Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

28 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar - 28 Μαρτίου 2012




Θα θέλαμε να αναθεωρήσετε την ιστορία εδώ και αυτός είναι ο σκοπός της αποστολής μας. Υπήρξαν γεγονότα στο παρελθόν σας, που είδαν την καταστροφή μιας ολόκληρης ηπείρου και εκατομμύρια ζωές χάθηκαν από 
αυτή την καταστροφή. Πρόθεσή μας είναι να επαναλάβουμε αυτό το γεγονός, αλλά αυτή τη φορά θέλουμε να επιτύχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η βάση για την παρουσία μας εδώ μέσα στον κόσμο σας και καθώς προχωρούμε αρκετά μπροστά από ότι σκοπεύουμε να κάνουμε, θα σας αποκαλυφθεί. Καθώς μοιραζόμαστε περισσότερες πληροφορίες μαζί σας, θα καταλάβετε καλύτερα τους λόγους για τους οποίους είσαστε εδώ.
Πολλές ζωές χάθηκαν, όταν ο πλανήτης σας γνώρισε τη μεγάλη σεισμική δραστηριότητα και οι ωκεανοί σας έγιναν βουνά νερού που έτρεχαν επάνω από τις ηπείρους. Αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε αυτή τη φορά, είναι να προετοιμάσουμε τον πλανήτη σας και τους ανθρώπους σας γιʼ αυτά τα γεγονότα, ώστε να απαλλαγούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές από τις υφιστάμενες αυτές συνέπειες. Έχουμε ένα σχέδιο με πολύ προηγμένες τεχνολογίες από ό,τι έχετε εσείς σήμερα στην κατοχή σας, στον κόσμο σας και θα μοιραστούμε αυτές τις τεχνολογίες μαζί σας για να σας προετοιμάσουμε καλυτέρα αυτή τη φορά, γιʼ αυτή τη σεισμική δραστηριότητα η οποία και πάλι θα οδηγήσει σε άνοδο της στάθμης της θάλασσας. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε ή να φοβηθείτε. Αντʼ αυτού, αυτές τις στιγμές θα παραμείνετε ισορροπημένοι, ήρεμοι και θαρραλέοι, καθώς θα δουλέψουμε μαζί για να προετοιμάσουμε τον κόσμο σας γιʼ αυτά τα ενδεχόμενα. Με τον καιρό θα αποκαλύψουμε τα σχέδιά μας στους ανθρώπους σας και θα δώσουμε σε όλους σας την ευκαιρία να προετοιμαστείτε γιʼ αυτά τα σεισμικά γεγονότα. Σε όλους, χωρίς εξαίρεση, θα τους δοθεί η ευκαιρία να μετεγκατασταθούν σε αυτό που ονομάζουμε ως ασφαλείς ζώνες.

Αυτές οι ζώνες ασφαλείας θα είναι διασκορπισμένες γύρω από τον πλανήτη σας και θα είναι προσβάσημες μέσω τεχνολογικών μέσων που θα σας αποκαλύψουμε την κατάλληλη στιγμή. Ενώ εσείς θα είστε ασφαλείς μέσα σε αυτές τις ζώνες ασφαλείας κατά την έκβαση της καταστροφής, ο πλανήτης σας θα αναδιαρθρώνετε για το νέο ξεκίνημα του ως πεμπτοδιάστατος κόσμος. Όταν αυτά τα γεγονότα θα κορυφώνονται και ο πλανήτη σας θα αυξάνει την συχνότητά του, θα είσαστε ελεύθεροι να αφήσετε αυτές τις ασφαλείς ζώνες και ιδού το νέο σας σπίτι μέσα στις υψηλότερες σφαίρες. Θα υπάρξει αφθονία του χρόνου προειδοποίησης ώστε ο καθένας από εσάς να μετεγκατασταθεί σε αυτές τις ζώνες ασφαλείας, όπου θα υπάρξουν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις στέγασης διαθέσιμες για όλους εσάς, όπου και θα σας παρέχονται μέσω των προηγμένων τεχνολογιών που έχουμε έρθει εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας. Αυτές οι περιοχές θα είναι ασφαλή λιμάνια για εσάς και την οικογένειά σας για όσο διάστημα θα παραμείνετε εντός αυτών των ορίων κατά τη διάρκεια αυτών των σεισμικών αναταραχών.

Έχουμε σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή την έκβαση αυτών των γεγονότων και πάλι σας ευχόμαστε να κατανοήσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε και δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πανικό. Αισθανόμαστε ότι η ώρα έχει έρθει για σας να αρχίσετε να καταλαβαίνετε καλύτερα τα γεγονότα του χρόνου σας από το 2012 και γιατί είμαστε εδώ. Μπορείτε, Εργάτες του Φωτός μας στον τομέα, να κληθείτε να κάνετε το καλύτερό σας για να διατηρήσετε την ηρεμία στους αδελφούς και τις αδελφές σας. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που είστε εδώ ενσαρκωμένοι μέσα στο ανθρώπινο σώμα αυτή τη στιγμή. Δεδομένο ότι τα όντα που είστε, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς θα επιθυμούσαμε να ενεργήσετε κατευναστικά στην οδήγηση των συνανθρώπων σας, αποδεικνύοντάς τους ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού ή φόβου γιʼ αυτά τα γεγονότα.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι απαραίτητες σε πολλά διαφορετικά επίπεδα και πρέπει να είναι διαφανείς. Δεν υπάρχει επιλογή σε αυτό το θέμα, αλλά είναι θέμα επιλογής, το πώς εσείς ως άτομα και ως ένας λαός που ζείτε μέσα από αυτά τα γεγονότα γι΄ αυτό είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μία από αυτές τις επιλογές. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να θριαμβεύσετε πέρα από αυτά τα γεγονότα με το να έρθετε μαζί ως ΕΝΑ χωρίς φόβο, χωρίς πανικό και με θάρρος να αντιμετωπίσετε αυτές τις μεταβαλλόμενες φάσεις γνωρίζοντας ότι αυτό που περιμένετε από την άλλη πλευρά είναι λαμπρό και το νέο ξεκίνημα που τόσοι πολλοί από εσάς καταλαβαίνουν ότι είναι απαραίτητο για τη φυλή και τον πολιτισμό σας.

Σας ευχόμαστε να καταλάβετε ότι τα γεγονότα όπως αυτά συμβαίνουν από καιρό σε καιρό, σε όλο αυτό το σύμπαν οφείλονται σε πολλούς διαφορετικούς παράγοντες που συμβάλλουν. Οι παράγοντες που είναι η αιτία αυτού του γεγονότος, έχουν έρθει να συμβάλλουν από τη ζημιά που έχει γίνει σε αυτόν τον πλανήτη στο όνομα του κέρδους και της απληστίας. Ο πλανήτης σας έχει υποστεί ζημιές με τρόπους που μπορεί μόνο να επισκευαστεί με το σπάσει το κέλυφος της τρέχουσας τρίτης διάστασης και να γεννηθεί εκ νέου σαν τον πρωινό ήλιο. Αυτό θα συμβεί σε αυτό το ημερολογιακό έτος το 2012, θα θέλαμε να έχουμε ολοκληρώσει τα προγράμματα μετεγκατάστασης, πριν αυτά τα σεισμικά γεγονότα αρχίσουν να αναπτύσσονται αρκετά ισχυρά για να προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές και πλημμύρες.

Κοιτάζοντας το χρονοδιάγραμμα μας, μπορούμε να πούμε ότι θα θέλαμε να μεταφέρουμε τον πληθυσμό σας στις ζώνες ασφαλείας με το πέρασμα του τρέχοντος έτους. Αυτό θα μας δώσει χρόνο να μας γνωρίσει ο κόσμος σας και να οικοδομήσουμε μια επαρκή εμπιστοσύνη μεταξύ μας πριν από την έναρξη αυτών των προγραμμάτων μετεγκατάστασης και να κάνουμε ανακοινώσεις μέσω των μέσων ενημέρωσης σας, από την στιγμή που θα έχουν απελευθερωθεί από τον έλεγχο της σκοτεινή σας Ελίτ. Αυτές οι ανακοινώσεις και οι εξηγήσεις αυτών των γεωφυσικών εκδηλώσεων θα μεταδίδονται κατʼ επανάληψη για μήνες μέχρι να είσαστε ικανοποιημένοι, πού ο καθένας γύρω από τον πλανήτη σας να έχει τύχει της δέουσας κοινοποίησης. Εμείς, φυσικά, έχουμε εναλλακτικές δυνατότητες να φτάσουμε στα άτομα χωρίς την πρόσβαση σε δημοφιλή μέσα ενημέρωσης και να δούμε που ο καθένας γύρω από τον πλανήτη σας θα έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Προς το παρόν σας ζητάμε, Εργάτες του Φωτός μας, να συζητάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας με κατανόηση γι΄ αυτά τα γεγονότα που θα έρθουν. Σας ευχόμαστε να το κάνετε αυτό χωρίς να προκαλείτε πανικό. Να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε ώστε να εξηγήσετε αυτά τα γεγονότα, χωρίς να τους προκαλείτε φόβο με οποιοδήποτε τρόπο. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν θα είναι δυνατόν με όλα τα άτομα που θα μιλήσετε για αυτό και σας ζητάμε να κάνετε ότι το καλύτερό σας για να καθησυχάσετε τους φόβους τους και να τους διαβεβαιώσετε ότι υπάρχει ένα σχέδιο εκκένωσης, καθώς θα υπάρχουν ειδικές ομάδες σε μεγάλους αριθμούς οι οποίοι θα είναι άρτια εκπαιδευμένοι και πολύ ικανοί για να πραγματοποιήσουν αυτές τις μεταναστεύσεις που θα διασφαλίσουν την ασφάλεια όλων αυτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Προβλέπουμε ότι θα υπάρξουν και εκείνοι που θα αρνηθούν την βοήθειά μας. Εμείς πρέπει να τιμήσουμε την ελεύθερη επιλογή τους, να θελήσουν να αντιμετωπίσουν αυτά τα γεγονότα με τον τρόπο που επιθυμούν. Εμείς δεν μπορούμε, και δεν θα αναγκάσουμε κάποιον να μετεγκατασταθεί από όπου και αν βρίσκεται. Μπορούμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας μόνο, τις συμβουλές μας, τη τεχνογνωσία μας και τη βοήθειά μας. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και θα το ξανακάνουμε πια.

Θα υπάρξουν και εκείνοι που θα δουν τα γεγονότα αυτά και τα σχέδιά μας, για να σας μεταφέρουμε σε ασφαλείς ζώνες, ως κάποιο είδος πονηριάς ή εξαπάτησης με κάποιο τρόπο. Θα υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ σας για το αν πρέπει να μας εμπιστευτείτε ή όχι και σας λέμε, να βασίζεστε στη διαίσθησή σας και την εσωτερική σας καθοδήγηση και παρακολούθηση εκεί που η εσωτερική σας φωνή σας οδηγεί. Είτε αυτή η φωνή σας οδηγεί στις ζώνες ασφαλείας, ή αυτή η εσωτερική φωνή σας πείθει ότι όλα αυτά είναι μέρος κάποιου κακού σχεδίου, θα τιμήσουμε τις αποφάσεις σας. Αυτές οι στιγμές θα είναι δύσκολες για εσάς, θέλουμε να σας το καταστήσουμε σαφές, αλλά θέλουμε επίσης να γνωρίζετε, ότι αυτό το εμείς βλέπουμε ως μια θαυμάσια ευκαιρία για όλους τους ανθρώπους του κόσμου σας, να έρθουν μαζί μας με υποστήριξη και από την άλλη για την παροχή βοήθειας και αγάπη ο ένας τον άλλον, θα είναι θρίαμβος επ΄ αυτών των αντίξοων συνθηκών. Το τι σας περιμένει πέρα από αυτές τις προκλήσεις θα είναι μια λαμπρή νέα αρχή για εσάς και θα εμφανιστείτε στο νέο σας σπίτι μαζί ως ένα.

Θα ευχόμαστε να πούμε, ότι βλέπουμε αυτά τα γεγονότα ως μια λαμπρή στιγμή για την ανθρωπότητα και έχουμε εμπιστοσύνη ότι εσείς θα θριαμβεύσετε πάνω από κάθε πρόκληση μπροστά σας. Έχετε περάσει από όλα μέσα από πολλές ενσαρκώσεις σας και βλέπουμε αυτά τα γεγονότα ως μια τελευταία πρόκληση για εσάς να κατακτηθείτε από τις Ουράνιες ευλογίες που εναποθέτονται μπροστά σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και μαζί δεν θα υπάρξει πρόκληση που μπορεί να μας νικήσει. Ο φόβος είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για εσάς τώρα και μόνο ο φόβος μπορεί να σταθεί στο δρόμο σας και του νέου κόσμου σας. Έχουμε μοιραστεί μαζί σας, ότι η αίσθηση του φόβου θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο στις επόμενες ημέρες και εδώ είναι ο φόβος, θα παρουσιάσει τη μεγαλύτερη πρόκληση σε πολλούς από εσάς. Είναι καθήκον σας να ξεπεράσετε οποιοδήποτε φόβο που μπορεί να έχετε και είναι η αποστολή σας να βοηθήσετε τους άλλους να ξεπεράσουν τους φόβους που μπορεί να προκύψουν.

Πολλοί από εσάς έχουν εκπαιδευθεί εκτενώς σε πολλές ζωές για να είναι σε υπηρεσία τους δύσκολους αυτούς καιρούς. Κληθήκατε για να τεθείτε στο προσκήνιο με όλη σας την κατάρτιση και τα δώρα σας, για να τα χρησιμοποιήσετε και να υπηρετήσετε τους αδελφούς και αδελφές σας σε αυτό τον κόσμο σας. Θα ξεκινήσουμε τις ανακοινώσεις μας τις επόμενες ημέρες και θα είμαστε εδώ μετά από αυτές τις αρχικές ανακοινώσεις, ότι ο φόβος θα παρουσιάσει τη μεγαλύτερη πρόκληση για πολλούς του κόσμου σας, γιʼ αυτό είμαστε εδώ και σας ζητούμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο.

Βλέπουμε αυτά τα γεγονότα και το πώς θα θριαμβεύσετε επάνω τους ως κατευθυντήριο φως που θα λάμψει με τον νέο σας κόσμο. Η εκδήλωση αυτή θα είναι διηνεκής στα βιβλία της ιστορίας σας, το έργο τέχνης σας και το τραγούδι σας για αιώνες χρόνου που θα έρθουν και όλοι στο μέλλον της ανθρωπότητας θα μάθουν για τη γέννα της νέας σας Γης και των ανδρών και γυναικών που ήρθαν μαζί και έκαναν αυτό δυνατό. Αυτή είναι η ιστορία της δημιουργίας του νέου κόσμου σας και καθένας από εσάς θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο έπος σας.
Είμαστε η Οικογένεια σας του Φωτός από τα αστέρια

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

  1. Τα αδύνατα παρά τοίς ανθρώποις δυνατά εστίν παρά τω Θεώ.
    Και ο φόβος ανθρώπινος και σαν άνθρωποι πολλάκοις εφοβίθημεν και ο φόβος πολλές φορές προστατεύει. Ο πανικός είναι ο καταστροφικός.
    Περιμένουμε με καρτερία αυτά τα παράδοξα για μάς που λέτε και θα ανακοινώσεται εντός των προσεχών ημερών και σίγουρα ότι μας φωτίσει ο θεός θα πράξωμε και σίγουρα ο Θεός είναι μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford