Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

17.1.2012


Μήνυμα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία 17/1/2012
Εάν οι αυτοθυσίες σας οδηγούν σε νέους δρόμους περιπέτειας και σοφίας, τότε σίγουρα αυτοί αξίζουν μακροπρόθεσμα. Προσπαθήστε να βλέπετε τα πράγματα με την υψηλότερη προοπτική και προσπαθήστε να δείτε ότι αφήνοντας πίσω τα παλιά πάντα νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Η αποδέσμευση από παλιές συνήθειες και τάσεις είναι μια πολύ σημαντική επιλογή να κάνετε σήμερα, και κανείς δεν σας αναγκάζει να κάνετε το οτιδήποτε. Όλα εξαρτώνται από εσάς. Βλέπουμε εκείνoυς που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους μαθαίνοντας της πολιτική τοποθέτηση της γαλαξιακής Ομοσπονδίας, η οποία ορίζει ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς φάρμακα, και κατανοούμε τη σύγχυση σας, σε τέτοιους κανόνες. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι η ανάληψή σας είναι ένα διαφορετικό ζήτημα από την εργασία με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία και τα δύο αυτά ζητήματα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους από αυτή την άποψη.

Σε πολλά μέλη της νέο-προσληφθείσας ομάδας θα ανατεθεί η παρακολούθηση και λειτουργία άκρως εξελιγμένου και προχωρημένου εξοπλισμού σε σταθμούς. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία συνεπάγεται την άμεση σύνδεση των διαδικασιών σκέψης σας και αυτής της τεχνολογίας της πληροφορικής. Το τι εννοούμε ακριβώς με αυτό είναι ότι ο εξοπλισμός πληροφορικής ελέγχεται άμεσα από τις διαδικασίες σκέψης του μυαλού σας, χωρίς κατ’ ανάγκη τα χέρια σας να αγγίζουν οποιοδήποτε εξοπλισμό ή τα μάτια σας να βλέπουν κάποια οθόνη ή στοιχεία ελέγχου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, ελπίζουμε να κατανοείτε καλύτερα την πολιτική μας για την πρόσληψη μόνο εκείνων που έχουν επιλέξει να κάνουν μια δέσμευση για να κρατούν το μυαλό τους πάντα καθαρό και χωρίς ουσίες που προκαλούν αλλαγές στη διάνοια. Η βέλτιστη λειτουργία του εγκεφάλου σας είναι υψίστης σημασίας κατά τη λειτουργία και την παρακολούθηση τέτοιου σύγχρονου εξοπλισμού, καθώς τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σας και μέλη του πληρώματος άλλων σκαφών της Ομοσπονδίας βασίζονται στην ορθή λειτουργία των συστημάτων αυτών.

Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία, βοηθάμε κόσμους που χρειάζονται τη βοήθειά μας σε πολλούς και σημαντικούς τομείς ζωτικής σημασίας, συμπεριλαμβανομένων της κυβερνητικής αναδιάρθρωσης, καθαρισμού του περιβάλλοντος, γεωφυσικής σταθερότητας και την αφαίρεση όλων των καταπιεστικών στρατιωτικών δυνάμεων που συχνά συνεπάγονται μάχες με εξαιρετικά προηγμένα οπλικά συστημάτα. Δεν καταλαβαίνετε πώς αυτές οι εργασίες απαιτούν μυαλό ανεπηρέαστο από σχετικές ουσίες; Δεν καταλαβαίνετε πώς, ακόμη και ήπια χρήση ψυχαγωγικών φαρμάκων μπορεί και επηρεάζει τις κινητικές διαδικασίες και τις χημικές και ορμονικές διαδικασίες της σκέψης του ανθρώπινου εγκεφάλου; Αν ακόμα δεν το καταλαβαίνετε αυτό, παρακαλούμε να εξοικειωθείτε με τις πληροφορίες που είναι άμεσα διαθέσιμες σε εσάς και ίσως να δείτε τα πράγματα από την πλευρά μας. Η κατώτατη γραμμή είναι η επιλογή που είναι δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε τη χρήση των φαρμάκων σας, είτε για ψυχαγωγικούς ή ιατρικούς σκοπούς, ή μπορεί να είστε υποψήφιοι για θέσεις στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Δεν μπορείτε να τα έχετε και τα δύο. Παρακαλούμε να τιμήσετε τη σταθερή δέσμευσή μας για την πρόσληψη μόνο εκείνων που είναι αφοσιωμένοι στο να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς τους άλλους και τον κόσμο που κατοικούν.

Κοιτάζοντας πίσω στις τρίτο-διάστατες ζωές σας αφού ανεβείτε στις υψηλότερες σφαίρες, είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από εσάς δεν θα αισθάνεστε πλέον την ανάγκη για τέτοιες νοοτρόπες εμπειρίες για οποιονδήποτε λόγο, είτε αναψυχής ή ιατρικό, και μόλις αρχίσει η νέα ζωή σας δεν θα σας λείψουν κάποιες από τις δραστηριότητες των χαμηλότερων διαστάσεων και για τις οποίες αισθάνεστε έλξη σήμερα.

Προχωρώντας σε θέματα που αφορούν την αποστολή μας στον κόσμο σας, δεν βλέπουμε κανένα δυνατό τρόπο για την σκοτεινή ελίτ να μπορέσει να δημιουργήσει μια αναζωπύρωση εναντίον μας. Έχουν χάσει ένα μεγάλο αριθμό του στρατιωτικού προσωπικού τους, και οι κάποτε τεράστιες κρύπτες των προηγμένων όπλων τους έχουν πλέον διαλυθεί οριστικά. Δεν απέχει πολύ έως ότου κάθε όπλο, είτε τεχνολογικό είτε σωματικό, θα προφυλαχθεί από την ανθρώπινη φυλή και τον πλανήτη σας.

Είμαστε προετοιμασμένοι να προχωρήσουμε με ανακοινώσεις της αποκάλυψης μας όπου θα αρχίσει να γνωστοποιείται η παρουσία μας σε εκείνους στον κόσμο σας που δεν έχουν μάθει ακόμη για την ύπαρξή μας. Με το χρόνο, όλοι θα γνωρίζουν αυτή την πραγματικότητα. Όπως έχουμε ειδοποιηθεί, πολλοί θα αντιδράσουν με μοναδικό τρόπο σε αυτή την είδηση και ζητάμε και πάλι όλοι οι εργάτες του φωτός να παίξετε το ρόλο σας για να δείτε ότι εκείνοι που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα θα λάβουν την καθοδήγηση και υποστήριξη που μπορείτε να τους προσφέρετε. Γνωρίζουμε ότι μπορείτε να κάνετε αυτή τη δουλειά, και βλέπουμε ότι πάρα πολλοί από σας ήδη εργάζονται πολύ σκληρά σε αυτή την κατεύθυνση. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε άλλη μια φορά για τις υπηρεσίες σας προς το φως και τα αδέλφια σας στον κόσμο σας.

Σύντομα η ειρήνη πρόκειται να επανέλθει σε κάθε γωνιά του πλανήτη σας. Ούτε ένας πυροβολισμός από όπλο δεν θα επιτρέπεται από τη στιγμή που θα διασφαλίσουμε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος. Καμία ένοπλη δύναμη δεν θα επιτρέπεται να καταλαμβάνει οποιαδήποτε άλλη χώρα ή εδάφη. Θα δούμε την απομάκρυνση όλων αυτών των δυνάμεων που σήμερα καταλαμβάνουν τα εδάφη άλλης χώρας. Στο μέλλον σας, δεν θα χρειάζεται κανενός είδους σύνορα και καμιά περιοχή του κόσμου σας δεν θα έχει περισσότερο ή λιγότερο από οτιδήποτε διαθέτει οποιαδήποτε άλλη. Αυτή είναι η νέα οικονομία σας, το νέο χρηματοπιστωτικό σας σύστημα. Θα υπάρξει μια ίση κατανομή όλων των πόρων του κόσμου σας και κανείς δεν θα αποκλείεται από το δικαίωμά του να μοιράζεται τη νέα σας αφθονία. Πάρα πολλοί από σας έχουν δει αυτές τις κακουχίες κατά τη διάρκεια των πολλών ενσαρκώσεων σας, αλλά σας λέμε ότι όλες αυτές οι δυσκολίες σας έχουν τώρα τελειώσει για πάντα, αν αυτό επιλέξετε. Επιλέξτε τώρα αν θέλετε να αναληφθείτε στις υψηλότερες σφαίρες και να συνεχίσετε τα μαθήματα σας και τη διαδρομή σας πέρα από τους περιορισμούς των τριών διαστάσεων. Επιλέξτε τώρα να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες που βασίζονται σε κάτι περισσότερο από τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση. Κάντε αυτή την επιλογή και θα είναι δική σας και εμείς είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι, ό,τι και αν διαλέξετε θα γίνει η καινούρια σας πραγματικότητα.


Κανάλι: Greg Giles 
Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Μετάφραση:Στεφανία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford