Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

18 Μαρτίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 18 Μαρτίου 2012




Σας εγγυώμαι ότι πρόκειται να εντείνουμε τον αριθμό και την ποιότητα των εμφανίσεων των σκαφών μας. Μπορείτε να βασίζεστε σε αυτή την διαδικασία, καθώς πιστεύουμε ότι, είναι σημαντικό για τους πολίτες του κόσμου σας, να αρχίσουν να μας βλέπουν σοβαρά πριν αρχίσει η αποκάλυψη από τις αυτοσχέδιες ανακοινώσεις. Θα μας δείτε στους ουρανούς σας σε όλο τον πλανήτη σας. Θα αυξήσουμε τον αριθμό των εμφανίσεών μας στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς αυτή την στιγμή είναι η πιο σημαντική περιοχή στον κόσμο σας για να επικεντρωθούμε.


Ζητούμε από όλους σας να μοιράσετε τα στοιχεία από τα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό αυτών των εμφανίσεων σε όλη την επικράτεια του διαδικτύου, δεδομένου ότι αυτό θα ξεσηκώσει την περιέργεια πολλών ανθρώπων για το τι συμβαίνει στους ουρανούς του. Θα θελήσουν να ψάξουν για απαντήσεις και όταν το κάνουν αυτό, θα τους δοθεί η ευκαιρία να βρουν πολύ περισσότερα από αυτά που κυκλοφορούν γύρω τους. Είναι σημαντικό, να καταλάβουν αυτά τα άτομα, ότι δεν είμαστε εδώ για να σας κατακτήσουμε, αλλά για να σας βοηθήσουμε, να προχωρήσετε όσο πιο ομαλά γίνετε, στις μεγάλες αλλαγές που θα είναι απαραίτητες για την ανάληψή σας στις υψηλότερες σφαίρες. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε εδώ, τα λόγια σας θα αποδειχθούν αληθινά για άλλη μία φορά, όταν εμφανιστεί η εξέλιξη των πολλών προγραμμάτων μας.

Δεν θα περιμένετε για πολύ καιρό να δικαιωθείτε, γιατί οι αυξημένοι αριθμοί εμφανίσεων των σκαφών μας θα σας δώσουν μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσετε συζητήσεις για εμάς και το μέλλον σας ως κοινωνία. Αυτές οι αλλαγές που έχουμε μιλήσει, είναι έτοιμες να ξεκινήσουν, είναι καιρός οι άνθρωποι του κόσμου σας να αρχίσουν να ενημερώνονται με αυτά που υπάρχουν γύρω τους. Ευχόμαστε αυτές οι μεταβάσεις να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά, ενώ θα έχει προηγηθεί μια επαρκής προειδοποίηση γιʼ αυτά τα γεγονότα. Δεν έχουμε πρόθεση να σας προκαλέσουμε σοκ, θα προχωρήσουμε αργά και απαλά, όσο μας επιτρέπεται, γιατί ο χρόνος θα μας πιέζει και θα πρέπει να είμαστε μέσα στα προγραμματισμένα όρια. Αυτά τα γεγονότα θα ταράξουν ένα αριθμό ανθρώπων από το λήθαργο, δεν θα μπορούσε όμως να υπάρξει άλλος τρόπος, από την τεκμηριωμένη διαβεβαίωση, ότι καλούνται να είναι ήρεμοι. Αυτό θα είναι το επόμενο καθήκον σας. Καθώς προχωρούμε σε τμήματα της κοινής μας αποστολής, εσείς από την πλευρά σας, θα προχωρήσετε σε άλλα καθήκοντα. Πολύ σύντομα τα καθήκοντά μας θα είναι τα ίδια, όπως άλλωστε ξεκινήσαμε προσωπικά, να εργαζόμαστε από κοινού.

Ενδιαφερθείτε με παρατηρητικότητα για τον αυξανόμενο αριθμό των σκαφών μας στους ουρανούς σας, αυτό θα είναι μια ένδειξη, ότι το στάδιο της λειτουργίας μας έχει ήδη αρχίσει. Θα σας ενημερώσουμε ότι μερικές από αυτές τις εμφανίσεις θα είναι συναρπαστικές και θα συζητούνται σε όλο τον κόσμο σας. Αυτή η στιγμή θα είναι συναρπαστική για εμάς και ελπίζουμε να την απολαύσετε όσο και εμείς. Αυτή τη χρονική περίοδο θα λάμπετε όλοι σας, καθώς πολλοί από εσάς θα ψάχνουν για απαντήσεις. Αυτό θα σας είναι μια ευκαιρία, ώστε να χρησιμοποιήσετε σωστά αυτά που γνωρίζετε, για το συμβαίνει και που οδηγούν αυτές οι εμφανίσεις.

Οι εμφανίσεις αυτές θα προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να ανακατεύεται το μίγμα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που όλοι επιθυμούσαμε για τόσο πολύ καιρό. Θα είναι πολύ δύσκολο για τον οποιοδήποτε να αμφισβητήσει μερικές από αυτές τις εμφανίσεις. Οι προθέσεις μας είναι να σας εφοδιάσουμε με τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να μοιραστείτε όσα γνωρίζεται, και έτσι να αυξήσετε την συλλογική συνείδηση του κόσμου σας. Είσαστε τα στρατεύματα μας στην πρώτη γραμμή. Θα αρχίσετε τώρα να λαμβάνετε όλη την ουράνια υποστήριξη, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στις πρώτες γραμμές.

Δεν θα πρέπει καθόλου να αμφιβάλετε ότι τα σκάφη που θα βλέπετε είναι δικά μας, καθώς εμείς η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός έχει τον έλεγχο της ατμόσφαιρας σας και θα είναι μόνο τα δικά μας σκάφη που θα βλέπετε. Μη δίνετε σημασία σε αυτούς που θα διαδίδουν από φόβο και για παραπληροφόρηση σχετικά με τις αναγνωρίσεις των σκαφών μας, καθώς η σκοτεινή ελίτ δεν έχει τίποτα πλέον να πουλήσει, δεν της έχει απομείνει τίποτα εκτός από μερικά αδύνατα ψέματα. Αν καταφέρετε αυτό και επίσης απομακρυνθείτε από αυτούς, έχουν χάσει την ισχύει τους, χωρίς να αφήσουν τίποτα που να έχει τελειώσει. Αυτό είναι που επιδιώκουμε και οι δύο μας.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.


Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

1 σχόλιο:

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford