Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

12 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, 12 Μαρτίου 2012Έχετε την δύναμη να επιμείνετε και θα πρέπει τώρα να επιδιώξετε να διατηρήσετε τη πίστη σας. Μείνετε σταθεροί στις πεποιθήσεις σας ώστε nα μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να μετακινηθεί από την τρέχουσα πορεία του και να σας απομακρύνει από τους σημερινούς περιορισμούς που σας δεσμεύουν. Το ταξίδι σας υπήρξε μακρινό και για πολλές φορές παρεκκλίνατε από την πορεία του, αλλά βρίσκατε πάντα το δρόμο της επιστροφής στο κέντρο σας που σας οδηγούσε μέχρι το Φως. Συνεχίστε να αγωνίζεστε γιʼ αυτό το δρόμο και θα σας οδηγήσει εκεί όπου θέλετε να πάτε. Υπάρχουν αρκετά εμπόδια που πολλοί άνθρωποι έχουν τοποθετήσει μπροστά σας. Είναι δική σας η προσπάθεια να ανακαλύψετε αυτά τα εμπόδια και να βρείτε το δικό σας τρόπο, χωρίς να σας εμποδίσουν να προχωρήσετε στην πορεία σας.

Εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να στέκονται εμπόδια στο δρόμο σας προς την Ανάληψη, αν και η διαδρομή σας είναι τώρα σύντομη, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα. Μερικές από αυτές τις προκλήσεις θα είναι μεγαλύτερες ακόμα και από όλες αυτές των προηγουμένων ενσαρκώσεών σας. Γνωρίζουμε ότι θα μπορείτε να επιτύχετε μέσα από αυτές τις προκλήσεις και εμείς θα κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ, να σας βοηθήσουμε με όποια τρόπο μπορούμε. Γιʼ αυτό είμαστε εδώ και για κανέναν άλλο λόγο. Μια από τις προκλήσεις για πολλούς από εσάς, αυτή τη στιγμή είναι να βρείτε έναν τρόπο να το καταλάβετε, καθώς επίσης να βρείτε έναν τρόπο να ξεπεράσετε το φόβο που αντιμετωπίζετε για εμάς και τους λόγους που είμαστε εδώ. Πολλά θα εξαρτηθούν από την εργασιακή σχέση που θα έχετε μαζί μας. Από εσάς εξαρτάται στο να ξεπεράσετε τον φόβο και να μετακινήσετε τις αμφιβολίες και δυσπιστίες του παρελθόντος και να μας αντιμετωπίσετε όχι ως δυνάμεις εισβολής, αλλά σαν την οικογένειά σας , όπως πραγματικά και είμαστε.

Έχουμε πολλές εργασίες που πρέπει να επιτύχουμε μαζί. Βλέπουμε πολλούς από εσάς πρόθυμους να μας δεχτούν, οι οποίοι έχουν κατανοήσει το ποιοι είμαστε και αυτό μας ενθαρρύνει και θερμαίνει την καρδιά μας. Ζητούμε από όσους έχουν φθάσει στη δυνατότητα αντίληψης, να βοηθήσουν τους άλλους να αντιληφτούν τις πραγματικές μας προθέσεις και τους λόγους που είμαστε εδώ. Βοηθείστε τους να αντιληφτούν ότι σε αυτό τον κόσμο όλοι άνθρωποι έχουν έρθει για να βοηθήσουν τους άλλους. Ο διαχωρισμός και η αποσύνθεση που έχει βιώσει η ανθρωπότητα σε μεγάλο μέρος της ιστορίας της , συνεχίζεται να βιώνεται και σήμερα που είναι απλώς μια ψευδαίσθηση του τρισδιάστατου ταξιδιού σας που δεν έχει καμία βάση με την πραγματικότητα.

Όπως έχουμε πει, η συλλογική σας πραγματικότητα είναι έτοιμη να υποστεί μια μεγάλη μεταμόρφωση και τα περισσότερα από αυτά που ήρθατε να κατανοήσετε σαν εμπόδια, θα διαλυθούν και θα ανοίξει ο δρόμος για την νέα σας πραγματικότητα. Αυτό θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για πολλούς από εσάς και όπως επίσης έχουμε πει, αυτό θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για πολλούς. Η υπέρβαση αυτής της πρόκλησης θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλές άλλες και γιʼ αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε πολλές εργασίες που θα πρέπει να επιτύχετε, αλλά δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μέχρι να βρείτε ένα τρόπο να αντιμετωπίσετε την πρόκληση του φόβου.

Έχουμε μιλήσει πάρα πολύ για το φόβο σας και το πόσο επιζήμιος μπορεί να αποβεί σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο και πως θα πρέπει να γίνει σαφές σε πολλούς από εσάς, ότι ακριβώς αυτή τη στιγμή ο φόβος παίζει τον καίριο ρόλο στις υποθέσεις σας. Και δεν μιλάμε για τον φόβο που σας προκαλεί η δυσπιστία σας για εμάς, αλλά αυτό που θα υπάρχει ανάμεσά σας που θα εργάζεστε από κοινού μαζί μας για την ολοκλήρωση σημαντικών σχεδίων όπου έχουμε συζητήσει. Ο χρόνος περνά μακριά και θα πρέπει να δρομολογηθεί. Εναπόκειται σε εσάς ως συλλογικές οντότητες να μας εμπιστευτούν οι καρδιές σας και πιστεύουμε ότι το σύμπαν έχει πολλά να σας προσφέρει. Ποτέ κανείς δεν είπε ότι αυτό είναι εύκολο. Θεωρούμε ότι αυτό θα αποτελέσει μια μεγάλη πρόκληση για την κοινωνία σας και το βλέπουμε και ως μια μεγάλη πρόκληση για τους εργάτες του Φωτός που υπάρχουν στις γραμμές του μετώπου και κάνουν ό,τι μπορούν για να απομακρυνθούν αυτοί οι αβάσιμοι φόβοι και να ξεκουραστείτε.

Αυτή τη στιγμή ζητάμε από εσάς, Εργάτες του Φωτός μας, να συνεχίσετε να επιμένετε και να προωθείτε τη διάδοση της αλήθειας σας και την εξάπλωση του Φωτός σας. Κάνετε μεγάλη πρόοδο και θα το δούμε μια μέρα, όταν θα είμαστε σε θέση να εργαζόμαστε με ασφάλεια ανάμεσα σας. Πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή είναι έτοιμοι να μας δεχτούν και να αρχίσουν πολλά προγράμματα μαζί μας και αυτό ακριβώς είναι που σκοπεύουμε να κάνουμε. Αν μπορούσατε να δείτε πόσο μακριά έχετε έρθει από την στιγμή που έχετε αρχίσει αυτό το έργο της ενημέρωσης προς τους αδελφούς και αδελφές σας για την παρουσία μας και τις ειρηνικές προθέσεις μας, θα αισθανόσαστε ανακουφισμένοι σε μεγάλο βαθμό όπως αισθανόμαστε και εμείς, γνωρίζοντας ότι το τέλος αυτού του τμήματος της αποστολής σας είναι σαφώς ένα θέαμα, γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας γνωρίζοντας αυτό και επιτρέψτε τους να σας δώσουν τη δύναμη της καταδίκης να γκρεμίσετε τους τοίχους και τα εμπόδια που σας παρουσιάζονται. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να σας εμπιστευόμαστε, όπως και πάντα κάναμε.

Από την στιγμή που είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει μια γερή βάση κατανόησης από όλο τον κόσμο σας προς όλους μας και για τους λόγους που είμαστε εδώ, θα προχωρήσουμε μαζί γνωστοποιώντας τα σχέδιά μας, και αυτά θα μας φέρουν στο σημείο, όπου θα αρχίσουμε να αλληλεπιδρούμε προσωπικά και να εργαστούμε με πολλά επιλεγμένα άτομα, έτσι ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση μιας ομαλής μετάβασης για την ανάληψη σας. Βλέπουμε ότι πολλοί από εσάς είστε έτοιμοι και αρκετά πρόθυμοι για να αρχίσετε να εργάζεστε μαζί μας και αυτό το βλέπουμε πολύ ευχάριστα. Συνεχίστε να μας επιδεικνύετε αυτή την εμπιστοσύνη σας και εξαπλώσετε αυτό στους αδελφούς και αδελφές σας, που με το παράδειγμά σας θα απαλείψετε τους φόβους τους για τις προθέσεις μας. Επιτρέψτε τους να δουν ότι δεν σας είμαστε ξένοι και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μας φοβούνται. Από την στιγμή που είμαστε σε θέση να αρχίσουμε εργασιακές σχέσεις με κάποιους από εσάς, οι άλλοι, μέσω ορισμένων μέσων ενημέρωσής σας, θα είναι σε θέση να δουν τα στοιχεία αυτής της σχέσης εργασίας και αυτό θα επιδράσει βαθιά στη συνείδηση της μάζας του κόσμου σας. Αυτό είναι το σχέδιο και σας ζητάμε να συνεχίσετε να θέτετε τις βάσεις, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημαντικό επόμενο στάδιο.

Επιθυμούμε να αρχίσετε αμέσως τα αρχικά στάδια αυτού του τμήματος της επιχείρησης μετά την αρχική κάλυψη των πολλών συλλήψεων των εγκληματικών σκοτεινών σας. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμά μας, έτσι σας ζητούμε να μείνετε προετοιμασμένοι για την κάλυψη αυτών των συλλήψεων και να παραμένετε σε εγρήγορση για την επόμενη φάση της λειτουργίας μας. Λεπτομέρειες γιʼ αυτό θα σας γίνουν γνωστές την κατάλληλη στιγμή μέσα από τα κανάλια μας για τον ακριβή χρόνο που θα μεταδοθούν από ορισμένα δικά σας μέσα ενημέρωσης. Σας παρακαλούμε συνεχίστε να μοιράζεστε τα μηνύματα μας και τα νέα αυτά γεγονότα, σας ευχαριστούμε για την τεράστια προσπάθειά σας σʼ αυτό το θέμα. Το έργο σας έχει κάνει μεγάλη διαφορά και μπορούμε να σας πούμε ότι έχετε φτάσει σχεδόν στο τέλος αυτής της συνολικής φάσης λειτουργίας και βλέπουμε πολλούς από εσάς να απολαμβάνετε πραγματικά την επόμενη φάση των εργασιών που σας περιμένουν.

Ο κόσμος σας είναι βέβαιο ότι θα πρασινίσει περισσότερο, όταν θα αρχίσουμε τα πολλά προγράμματα μαζί σας. Έχουμε πολλά να σας προσφέρουμε και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο. Ο κατάλληλος τρόπος γιʼ αυτό το σύμπαν είναι, όπου όντα και κόσμος από όλο το σύμπαν προστρέχουν σε βοήθεια των άλλων τις περιόδους που έχουν την ανάγκη τους. Αυτή είναι η ώρα της ανάγκης και πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε, ότι η βοήθειά μας μπορεί να είναι επωφελής για όλους σας. Στις επόμενες ημέρες, θα καταστεί σαφές σε όλους όσους επιθυμούν να δουν ακριβώς με τι τρόπους μπορούμε να σας βοηθήσουμε και αισθανόμαστε ότι εκείνη η στιγμή θα πρέπει να επιδοκιμαστεί θερμά από την πλειοψηφία του λαού σας. Ας επικεντρωθούμε στις τωρινές εργασίες, θα συζητήσουμε περισσότερο από ό,τι αυτό συνεπάγεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία, αλλά και πάλι, ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα και πρέπει να συνεχίσουμε να παραμένουμε εντός του χρονοδιαγράμματος.
Κοιτάζοντας πέρα από τις προκλήσεις που σας περιμένουν μπροστά, βλέπουμε ανταμοιβή για όλες σας τις εδώ προσπάθειές, προς μια όμορφη νέα Γη που θα την αποκαλείται σπίτι σας. Ενισχυμένοι από την μεγάλη σοφία που έχετε αποκτήσει από τις πολλές ενσαρκώσεις σας, θα είσαστε σε θέση να εφαρμόσετε όλα όσα έχετε μάθει για μια νέα ζωή και ένα νέο κόσμο που θα σας προφυλάξουν από τα λάθη του παρελθόντος. Αυτό έχει να κάνει με τις εμπειρίες σας. Να μάθετε μέσα από τις εμπειρίες σας και μερικές φορές μέσα από σκληρά μαθήματα και όλα αυτά στο όνομα της δημιουργίας. Είστε τώρα έτοιμοι να παραλάβετε όλη την αμοιβή που έχετε κερδίσει ως ένα όμορφο μέρος αυτής της διαδικασίας που δεν τελειώνει ποτέ και θα έχετε ένα νέο σπίτι, παρθένο με κάθε τρόπο για να συνεχίσετε και θα αρχίσετε με νέες περιπέτειες και τα νέα μαθήματα σας, το ταξίδι ποτέ δεν τελειώνει.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford