Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

13 Mαρτίου 2012


Μήνυμα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός 13 Mαρτίου 2012Δεν είναι μόνο ο φόβος που θα πρέπει να ξεπεράσουμε μαζί. Υπάρχον πολλές άλλες σημαντικές εργασίες που θα πρέπει να επιτευχθούν. Όταν ξεπεράσετε το φόβο θα μπορέσουμε από κοινού να εργαστούμε, προκειμένου να επιτύχουμε αυτό που χρειάζεται να γίνει. Ο πλανήτης σας και η κοινωνία σας ετοιμάζονται να ξεκινήσουν πολλές αλλαγές που θα ξεριζώσουν πολλά από αυτά που έχετε έρθει για να κατανοήσετε ως πραγματικότητα σας Αυτές οι αλλαγές θα είναι πολύ δύσκολο για πολλούς από τον κόσμο σας να τις αφομοιώσουν και ένα από τα πιο σημαντικά έργα που πρέπει να επιτευχθούν είναι να μας βοηθήσετε, ώστε τα άτομα αυτά να κάνουν αυτή τη μετάβαση όσο τα δυνατόν ομαλότερη.

Εσείς, ως Εργάτες μας του Φωτός, βρίσκεστε στην αξιόλογη θέση να εκπληρώσετε την αποστολή αυτή, εν όσο εμείς βρισκόμαστε στις υψηλότερες σφαίρες. Όπως έχουμε πει, υπάρχουν πολλές εργασίες που είναι καλύτερα προσαρμοσμένες για εμάς, αλλά για εσάς , είναι σημαντικό να καταλάβετε, ότι υπάρχουν επίσης εργασίες που ταιριάζουν πολύ περισσότερο σε εσάς, από ότι σε εμάς. Εσείς θα μπορούσατε να πλησιάσετε αυτές τις ψυχές και να επικοινωνήσετε μαζί τους με σαφήνεια, γιατί θα είναι πλησιέστερες σʼ εσάς από ότι μαζί μας και αυτό οφείλετε σε εσάς. Αυτή τι στιγμή είναι στο χέρι σας, να δώσετε σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας μεγαλύτερη προσοχή και να εστιαστείτε με τον χρόνο και την εφαρμογή ορισμένων μεγάλων αλλαγών.

Αυτή την στιγμή σας ζητάμε, ενωμένοι σαν μία γροθιά, να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε και για το οποίο έχει ο καθένας σκληρά εκπαιδευτεί να προσφέρει στην ανθρωπότητα όταν παραστεί ανάγκη. Έχετε όλα τα εφόδια στη διάθεσή σας και αυτά σας έχουν δοθεί εσκεμμένα για να τα χρησιμοποιήσετε την στιγμή που θα πρέπει. Θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε τώρα το έπακρο των δυνατοτήτων σας για να προσεγγίσετε και συνδεθείτε με τους αδελφούς και αδελφές σας και να τους εξηγήσετε αυτά που πρόκειται να συμβούν και να συνεχίζετε να τα αποκαλύπτεται στους γύρω σας.

Αυτό είναι σημαντικό, καθώς αυτή είναι η επόμενη φάση της επιχείρησης που πρέπει να ολοκληρωθεί ικανοποιητικά, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε περαιτέρω βήματα. Όλα τα μάτια είναι επάνω σας. Περιμένουμε τον κόσμο σας να είναι επαρκώς προετοιμασμένοι για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τις επόμενες φάσεις της λειτουργίας μας. Θα σας πω και πάλι ότι δεν είσαστε εσείς που περιμένετε που περιμένετε από εμάς, εμείς είμαστε εκείνοι που περιμένουμε να έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα από αυτή την αποστολή σας. Κάνετε όλοι μια υπέροχη δουλειά και εκτιμούμε κάθε έναν από εσάς για την προσεκτική και ειλικρινή προσπάθειά σας για την παροχή αυτού του τμήματος της επιχείρησης .
Αυτό το τμήμα της επιχείρησης θα καταλήξει σε επιτυχή έκβαση. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος τρόπος. Ο μοναδικός σκοπός είναι η ολοκλήρωση αυτής της αποστολής. Περιμένουμε με ανυπομονησία την υλοποίηση των επόμενων φάσεων της συνολικής λειτουργίας και εμείς η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός , είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα επόμενα στάδια αυτού του σχεδίου.

Παρακαλούμε να προσλαμβάνετε όσους περισσότερους μπορείτε από τους αδελφούς και της αδελφές σας, για να τους βοηθήσετε σε αυτή την φάση της λειτουργίας. Όσο περισσότεροι συμμετέχουν στο έργο σας, τόσο πιο γρήγορα θα ολοκληρωθεί. Σας προτείνουμε ότι όταν μοιράζεστε τις πληροφορίες με άλλους, είτε μέσα από την προσωπική σας αλληλεπίδραση ή μέσω σειρά άλλων κοινωνιών δικτύων, ζητήστε τους να κάνουν και αυτοί το καθήκον τους και να μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες με όσους περισσότερους μπορούν.

Ξέρετε τι πρέπει να γίνει, ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε, και εμείς επίσης, γνωρίζουμε ότι μπορείτε να το κάνετε. Δεν έχουμε τίποτα άλλο από το να σας εμπιστευόμαστε. Αυτή είναι μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της πολύπλοκης λειτουργίας και σας βεβαιώνουμε ότι μόλις η περιοχή αυτή του σχεδίου ολοκληρωθεί, οι επόμενες φάσεις της λειτουργίας θα αρχίσουν γρήγορα. Κάθε επόμενη φάση του σχεδίου θα πέφτει στη θέση της, όπως πέφτει το ντόμινο, έτσι δεν θα υπάρχει τίποτα ή κανείς που θα είναι σε θέση να επιβραδύνει την πορεία μας με οποιοδήποτε τρόπο. Θα πρέπει να ανυπομονείτε για την ολοκλήρωσης αυτής της επιτυχίας του έργου που έχετε στα χέρια σας. Και πάλι, σας παρακαλούμε, αφοσιωθείτε στην εκπλήρωση του σκοπού σας. Μην αφήνετε τους μυριάδες τους τρισδιάστατους περισπασμούς να σας αποτρέψουν από τον επιλεγμένο σκοπό σας.

Επιλέξατε όλοι να είσαστε εδώ ακριβώς αυτή την στιγμή γιʼ αυτό τα σκοπό και γνωρίζουμε ότι επιθυμείτε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να ολοκληρώσετε κάθε ανάθεση που σας έχει ζητηθεί. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι ένας εύκολος στόχος και επίσης γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς φοβούνται τον εμπαιγμό των άλλων, αλλά θα σας πούμε ότι αυτό δεν σας ενοχλούσε προτού αρχίσετε τις ενσαρκώσεις σας και δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει όταν όλοι θα δουν ότι μιλάτε για την αλήθεια. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθάνονται ανησυχία για το είδος της εργασίας που κάνουν αυτή τη στιγμή, αυτό είναι απλώς μια πτυχή της τρισδιάστατης συνείδησης. Τα συναισθήματα από τις χαμηλότερες διαστάσεις που πολλοί από εσάς αισθάνεστε σήμερα, δεν παίζουν κάποιο ρόλο στη ζωή σας, πέρα από την τρισδιάστατη ψευδαίσθηση. Κάνετε πάντα την καλύτερη δουλειά, αυτό να έχετε πάντα στο μυαλό σας και επιτρέψτε στην κατανόηση να ενδυναμώνει την αποφασιστικότητα για την ολοκλήρωση του σκοπού σας.

Η ανάμνηση, από πού προέρχεστε και από πόσο μακριά έχετε ταξιδέψει για να είστε εδώ, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε συναισθηματικά κάποιες από τις τρισδιάστατες προκλήσεις που ενεργούν ως εμπόδια για την εδώ διαδρομή του ταξιδιού σας. Να θυμάστε πάντα, ότι κάθε ένας από εσάς είναι κάτι πολύ περισσότερο και αξιόλογο από ότι μπορείτε ενδεχομένως να φανταστείτε Θα προσπαθήσουμε να δούμε τα εξουθενωτικά συναισθήματα ως επιβλαβή και όχι ευνοϊκά για τον σκοπό σας εδώ. Θα πρέπει να ξεπεραστούν για να φτάσετε στο μέγιστο δυναμικό ως Εργάτες του Φωτός ως μια ψυχή στο ταξίδι σας μέσω της δημιουργίας. Θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να τα χρησιμοποιείτε καλύτερα ως εργαλεία για την εκμάθησή και την ανύψωσή σας μέσα από τις εμπειρίες σας. Θα πρέπει να μάθετε να μην είσαστε ευαίσθητοι για να μπορείτε να ελέγχετε το ροή της ζωής σας. Θα πρέπει να ξεπεράσετε αυτά τα συναισθήματα και να κατανοήσετε από πού προέρχονται και τι τα προκαλούν.

Προσπαθήστε να εξετάσετε τα συναισθήματα που νιώθετε εξ αποστάσεως και να μη παρασυρθείτε από αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια. Πηγαίνετε ένα βήμα πίσω από αυτά και παρακολουθήστε τα με επιφύλαξη και χωρίς προκατάληψη σαν μην είναι δικά σας. Κοιτάξτε τα χωρίς να τα κρίνετε και παρατηρήσετε τα αναλύοντας τα έτσι όπως είναι. Εάν δεν τα ελέγχετε σωστά, θα αποβούν επιζήμια στις πτυχές του ταξιδιού σας.

Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι υπέροχα, μπορεί να έχουν νόημα, να είναι θετικά, αλλά τα συναισθήματά σας μπορεί να αποβούν καταστροφικά, επικίνδυνα και επιζήμια για την ύπαρξή σας, όταν αυτά αρχίζουν να βράζουν έως την επιφάνεια. Ηρεμίστε τον εαυτόν σας και πάρτε μια βαθιά ανάσα. Σκεφτείτε τον εαυτόν σας «Εδώ έρχεται ένα συναίσθημα. Τι είναι αυτό?» Προσπαθήστε να δείτε αυτό το συναίσθημα ως μέρος της ψευδαίσθησης. Δεν είναι πραγματικό και δεν είναι χρήσιμο για εσάς. Συνεχίστε να αναπνέετε και σκεφτείτε αυτό το συναίσθημα πριν ενεργήσετε βάσει αυτού. Πείτε στον εαυτό σας «Εγώ δεν ενεργώ σύμφωνα με αυτό το συναίσθημα μέχρι να το αναλύσω πλήρως, θα περιμένω μέχρι να ηρεμίσει για να πάρω την απόφαση να ενεργήσω, έτσι ώστε να μην ζημιώσω την εμπειρία μου και αργότερα μετανιώσω.

Σας προτείνουμε να ξαναδιαβάσετε αυτά τα λόγια ξανά και ξανά μέχρι να γίνουν μέρος της ψυχής σας και ένα νέο εργαλείο που θα μπορεί να συμπληρώνει τα πολλά νέα εργαλεία που θέλετε να προσθέσετε στην εργαλειοθήκη σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο, όταν τα συναισθήματά σας αρχίσουν να βράζουν στην επιφάνεια και με την πρακτική αυτής της χρήσης ξανά και ξανά μέχρι να γίνει η δεύτερη φύση σας και να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε χωρίς καν να χρειάζεται να σκεφτείτε, κάθε φορά που μια κατάσταση σας προκαλεί αντιδραστικά συναισθήματα. Αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα βήματα που θα κάνετε ως τρισδιάστατοι άνθρωποι. Σας συνιστούμε να μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματα σας, αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα που θα έχετε καταφέρει εδώ και για πολλές ενσαρκώσεις σας.

Έχετε μάθει πολλά και έχετε καταφέρει πολλά εδώ σε ολόκληρη τη ζωή σας, θα έπρεπε να είχατε μάθει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας . Εάν κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν σας, πολλοί από εσάς θα δείτε πόσο συχνά τα συναισθήματα σας ενέργησαν καλύτερα για εσάς και πως αλλάξατε μια άσχημη κατάσταση που θα μπορούσε να είχε εύκολα αποφευχθεί , εάν είχατε την δυνατότητα να κατευνάσετε τα συναισθήματά σας.

Σας ζητάμε να επανεξετάσετε αυτές τις χρονικές στιγμές του παρελθόντος σας , όπου θα μπορούσαν να ελέγχονται καλύτερα τα συναισθήματά σας και αναρωτηθείτε πως θα μπορούσε να ήταν το αποτέλεσμα και τι αποτέλεσμα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν θα είσαστε σε θέση να ελέγξετε με επιτυχία τα συναισθήματά σας. Θα αισθανθείτε την ικανοποίηση ότι μάθατε πολλά από αυτή την άσκηση και σας ενθαρρύνουμε να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν σας αλλά είναι πολύ σημαντικό να το δείτε μέσα από τα μάτια της συναισθηματικής αποστασιοποίησης. Δεν επιθυμούμε να σας πείσουμε να συνδεθείτε συναισθηματικά με αυτές τις μνήμες του παρελθόντος σας ειδικά κατά την επανεξέταση περιπτώσεων, όταν δεν σας πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Αυτή είναι μία άσκηση για σήμερα, να μάθετε πώς να ελέγχετε καλύτερα τα συναισθήματά σας, γιατί δεν θέλουμε να ξαναζήσετε τις συγκινήσεις που μπορεί να είναι ενοχλητικές ή επώδυνες, καθώς αυτό δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για την καλυτέρευσή σας Σας συμβουλεύουμε θερμά να το αποφύγετε αυτό, μόνο να ξαναδείτε τις προηγούμενες εμπειρίες σας μέσα από μία ήρεμη και ισορροπημένη κατάσταση συναισθηματικού δεσίματος.

Επανεξετάζοντας τα τελευταία επεισόδια και επιτρέποντας στα συναισθήματα, όπως ενοχή ή ντροπή να επιπλέουν στην επιφάνεια, μπορεί να σας είναι πολύ επιβλαβή και να αντιμετωπίζετε δυσκολία αναθεώρησης αυτών των τελευταίων επεισοδίων από την ασφαλή απόσταση της απόσπασης. Στη συνέχεια θα σας προτείναμε να σταματήσετε αυτή την άσκηση και να επανέλθετε σε αυτή αργότερα, όταν θα δύναστε να έχετε μια καλύτερη αναθεώρηση αυτών των εμπειριών εξ αποστάσεως. Μπορούμε να σας προτείνουμε πρακτικές ασκήσεις κατά καιρούς γιατί θα σας ωφελήσουν και αξίζει τον κόπο. Καθώς βαδίζετε προς τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν εμπειρίες που θα σας είναι προκλητικές και περιπετειώδης, γιʼ αυτό σας ενημερώνουμε, ότι θα αποκομίσετε τις μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές τις εμπειρίες μέσα από μια ήρεμη και ισορροπημένη κατάσταση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αφού έχετε μάθει να ελέγχετε σωστά τα συναισθήματα σας. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε τις επόμενες ημέρες και επίσης να δούμε την πλευρά αυτή του εαυτού σας, το πώς θα ελέγχετε τα συναισθήματα σας. Αυτό θα μας επιτρέψει για μια πιο πολύ επωφελή εργασία.

Υπάρχουν εν όψει προκλήσεις που θα ισχύσουν και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας, έχοντας μάθει να τα ελέγχετε καλύτερα, θα σας ωφελήσει καθώς επίσης και τους γύρω σας, γιατί θα είσαστε σε θέση να τους βοηθήσετε. Θα χρειαστείτε σταθερό μυαλό, γενναία καρδιά και ηρεμία για να διαχειριστείτε τα εν όψει γεγονότα. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς την επιθυμητή έκβαση ελέγχοντας αποτελεσματικά τα συναισθήματά σας, γιατί σήμερα ξεκινά όλη η ομάδα εργασίας για τον έλεγχο. Οτιδήποτε μπορέσετε και επιτύχετε, σε μεγάλο βαθμό θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες και θα ανταμειφτείτε για τις σημερινές σας προσπάθειες.
Αποφύγετε να το χρησιμοποιείτε αυτές τις τελευταίες ημέρες ως ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κατάχρηση των ανεξέλεγκτων συναισθημάτων σας. Αντʼ αυτού χρησιμοποιήστε τις εν όψει προκλήσεις έως το σημείο που θα σας παρουσιαστούν τα πρόσφατα λαμπερά ταλέντα για τον άνετο έλεγχο των συναισθημάτων σας. Ο κόσμος είναι πράγματι ένα στάδιο και όλοι είσαστε στο προσκήνιο για την τελική πράξη της απόδοσής σας. Θα είμαστε εδώ μαζί σας μέχρι να πέσει και το τελευταίο πέπλο και να αρχίσετε και πάλι την έναρξη της νέας σας εμφάνισης.

Το βιοτικό επίπεδο δεν είναι για όλους πρόσφορο να ανέβουν στις υψηλότερες διαστάσεις, όπως τίποτα κάτω από την τρισδιάστατη φύση δεν θα μπορέσει να επιτύχει την μετάβαση. Αυτό δεν πρέπει να οδηγήσει σε πανικό ή φόβο, δεδομένου ότι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβεί σʼ εσάς και τους αγαπημένους σας. ʽΌλα θα κινηθούν εκεί όπου δικαίως ανήκουν, σύμφωνα με την προετοιμασία τους. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να ταξιδέψουν εκεί που τους ταιριάζει με την παλμική συχνότητα. Κανένας από εσάς δεν πρέπει να ανησυχεί από την στιγμή που έχει επεξεργαστή αυτόν τον τομέα, καθώς όλα θα ισχύσουν ακριβώς όπως πρέπει , σύμφωνα με τον προσεκτικό σχεδιασμό.

Μην επιτρέψετε στον εαυτόν σας να σας καταβάλει ο φόβος σε αυτά που θα περάσετε. Όλα είναι και θα είναι όπως πρέπει. Υπάρχει μια ιδανικό μέρος καθώς και ιδανική στιγμή, για να φθάσει κάθε άτομο, σύμφωνα με τα διδάγματα και τις εμπειρίες του, που θα ανταποκριθεί καλυτέρα σʼ αυτό το στάδιο της ανάπτυξής του. Αυτό το σύμπαν είναι τέλεια σχεδιασμένο, ώστε κάθε ψυχή να δέχεται ό,τι ακριβώς χρειάζεται για την ανάπτυξή της. Συνεχίστε να είσαστε αισιόδοξοι γιʼ αυτό, και εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι θα λάβετε αυτό που είναι ιδανικό την κατάλληλη στιγμή, καθώς όλα είναι τέλεια από τον Δημιουργό του Σύμπαντος.

Είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση που θα μας παρουσιαστεί και με την δική σας βοήθεια θα μπορέσουμε να επιτύχουμε κάθε αναγκαίο στόχο πλησιάζοντας την ανάληψή σας. Αυτό είναι όλο που μας οδηγεί στο αποτέλεσμα και αυτό είναι και το ζητούμενο. Την κατάλληλη στιγμή, θα μιλήσουμε εκτεταμένα για την ανάληψη και τι ακριβώς θα σημαίνει για εσάς, αλλά για τώρα, ας επικεντρωθούμε στα τρέχοντα ζητήματα της ημέρας.
Είμαστε από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός


Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford