Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

26 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 26 Μαρτίου 2012

Σκεφτείτε τους ανθρώπους του πλανήτη σας ως μαίες, που έρχονται μαζί για να σας βοηθήσουν με την γέννηση του νέου κόσμου σας. Πολλοί από εσάς έχεται έρθει από πολύ μακρινά αστρικά συστήματα και γαλαξίες, ακόμη και είστε τώρα εδώ αυτή τη στιγμή να κάνετε ό,τι είναι να κάνετε για να βοηθήσετε σε αυτή τη γέννα Θα σας ζητηθεί να αναλάβετε ορισμένα καθήκοντα για να βοηθήσετε σε αυτή τη διαδικασία και τίποτα δεν θα σας ζητηθεί να κάνετε που θα είναι επιβλαβές με οποιοδήποτε τρόπο στην κοινωνία σας. Όλα που θα σας ζητηθούν να κάνετε, είναι στο όνομα του φωτός και τίποτα δεν θα σας ζητηθεί να κάνετε, που με κανένα τρόπο να υποστηρίζει τους σκοτεινούς και την ημερησία διάταξή τους. Αυτό μπορείτε να το γνωρίζετε με σιγουριά καθώς θα προχωράτε στις αποστολές σας για να αποκατασταθεί η αγάπη και το φως σε αυτόν τον κόσμο. Αυτή είναι η βάση της αποστολής σας εδώ, αν και έχουμε πολλούς κοινούς στόχους και καθήκοντα που πρέπει να επιτύχουμε, η ρίζα του σκοπού μας εδώ μαζί είναι να φέρουμε αυτόν τον κόσμο στο μονοπάτι του φωτός, όπου δικαιωματικά του ανήκει.

Σε αυτή την πορεία, θα υπάρξουν δυσφημιστές όλων των ειδών που επιθυμούν να παρεμποδίσουν την πρόοδό μας και είναι η δουλειά σας να αναγνωρίσετε αυτά τα εμπόδια και να βρείτε τρόπους για να τα καθαρίσετε από την πορεία σας, χωρίς να τους επιτρέψετε να σας αποτρέψουν από την αποστολή σας ή να σας κατευθύνουν μακριά από την πορεία σας. Υπάρχουν, και θα είναι πάντα άλλοι με διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις ως προς ποια κατεύθυνση θα είναι καλύτερα να προχωρήσετε. Αφήστε τους τη δυνατότητα να επιλέξουν τη δική τους πορεία και να μάθουν από τις επιλογές που θα κάνουν, καθώς κινούνται μπροστά στο ταξίδι τους. Δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να σώσετε κανέναν, καθώς αυτό δεν είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Ο λόγος για την παρουσία μας εδώ είναι να επιτρέψουμε σε όλους, εφόσον το επιλέξουν να δουν έναν άλλο τρόπο για να ζήσουν τη ζωή τους, αλλά και πάλι αυτό είναι μια επιλογή που είναι εξ ολοκλήρου δική τους, είναι δικαίωμά τους να επιλέξουν με οποιαδήποτε διαδρομή επιθυμούν να ταξιδέψουν.

Δεν είμαστε εδώ για να πείσουμε ή να πειστεί κάποιος και να δει τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο, όπως η επιλογή μας επίσης είναι η προσωπική επιλογή που έχουμε κάνει. Είμαστε εδώ για να κάνουμε μια άλλη επιλογή διαθέσιμη σε όσους επιθυμούν να την δουν και να την αναγνωρίσουν. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους άλλους στο δρόμο αυτό του ταξιδιού, εφόσον το επιθυμούν. Στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν πολλοί που θα επιλέξουν πολλά διαφορετικά μονοπάτια, παρόλο που ορισμένες επιλογές τους δεν θα μπορούμε να τις καταλάβουμε ή δεν θα αντηχούν λογικές σε εμάς, θα πρέπει όμως να τιμήσουμε την επιλογή τους και να τους επιτρέψουμε να προχωρήσουν στη δική τους κατεύθυνση. Αφήστε τους αυτή την επιλογή και τιμήστε και σεβαστείτε την απόφασή τους, γιατί είναι αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα την πορεία που αισθάνονται ότι πρέπει να ταξιδέψουν για την ανάπτυξη και την πρόοδό τους.

Πολλοί από εσάς που ταξίδεψαν εδώ στο όνομα του φωτός, θα επιλέξετε μια παρόμοια πορεία, καθώς προχωράμε προς τα εμπρός, καθώς πολλοί από εμάς θα καταλάβουν ξεκάθαρα γιατί είμαστε εδώ και πως έχουμε παρόμοιο στόχο για να επιτευχθεί και θέλουμε να φθάσουμε σε μια παρόμοια έκβαση. Άλλοι, που είναι εδώ, μπορεί να μην είναι εδώ για τους ίδιους λόγους που είμαστε εμείς, ως εκ τούτου οι επιλογές που κάνουμε δεν μπορούν να συντονίζονται μαζί τους. Καταλάβετε αυτό και θα καταλάβετε τις επιλογές που κάνουν οι άλλοι πολύ καλύτερα. Ο καθένας που είναι εδώ δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης και ως εκ τούτου, οι εμπειρίες που πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε για την πρόοδο μας, μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικές από έναν άλλο. Κρατήστε αυτό κατά νου, καθώς προχωράμε προς τα εμπρός, δεδομένου ότι όλες οι επιλογές των αποφάσεών μας θα αποκρυσταλλωθούν και θα υπάρξουν πολλές πλευρές που θα λάβουμε, κάνοντας στάσεις και επιλέγοντας διαδρομές που διαφέρουν μεταξύ τους.

Είναι σημαντικό να καταλαβαίνετε τις επιλογές σας και να πάρετε την απόφασή σας από ποια διαδρομή επιθυμείτε να ταξιδέψετε. Να θυμάστε ότι είστε σε ένα προσωπικό σας ταξίδι, όπως επίσης και είναι σημαντικό για εσάς να σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας. Πολλοί από εμάς θα επιλέξουν τα μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν πίσω στο σπίτι στο τέλος της αποστολής μας εδώ μαζί και θα υπάρξουν διαφορετικά μονοπάτια διαθέσιμα που θα μας οδηγήσουν εκεί. Πολλοί από εσάς θα αναγνωρίσουν αυτές τις επιλογές που θα εμφανιστούν μπροστά σας, αλλά κάποιοι από εσάς θα κάνουν αυτές τις επιλογές σε λιγότερο συνειδητό επίπεδο. Δεν είναι πάντα απαραίτητο να αναγνωρίζετε συνειδητά τις επιλογές από πριν, ζυγίστε τες προσεκτικά, δεδομένου ότι μερικές φορές, οι επιλογές αυτές έρχονται μάλλον φυσικά σε εσάς. Δεν σας αφορά υπερβολικά ή μην ανησυχείτε ότι δεν κάνατε τη σωστή επιλογή, καθώς δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, όπως έχουμε πει, πολλά από τα μονοπάτια που θα επιλέξετε θα σας οδηγήσουν στο ίδιο σημείο μπροστά.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα ταλέντα και τα δώρα σας και αυτό θα σας εξυπηρετήσουν καλά τις επόμενες ημέρες. Θα είναι τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να πάρετε και να κάνετε τη συγκεκριμένη εργασία σας. Θα στηριχτούμε πολύ σε εσάς αυτή τη στιγμή και τις επόμενες ημέρες για να αποδείξετε την αξία σας και να γίνετε ηγέτες των συνανθρώπων σας, καθώς πολλοί θα δώσετε απαντήσεις και καθοδήγηση σε αυτό το χρονικό διάστημα του μυστηρίου και της αναστάτωσης. Πολλοί από εσάς θα γίνουν ηγέτες και θα αισθανθείτε ότι είναι καθήκον σας να ενεργήσετε σύμφωνα με το ένστικτό σας και θα οδηγήσετε πολλούς προς την πορεία αυτών των προκλητικών γεγονότων. Σας λέμε ότι, πολλοί από εσάς είναι ηγέτες και γιʼ αυτό είστε εδώ. Σας επιλέξαμε μεταξύ πολλών για το ενδιαφέρον που εκφράσατε να είσαστε εδώ, καθώς θεωρήσαμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του καθήκοντός σας και αυτό θα το κάνετε καλύτερα. Πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή, αναγνωρίζετε αυτά τα γενετικά σας ταλέντα και τώρα αποφασίζετε να αναλάβετε τα ηνία και να γίνετε ηγέτες που είστε.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να βάλετε τα ταλέντα σας στη σωστή χρήση και να σφυρηλατήσετε μονοπάτια για τους άλλους που θα ακολουθήσουν. Θα υπάρξουν πολλοί ηγέτες ανάμεσά σας που θα αναγγελθούν καθώς προχωρούμε προς τα εμπρός, επίσης θα υπάρξουν πολλοί που θα κάνουν γνωστό ότι επιθυμούν να ακολουθήσουν σύμφωνα με αυτό που θα τους αναγγείλετε. Αφήστε όλους τους άλλους να επιλέξουν την οδό που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να τιμήσετε και να σεβαστείτε τις επιλογές τους. Και πάλι δεν είμαστε εδώ για να σώσουμε κανέναν από τίποτα, ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει το δρόμο που επιθυμεί να ταξιδέψει.

Καθώς προχωρούμε προς τα εμπρός τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις πόλωσης που θα χρησιμοποιηθούν για να χωρίσουν τον δρόμο σας και πολλές ευκαιρίες για να επιλέξετε το δρόμο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε προς τα εμπρός. Να είστε ένα φάρος του φωτός για εκείνους που αντηχούν με τις επιλογές που έχετε κάνει και να τους οδηγήσετε μέσα από περιόδους σκότους, από τις οποίες κάποιοι μπορεί να έχουν απομακρυνθεί από το δρόμο και να αναζητήσουν το φως σας για να τους βοηθήσετε να παραμείνουν στην πορεία τους. Προχωρήστε σιγά-σιγά σε μια εποχή όπου αισθάνεστε ότι υπάρχουν εκείνοι που επιθυμούν να ακολουθήσουν την πορεία τους, αλλά ποιος μπορεί να μείνει πίσω. Δεν έχει ο καθένας τη δυνατότητα να ταξιδέψει αυτό το δρόμο με την ίδια ταχύτητα, να είστε προσεκτικοί σε αυτούς τους επιβραδύνοντες, επιτρέψτε τους να καλύψουν τη διαφορά με τους άλλους. Αυτό δεν είναι ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα ο καθένας μπορεί να προχωρήσει στη γραμμή του τερματισμού. Το μόνο σημαντικό είναι το πώς εργάζεται μαζί ως ομάδα για την επίτευξη των κοινών στόχων σας. Κρατηθείτε προσεκτικά ο ένας με τον άλλο και βοηθήστε ο ένας τον άλλο με κάθε τρόπο όπως μπορείτε στο προσωπικό σας ταξίδι, για το ό,τι είναι πιο σημαντικό από την ολοκλήρωση της επιμέρους εργασίας σας, είναι το πώς θα συνεργαστείτε και βοηθήσετε ο ένας τον άλλο κατά την διαδρομή. Ως φάροι του φωτός που θα λάμπετε μαζί, οι δρόμοι θα ανοίγουν για όλους να ακολουθήσουν τα βήματά σας μέσα από το σκοτάδι της νύκτας.

Είστε εδώ για ένα λόγο και ο λόγος αυτός πρέπει να πληρείται. Βρείτε τι είναι αυτό που κάνετε και κάντε το καλά, βρείτε τις περιοχές όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ταλέντα και να κάνετε τη διαφορά με τους άλλους και τον κόσμο γύρω σας. Υπάρχουν πολλές εργασίες που πρέπει να επιτευχθούν από τα ταλέντα σας. Βρείτε τον ένα, τον άλλο και αλληλοβοηθηθείτε με τους τρόπους που έχουν εκπαιδευτεί. Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε περισσότερο αυτή τη στιγμή και θα εξακολουθήσουμε να παρακολουθούμε τα κοινωνικά σας δίκτυα αναζητώντας τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί, καθώς θα συνεχίσουμε να μελετούμε το πόσο καλά συνεργάζεστε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είστε εδώ και αυτό είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της συνολικής αποστολής σας. Πολλές μελέτες που διεξάγονται σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε μαζί και πολλά από τα δεδομένα που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο προσεκτικής μελέτης στο μέλλον.

Βοηθήστε ο ένας τον άλλο στις περιοχές όπου μπορείτε και επιτρέψετε τους, τα ατομικά ταλέντα σας να τα μελετήσουν μεταξύ τους, για την ενίσχυση των επιμέρους τμημάτων που απαρτίζουν το σύνολο. Βάλτε στην άκρη τις διαφορές σας για τώρα, δεν ενοχλούν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες. Ο σκοπός σας είναι να εργαστείτε μαζί και να επιτύχετε ένα κοινό στόχο, και σε αυτό θα θέλαμε να δούμε να συγκεντρώνεστε. Βάλτε στο πλάϊ τις διαφορές σας και τις γνώμες σας για συζήτηση ανάμεσα στον ένα με τον άλλο και εστιαστείτε στα κοινά σας συμφέροντα, έτσι θα σφυρηλατήσετε μία νέα πορεία για τον κόσμο σας που θα μοιραστείτε μαζί. Αυτό είναι ό,τι θα θέλαμε να δούμε αυτή τη στιγμή και σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας να εργάζεστε από κοινού, ενώ θα αναδημιουργείτε το νέο κόσμο που θα ωφελήσει τόσους πολλούς.

Ο νέος σας κόσμος θα είναι ένα μνημείο, μια απόδειξη για το πόσο καλά είστε σε θέση να συνεργάζεστε με τόσους πολλούς από τόσα πολλά διαφορετικά μέρη του σύμπαντος. Όντα από όλο αυτό το σύμπαν θα ταξιδέψουν εδώ για να δουν τι μπορείτε να επιτύχετε όταν βάζετε στην άκρη τις διαφορές σας και εργάζεστε μαζί ως ομάδα. Το έργο σας θα το επεξεργάζονται για μελέτη από τόσες πολλές διαφορετικές φυλές και πολιτισμοί σε όλο αυτό το σύμπαν και σας ευχόμαστε να το καταλάβετε αυτό και να αρχίσετε κάθε εργάσιμη μέρα μαζί. Δώστε αυτό το κοινό έργο όλων σας, όπως αυτό που έχετε δημιουργήσει εδώ μαζί και θέστε το σε υποψηφιότητα για μια αιωνιότητα ως πρότυπο για πολλούς άλλους πολιτισμούς για να τον ακολουθήσουν καθώς δημιουργήσατε κόσμους από τη μούχλα που μαζί σφυρηλατήσατε σήμερα. Είστε οι αρχιτέκτονες αυτού του κόσμου που θα είναι το πρότυπο για τους νέους πολιτισμούς σε όλους τους γαλαξίες και σας ευχόμαστε να το καταλάβετε αυτό και να δώσετε αυτό το έργο σε όλους σας , η εδώ εργασία σας θα μνημονεύετε για τους αιώνες που έρχονται.

Σας ευχόμαστε να έχετε μαζί σας κάθε μέρα τις ειλικρινείς προσπάθειές σας, να συνεργάζεστε με τον οποιοδήποτε και να αξιοποιείτε το έργο σας μαζί. Τα αριστουργήματά σας είναι σχεδόν πλήρης και από την σκοπιά μας, βλέπουμε ένα όμορφο γλυπτό που διαμορφώνεται από τη συλλογική του σχεδιασμού σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις τελευταίες ημέρες για να βάλετε τις τελευταίες πινελιές για το έργο της τέχνης σας, γιατί σύντομα θα έρθει η ώρα για τα αποκαλυπτήρια του αριστουργήματός σας μπροστά στα μάτια ολόκληρου του σύμπαντος. Είστε όλοι καλλιτέχνες και έχετε όλοι τα δικά σας οράματα για το τι θα θέλατε να δημιουργήσετε, αλλά αυτό είναι ένα έργο τέχνης που είναι μια κοινή δημιουργία. Σας ζητούμε να κάνετε το καλύτερο, εργαζόμενοι ο ένας με τον άλλο, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο, να τονώνετε ο ένας τον άλλο, και να μαθαίνετε ο ένας από τον άλλο, ενώ ότι κάνετε με τα δημιουργικά σας οράματα να φείναι κοινό για όλους σας, καθώς και το αριστούργημά σας θα πρέπει να είναι ένα από τα απεριόριστα οράματα και μια πραγματική οικουμενική δημιουργία.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford