμαστε σε θέση με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουμε την οικογένειά μας. Επιτρέψτε μας να κάνουμε καλύτερα αυτό που κάνουμε, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη σας και δείχνοντάς μας ότι θα είμαστε ασφαλείς στον κόσμο σας. Αυτό είναι ένα αναγκαίο βήμα προς την εργασιακή μας σχέση. Έχουμε τον τρόπο και την εμπειρία, όπως θα αντιληφτείτε, ότι είναι αναγκαία για μια ομαλή μετάβαση τις ερχόμενες ημέρες και είμαστε πρόθυμοι αυτά που έχουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας.

Υπάρχουν πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή, που βιώνουν για εμάς ένα φόβο και σας λέμε ότι αυτοί οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι καθώς δεν ερχόμαστε εδώ, να σας βλάψουμε με κάποιο τρόπο. Είμαστε η οικογένειά σας για πολύ καιρό πριν και ποτέ δεν θα θέλαμε να σας ζημιώσουμε. Ερχόμαστε εδώ στον πλανήτη σας για πολλά χρόνια και πολλές φορές. Οι πατημασιές μας είναι παντού, ορατές στα αρχαία και μυστηριώδη ερείπια του αρχαίου σας κόσμου. Δεν ήρθαμε ποτέ ως κατακτητές και ούτε και τώρα ερχόμαστε ως κατακτητές. Ερχόμαστε μόνο από αγάπη και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλο το σύμπαν.

Επίσης δεν είμαστε ο μόνος οργανισμός που είναι εδώ, όπως και άλλες ειρηνικές συμμαχίες είναι εδώ. Όλοι όσοι είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή , είμαστε ειρηνικοί και για την υπηρεσία της ανθρωπότητας. Θα το διαπιστώσετε αυτό τις επόμενες ημέρες. Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε, θέτοντας τις βάσεις για την άφιξή μας. Πολλοί από εσάς είναι μέλη των Γαλαξιακών Εντολών και μέρος των εργασιών σας ήταν να ζήσετε ανάμεσα στους ανθρώπους της Γης, ώστε μερικοί από εσάς, όταν θα ερχόταν η ώρα για τους ανθρώπους αυτού του πλανήτη, να δείτε μερικούς από εμάς . Είμαστε όλοι ένα στην ευρύτερη εικόνα και ζητάμε από τους εργάτες του Φωτός να βοηθήσουν τους αδελφούς κα τις αδελφές σας, θα δείτε να είναι εμφανές αυτό τις επόμενες ημέρες, βοηθείστε ήρεμα τους φοβισμένους. Ξέρουμε ότι μπορείτε να φέρετε την εργασία αυτή εις πέρας, πολλοί από εσάς το έχετε κάνει αυτό πριν και αφού ολοκληρώσατε την εργασίας αυτή εδώ, θα σας καλωσορίσουμε πίσω ως μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Θα φύγουμε από εδώ για λίγο και θα επιστρέψουμε όταν πάλι όταν η ισορροπία έχει αλλάξει. Υπάρχει συνήθως μια θέση ανοικτή για όλους, αλλά εμείς θα φροντίσουμε να κάνουμε χώρο για όσους μας βοηθήσουν στην υπόθεσή μας και δείξουν μια προθυμία να μας δεχτούν. Πολλές αλλαγές περιμένουν την ανθρωπότητα τις επόμενες ημέρες, και επιθυμούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για τον κόσμο σας, όσο το δυνατόν για την ομαλή μετάβασή σας στις ανώτερες διαστάσεις, όσο το δυνατόν περισσότεροι. Μπορεί να υπάρξουν μερικές προσκρούσεις στο δρόμο και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε εδώ. Υπάρχουν εκείνοι που δείχνουν μια τάση φόβου για εμάς και είναι απρόθυμοι να μας δεχτούν. Αισθανόμαστε ακόμη ότι και οι πιο πιστοί από τους επικριτές θα αλλάξουν γρήγορα γνώμη τη στιγμή που θα κατανοήσουν καλύτερα ποια είναι η αποστολή μας και σε τι συνεπάγεται Θα τους χρειαστούμε και εμείς και τα διαστημόπλοιά μας . Είμαστε εδώ σε μία αποστολή υπηρεσίας και σύντομα θα μάθετε τι εννοούμε, όταν λέμε ότι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να φοβηθείτε από οποιαδήποτε από αυτές τις αλλαγές που θα έρθουν, και με την βοήθειά σας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανοίξουμε τον δρόμο μπροστά όσο το δυνατόν για μια ομαλότερη μετάβασή σας στις υψηλότερες σφαίρες.

Οι λεπτομέρειες το τι θα πρέπει να επιτευχθεί από κοινού, θα πρέπει να εξηγηθεί πλήρως όταν έρθει η ώρα. Αισθανόμαστε ότι είναι σημαντικό για την ώρα, να εστιαστούμε στις τρέχουσες εργασίες και πρέπει να γνωρίζετε από τώρα, ότι αυτό είναι οι συλλήψεις των εγκληματικών της Cabal σας και πως πρέπει να το χειριστούμε ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι όσο το δυνατόν καλύτερα γιʼ αυτή την παγκόσμια εκδήλωση. Μετά από αυτό, θα ξεκινήσουμε την αποκάλυψη των σχεδίων μας, η οποία θα συνεπάγεται στις εργασιακές σχέσεις με μερικούς από εσάς που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να εμπιστευόμαστε και αυτό θα είναι ένα όφελος για την γνωστοποίηση των προσπαθειών μας. Αυτό που ελπίζουμε , είναι για όλους εκείνους από εσάς που ξεκινήσατε μια εργασιακή σχέση μαζί μας, ώστε να επαναφέρουμε άμεσα και το εν λόγω μερίδιο από στοιχεία με την μορφή φωτογραφιών και βίντεο από την εμπειρία σας μαζί μας. Θα σας ζητηθεί να μοιραστείτε αυτά τα στοιχεία, όπως μπορείτε, και να τα εξιστορήσετε σε πολλά μέλη των μέσων ενημέρωσης και ελπίζουμε ότι θα καλύψετε παγκοσμίως αυτή τη σχέση.

Αρχικά ψάχνουμε γιʼ αυτούς οι οποίοι δεν θα διστάσουν μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας των μέσων ενημέρωσης και γιʼ εκείνους οι οποίοι θα είναι καλοί ομιλητές, όπου με αποτελεσματικότητα να μοιραστούν την ιστορία τους. Δεν απαιτείται να είσαστε επαγγελματίες ρήτορες διαμετρήματος, αλλά να αισθάνεστε ένα ορισμένο επίπεδο ικανότητας που απαιτείται για την πλήρωση αυτών των θέσεων. Αφού αισθανθούμε ότι έχουμε προσλάβει αρκετούς από εκείνους που θεωρούμε ότι είναι ειδικοί για το ρόλο αυτό, θα αρχίσουμε στη συνέχεια την πρόσληψη όλων όσοι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί μας και οι οποίοι πληρούν ορισμένα προσόντα και αυτά θα σας έχουν πλήρως εξηγηθεί την κατάλληλη στιγμή.

Έχουμε έναν κώδικα συμπεριφοράς της εν ισχύ πολιτικής και εμείς θα σας παρακαλούσαμε να τον διαβάσετε, αν θα γίνεται αποδεκτοί για να εργαστείτε μαζί μας, θα λάβετε κατευθύνσεις, συμβουλές και προπονήσεις μαζί μας πριν ξεκινήσετε τις αναθέσεις σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εργασίες που θα είναι διαθέσιμες, και ως επί το πλείστον θα είσαστε ελεύθεροι να επιλέγετε το πεδίο με το οποίο θα προτιμούσατε να εργαστείτε. Όλες οι υποθέσεις που θα αναλάβετε να φέρετε εις πέρας, αυτή την στιγμή είναι πολύ ενδιαφέρουσες και θα χρειαστούμε να καλύψουμε κάθε αναγκαία θέση αλλά δεν βλέπουμε αυτό να παρουσιάζει προβλήματα.

Η αξιολόγηση της εργασίας σας θα αξιολογείτε με τις παραστάσεις, θα συζητήσουμε μαζί σας μονιμότερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο ότι θα εργάζεστε μαζί μας για την υπηρεσία του πλανήτη σας, θα προχωρήσετε να γίνεται μέλη της οργάνωσής μας, αλλά οι εμπειρίες σας θα έχουν αποκτηθεί από την συνεργασία σας μαζί μας, αυτό μπορεί να σας αποδειχθεί πολύτιμο σε μελλοντικές σας προσπάθειες και ακόμα μπορεί να υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες να συνεργαστείτε μαζί μας στο μέλλον Καιρού επιτρέποντος, θα μιλήσουμε με όλους εσάς, εκτεταμένα για όλες τις ευκαιρίες σας μαζί μας. Θα μπορείτε να αποφασίσετε αν σας ενδιαφέρει μια καριέρα με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Ως μέλος του οργανισμού μας, η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά από αυτό που είναι σήμερα και πιστεύουμε ότι πολλοί από εσάς θα απολαύσετε την ευκαιρία για μια νέα περιπέτεια. Έχουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους των οντοτήτων μεταξύ των πληρωμάτων μας και πολλοί από εσάς μπορεί να ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν άλλες διαφορετικές οντότητες από όλο αυτό το σύμπαν. Όλα τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός είναι αναληφθέντες οντότητες, και ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να αναμένεται ορισμένο επίπεδο επαγγελματισμού, εξυπνάδας, καλοσύνης, ωστόσο, να περιμένετε όλα τα όντα να έχουν την ίδια προσωπικότητα και αυτό ισχύει για τα μέλη των ίδιων αγώνων, καθώς και κάποιοι από εσάς μετά από τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσω καναλιών μας, φαίνεται να πιστεύουν ότι όλα τα μέλη μας που στέλνουν αυτά τα μηνύματα θα εμφανίζονταν με τα ίδια προσωπικά χαρακτηριστικά. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό δεν συμβαίνει και θα σας ζητήσω να κοιτάξετε το πόσο πολλές διαφορετικές προσωπικότητες συνθέτουν την ανθρώπινη φυλή. Τα όντα που απαρτίζουν τις δυνάμεις της οργάνωσής μας, δεν είναι διαφορετικά, για όσους ενδεχομένως μπορέσουν να εργαστούν μαζί μας με ένα πολύ ευεργετικό ταλέντο, θα αποκτήσουν την ικανότητα να λειτουργούν σωστά, να επικοινωνούν αποτελεσματικά και θα απορροφήσουν μέσα τους πολλούς διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας.

Η γλώσσα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, καθώς έχουμε μεθόδους που θα σας επιτρέψουν να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους άλλους, δεν έχει σημασία ποια γλώσσα θα χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσετε μαζί τους. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε αυτή την τεχνολογία, όταν αρχίσετε να εργάζεστε μαζί μας, καθώς θα είναι σημαντικό για σας και για την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με πολλές διαφορετικές οντότητες , καθώς και με τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειά σας που μπορεί να μιλούν μια διαφορετική γλώσσα από εσάς.

Συνολικά, βλέπουμε μπροστά για πολλούς από εσάς, μια πολύ συναρπαστική εμπειρία και αναμένουμε, να σας μιλάμε προσωπικά για περισσότερες ευκαιρίες μαζί μας. Αυτή την ημέρα την βλέπουμε να πλησιάζει γρήγορα, έτσι σας ζητούμε να προετοιμαστείτε για τις αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα. Τα γεγονότα είναι στιγμές μακριά από την εμφάνισή τους, και σύντομα πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα θα επακολουθήσουν. Από τώρα και μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα είναι σίγουρα η πιο συναρπαστική και δύσκολη στιγμή, κάθε μέρα θα βλέπετε και μια αναταραχή των αλλαγών και των δραστηριοτήτων που θα σας βοηθήσουν να αναδιαρθρώσετε τον κόσμο σας στην ώρα για το μεγάλο φινάλε, το οποίο θα είναι η ανάβαση του πλανήτη σας στα επουράνια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford