Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

29 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 29 Μαρτίου 2012



Το έδαφος θα ταρακουνηθεί και οι ουρανοί θα είναι αμυδροί κατά τις πρώτες ημέρες του τοκετού του νέου κόσμου σας. Πολλές αλλαγές θα πρέπει να γίνουν και μεγάλο μέρος του παλιού θα πρέπει να κατεδαφιστεί για να ανοίξει ο δρόμος για το νέο. Είμαστε αρχιμάστορες και αρχιτέκτονες και εμείς θα σας βοηθήσουμε για την ανοικοδόμηση του νέου κόσμου σας από κάτω προς τα πάνω και από ακτή σε ακτή. Είμαστε αρχιτεχνίτες και έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει πολλούς κόσμους σε όλο αυτό το σύμπαν. Τώρα είμαστε εδώ για εσάς, να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε τον κόσμο σας από ένα τρίτης διάστασης σπίτι σε σπίτι πέμπτης διάστασης. Το έργο ανακατασκευής θα διαρκέσει για μέρες, εβδομάδες και ίσως ακόμη και μήνες, καθώς θα προετοιμαζόμαστε για την άφιξη σας στον κόσμο σας, από τις ζώνες ασφαλείας που θα σας φιλοξενούν, μέσω αυτού του προγράμματος ανασυγκρότησης. Θα πρέπει να είσαστε προστατευμένοι, ενώ θα παραμένατε σε αυτές τις ζώνες ασφαλείας και αμέσως μετά την κορύφωση αυτής της μεγάλης αλλαγής διαστάσεων θα είσαστε απολύτως ελεύθεροι να εγκαταλείψετε αυτές τις περιοχές και ιδού το νέο σας πεμπτοδιάστατο βασίλειο.

Θα είναι πανέμορφη, θα έχει αφθονία και θα είναι δική σας, για να θυμάστε για πάντα, για να την προστατεύετε, να την γαλουχήσετε και να την απολαύσετε, καθώς θα έχετε κερδίσει αυτό το δικαίωμά σας, τα κλειδιά του και όλους τους θησαυρούς που είναι αποθηκευμένοι μέσα του. Βοηθήστε μας να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο κόσμο, συνεχίζοντας το έργο που κάνετε σήμερα με την εξάπλωση των μηνυμάτων μας μακριά και ευρέως και βοηθώντας να ηρεμίσετε από τους φόβους των τους αδελφούς και τις αδελφές σας. Με τον καιρό, θα υπάρξουν και άλλες λεωφόρους πληροφοριών που θα διατίθενται σε όλους εσάς σε όλο τον κόσμο, αλλά σήμερα θα είναι η φωνή μας και σας ζητάμε να την χρησιμοποιήσετε ώστε να ενημερώσετε όσους επιθυμούν να ακούσουν τις αλλαγές που είναι και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν χώρα γύρω από όλους.

Γυρίζοντας πίσω το ρολόϊ της Γης σας, είναι ό,τι σχεδιάζουμε να κάνουμε, την επισκευή των ζημιών που έχει προκληθεί στον μητρικό σας πλανήτη. Πρόκειται για ένα απαραίτητο βήμα, γιατί δεν θα βασιστούμε επάνω σε ένα άγονο έδαφος. Εμείς θα οικοδομήσουμε μόνο σε θεμέλια της τελειότητας, έτσι αυτό θα είναι το πρώτο βήμα στο σχέδιο της ανοικοδόμησής μας. Θα σας εξηγήσουμε, πως θα πρέπει να το κάνουμε αυτό και θα υπάρξουν και εκείνοι ανάμεσά σας που θα λάβουν μια άμεση προσέγγιση σε όλους τους τομείς του έργου ανοικοδόμησης. Τίποτε δεν θα πρέπει να διατηρείται μυστικό και δεν θα υπάρχει τίποτα που άμεσα και πλήρως δεν θα σας έχει εξηγηθεί. Το έργο ανακατασκευής θα ξεκινήσει αρχικά από όλους όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με ασφάλεια απομακρυσμένοι από τα εργοτάξια.

Η Γη σας θα λάβει μία πλήρη ανακαίνιση με πολλούς τρόπους, που θα είναι αγνώριστη σε πολλούς από εσάς κατά την αποκάλυψή της. Θα διατηρήσει την φυσική ομορφιά της σε ότι διαθέτει σήμερα, αν και τα εδάφη της και ο αέρας της θα είναι καθαρά και αφρώδη. Τα δάση της θα είναι πράσινα και πλούσια σε δένδρα καθώς και η άγρια ζωή τους. Οι Ωκεανοί, οι λίμνες και τα ποτάμια της, θα είναι κρυστάλλινα γαλάζια νερά, ζωντανά με τα υδρόβια είδη σας, οι ουρανοί σας θα είναι γεμάτοι με είδη πουλιών στις κορυφές των δένδρων πετώντας από το ένα στο άλλο δένδρο. Θα έχετε νέα σπίτια που προετοιμάστηκαν για εσάς καθώς βιβλιοθήκες και χώρους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους αξιολογήσιμα. Θα έχετε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας, όπου θα μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους άλλους και στην κοινότητα και όλα αυτά θα είναι στη διάθεσή σας κατά την ανάληψή σας σε ένα νέο υψηλοτέρων διαστάσεων σπίτι σας.

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με πολλά επιλεγμένα άτομα από όλες τις κοινότητες του κόσμου σας. Θέλουμε να ξεκινήσετε σύντομα με πολλά από αυτά τα έργα και η κοινοποίηση για εκείνους που μας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε, θα ξεκινήσει σύντομα μετά τον καθαρισμό του κόσμου σας από αυτούς που ευθυγραμμίζονται με το σκοτάδι. Βλέπουμε τη διαδικασία αυτή να συνεχίζεται απρόσκοπτα και σύντομα θα δείτε πόσο σκληρά πολλοί έχουν εργαστεί μυστικά. Παρακαλούμε συνεχίστε να κάνετε την προειδοποίηση αυτή από μέρους σας για την έκβαση αυτών των διαδικασιών, ώστε να μειωθεί σημαντικά το σόκ και ο φόβος που μερικοί μπορεί να υποκύψουν μετά τις αποκαλύψεις για το τι έχει να διαδραματιστεί στον κόσμο σας. Δεν μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας, όπως συμβαίνει με εσάς εδώ. Πολλοί βλέπουν αυτούς που θα απομακρυνθούν υπό κράτηση, ως υπηρετούντες τους και προστάτες τους, θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι τα τόσα πολλά τρομερά προβλήματα του κόσμου σας ήταν άμεσα και εσκεμμένα για να προκληθούν από αυτά τα σκοτεινά άτομα.

Αυτές οι αποκαλύψεις δεν θα αποτελέσουν έκπληξη σε πολλούς από εσάς που έχετε ασχοληθεί αυτό τον καιρό και προσπαθήσατε να ενημερωθείτε, αλλά αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις και γιʼ αυτό σας ζητάμε αυτή τη στιγμή, να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες που μπορούν να λειτουργήσουν ως αποσυμπυκνωτές σε πολλούς που θα πιεστούν κατά τη διάρκεια αυτών των διαδικασιών. Αφού θα είμαστε ικανοποιημένοι ότι είναι ασφαλές να προχωρήσουμε με τις επόμενες φάσεις της λειτουργίας, θα ξεκινήσουμε με τις αρχικές παρουσιάσεις μας σε εκείνους που θα εργάζονται μαζί μας. Με αυτές τις παρουσιάσεις, πολλοί από εσάς θα μοιραστείτε τα στοιχεία από τις εμπειρίες σας μαζί μας, μέσω των μέσων ενημέρωσής σας που θα έχουν απελευθερωθεί, από τον έλεγχο εκείνων που έχουν ληφθεί υπό κράτηση. Πολλοί από τον κόσμο σας, ακόμη συγκλονισμένοι από τις αποκαλύψεις αυτές των συλλήψεων, θα συγκλονιστούν και πάλι όταν μάθουν ότι δεν είναι μόνοι στο σύμπαν και ότι είμαστε εδώ. Αυτό θα απαιτήσει μια εξαιρετική χρονική προσπάθεια για πολλούς του κόσμου σας. Σας ευχόμαστε να καταστήσετε κορυφαία προσπάθεια στις προτεραιότητές σας, που θα υπάρξει για τους συνανθρώπους σας, να τους παρηγορήσετε, να τους διευκολύνετε στους φόβους τους και να τους διαβεβαιώσετε ότι τα δεινά του κόσμου σας, τώρα διορθώνονται και πως είμαστε εδώ να βοηθήσουμε σε αυτή την πολυπόθητη διαδικασία.

Βλέπουμε πολλούς από εσάς να εργάζονται σκληρά σε αυτή την προσπάθεια και σας ευχαριστούμε πολύ για την αφοσίωσή σας στην αποστολή αυτή μαζί μας. Σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε αυτές τις συλλήψεις, καθώς πολλές από αυτές θα καλυφτούν από τα μέσα ενημέρωσής σας ως γεγονότα για πολλές ημέρες. Περιμένατε για πολύ καιρό αυτή την ημέρα και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα αξίζει τον κόπο, καθώς αυτοί που ήταν ευθυγραμμισμένοι με το σκοτάδι θα συλληφθούν και θα επιτραπεί σε πολλούς από εσάς να ξεχάσετε πόσες ημέρες έχουν περάσει σε αυτό το στάδιο σχεδιασμού, της εν λόγω παγκόσμιας εκδήλωσης. Η εκδήλωση αυτή σίγουρα θα αξίζει την αναμονή και ευχόμαστε σε κάθε έναν από εσάς να την απολαύσετε στο έπακρο. Πολλά εξαρτώνται από την έκβαση αυτής της λειτουργίας και θέλουμε όσο το δυνατόν να επιτευχτεί μέσω αυτής της διαδικασίας. Αυτή η λειτουργία είναι κάτι περισσότερο από απλώς τις συλλήψεις αυτών των ατόμων, καθώς επιθυμούμε οι συλλήψεις αυτές να λειτουργήσουν ως έναυσμα για να ξυπνήσουν πολλοί από τους αδελφούς και τις αδελφές σας που ακόμη κοιμούνται. Επιθυμούμαι επίσης γιʼ αυτές τις συλλήψεις να είναι ο καταλύτης για τις πολλές αλλαγές που απαιτούνται στον κόσμο σας.

Υπάρχουν πολλοί φορείς που πρέπει είτε να καταργηθούν ή να αναδιαρθρωθούν στις κοινωνίες σας και βλέπουμε αυτές τις συλλήψεις ως απλά την αρχή μιας χιονοστιβάδας από ντόμινο που προκλήθηκε από αυτή την εκδήλωση των μέσων ενημέρωσης. Θέλουμε να δούμε πολλούς από εσάς να εκθέτεται δημόσια την έξαρσή σας από αυτές τις συλλήψεις και ελπίζουμε να δούμε πολλούς από εσάς να γιορτάζουν ανοιχτά ως μια επίδειξη για τα τόσα πολλά σε όλο τον κόσμο σας. Αυτό το γεγονός μπορεί να θεωρηθεί ως μια καλή είδηση και για ένα λόγο να είσαστε χαρούμενοι και με ελπιδοφόρο το μέλλον σας, άλλωστε αυτό ακριβώς σημαίνει αυτό το γεγονός. Έχετε τόσα πολλά να περιμένετε ως άτομα και ως σύνολο. Οι συλλήψεις αυτές θα είναι απλώς η αρχή και ο κόσμος σας θα πάρει το σχήμα και τη μορφή υψηλότερων διαστάσεων της κοινωνίας των πολιτών. Θα ενωθείτε με την Γαλαξιακή μας κοινότητα και θα σας καλωσορίσουμε στην επίσημη τελετή. Θα πρέπει να συστηθείτε επίσημα σε όλες τις κοινότητες σε αυτό το Γαλαξία καθώς σε κάποιους ακόμα πιο πέρα, καθώς θα σας καλωσορίζουν επίσημα ως μέλη ανωτέρων διαστάσεων της εκτεταμένης οικογένειάς μας. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι γιʼ αυτή την ημέρα για εσάς και σας λέμε ότι έχετε κερδίσει αυτή την τιμητική θέση. Έχουμε υψηλές προσδοκίες από τον κόσμο σας, να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στα δώρα σας στη Γαλαξιακή κοινότητά σας.

Έχουμε την τιμή να σας καλωσορίσουμε σε μια γαλαξιακή κοινότητα που θα παρουσιαστεί με πολλά δώρα και με τις πληροφορίες που θα σας προσφέρουμε, θα ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο σας με πολλούς τρόπους. Σας ζητούμε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τεχνολογίες με προσεκτική φροντίδα και υπευθυνότητα. Θα σας πούμε ότι με την επίδειξή σας χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνολογίες με σύνεση, θα υπάρξουν άλλα δώρα που θα παρουσιάζονται σε εσάς όσο και στο μέλλον. Αυτό είναι το πώς αυτό το σύμπαν έχει σχεδιαστεί, όπου ποτέ τα δώρα του Δημιουργού δεν παύουν να πλημμυρίζουν εκείνους που αποδεικνύουν την αξία τους γιʼ αυτούς. Έχετε κερδίσει όλα τα δώρα που πρόκειται να λάβετε και κοιτάμε προς τα εμπρός, ώστε με την παρουσίασή τους σε εσάς, δεδομένου ότι θα ωφελήσουν τόσο πολύ κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στον πλανήτη, να σας επιτραπεί να τα απολαμβάνετε στη ζωή σας έτσι όπως θα σήμαινε πάντα σε εσάς. Αναμένουμε αυτή την ημέρα και δεν θα αργήσει.

Δείξτε την αγάπη σας στους άλλους για την αλλαγή του κόσμου σας, καθώς αυτή ξετυλίγεται πριν από την έναρξη στα μάτια πολλών. Είσαστε ένας τρόπος καθαρισμού και σας ζητάμε να δείξετε στους άλλους τον δρόμο χωρίς φόβο, χωρίς καχυποψία, χωρίς δυσπιστία και να τους δείξετε ένα δρόμο που είναι σαφής από όλες εκείνες τις πτυχές των χαμηλών διαστάσεων. Αφιερώστε χρόνο να τους εξηγήσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούν και πως δεν θα τους συμβεί τίποτα κατά οποιοδήποτε τρόπο. Ενημερώστε τους ότι ένα μεγάλο μέρος του παλιού κόσμου σας θα πρέπει να κατεδαφιστεί και να επανασχεδιαστεί από τις υψηλότερες διαστάσεις γεωμετρίας της αγάπης. Όταν κάνετε αυτή την προσπάθεια, θα καρπωθείτε τα οφέλη που θα υπάρξουν από αυτούς που θα ανταποκριθούν θετικά από το παράδειγμά σας. Φυσικά, θα υπάρξουν και εκείνοι που θα αντισταθούν στην άποψή σας και θα μιλήσουν εναντίον των απόψεών σας, αλλά θα σας πω ότι αρκετές ζωές θα αγγίξετε με έναν θετικό τρόπο μέσω των προσπαθειών σας για να κάνετε ακόμα και τους πιο σκληρούς αρνητές να αντηχούν ακίνδυνα ντροπαλά στα αυτιά σας.

Υπάρχουν τόσοι άλλοι εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να σταθμίσουν τις επιλογές τους οι οποίοι κοιτούν από μία εναλλακτική οπτική γωνία για να σκεφτούν και εδώ είναι που χρειάζεται περισσότερο η σοφία σας. Υπάρχουν πάρα πολλοί από εκείνους που μιλούν για τη φωνή του φόβου και του διαχωρισμού και αυτό που ζητούν από εσάς τους εργάτες του φωτός είναι να αντισταθμίσετε αυτές τις αρνητικές δυνάμεις και να τους δώσετε μια άλλη άποψη που τους αξίζει, μια φωτεινή εικόνα για να σκεφτούν και να κοιτάξουν μπροστά. Πολλοί θα αποφύγουν τις συνέπειες του φόβου με βάση την επιλογή λόγο των δικών σας προσπαθειών, με το να τους εξηγήσετε πλήρως τις επιλογές τους και αυτές οι ψυχές είναι εκεί έξω τώρα και περιμένουν να ακούσουν τη φωνή σας, που θα κόβει τις αρνητικές φωνές που απηχούν. Καλείστε αυτή τη στιγμή στο καθήκον σας ως Εργάτες του Φωτός, για να λάμψετε ως φάροι μέσα από το σκοτάδι και να κατευθύνετε αυτές τις ψυχές από τις ακτές σας στο ασφαλές λιμάνι της αγάπης.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

  1. Είμαστε στην αρρένα της πάλης του καλού με το κακό. Μετά βεβαιώτητος το καλόν θα επικρατίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford