Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

23 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 23 Μαρτίου 2012




Οι κυβερνήσεις του κόσμου σας παίζουν ένα παιχνίδι “quid pro” και “quid pro quo” (Λατινικά: Γιατί, τι γιατί). Τους έχουμε δώσει κάθε ευκαιρία να παραιτηθούν και να προσφέρουν την βοήθειά τους για την υλοποίηση του νέου συστήματός σας. Επανειλημμένως έχουν αρνηθεί να συνεργαστούν και τώρα έχει έρθει η ώρα τους να απομακρυνθούν με κάθε δυνατό τρόπο, για να ανοίξει ο δρόμος προς την περαιτέρω ανάπτυξή σας καθώς και των κυβερνητικών και οικονομικών συστημάτων σας. Παρακαλούμε δώστε μας την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε να απομακρύνετε αυτά τα άτομα και να επιφέρετε παγκόσμιες αλλαγές στα κυβερνητικά καθεστώτα, που άπαξ και δια παντός θα φέρει τέλος σε αυτή την σκοτεινή περίοδο της ιστορίας του πλανήτη σας.

Αναμένονται τόσα πολλά από την απομάκρυνση εκείνων που είναι ορκισμένοι στο παλιό σύστημα της διαφθοράς και του χάους και πρέπει να ξεκινήσουμε με τις τεράστιες σαρωτικές αλλαγές του κόσμου σας, καθώς έχει μείνει λίγος χρόνος και έχουμε πολλή δουλειά ακόμη να κάνουμε για την εξασφάλιση της διαδρομής σας προς την Ανάληψη. Αυτό που προτείνουμε, είναι ένα ξεκαθάρισμα των κυβερνητικών υπηρεσιών από πάνω προς τα κάτω, και από κάτω προς τα πάνω, και την απομάκρυνση κάθε ατόμου από την θέση του, είτε εκλεγμένο είτε διορισμένο, που ευθυγραμμίζεται με τις δυνάμεις του σκότους ή αλλιώς γνωστές ως η Ελίτ.

Θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο θα φέρουμε ένα τέλος και αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί και θα ολοκληρωθεί μέσα σε κατάλληλο χρονοδιάγραμμα, ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε τις πολλές άλλες αλλαγές που είναι απαραίτητες, καθώς προχωράτε στη χρονιά σας του 2012. Οι πολλές αλλαγές του πολιτισμού σας είναι ακριβώς μπροστά και πολλοί από εσάς δεν έχουν ιδέα για τις επιπτώσεις, που θα έχουν στην κοινωνία σας και τον πλανήτη σας αυτές οι αλλαγές. Βρισκόμαστε εδώ στους ουρανούς σας και έχουμε ταξιδέψει από μακρινές αποστάσεις, για να σας βοηθήσουμε στη διάρκεια αυτή, αν προκύψει ανάγκη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάστε. Μαζί μπορούμε να χειριστούμε κατάλληλα αυτές τις αλλαγές που θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε με ασφάλεια στις προθεσμίες σας.

Πολλοί από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους σας, θα προτιμούσαν να σας βλέπουν να υποφέρετε παρά να εγκαταλείψουν τις θέσεις εξουσίας τους, επομένως δεν βλέπουμε άλλη λύση, από να τους απομακρύνουμε με εξαναγκασμό. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση βίας, σε οποιοδήποτε επίπεδο, αλλά εναπόκειται στις κυβερνήσεις σας ο τρόπος απομάκρυνσής τους, το πώς επιθυμούν να γίνει. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες, πρέπει να καταλάβουν, ότι θα αντιμετωπίσουν αυστηρές κυρώσεις για τις πράξεις τους, αρνούμενοι να παραιτηθούν από τις θέσεις τους. Αυτές οι θέσεις εργασίας τους είναι και ήταν πάντα για την υπηρεσία των πολιτών και καλούνταν πάντα να ενεργήσουν με τον καλύτερο τρόπο για την ευημερία των ανθρώπων. Αντʼ αυτού, όλα όσα έχουν κάνει, λειτούργησαν εις βάρος των ανθρώπων, με το να τους αφαιρέσουν τα χρήματά τους, την υγεία τους, τα δικαιώματά τους και την ελευθερία τους. Αυτό τώρα θα τελειώσει. Θα προσφέρουμε τη βοήθειά μας στους συμμάχους μας της Γης, οι οποίοι πρέπει τώρα να προχωρήσουν και να απομακρύνουν αυτά τα άτομα από τα αξιώματά τους και να τα θέσουν υπό κράτηση. Αυτό πρέπει να γίνει στο όνομα των λαών και στο όνομα του νέου κόσμου σας.

Για πολύ καιρό, ήταν γνωστό, ότι αυτά τα άτομα δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν αυτές τις θέσεις εξουσίας μέσα στις κυβερνήσεις σας, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για διαφθορά και ατιμία, εγωισμό και απληστία στο νέο κόσμο σας, ειδικά μέσα στις τάξεις των κυβερνώντων σας. Ο τρόπος που θα εγκατέλειπαν τις θέσεις τους αυτά τα άτομα ήταν πάντα θέμα επιλογής, και αυτή την επιλογή τους θα την κάνουν τώρα. Επανειλημμένως έχουν αρνηθεί πεισματικά όλες τις προσφορές, για να γίνει ποιο εύκολη η μετάβαση γιʼ αυτούς, και τώρα πλέον πέρασε η ώρα για την διαπραγματευτική ισχύ. Η επόμενη φορά που θα ακούσουν από εμάς, θα είναι όταν οι σύμμαχοί μας στη Γη, τους κτυπήσουν την πόρτα για να τους απομακρύνουν και να τεθούν υπό κράτηση.

Με αυτό τον τρόπο θα γίνει, γιατί αυτός είναι ο τρόπος που οι ίδιοι επέλεξαν. Θα θέλαμε πάρα πολύ, αυτή η διαδικασία να προσχωρήσει με διαφορετικό τρόπο, με έναν τρόπο που θα ήταν ομαλή η μετάβαση για τους ίδιους καθώς επίσης και μια ομαλή μετάβαση για τους πολίτες των χωρών σας. Αντʼ αυτού, θα είναι μια ταραχώδης μετάβαση, αλλά παρόλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που τόσο εμείς όσο και οι σύμμαχοί μας στη Γη σας και οι αφυπνισμένοι άνθρωποι του κόσμου σας θέλουν και καταλαβαίνουν ότι είναι απαραίτητο για τη βελτίωση όλων σας και της κοινωνίας σας σαν σύνολο. Τώρα θα προχωρήσουμε με αυτή τη φάση της επιχείρησης και θα αρχίσουμε με την απομάκρυνση αυτών που σας κυβερνούν οι οποίοι είναι ευθυγραμμισμένοι με τις σκοτεινές δυνάμεις και είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο. Θα αντικατασταθούν από άτομα τίμια και ακέραια, ισορροπημένα και προνοητικά, που θα διαθέτουν μέσα τους την αίσθηση του καθήκοντος. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες είναι άρτια εκπαιδευμένοι για τις θέσεις που θα πληρώσουν και έχουν ορκιστεί ή θα ορκιστούν να τηρούν το νόμο του φωτός, της ελευθερίας και της ιερότητας της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος, και αν κάποιος που παίρνει αξιώματα αδυνατεί να τηρήσει τα παραπάνω επίσης θα απομακρύνεται.

Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες, οι οποίοι θα πάρουν αυτούς τους ηγετικούς ρόλους και εσείς επίσης μπορείτε να τους έχετε εμπιστοσύνη. Πολλά από αυτά τα άτομα περίμεναν στη σειρά να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λάμψουν και ήρθε αυτή η κατάλληλη στιγμή. Θα συνεργαστούμε με τους συμμάχους μας της Γης και θα δημιουργήσουμε τις κατάλληλες διαδικασίες για την απομάκρυνση όσων εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται με τους σκοτεινούς, και θα προχωρήσουμε με αυτή την επιχείρηση το συντομότερο δυνατόν, γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος. Επιθυμούμε όλοι οι εργάτες μας του Φωτός, να παραμείνουν πυλώνες δύναμης και σιντριβάνι πληροφοριών για όσους θα διψούν μέσα από την παρανόηση, τον φόβο και τη σύγχυση στα οποία θα είναι μάρτυρες. Προσπαθήστε να έχετε κατά νου, ότι για όσους δεν έχουν καμία ιδέα για αυτό που συμβαίνει γύρω τους, η απομάκρυνση από τις θέσεις τόσο πολλών ατόμων που τους είχαν εμπιστοσύνη θα τους σοκάρει και θέλουμε όλοι όσοι γνωρίζετε και έχετε καταλάβει τι βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών των εκδηλώσεων, να είσαστε εκεί για τους αδελφούς και τις αδελφές και να τους προσφέρετε την καθοδήγησή σας και την γνώση σας για να ξεπεράσουν εύκολα αυτές τις αλλαγές.

Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά όσους από εσάς έχετε κάνει αρκετή δουλειά στο χώρο αυτό. Τίποτα από αυτά που κάνετε δεν μας περνά απαρατήρητο. Σας είμαστε βαθιά ευγνώμονες για όλα όσα έχετε κάνει για το σκοπό της προόδου αυτού του κόσμου. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς περιμένουν ανυπόμονα να δουν τις αλλαγές, που τόσο πολύ συζητούνται, αλλά θα σας πούμε, ότι τώρα έρχονται και από τη στιγμή που θα αρχίσουν δεν θα επιβραδυνθούν ούτε και θα σταματήσουν και δεν θα έχετε ποτέ κανένα λόγο να περιμένετε και πάλη με ανυπομονησία. Προσπαθήστε να δείτε και να καταλάβετε ότι αυτό που γίνονταν πίσω από τις σκηνές, ήταν εξαιρετικά περίπλοκο και μερικές φορές πολύ επικίνδυνο για αυτούς του φωτός, και ήταν απαραίτητο τόσο εμείς όσο και οι σύμμαχοί σας της Γης να εργάζονται αργά και όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά, για να προστατεύσουν την αποστολή μας, αλλά και ανθρώπινες ζωές. Δεν έχει σπαταληθεί άσκοπος χρόνος από αδράνεια, αντιθέτως εμείς και οι σύμμαχοι μας στη Γη εργαζόμαστε συνεχώς προχωρώντας πιεστικά την αποστολή μας και κερδίζοντας έδαφος κάθε μέρα. Τον ακριβή χρόνο, που θα κρίνουμε ότι μπορούμε να σας μιλήσουμε ελεύθερα, θα σας εξηγήσουμε τα πάντα που έχουμε κάνει εν αγνοία σας και τότε θα είμαστε σίγουροι, ότι θα καταλάβετε ότι υπήρχε μεγάλη ανάγκη να κάνετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υπομονή.

Όπως έχουμε πει, αυτό το μέρος της αποστολής σας, θα τελειώσει σε λίγο, και στη επόμενη φάση της επιχείρησης θα ενημερώνεστε πλήρως για κάθε εξέλιξη και δεν θα υπάρχει πλέον ανάγκη για μυστικότητα. Αυτό θα έρθει σαν ανακούφιση σε πολλούς από εσάς, που αυτή τη στιγμή έχετε μόνο λίγες πηγές πληροφόρησης και δεν είμασταν σε θέση να σας αποκαλύψουμε τα πάντα μέσα από τα κανάλια μας. Αυτό αλλάζει, καθώς τώρα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας, ενώ στις ημέρες που ακολουθούν δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για να κάνουμε ανοικτές συζητήσεις μαζί σας. Παρατηρήστε τις αλλαγές στις κυβερνήσεις σας, που θα συμπίπτουν με τις μαζικές συλλήψεις εκείνων των εγκληματικής ελίτ σας , των υφισταμένων τους και πολλών συνεργατών τους.

Πολλά από τα άτομα αυτά συνδέονται μεταξύ τους μέσα από τις παράνομες και δόλιες συναλλαγές τους και γιʼ αυτό απομακρυνθούν από την κοινωνία σας, είτε είναι αιρετοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι ή όχι. Αυτοί που κατέχουν θέσεις στις κυβερνήσεις σας, δεν υπήρξαν ποτέ ούτε και σήμερα και δεν δικαιούνται ειδικής μεταχείρισης ή προστασίας από τους νόμους σας, τους οποίους έσπασαν ξανά και ξανά. Θα συλληφθούν και θα δικαστούν, όπως κάθε εγκληματίας στην κοινωνία σας και θα αντιμετωπίσουν τις πραγματικές κατηγορίες εναντίον τους. Καθώς θα προχωρά αυτή η διαδικασία, οι νέες κυβερνήσεις σας, θα αποκτούν μορφή μέσω εκείνων που έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, καθώς και των συμμάχων μας στη Γη. Θα συναντήσετε αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες τις επόμενες ημέρες και ευχόμαστε η υποδοχή τους να είναι θερμή, με ενθουσιασμό και γεμάτη προσδοκίες, καθώς όλα αυτά που φέρνουν είναι ένα νέος και καλύτερος δρόμος για όλους σας.

Να περιμένετε αυτές οι αλλαγές να είναι γρήγορες και να περιμένετε ότι θα κάνουν μεγάλες εκκαθαρίσεις, καθώς η διαφθορά φθάνει σε πολλούς κλάδους των κυβερνήσεών σας. Τα νέα σας κυβερνητικά στελέχη θα ριζώσουν και θα αναπτυχτούν ισχυρά και υγιή και θα αποφέρουν καρπούς στους ανθρώπους και τον κόσμο σας. Αφήστε αυτή τη φορά τη διαδικασία να γαλουχηθεί και να αναπτυχθεί, να είσαστε υπομονετικοί, καθώς αυτό είναι μια λεπτή διαδικασία που πρέπει να αντιμετωπιστεί με την δέουσα προσοχή. Αυτή δεν είναι μια εύκολη διαδικασία για τον καθένα και τον κόσμο σας. Έχουμε χειριστεί πολλές καταστάσεις, όπως αυτή στο παρελθόν και θα την δούμε και αυτή να ολοκληρώνετε με επιτυχία, καθώς έχετε την υποστήριξή μας αυτή τη στιγμή και βλέποντας την προσφορά της βοήθειάς σας καθώς και των συμμάχων μας της Γης. Γνωρίζουμε πόσο πολύ καιρό περιμένατε αυτή την ημέρα να έρθει, σας βεβαιώνουμε ότι αυτή η μέρα έφτασε και όλη η αναμονή και η σκληρή σας δουλειά, ανταμείβετε για όλα.

Παρακαλούμε συνεχίσετε να παρακολουθείτε τις νέες εξελίξεις από τα έκτακτα δελτία ειδήσεων σας και μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με όλους όσους θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα αυτά τα γεγονότα. Και πάλι, θα θέλαμε αυτό το γεγονός να είναι μια «βολή που θα ακουστεί σε όλο τον κόσμο» που θα αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερους για το πώς όλα γύρω στον κόσμο τους αλλάζουν. Βοηθήστε τους να δουν ότι αυτές οι συλλήψεις είναι καλές ειδήσεις και να μη τις φοβούνται, και βοηθήστε τους να δουν ότι υπάρχει ένας καλύτερος δρόμος και ένας καλύτερος κόσμος στη διάθεσή τους. Βοηθήστε τους να δουν ότι αυτές οι συλλήψεις ανοίγουν τον δρόμο, καθιστώντας τα πάντα πιθανά και ένας καλύτερος κόσμος θα εμφανιστεί, όταν καθαρίσει όλος αυτός ο καπνός.

Είμαστε η οικογένειά σας από τα αστέρια.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

  1. Θα Θα Θα......Πολλές και μεγάλες κουβέντες χωρίς φως απο την πηγή του φωτός όπως διατίνεστε.
    Μήπως αυτοί που αποκαλείται σκοτεινούς παίζουν κι' εσάς στα δάκτυλα τους όπως παίζουν κι' εμας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford