Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

7 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar 7 Μαρτίου 2012Υπάρχουν μερικοί από εσάς που ζουν μέσα από τον εαυτόν τους, αλλά και μία άλλη μερίδα που ζουν με το τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό θα αλλάξει. Αυτό συμβαίνει εξ αιτίας της αλλαγής, όπου εκείνοι που ελέγχουν ένα τεράστιο ποσοστό του πλούτου σας, έχουν κάνει ότι μπορούν για να εμποδίσουν την εφαρμογή του νέου χρηματοπιστωτικού σας συστήματος. Βλέπουν τις αλλαγές αυτές ως απειλή για τα τεράστια ποσά του πλούτου τους που έχουν προκύψει κατά την διάρκεια του χρόνου από χρέη των ανθρώπων τα οποία δεν είναι δικαιωματικά δικά τους. Τα ποσά από αυτά τα πλούτοι, εκλάπησαν από εσάς. Είναι συγκλονιστικό, όταν βλέπει κανείς, με πόσο λίγα έχουν αναγκαστεί οι άνθρωποι να ζουν.

Ακόμα και σε ανεπτυγμένες χώρες όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, η εργατική τάξη ζει με το ελάχιστο που δικαιούται, σύμφωνα με ένα σύστημα που βασίζεται στη δικαιοσύνη. Πολλές άλλες χώρες έχουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας, καθώς δεν έχουν την δυνατότητα να


μοιραστούν τον φυσικό πλούτο που δημιουργείται από την κοινωνία. Θα αλλάξει και αυτό.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για την λειτουργία ενός δίκαιου οικονομικού συστήματος. Το σημερινό σύστημα που έχει επιλεχθεί, και πάλι για του λίγους, σχεδιάστηκε πάλι από τους λίγους για τα ίδια άτομα, έτσι ώστε να μπορούν να συσσωρεύουν αδιαφανή κέρδη, ενώ αυτές οι υποκλοπές συνεχίζονται όσο το δυνατόν καλυμμένες από τον κόσμο.

Εκείνοι που σιώπησαν και δεν μίλησαν ομόφωνα, όπως τα μέσα μαζικής ενημέρωσής σας, αγοράστηκαν, με σημαντικές καταθέσεις πολλών περιουσιακών στοιχείων, από τους εν λόγω απατεώνες. Από την στιγμή που ο κόσμος δεν ενημερώνεται από τα μέσα ενημέρωσης, ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, πολλοί αφελώς πίστευαν ότι όλα πήγαιναν καλά. Αυτό επίσης αλλάζει, και αυτό αλλάζει επειδή εσείς οι ίδιοι έχετε αναλάβει με την δική σας φωνή να αρχίσετε την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ σας, με πολύ λίγη βοήθεια από τα ευρέως μέσα ενημέρωσης.

Τώρα που έχετε σπάσει τον πάγο, αντιστρέφονται τα πράγματα και εσείς θα θέτετε το πρόγραμμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μερικά από τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης σας, θα πρέπει τώρα να ακολουθήσουν τα βήματά σας και θα αρχίσουν να καλύπτουν τα γεγονότα, αφού θα καταλάβουν, ότι είναι εκτός ορίων και ότι δεν μπορούν, να μεταδίδουν στον κόσμο σας με περιορισμό σημαντικά γεγονότα. Αυτός είναι ένας νέος τρόπος και θα το διαπιστώσετε αυτό από μόνοι σας από την κάλυψη των μαζικών συλλήψεων μελών των εγκληματικών οργανώσεών σας και πολλών συνεργατών τους. Αυτό θα είναι ένα σημάδι για σας, ότι αυτές οι εταιρείες μέσων ενημέρωσης είναι πλέον απαλλαγμένες από τα νύχια των σκοτεινών και θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να κάνουν, ότι είχαν πάντα ως στόχο τους να κάνουν, να δίνουν την σωστή ενημέρωση των γεγονότων στον κόσμο σας.

Πολλοί από εσάς έχουν παρατηρήσει έξυπνες διαρροές από αυτές τις συλλήψεις και τις διαδικασίες που σχετίζονται με αυτές τις έρευνες, καθώς το ανάχωμα έχει αρχίσει να καταρρέει, πολύ σύντομα θα εκραγεί απελευθερώνοντας τις πύλες δραστηριότητας σε όλο τον πλανήτη σας. Εμείς, η Διοίκηση Ashtar, θα παρακολουθούμε στενά τη δραστηριότητα αυτή και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα υπάρξουν δυνάμεις οποιουδήποτε είδους που θα τους επιτραπεί να παρέμβουν καθʼ οιοδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε από αυτές τις συλλήψεις ή συναφών διαδικασιών.
Παραμένουμε σε εγρήγορση, είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να παρέμβουμε, σε οποιαδήποτε κίνηση εκλάβουμε ως μια προσπάθεια παρέμβασης σε οποιαδήποτε από αυτά τα θέματα. Έχουμε την τεχνολογία να απομακρύνουμε αμέσως, οποιοδήποτε αριθμό δυνάμεων οπουδήποτε και αν βρίσκονται αυτοί και να τους μεταφέρουμε σε ασφαλείς εγκαταστάσεις όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί η αντιμετώπιση για τις νόμιμες επιβαρύνσεις τους. Έχουμε δυνάμεις που έχουν εναρμονιστεί με το ποινικό της Cabal και έχουν προειδοποιηθεί για την ύπαρξη αυτού και πως αν επιχειρήσουν να παρέμβουν αυτό θα είναι αναπόφευκτο συμπέρασμα.

Τους γίναμε σαφείς και θα τιμήσουμε το λόγο μας. Με αυτές τις πολλές συλλήψεις, η κοινωνία σας θα αρχίσει αμέσως την αναδιάρθρωση από την κορυφή προς τα κάτω από όλες τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο σας. Οι παλιοί σας τρόποι είναι ξεπερασμένο παράδειγμα, όπου απέτυχαν αποτελεσματικά και θα πρέπει να αντικατασταθούν με μια προηγμένη μορφή ηγεσίας. Σύμφωνα με αυτή την ηγεσία, οι άνθρωποι του κόσμου σας θα είναι ελεύθεροι να ευημερήσουν και να ζήσουν τη ζωή τους ως πραγματικά ελεύθεροι άνθρωποι, που αποδεσμεύτηκαν από τον κανόνα του δόγματος των δρακόντειων.

Οι αλλαγές θα είναι γρήγορες και αποτελεσματικές. Δεν θα υπάρξουν άτομα που να τους επιτραπεί να παρεμβαίνουν σε οποιαδήποτε από αυτές τις διαδικασίες και με οποιαδήποτε προσπάθεια για να το πράξουν. Θα πρέπει να τηρείται σύντομη δράση για την κατάργησή τους και την μεταφορά τους σε ασφαλείς εγκαταστάσεις όπου και θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα επανεκπαίδευσης.

Αυτός να είναι ο τρόπος που πρέπει να γίνει. Όλοι θα είναι ελεύθεροι να μιλούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για κάτι που επιθυμούν. Ο κόσμος σας θα απολαμβάνει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και την ελευθερία της έκφρασης , και για πολλούς από εσάς θα είναι η πρώτη φορά που θα είστε σε θέση να το πράξετε. Οι νέοι σας ηγέτες θα προετοιμάσουν πολλά νέα προγράμματα το συντομότερο δυνατόν, για να ανακουφίσουν τον κόσμο σας από τον τόσο πολύ πόνο και τις κακουχίες. Εκείνοι που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη βοήθειας, θα επωφεληθούν πρώτα από αυτά τα προγράμματα. Αυτός είναι ένας τρόπος που πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε ικανοποίηση και θα εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Τι χαρά θα είναι για πολλούς από εσάς ! να βλέπετε τελικά, να δέχονται τη βοήθεια που χρειάζονται, αυτοί που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη στον κόσμο σας. Πολλοί από εσάς θα πρέπει να εργάζονται μαζί μας και θα δείτε τη χαρά στα πρόσωπα αυτών που λαμβάνουν αυτές τις ευλογίες από πρώτο χέρι. Ανυπομονούμε εκ μέρους μας, να δούμε να γίνονται όλα αυτά.

Παρακαλώ βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε, με τον καθαρισμό στα τελευταία εμπόδια για την άφιξή μας. Συνεχίστε να διαδίδετε την είδηση της παρουσίας μας από τους ουρανούς σας. Θέλουμε να δούμε τους εκπροσώπους της εν λόγω διευθέτησης σε όλο τον κόσμο. Σας βλέπουμε να κάνετε πολύ θετικά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή κάθε μέρα χωρίς να περνά μία ώρα και χωρίς αυτή η γνώση να εξαπλώνετε σε περιοχές και σε ανθρώπους όπου δεν έχουν καν εξετάσει τις δυνατότητες αυτές. Γιʼ αυτό, σας είμαστε πραγματικά ευγνώμονες σε όλους που συμμετέχετε σε αυτές τις προσπάθειες, και η ανταμοιβή για τον καθένα σας στη νέα Γη θα είναι το ξεκίνημα της νέας σας ζωής. Αυτό είναι που κερδίζετε σήμερα με τις προσπάθειές αυτές και σύντομα θα λάβετε την ανταμοιβή σας για την πολύ καλή εργασία που κάνετε.

Συνεχίστε να θέτετε τις βάσεις γιʼ αυτές τις αλλαγές, κάνοντας αυτές τις πληροφορίες διαθέσιμες για να τις δουν όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται να τις δουν. Αυτό είναι όλο που μπορείτε να κάνετε γιʼ αυτούς και δεν θα σας ζητηθεί να κάνετε τίποτα άλλο πια. Είναι σημαντικό να έχουν επίγνωση αυτών των γεγονότων, τουλάχιστον όσο το δυνατόν περισσότεροι, αν επιθυμούν αυτή τη στιγμή να πιστέψουν, αυτό που πρόκειται να συμβεί. Αυτό είναι που σκοπεύουμε, δεδομένου ότι δεν είναι σημαντικό γιʼ αυτούς να δεχτούν αυτές τις πληροφορίες ως γεγονός. Όλοι θα ανακαλύψουν εγκαίρως ότι σας λέγαμε την αλήθεια. Δεν θα υπάρξει καμία άρνηση γι ʽ αυτό.

Είμαστε η οικογένειά του Φωτός από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford