Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

19 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 19 Μαρτίου 2012



Ελπίζω η πληθώρα των στοιχείων που διαβάζετε, να βοηθήσουν σε αυτά που θέλουμε να συλλέξετε, προκειμένου να κατανοήσετε αυτή τη στιγμή καλύτερα την εξέλιξη της ανθρώπινης ψυχής. Βρισκόμαστε στην διεξαγωγή αυτών των ενδείξεων, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τις ανθρώπινες διανοητικές διαδικασίες και την λειτουργία τους. Παρακαλούμε μείνετε μαζί μας, καθώς έχουμε αναπτύξει αυτές τις δοκιμές για τη καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων μας από την συλλογική μας αναγνώριση, όπως επίσης και από τα μεμονωμένα επίπεδα συνείδησης. Αισθανόμαστε ότι αυτό είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας της έρευνάς μας για να προσδιορίσουμε την ανάπτυξή σας ως είδος και ως άτομα και πιστεύουμε ότι έχουμε κερδίσει την κατανόηση των ανθρώπων του πλανήτη σας.

Σας ενημερώνουμε ότι πολλοί από εσάς έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν σε αυτές τις δοκιμές και πως ποτέ δεν θα εισβάλουν στην ιδιωτική σας ζωή, χωρίς την δική σας συγκατάθεση. Πολλοί από εσάς συμφώνησαν γιʼ αυτές τις επιχειρήσεις, πριν από την τρέχουσα ενσάρκωσή σας, για να αναλάβετε καθήκοντα ως μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας. Καθώς συνεχίζουμε να αναγνωρίζουμε τα επίπεδα της συνείδησής σας, ενώ εσείς ενημερώνεστε με τα μηνύματα που σας αποστέλλονται από τα κανάλια μας. Βρισκόμαστε στις δοκιμές διεξαγωγής για καλύτερες ψυχικές τηλεπαθητικές συνδέσεις μας, καθώς μέσω αυτών των δοκιμών, θα είμαστε σε θέση να προσδιορίζουμε τους τομείς της δύναμης και αδυναμίας που μπορεί να βελτιωθεί. Οι μετρήσεις δείχνουν την ανάπτυξη του ανθρώπινου ψυχισμού να προχωρά πολύ καλά και προβλέπουμε ότι η τηλεπαθητική επικοινωνία να γίνει κοινός τόπος μεταξύ μας καθώς και με οντότητες άλλων διαστάσεων.

Σας παρακολουθούμε με πολλούς τρόπους καθʼ όλη την διάρκεια του ταξιδιού σας και κάνουμε συχνά δοκιμές της ψυχικής, σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής σας εξέλιξης. Μέσα από αυτές τις δοκιμές διαπιστώσαμε καλύτερα, τους τομείς ανάπτυξης που απαιτούν την προσοχή σας και σε ποιες από τις περιοχές θα αναπτύσσεστε μέσα σας. Βάσει των ευρημάτων αυτών, έχουμε ξεκινήσει προγράμματα και εκδηλώσεις, όπου έχουν σχεδιαστεί για την ανάπτυξή σας σε αυτούς τους τομείς και αυτό ισχύει σήμερα, όπως ήταν πάντα.

Σήμερα, ο κόσμος σας θα γνωρίσει πολλές αλλαγές σε πολλά επίπεδα, αυτό επίσης, μπορεί να λεχτεί και στις επιμέρους συνειδήσεις σας που αντιμετωπίζουν τις αλλαγές σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Οι ιδέες, έννοιες, γεγονότα θα εισαχθούν για να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξή σας. Όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο σας, δεν είναι από εμάς και ούτε όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν επίσης στον κόσμο σας δημιουργήθηκαν από εσάς. Πρόκειται για ένα μεγαλύτερο λεπτό μείγμα των ενεργειών μας που δημιουργεί την πραγματικότητά σας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όλα έχουν σχεδιαστεί για την εξύψωση και την καλυτέρευσή σας. Τίποτα από αυτά που κάνουμε δεν γίνετε για δική μας ωφέλεια ή με σκοπό να χειραγωγήσουμε τον κόσμο σας για οποιοδήποτε λόγο, εκτός από την ανάπτυξή σας ως λαό και ως άτομα.

Οι σκοτεινοί και όλα τα τσιράκια τους, είναι και αυτοί επίσης εργαλεία της ανάπτυξης και έχουν παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην πρόοδό σας. Είναι καιρός να το αναγνωρίσετε καλύτερα αυτό, ώστε να κατανοήσετε, γιατί τώρα απομακρύνονται από την πραγματικότητά σας. Τους απομακρύνουμε από τις κοινωνίες σας, γιατί δεν σας προσφέρουν πλέον κανένα όφελος, εκτός από το να σας εμποδίζουν στην πρόοδό σας. Αυτή την περίοδο, πράγματι εμποδίζουν την πρόοδο σας, γιατί έχετε φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο, ως μία κοινωνία που δεν χρειάζεστε πλέον την τριβή και την ανάμειξή τους στην ζωή σας, για να μπορέσετε να μάθετε. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να σας διδάξουν και πολλοί από εσάς έχουν αποδείξει, ότι διδάχτηκαν, καθώς πολλοί έχουν δείξει ότι έχουν μάθει με επιτυχία τα μαθήματα αυτών των διδασκαλιών, που τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε στα νέα μαθήματα που σας περιμένουν.

Οι σκοτεινοί άνδρες και γυναίκες και πολλοί συνεργάτες τους έχουν και αυτοί επίσης αντλήσει διδάγματα από αυτές τις συναλλαγές. Δεν σας έχουν χρησιμοποιήσει ή εξαπατήσει με οποιοδήποτε τρόπο παρά μόνο προς όφελός σας, αλλά έχουν και αυτοί ωφεληθεί πολύ και δεν εννοούμε για προσωρινά και ρηχά χρηματικά κέρδη τους. Μερικοί από αυτούς έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στην πνευματική τους εξέλιξη, καθώς και πολλοί από αυτούς που αναγνωρίζουν τώρα τους λάθος τρόπους τους, και τον χρόνο που σπατάλησαν στο να επιδιώκουν περισσότερη δύναμη, και έλεγχο για περισσότερο πλούτο. Πολλοί από αυτούς τώρα επανεξετάζοντας τη ζωή τους, όσον αφορά τα επίπεδα συνείδησης, το που θα μπορούσαν να είχαν φτάσει, σημειώνουν σημαντική πρόοδο.

Όπως έχουμε υποστηρίξει καθʼ όλη τη διάρκεια, σε αυτό είσαστε όλοι μαζί. Είσαστε όλοι μια ομάδα, αν και είχε φανεί ότι είχατε χωριστεί σε δυο ομάδες, το φως και το σκοτάδι. Είσαστε όλοι ένα. Είσαστε όλοι μια φυλή, όλοι εσείς είστε ένας πλανήτης και όλοι μαζί είστε σε ένα ταξίδι. Οι σκοτεινοί καθώς και οι του φωτός, όλοι διδαχτήκατε τα μαθήματά σας, ώστε προσεχτικά να εφαρμοστούν στην πραγματικότητα σας, και να σας βοηθήσουν να μάθετε καλύτερα τις βασικές αρχές του ταξιδιού σας μέσω της ύπαρξής σας. Η ώρα πλησιάζει, έχει φθάσει το παιχνίδι στο τέλος του, θα εκδηλωθεί το φως ενάντια στο σκοτάδι και τότε θα σας αποκαλυφθούν πολλά, που θα ρίξουν άπλετο φως στα μέρη και των δύο αυτών φαινομενικά αντιτιθέμενων ομάδων.

Αισθανόμαστε ότι πολλοί από εσάς, θα εκπλαγούν πολύ από ορισμένες αποκαλύψεις. Πάντα υπήρχε κάτι περισσότερο στην πραγματικότητά σας, από αυτά που είσαστε σε θέση να αντιληφθείτε με τις τρισδιάστατες αισθήσεις σας. Καθώς εσείς ως λαοί και ως άτομα αυξάνετε τις δονήσεις σας στα υψηλότερα επίπεδα των διαστάσεων, θα αντιλαμβάνεστε όλο και μεγαλύτερες λεπτομέρειες από ότι πριν μπορούσατε. Σας επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις και αισθανόμαστε ότι πολλοί από εσάς θα ενθουσιαστούν με τα αποκαλυπτόμενα κρυφά μυστικά, ένα προς ένα, που τόσο καλά σάς ήταν κρυμμένα.

Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το σκοτάδι και τα μαθήματα που έχετε διδαχθεί ως ευλογία, όπως και ήταν, καθώς αυτά τα μαθήματα ήταν απαραίτητα για την ανάπτυξή σας, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσατε να ξεκινήσετε το νέο σας αυτό ταξίδι, που σας περιμένει μπροστά σας. Τα δώρα που πρόκειται να λάβετε, είναι υπέροχα και άφθονα. Όλα αυτά οφείλονται στο επίπεδο της προόδου σας. Δεν θα είχατε φθάσει σε αυτό το σημείο της διαδρομής σας, χωρίς τόσα πολλά από τους συνανθρώπους σας και από τις δύο πλευρές της μπάλας. Προσπαθήστε να το θυμηθείτε αυτό, επειδή τα εν λόγω μέλη της σκοτεινής κλίκας θα τεθούν υπό κράτηση ώστε να αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη. Προσπαθήστε να τους δείτε μέσα στο φως ότι δικαιωματικά το αξίζουν ως μέσα για την τριτοβάθμια εκπαίδευσή σας. Είχαν επίσης και αυτοί να πάρουν τα μάθημα τους και θα συνεχίσουν να τα παίρνουν κατά την συνέχιση της διαδικασίας.

Προσπαθήστε να θυμηθείτε, πως τα πάντα έχουν σχεδιαστεί για την πρόοδό σας, έτσι ώστε να πρέπει να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους. Σας προτείνουμε να ψάξετε για λεωφόρους τιμωρίας που θα τους βοηθήσουν καλυτέρα στις μετακινήσεις τους, αντί να λειτουργούν ως αποτρεπτικοί για την πρόοδο της συνείδησης τους. Αυτό είναι που ζητάμε από εσάς, αυτή τη στιγμή, αν και όπως είπαμε, ο κόσμος σας είναι στα χέρια σας. Η απαλλαγές για τις τιμωρίες θα είναι δική σας απόφασή, εμείς θα τις τηρήσουμε και θα σας βοηθήσουμε στην εφαρμογή τους. Το μόνο που ζητάμε από εσάς, είναι να σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας, γιατί όλες οι ψυχές αξίζουν μια ευκαιρία να μάθουν και να αναπτυχθούν, ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν, σε όλο αυτό το σύμπαν για να βρει το μονοπάτι που οδηγεί προς το φως.

Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν φιλικότεροι και όσο υπομονετικοί μπορείτε με αυτές τις χαμένες ψυχές. Αυτό που χρειάζονται είναι αγάπη και κατανόηση, καθώς το μίσος και ο θυμός τούς ωθεί πιο κάτω στο σκοτάδι όπου σήμερα είναι φυλακισμένοι. Πολλοί από εσάς, σε αυτούς τους τομείς, είναι καλά καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι, για να κληθούν μέσω αυτών των διαδικασιών να αποδείξουν στους άλλους, ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για την αποκατάσταση από την καθαρή τιμωρία. Σας ζητούμε να μοιραστείτε τη σοφία σας με τους αδελφούς και τις αδελφές σας, που ίσως αυτοί, ακόμη να μην έχουν κατανοήσει τις έννοιες αυτές και να τους προσφέρετε εναλλακτική λύση, ενώ οι ποινικές διαδικασίες είναι σε εξέλιξη. Θα υπάρξουν πολλοί που θα κραυγάζουν για εκδίκηση και η νοοτροπία αυτή του όχλου μπορεί να αυξηθεί, όταν για πρώτη φορά θα μαθαίνουν, ότι έχουν πέσει θύματα στα χέρια αυτών των ατόμων. Σας ζητούμε να καθησυχάσετε αυτές τις εστίες αγανάκτησης, γιατί αυτές οι ενέργειες δεν οδηγούν στη βελτίωση ή την εξύψωσή σας αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι να χειριστείτε αυτές τις διαδικασίες για την απονομή δικαιοσύνης. Εμείς αυτό θα το αφήσουμε σε εσάς. Εσείς θα αποφασίσετε μεταξύ σας, το πώς θα επιλέξετε να προχωρήσετε με αυτές τις κατεστραμμένες ψυχές. Την κατάλληλη στιγμή θα σας δείξουμε προηγμένες μεθόδους αποκατάστασης για να τις εξετάσετε και τις συζητήσετε μεταξύ σας. Πιστεύουμε να ζυγίσετε καλύτερα αυτές τις μεθόδους, μακροπρόθεσμα, τόσο για εσάς, όσο και για τους σκοτεινούς. Θυμηθείτε ότι τα μαθήματά σας δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς, ούτε και οι ποινικές διαδικασίες είναι ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσής σας.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι, αυτές οι εργασίες, θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα μετά από τις συλλήψεις αυτών των ανδρών και γυναικών, καθώς και, θα κινηθούν γρήγορα χωρίς χρονοβόρες διακοπές. Θα πρέπει να αποφασίσετε πολύ γρήγορα το πώς θέλετε να απονεμηθεί δικαιοσύνη και ποιοι νομίζετε ότι θα ήταν οι καλύτεροι μέθοδοι και τρόποι αποκατάστασης. Εμείς θα σας βοηθήσουμε σε αυτή τη διαδικασία με το να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας στα θέματα αυτά σε μια εποχή που θα μπορούμε προσωπικά να επικοινωνούμε μαζί σας. Προς το παρόν, παρακαλούμε να εξετάσετε τους τρόπους που σας προτείνουμε από τα ποιο ευεργετικά προγράμματα αποκατάστασης και πάλι να προσπαθήσετε να δείτε τους σκοτεινούς, αυτό που είναι πραγματικά και τι αυτό πραγματικά σημαίνει για εσάς. Αυτό θα αποβεί πολύ επωφελές για την ανάπτυξή σας.

Είναι ανεκτίμητο αυτό που σας περιμένει, πολύ μεγαλύτερο από την τιμή που θα έπρεπε να καταβάλετε στα χέρια των σκοτεινών, αναμένουμε να το δείτε αυτό και να στοχαστείτε σʼ αυτό, ενώ θα σκέφτεστε την κατάλληλη τιμωρία γιʼ αυτές τις ψυχές. Συνεχίστε να τους αγνοείται ή ότι κανείς δεν μπορεί να σταθεί τώρα εμπόδιο στο δρόμο σας, και ότι οι σκοτεινοί είναι πλέον ανίκανοι να παρεμβαίνουν πια στις υποθέσεις σας. Υπηρέτησαν ήδη το σκοπό τους, ως εκ τούτου, τώρα απομακρύνονται από την κοινωνία σας, δεν τους χρειάζεστε πλέον για την εξύψωσή σας. Να ξέρετε ότι τίποτα δεν μπορεί να παρέμβει σε αυτό τον εξαγνισμό και να γνωρίζεται ότι τίποτα δεν είναι πιο καθαρό από τον ουρανό που είναι για όλους σας.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

  1. Αν οι σκοτεινοί τιμωριθούν είναι δουλειά του νόμου που παρέβησαν.
    Εμείς ζητούμε μόνο απαλλαγή της ανθρωπότητας από τα δεινά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford